למכירה: Nokia 9210i
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
למכירה: Nokia 9210i
למכירה נוקיה 9210i, בן כ-5 חודשים, עדיין באחריות, צבעוני, מערכת הפעלה בעברית, 64MB זכרון, פקס, אינטרנט מלא - דפדפן ודוא"ל, יומן וספר טלפונים, אופיס מלא, סינכרון מול כל תוכנות אופיס, כולל Outlook, מסך צבעוני, רמקול חיצוני, תומך GPRS (חיבור DATA מהיר) וסוללה לכ-230 שעות - המכשיר תואם רשת ORANGE או רשת CELLCOM (אך ללא קבלת שרותי פקס בשלב זה).
הטלפון כולל מטען, CD עם תוכנות שונות למכשיר ולמחשב וכבל חיבור למחשב (ניתן גם להתחבר ב-IR).
המחיר המבוקש 3000 ש"ח (כולל מע"מ וחשבונית), פניות רציניות לפרטי.

הטלפון כולל מטען, CD עם תוכנות שונות למכשיר ולמחשב וכבל חיבור למחשב (ניתן גם להתחבר ב-IR).
המחיר המבוקש 3000 ש"ח (כולל מע"מ וחשבונית), פניות רציניות לפרטי.

Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לצערי הרב אני נפרד (ככל הנראה) מהנוקיה שלי כתוצאה ממעבר לרשת אחרת.
אף רשת אחרת בארץ אינה תומכת במכשיר זה פרט לסלקום, אך היא אינה מסוגלת לספק לו את השרותים הנוספים (פקס ואינטרנט מהיר) ולכן הוא מאבד חלק גדול מיתרונותיו לגבי...
אני נושא את ה-Communicator בדגמיו השונים כ-3 שנים, ומעולם לא חשבתי שגודלו מהוה בעיה (כחלופה ל-PDA ולטלפון), שלא לדבר על עליונותו המוחלטת בכל הקשור ל"משרד נייד".
אף רשת אחרת בארץ אינה תומכת במכשיר זה פרט לסלקום, אך היא אינה מסוגלת לספק לו את השרותים הנוספים (פקס ואינטרנט מהיר) ולכן הוא מאבד חלק גדול מיתרונותיו לגבי...
אני נושא את ה-Communicator בדגמיו השונים כ-3 שנים, ומעולם לא חשבתי שגודלו מהוה בעיה (כחלופה ל-PDA ולטלפון), שלא לדבר על עליונותו המוחלטת בכל הקשור ל"משרד נייד".
לא יודע מה אתכם...
לי מספיק לסחוב אקדח, מחסנית וויקטורינוקס.
אני לא בעד לעשות כושר ע"י סחיבת משקולות
אני תמיד מעדיף את ה"קטן" שלי עלי (8310) ו PDA בפאוץ'.
ביום שיצא מכשיר צבעוני עם PDA בגודל של ה 8310,
אהיה הראשון (טוב נו
אולי השני) שיקנה אותו.
אני לא בעד לעשות כושר ע"י סחיבת משקולות

אני תמיד מעדיף את ה"קטן" שלי עלי (8310) ו PDA בפאוץ'.
ביום שיצא מכשיר צבעוני עם PDA בגודל של ה 8310,
אהיה הראשון (טוב נו

רגוע רגוע אבל עדיין מוכן לבזבז שקל וחצי על אנשים מסוימים
- סליקאי ארד
שאלה ....
אתה מוכר אותו עם חשבונית ???? שאני אוכל להזדכות עליה ב 15 לחודש ???? 

" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
9210
שיצא הראשון מייד ביומו הראשון קניתי אותו, והוא שכב ברכב ללא כל שימוש (משקולות יש לי במכון הקושר)
ברוב סתימותי, איך שיצא הצבעוני רצתי וגם אותו רכשתי , למזלי גיסי "החכם" הציל אותי הפעם וקנה אותו ממני, היום הוא שוכב אצל גיסי במשרד ללא שימוש.
מה אומר לכם , מכשיר עם פונקציות פיצוץ, אבל הגודל כן קובע והוא בהחלט משביז.
זה כמו להסתובב עם מחסנית של M16 קשורה לחגורה ובשביל אחד שהולך עם אקדח ומכשיר מירס מצד ימין ובצד שמאל יש לי נוקייה 8310 אחריו מחסנית ומיד לאחר מכן לדרמאן, זה יותר מידי.
אני מקווה שתמכור מהר, 3000 ש"ח זה מה שעולה חדש או לפחות מה שאני שילמתי כולל מע"מ . (אולי המחיר עלה???)
ברוב סתימותי, איך שיצא הצבעוני רצתי וגם אותו רכשתי , למזלי גיסי "החכם" הציל אותי הפעם וקנה אותו ממני, היום הוא שוכב אצל גיסי במשרד ללא שימוש.
מה אומר לכם , מכשיר עם פונקציות פיצוץ, אבל הגודל כן קובע והוא בהחלט משביז.
זה כמו להסתובב עם מחסנית של M16 קשורה לחגורה ובשביל אחד שהולך עם אקדח ומכשיר מירס מצד ימין ובצד שמאל יש לי נוקייה 8310 אחריו מחסנית ומיד לאחר מכן לדרמאן, זה יותר מידי.
אני מקווה שתמכור מהר, 3000 ש"ח זה מה שעולה חדש או לפחות מה שאני שילמתי כולל מע"מ . (אולי המחיר עלה???)
תיקון טעות
מכון כושר ב-כ כמובן ולא ב-ק כפי שיצא לי בשגגה!!!
עמכם הסליחה!!
עמכם הסליחה!!
עדכונים סלולרים
בקשר ל 9210, מבחינת יכולות מכשיר טלפון, הוא לא מהשורה הראשונה, וגם יכולות ה PDA\IPAQ שלהם לא מעולות, אכן צירוף של PDA ומכשיר קטן מתקדמים יותר (ומסורבלים יותר), יחודו הוא בכך שאפשר לסחוב רק מכשיר אחד שכולל את 2 העולמות !!!
אבל .... !!!!
ל 8310 יש מתחרה רציני, סידרה 66XX כוללת צבע, GPRS, יומנים ופגישות, צלילים פוליפונים, והעיקר .... ישומי ג'אווה !!! כנראה או-טו-טו בשוק.
יש גם מכשיר חדש שמתחרה ב IPAQ וסלולר, הלא הוא ה XDA של מיקרוסופט, קיים עם מערכות הפעלה כמו PPC ועם GSM מעולה, גם הוא או-טו-טו בשוק.
לידיעתכם.
ליאור
אבל .... !!!!
ל 8310 יש מתחרה רציני, סידרה 66XX כוללת צבע, GPRS, יומנים ופגישות, צלילים פוליפונים, והעיקר .... ישומי ג'אווה !!! כנראה או-טו-טו בשוק.
יש גם מכשיר חדש שמתחרה ב IPAQ וסלולר, הלא הוא ה XDA של מיקרוסופט, קיים עם מערכות הפעלה כמו PPC ועם GSM מעולה, גם הוא או-טו-טו בשוק.
לידיעתכם.
ליאור
לכל מאוכזבי ה-9110/i , יש לכם כל סיבה להתאכזב, מדובר במה"פ Geos ש-Nokia הפסיקו את השותפות איתם עקב האכזבה הגדולה מ-9110 ולכן עברו ל-Symbian ב-9210.
הגדול קובע....כל הישראלים רוצים מכשיר פלא, בגודל של סיכה עם יכולות של מחשבי על! זה לא ריאלי בגרוש...לא קיים מכשיר סלולרי קטן שיכול להתחרות בפלטפורמות PDA של 9210 אמיתיות ולספק את הצרכים שאתם רוצים.
תכירו בזה ותפסיקו להתלונן על גודל המכשירים - זה מה יש.
אתם משווים יישומי ג'אווה ו-Wap ל-WWW סטנדרטי ו-Flash??? אלה שני דברים שונים לגמרי.
ולמי שלא נוח לסחוב את "המחסנית", יש פונדה ל9210 אשר קצת יותר קטנה מפונדה של מחסנית ויושבת יפה מאוד בחגורה ב- Hori'.
יש משרד נייד, פלאפון נייד, ושניהם משולבים גם יחדיו - תחליטו מה אתם רוצים.
הגדול קובע....כל הישראלים רוצים מכשיר פלא, בגודל של סיכה עם יכולות של מחשבי על! זה לא ריאלי בגרוש...לא קיים מכשיר סלולרי קטן שיכול להתחרות בפלטפורמות PDA של 9210 אמיתיות ולספק את הצרכים שאתם רוצים.
תכירו בזה ותפסיקו להתלונן על גודל המכשירים - זה מה יש.
אתם משווים יישומי ג'אווה ו-Wap ל-WWW סטנדרטי ו-Flash??? אלה שני דברים שונים לגמרי.
ולמי שלא נוח לסחוב את "המחסנית", יש פונדה ל9210 אשר קצת יותר קטנה מפונדה של מחסנית ויושבת יפה מאוד בחגורה ב- Hori'.
יש משרד נייד, פלאפון נייד, ושניהם משולבים גם יחדיו - תחליטו מה אתם רוצים.
SPS - מתקרב לשלמות...
אני ממש אוהב איך בכל פעם שמישהו מציע בפורום זה מוצר למכירה, ישר נפתח אשכול על יתרונותיו וחסרונותיו של המוצר, במקרה שלי אין לי בעיה עם הויכוח, אך כבר הפסקתי לספור איך יש לאנשים כאן את היכולת להרוס למישהו מכירה (של אקדח בדר"כ) ע"י השמצתו.
מעניין אותי אם ישנם גם אנשים שמתקשרים ביום שישי לכאלה שפירסמו בעיתון שיש להם קונטסה מודל 68 למכירה ואמרים להם: "יש לך אוטו דפוק, איך אתה מעיז לדרוש מחיר שכזה?".
ולעניינו, 9210I חדש עולה 4700 ש"ח, עם התחייבות ל-50 ש"ח שיחות בחודש ברשת אורנג', בסלקום הוא לא ניתן לרכישה כלל.
ממי שהזכיר את ה-6610, יש לי אחד כזה, שכבר הספקתי לסדוק לו את החלון, מכשיר מדהים ששם את ה-8310 (שיש לזוגתי שתחיה) בכיס הקטן, שווה לחכות, אבל יותר שווה לחכות ל-7250 שזהה ל-6610 אבל המצלמה שלו מובנית ולא חיצונית כמו ב-6610 (למרות הטריק נחמד שלה, של מצלמה המובנית לתוך האוזניות הסטריאופוניות שלה).
בכל מקרה, אצטרף לחברי סייברוש, ואומר, אין אף מכשיר המסוגל לספק את יכולותיו של ה-9210, וזאת עובדה, ואם חיפשתם קלות במשקל, פשוט תארגנו לכם סים נוסף עם אותו המספר, וכשלא צריך ללכת עם ה"תותח" פשוט הולכים עם הקטן.
ובגלל שציפיתי שמישהו יגיד: "6610? אין כאלה בארץ!" טרחתי לצלם את הצעצוע על רקע כתיבת ההודעה הזאת...

מעניין אותי אם ישנם גם אנשים שמתקשרים ביום שישי לכאלה שפירסמו בעיתון שיש להם קונטסה מודל 68 למכירה ואמרים להם: "יש לך אוטו דפוק, איך אתה מעיז לדרוש מחיר שכזה?".
ולעניינו, 9210I חדש עולה 4700 ש"ח, עם התחייבות ל-50 ש"ח שיחות בחודש ברשת אורנג', בסלקום הוא לא ניתן לרכישה כלל.
ממי שהזכיר את ה-6610, יש לי אחד כזה, שכבר הספקתי לסדוק לו את החלון, מכשיר מדהים ששם את ה-8310 (שיש לזוגתי שתחיה) בכיס הקטן, שווה לחכות, אבל יותר שווה לחכות ל-7250 שזהה ל-6610 אבל המצלמה שלו מובנית ולא חיצונית כמו ב-6610 (למרות הטריק נחמד שלה, של מצלמה המובנית לתוך האוזניות הסטריאופוניות שלה).
בכל מקרה, אצטרף לחברי סייברוש, ואומר, אין אף מכשיר המסוגל לספק את יכולותיו של ה-9210, וזאת עובדה, ואם חיפשתם קלות במשקל, פשוט תארגנו לכם סים נוסף עם אותו המספר, וכשלא צריך ללכת עם ה"תותח" פשוט הולכים עם הקטן.
ובגלל שציפיתי שמישהו יגיד: "6610? אין כאלה בארץ!" טרחתי לצלם את הצעצוע על רקע כתיבת ההודעה הזאת...

נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 13 אפריל 2003, 16:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
WEBART, צודק בהחלט.
ההערות הלא מועילות באות על כל נושא שעולה בפורום-קורסים לחברי הסליק, אקדחים, וגם פלאפונים.
לכל החברים, אנא אל תוציאו לאנשים את החשק לקנות משהו שמפורסם בפורום. מי שמעוניין ומתאים לו- שיקנה. ומי שלא מתאים לו- שפשוט ידלג וישמור את סיבותיו עימו.
ברור שהפלאפון (במקרה זה) לא מעניין את כל 500 החברים, אבל אל תבאסו את אותו אחד (או יותר)שדווקא כן מתעניין במכשיר.
ההערות הלא מועילות באות על כל נושא שעולה בפורום-קורסים לחברי הסליק, אקדחים, וגם פלאפונים.
לכל החברים, אנא אל תוציאו לאנשים את החשק לקנות משהו שמפורסם בפורום. מי שמעוניין ומתאים לו- שיקנה. ומי שלא מתאים לו- שפשוט ידלג וישמור את סיבותיו עימו.
ברור שהפלאפון (במקרה זה) לא מעניין את כל 500 החברים, אבל אל תבאסו את אותו אחד (או יותר)שדווקא כן מתעניין במכשיר.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד