מטווח מסיבי ראשון עם האקדח החדש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מטווח מסיבי ראשון עם האקדח החדש
שלום רב,
כפי שכבר כתבתי בעבר, לאחרונה החלפתי את P99 שלי במשהו יותר קלאסי (אבל עם טאצ' מודרני) - CZ 75 d compact.
היום סוף סוף עשיתי איתו מטווח מסיבי יחסית - 76 כדורים.
התוצאה הפתיעה אותי, במרכז המטרה פשוט נוצר חור גדול. מדובר בירי בקבוצות של 3-4 כדורים, כדור ראשון ב-DA. הירי משתי ידיים, מיד חזקה ומיד חלשה (הפגיעות בצדדים). השתדלתי לשמור על קצב אש של כדור לשניה בערך.
ללא מעצורים כלל (לא שחשבתי שיהיו...)
זאת ההזדמנות להודות לכל הצוות המדהים של מטווחי מאיר רוט על ההמלצות, הסיוע, הסבלנות והשרות המעולה!

Uploaded with ImageShack.us
כפי שכבר כתבתי בעבר, לאחרונה החלפתי את P99 שלי במשהו יותר קלאסי (אבל עם טאצ' מודרני) - CZ 75 d compact.
היום סוף סוף עשיתי איתו מטווח מסיבי יחסית - 76 כדורים.
התוצאה הפתיעה אותי, במרכז המטרה פשוט נוצר חור גדול. מדובר בירי בקבוצות של 3-4 כדורים, כדור ראשון ב-DA. הירי משתי ידיים, מיד חזקה ומיד חלשה (הפגיעות בצדדים). השתדלתי לשמור על קצב אש של כדור לשניה בערך.
ללא מעצורים כלל (לא שחשבתי שיהיו...)
זאת ההזדמנות להודות לכל הצוות המדהים של מטווחי מאיר רוט על ההמלצות, הסיוע, הסבלנות והשרות המעולה!

Uploaded with ImageShack.us
- סליקאי טיטניום

Re: מטווח מסיבי ראשון עם האקדח החדש
לשמחתי רבה גם אני יכול לספר על חוייה דומה עם הDUTY החדש שלי... מקבצים מדהימים עם אקדח שיריתי בו הרבה הרבה הרבה פחות מאשר בגלוק הישן שאותו החליף..... אלפי כדורים בגלוק לא הצליחו להביא אותי למקבץ כה מדוייק כמו כמה עשרות בCZ.
אני ממש שמח ושלם עם ההחלטה לעבור מהגלוק לCZ. גם איכותי, גם מדוייק, מאד נוח, הדק פצצה ויבואן שכל מלה נוספת מיותרת.
אני ממש שמח ושלם עם ההחלטה לעבור מהגלוק לCZ. גם איכותי, גם מדוייק, מאד נוח, הדק פצצה ויבואן שכל מלה נוספת מיותרת.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
trooperglock כתב:לשמחתי רבה גם אני יכול לספר על חוייה דומה עם הDUTY החדש שלי... מקבצים מדהימים עם אקדח שיריתי בו הרבה הרבה הרבה פחות מאשר בגלוק הישן שאותו החליף..... אלפי כדורים בגלוק לא הצליחו להביא אותי למקבץ כה מדוייק כמו כמה עשרות בCZ.
אני מחכה בקוצר רוח לקת שאמורה לצאת לduty , יכול להיות ממש כיף לירות איתה...
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
ה-Duty מעולה, התלבטתי אם לקנות אותו ובסוף קיבלתי אותו בעבודה. חבל רק השהדריכה שלו כל כך קשה,והייתי מעדיף נצרה משולבת משמיט.trooperglock כתב:לשמחתי רבה גם אני יכול לספר על חוייה דומה עם הDUTY החדש שלי... מקבצים מדהימים עם אקדח שיריתי בו הרבה הרבה הרבה פחות מאשר בגלוק הישן שאותו החליף..... אלפי כדורים בגלוק לא הצליחו להביא אותי למקבץ כה מדוייק כמו כמה עשרות בCZ.
- סליקאי כסף

חברים יקרים,
ראשית, תודה על התגובות החמות.
באשר לדריכה הקשה, אני גאה לומר שבעקבות שיחות שביצענו עם המהנדס הראשי של הDUTY (בעת ביקורנו במפעל בחודש ספטמבר האחרון) הוא תכנן קפיץ מחזיר מוחלש המעניק לאקדח דריכה נעימה וקלה. קפיץ זה מוענק כתוספת ללא תשלום לכל מי שרוכש כיום DUTY.
כל מי שרכש DUTY בעבר, ולא קיבל קפיץ מוחלש עם האקדח, מוזמן לפנות אל סוחר הנשק ממנו הוא רכש את הדגם, ואנו נדאג לספק לו את הקפיץ ללא תשלום בתוך 10 ימים (ath1979- נא ראה הודעה בפרטי).
אגב, פיתוח נוסף שבוצע לדגם הזה בעקבות אותו ביקור במפעל הינו אפשרות להחלפת ההדק להדק פעולה בודדת (SA). הדקים אלו יגיעו לישראל בחודש הקרוב (המחיר כולל העבודה יהיה 240 ש"ח כולל מע"מ).
בברכה,
אלעד
ראשית, תודה על התגובות החמות.
ath1979 כתב:ה-Duty מעולה, התלבטתי אם לקנות אותו ובסוף קיבלתי אותו בעבודה. חבל רק השהדריכה שלו כל כך קשה,והייתי מעדיף נצרה משולבת משמיט.
באשר לדריכה הקשה, אני גאה לומר שבעקבות שיחות שביצענו עם המהנדס הראשי של הDUTY (בעת ביקורנו במפעל בחודש ספטמבר האחרון) הוא תכנן קפיץ מחזיר מוחלש המעניק לאקדח דריכה נעימה וקלה. קפיץ זה מוענק כתוספת ללא תשלום לכל מי שרוכש כיום DUTY.
כל מי שרכש DUTY בעבר, ולא קיבל קפיץ מוחלש עם האקדח, מוזמן לפנות אל סוחר הנשק ממנו הוא רכש את הדגם, ואנו נדאג לספק לו את הקפיץ ללא תשלום בתוך 10 ימים (ath1979- נא ראה הודעה בפרטי).
אגב, פיתוח נוסף שבוצע לדגם הזה בעקבות אותו ביקור במפעל הינו אפשרות להחלפת ההדק להדק פעולה בודדת (SA). הדקים אלו יגיעו לישראל בחודש הקרוב (המחיר כולל העבודה יהיה 240 ש"ח כולל מע"מ).
בברכה,
אלעד
מאיר רוט בע"מ
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
- סליקאי כסף

איזה שרות...
הלוואי על משרד הפנים כזה יחס...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
תשמעו חברים לא צריך להכביר במילים, רק למסגר ולתלות את התגובה של מטווחי מאיר רוט (או במקרה הנ"ל [quote][/quote]
)
נערך לאחרונה על ידי ath1979 בתאריך 17 מאי 2010, 17:27, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי כסף

רועי 357 כתב:איזה שרות...
באשר לקפיץ אני מאשר בשמחה את דברי אלעד, שיפור משמעותי... דריכה מאד נוחה, משופרת מאד....
10% מהיחס הזה כולנו היינו מאושרים....
אפשר בפרוש לומר ש "כל דבר טוב שקורה במדינה הזו זה למרות המדינה ולא בזכותה"
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד