שיפצורים לגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שיפצורים לגלוק
באתר הבא http://www.glockwarehouse.com/Fulcrum_Ultimate_Kit_p/zt-ful-ult.htm
יש שיפצורים מאד מעניינים למערכת ההדק והנקירה בגלוק.
מישהו מכיר?
האם זה שווה את המחיר הנכבד (250$)?
מישהו מכיר?
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

Re: שיפצורים לגלוק
אני לא ממש מאמין שמשהו מכיר באופן אישי את הערכה
כי הרי לא ממש מביאים דברים כאלו לארצנו
אם זה שווה את המחיר אני לא ממש יודע אבל מכיוון שבחיים לא יאשרו ליבא את הערכה באופן חוקי
אז אני לא חושב ששווה להתעסק אם זה עדיק להשקיע 250 דולר בתחמושת ולהתאמן.
כי הרי לא ממש מביאים דברים כאלו לארצנו
אם זה שווה את המחיר אני לא ממש יודע אבל מכיוון שבחיים לא יאשרו ליבא את הערכה באופן חוקי
אז אני לא חושב ששווה להתעסק אם זה עדיק להשקיע 250 דולר בתחמושת ולהתאמן.
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
למה שסוחר נשק לא יוכל להזמין כזה דבר?
הרי לא מדובר בנשק ממש אלא בחלקי after-market.
הרי לא מדובר בנשק ממש אלא בחלקי after-market.
- סליקאי זהב

כי לא משתלם לו
הסוחר מעבר לעלות של המוצר והמשלוח
צריך לשלם כל מני אגרות ותשלומים למכ"ס ולמכון התקנים
כשביקשתי ממאיר רוט ליבא לי מספר חלקים לקולט הקשיש שלי הוא אמר לי חד וחלק שאם הוא לא מזמין X חלקים
לא משתלם לו לעבוד את הגהינום שהמדינה מעבירה אותו בשביל חלק אחד
הסוחר מעבר לעלות של המוצר והמשלוח
צריך לשלם כל מני אגרות ותשלומים למכ"ס ולמכון התקנים
כשביקשתי ממאיר רוט ליבא לי מספר חלקים לקולט הקשיש שלי הוא אמר לי חד וחלק שאם הוא לא מזמין X חלקים
לא משתלם לו לעבוד את הגהינום שהמדינה מעבירה אותו בשביל חלק אחד
לא ידעתי שהמצב כל כך גרוע.
מדוע רכיבים לרכב אפשר להזמין ולנשק לא? שהרי מזמינים גם הרבה תחליפיים.
כיצד מחליטים איזה רכיב מקבל תקן ואיזה לא?
מה שטוב לאמרקאים לא טוב לישראלים?
כיצד מחליטים איזה רכיב מקבל תקן ואיזה לא?
מה שטוב לאמרקאים לא טוב לישראלים?
- סליקאי זהב

קראון כתב:מה שטוב לאמרקאים לא טוב לישראלים?
מה..... נולדת אתמול? אתה לא יודע שישראל ממש לא מקבלת את התקנים האירופיים והאמריקניים? הרי אנחנו תמיד יודעים יותר טוב מכולם, יותר חכמים מכולם ובודאי מחויבים לספק תעסוקה ליותר פקידים מכל העמים....
כך לדוגמה פנסי רכב.... משרד התחבורה לא מוכן לקבל רכבים עם פנסים אמריקניים... חובה אירופאי בלבד כי הרי מה שטוב ל 275.000.000 אמריקנים ממש לא טוב למשרד התחבורה...
כבר אמרנו ISRAHELL ?
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
קרואן כתב:
כי מדובר בנשק ומשרד הפנים בפניקה שחס וחלילה לא יהיה אצלך שום חלק חילוף לאקדח
(אני אישית לא מסכים אם העמדה של משרד הפנים)
לא ידעתי שהמצב כל כך גרוע.
כי מדובר בנשק ומשרד הפנים בפניקה שחס וחלילה לא יהיה אצלך שום חלק חילוף לאקדח
(אני אישית לא מסכים אם העמדה של משרד הפנים)
אני מסוגל לקבל את עמדת משרד הפנים לאיסור ייבוא לגבי חלקים שמגיעים עם מסט"ב (גוף, צינה, קנה).
קשה לי לקבל את עמדתם לגבי חלקים "תמימים" (פינים, קפיצים, כוונות, קונקטורים).
שהרי ניתן לייצר חלקים אלא בקלות בכל מסגריה בארץ ואין צורך בטכנולוגיה מיוחדת (מישהו פעם כתב באתר שהלך לו קפיץ של הקלר אז הוא פנה עם המפרט לקפיצי אורן שייצרו לו קפיץ תואם, ושהסיפור הסתייים בהצלחה).
ולעניין נושא האשכול:
האם מישהו שמע (ממקור ראשון) על מערכת ההדק של GlockWorks שעולה 250$ ויכול לומר האם היא מצדיקה את מחירה? מדובר בהדק שניתן לכוונן (באמצעות מפתח הלן) את מהלכו עד נקודת העצירה וכן את הכוח הנדרש להשלים את הסחיטה (1 קג"כ - 3 קג"כ). גם הנוקר הרגיל מוחלף בנוקר מחורר, כפי שניתן לראות בתמונות באתר שציינתי.
קשה לי לקבל את עמדתם לגבי חלקים "תמימים" (פינים, קפיצים, כוונות, קונקטורים).
שהרי ניתן לייצר חלקים אלא בקלות בכל מסגריה בארץ ואין צורך בטכנולוגיה מיוחדת (מישהו פעם כתב באתר שהלך לו קפיץ של הקלר אז הוא פנה עם המפרט לקפיצי אורן שייצרו לו קפיץ תואם, ושהסיפור הסתייים בהצלחה).
ולעניין נושא האשכול:
האם מישהו שמע (ממקור ראשון) על מערכת ההדק של GlockWorks שעולה 250$ ויכול לומר האם היא מצדיקה את מחירה? מדובר בהדק שניתן לכוונן (באמצעות מפתח הלן) את מהלכו עד נקודת העצירה וכן את הכוח הנדרש להשלים את הסחיטה (1 קג"כ - 3 קג"כ). גם הנוקר הרגיל מוחלף בנוקר מחורר, כפי שניתן לראות בתמונות באתר שציינתי.
- סליקאי זהב

קראון כתב:...מדוע רכיבים לרכב אפשר להזמין ולנשק לא? שהרי מזמינים גם הרבה תחליפיים...
עקרונית, על פי החוק היבש גם יבוא חלקי רכב מחייב רשיון משרד התחבורה ואישור מכון התקנים. רק שאף אחד לא אוכף את זה. בינתיייייים....
- סליקאי טיטניום

קראון כתב:באתר הבא http://www.glockwarehouse.com/Fulcrum_Ultimate_Kit_p/zt-ful-ult.htm
מישהו מכיר?
אכן ערכה נחמדה ביותר, אם כי הייתי נמנע מלרכוש את הנוקר המחורר. נוקר קל = נקירה קלה יותר = מעצורים.
אם זה שווה 250$ אתה כבר תחליט לעצמך. לידיעתך 250$ מתקרב בארה"ב למחצית מחירו של גלוק דנדש מהקופסא.
למה לא מביאים לארץ? לא כי סוחרי הנשק לא יכולים. הם יכולים להביא כל מה שהם רק רוצים. פשוט לא משתלם להם. הבירוקרטיה, ההתרוצציות בין המשרדים השונים, המיסים שצריך לשלם בשביל לייבא מחו"ל פין, בורג או קפיץ של אקדח שווים בערך לפרוצדורה שצריך לעבור כדי לייבא נשק שלם.
יהיה שווה לסוחר נשק להתעסק עם כל הבלגן במקרה של כמות גדולה מספיק של כאלו ערכות - ע"ע קבוצת רכישה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

spy כתב:קראון כתב:...מדוע רכיבים לרכב אפשר להזמין ולנשק לא? שהרי מזמינים גם הרבה תחליפיים...
עקרונית, על פי החוק היבש גם יבוא חלקי רכב מחייב רשיון משרד התחבורה ואישור מכון התקנים. רק שאף אחד לא אוכף את זה. בינתיייייים....
אוכף ועוד איך אוכף. כל חלק רכב שאיננו קוסמטי מחוייב באישור משרד התחבורה וחלקים בטיחותיים כגון רפידות ברקס אי אפשר כלל לייבא באופן עצמאי - אסור בתכלית האיסור. יש בזה הרבה מן ההגיון, לדעתי, בגבולות מסויימים שכמובן אצלנו הם איכשהו מאד לא הגיוניים. במו עיני ראיתי איך מטרטרים בחור צעיר שייבא לעצמו ציר אחורי לטרקטורון. אני צריך לייבא עבורי חלק לאופנוע ומתכונן נפשית
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
חקרתי את הנושא הזה לא מעט:
אחרי החלפת הקונקטור הרגיל לקונקטור מינוס וליטוש/מירוק יסודי של מערכת ההדק, קפיצת המדרגה הבאה במשקל הלחיצה של הגלוק מגיעה מהחלפת קפיץ הנוקר מקפיץ רגיל לקפיץ 4 ליברות. ההדק עם הקפיץ הזה משמעותית יותר קל ורך.
רק חסרון אחד קריטי יש לקפיץ הזה: הנקירה שלו חלשה ולכן עשוי לגרום למעצורים של כדור שננקר ולא נורה.
מי שמתעקש על הקפיץ המוחלש יכול להתגבר על החסרון בעזרת נוקר קל יותר שמאיץ, תחת אותו מתח קפיץ, למהירות גבוהה יותר. בשוק האמריקאי מוכרים נוקרים עשויים טיטניום (+קפיץ 4 ליברות באותה חבילה שהרי ללא הקפיץ המוחלש אין לנוקר הטיטניום עצמו שום יתרון) או נוקרי פלדה בעלי משקל מופחת. שני הנוקרים האלה נותנים פתרון לנושא הנקירה החלשה.
לנוקרי הטיטניום יש חסרון בכך שהם נשברים ולכן דווקא בהיבט הזה נוקרי פלדה בעלי משקל מופחת עדיפים.
האם כל הערכה שווה 250$?
קח בחשבון שיש בה מכלולים רבים שכל אחד מהם בנפרד עולה לא מעט: רק הנוקר המקורי עולה 46$ בלי המירוק היסודי והורדת המשקל שדורשת קידוח וכרסום (כנראה ב-CNC), סט קפיצים משקל מופחת 12$, קאפס 11$, פלאנג'ר 7$ (בגרסה מקורית ולא בגרסת טיטניום מעוגלת שעולה 24$ בנפרד ונמכרת בערכה הזו), הדק פלסטיק מקורי 16$ (וכאן אתה מקבל הדק אלומיניום משופר), קונקטור 25$, בית הדק פלסטיק מקורי 9$ בגרסה ללא הכיוונים, הגרסה שניתן לכוון אותה עם מפתח אלן עולה יותר ובטח גרסת אלומיניום עולה הרבה יותר. בקיצור, יש כאן מכלולים בעלות לא מבוטלת ועוד לא דיברנו על זמן המירוק האינסופי עם בראסו).
אם הייתי קונה גלוק ערום ללא נוקר, ללא הדק, ללא גשר הדק, ללא קפיצים, ללא קאפס וכו' אז הייתי שוקל בחיוב לקנות את הערכה הזו כשהיא מלוטשת ומבריקה וכוללת את כל החלקים בתצורת "עילית". בהינתן שהגלוק שלך שלם כבר עכשיו, אתה משקיע לא מעט כסף כדי לקבל ערימה מכובדת של המון חלקי חילוף שאתה לא באמת צריך.
אם אתה מתעקש להוציא מעל 200$, צ'רלי ואנק (Vanek Costum) מוכר ערכה מתחרה ב-220$ עם נוקר פלדה מופחת משקל שכולל גם קצה מעט ארוך יותר להגדלת אמינות הנקירה. אצלו הפלאנג'ר עשוי פלדה (ולא טיטניום), אבל הוא מעובד כך שהקצה התחתון שלו, זה שנוגע בבליטה בגשר ההדק, עגלגל ולא כפי שקיים במקורי (עוד תוספת לטובת לחיצה רכה וקלה).
אם הייתי צריך לבחור - זו הייתה הבחירה שלי.
עמרי.
אחרי החלפת הקונקטור הרגיל לקונקטור מינוס וליטוש/מירוק יסודי של מערכת ההדק, קפיצת המדרגה הבאה במשקל הלחיצה של הגלוק מגיעה מהחלפת קפיץ הנוקר מקפיץ רגיל לקפיץ 4 ליברות. ההדק עם הקפיץ הזה משמעותית יותר קל ורך.
רק חסרון אחד קריטי יש לקפיץ הזה: הנקירה שלו חלשה ולכן עשוי לגרום למעצורים של כדור שננקר ולא נורה.
מי שמתעקש על הקפיץ המוחלש יכול להתגבר על החסרון בעזרת נוקר קל יותר שמאיץ, תחת אותו מתח קפיץ, למהירות גבוהה יותר. בשוק האמריקאי מוכרים נוקרים עשויים טיטניום (+קפיץ 4 ליברות באותה חבילה שהרי ללא הקפיץ המוחלש אין לנוקר הטיטניום עצמו שום יתרון) או נוקרי פלדה בעלי משקל מופחת. שני הנוקרים האלה נותנים פתרון לנושא הנקירה החלשה.
לנוקרי הטיטניום יש חסרון בכך שהם נשברים ולכן דווקא בהיבט הזה נוקרי פלדה בעלי משקל מופחת עדיפים.
האם כל הערכה שווה 250$?
קח בחשבון שיש בה מכלולים רבים שכל אחד מהם בנפרד עולה לא מעט: רק הנוקר המקורי עולה 46$ בלי המירוק היסודי והורדת המשקל שדורשת קידוח וכרסום (כנראה ב-CNC), סט קפיצים משקל מופחת 12$, קאפס 11$, פלאנג'ר 7$ (בגרסה מקורית ולא בגרסת טיטניום מעוגלת שעולה 24$ בנפרד ונמכרת בערכה הזו), הדק פלסטיק מקורי 16$ (וכאן אתה מקבל הדק אלומיניום משופר), קונקטור 25$, בית הדק פלסטיק מקורי 9$ בגרסה ללא הכיוונים, הגרסה שניתן לכוון אותה עם מפתח אלן עולה יותר ובטח גרסת אלומיניום עולה הרבה יותר. בקיצור, יש כאן מכלולים בעלות לא מבוטלת ועוד לא דיברנו על זמן המירוק האינסופי עם בראסו).
אם הייתי קונה גלוק ערום ללא נוקר, ללא הדק, ללא גשר הדק, ללא קפיצים, ללא קאפס וכו' אז הייתי שוקל בחיוב לקנות את הערכה הזו כשהיא מלוטשת ומבריקה וכוללת את כל החלקים בתצורת "עילית". בהינתן שהגלוק שלך שלם כבר עכשיו, אתה משקיע לא מעט כסף כדי לקבל ערימה מכובדת של המון חלקי חילוף שאתה לא באמת צריך.
אם אתה מתעקש להוציא מעל 200$, צ'רלי ואנק (Vanek Costum) מוכר ערכה מתחרה ב-220$ עם נוקר פלדה מופחת משקל שכולל גם קצה מעט ארוך יותר להגדלת אמינות הנקירה. אצלו הפלאנג'ר עשוי פלדה (ולא טיטניום), אבל הוא מעובד כך שהקצה התחתון שלו, זה שנוגע בבליטה בגשר ההדק, עגלגל ולא כפי שקיים במקורי (עוד תוספת לטובת לחיצה רכה וקלה).
אם הייתי צריך לבחור - זו הייתה הבחירה שלי.
עמרי.
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד