מחסור חמור בכדורי אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מחסור חמור בכדורי אקדח
תוך שבועות ספורים יכול להיות שהמאבטחים ברחבי הארץ,לא יוכלו להגן עלינו. פשוט כי ייגמרו להם הכדורים לאקדחים. הפתרון למשבר עובר איך לא, דרך בירוקרטיה ארוכה ומסורבלת
http://www.mako.co.il/news-channel2/Cha ... 921004.htm
http://www.mako.co.il/news-channel2/Cha ... 921004.htm
- סליקאי זהב

Re: מחסור חמור בכדורי אקדח
פעם אחרונה שבדקתי קיים מפעל תחמושת בישראל...
שאגב עושה עבודה לא רעה...
מה שרשום גם לא הכי נכון כי ראיתי בעצמי תחמושת חדשה שהגיע מארה"ב לא מזמן...
שאגב עושה עבודה לא רעה...
מה שרשום גם לא הכי נכון כי ראיתי בעצמי תחמושת חדשה שהגיע מארה"ב לא מזמן...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
הכל אמת .וזה נכון לא רק לתחמושת,גם לנשק וחלפים.[ולגבי תע"ש מתי בפעם האחרונה ראית תחמושת אקדח חדשה מתוצרתם?.]
- סליקאי ארד

יש לי כדורים של תע"ש מ2008 ומה2009
הכל תלוי מי קהל היעד של הדברים האלו...
מוכרת בעיה של מדחלים ביורוקרטים אשר הובילו לכך שלא היה מלאי של חלק מאמצעי לחימה בארץ, בינהם אקדחים. בעיה נפטרה למיטב הבנתי ע''י חידוש רישיונות.
בעיה של מ חסור בתחמושת (במיוחד למאבטחים) - לא מוכר אני לא ראיתי מחסור, אנני יודעה אולי חסר תחמושת וינצ'סטר סילבר טיפ, אבל תחמושת תע''ש משנת 09' -10' ראיתי בפעם אחרונה - אתמול. חדש בקופסא.
בעיה של מ חסור בתחמושת (במיוחד למאבטחים) - לא מוכר אני לא ראיתי מחסור, אנני יודעה אולי חסר תחמושת וינצ'סטר סילבר טיפ, אבל תחמושת תע''ש משנת 09' -10' ראיתי בפעם אחרונה - אתמול. חדש בקופסא.
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
רועי 357 כתב:יש לי כדורים של תע"ש מ2008 ומה2009
רועי , לסמוך על תע"ש בענייני אספקת תחמושת זה כמו לסמוך על ירקן בענייני קלמנטינות - היום יש , מחר אין, מחרתיים "בדיוק נגמר". אני אומר זאת משום שבשרותי הצבאי היה לנו מחסור חמור בתחמושת מסויימת המיוצרת ע"י תע"ש, וכששאלתי לפשר העיקוב הממושך הוצג לפני קלסר מלא בתכתובות בו תעש מתרצים את העיקובים ב"מצוקת המתכת בעולם" ו"תקני איכות הסביבה". מזל שהתחמושת לא הכילה זרחן אחרת הם היו מאשימים גם את בית המשפט בהאג.
שנתיים אחר כך יצא לי לעבוד מקרוב עם חטיבה אחרת בתע"ש ואז רק הבנתי שהמפעל כולו נמצא בשלבי ריקבון מתקדמים.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
simon כתב:תוך שבועות ספורים יכול להיות שהמאבטחים ברחבי הארץ,לא יוכלו להגן עלינו. פשוט כי ייגמרו להם הכדורים לאקדחים.
לא יודע מא אתכם, אבל אני כבר מרגיש יותר בטוח
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אני לא יודע מה איתכם, אבל שנים שאני כבר לא רואה תחמושת תע"ש למכירה לקהל הרחב.
מה שאני גם יודע זה שרוב הפעילות של המפעל היא ליצוא, ובעיקר לטובת צבא ארה"ב בעירק.
יכול להיות שכמה גופים מוסדיים + הצבא יש אספקה שוטפת מתעש אבל לכלל הציבור אני ממש לא יודע.
א.
מה שאני גם יודע זה שרוב הפעילות של המפעל היא ליצוא, ובעיקר לטובת צבא ארה"ב בעירק.
יכול להיות שכמה גופים מוסדיים + הצבא יש אספקה שוטפת מתעש אבל לכלל הציבור אני ממש לא יודע.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אני מכיר המון מטווחים שמוכרים תחמושת ישראלית
רועי 357 כתב:אני מכיר המון מטווחים שמוכרים תחמושת ישראלית
מנה אחד מהם, בבקשה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
donduck כתב:simon כתב:תוך שבועות ספורים יכול להיות שהמאבטחים ברחבי הארץ,לא יוכלו להגן עלינו. פשוט כי ייגמרו להם הכדורים לאקדחים.
לא יודע מא אתכם, אבל אני כבר מרגיש יותר בטוח %3
צריך שתהיה בפורום אפשרות לעשות LIKE לתגובות, כמו בפייסבוק ...
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
חבריה....
אנשים המופעיים בסרטון הם ממטווח ידוע ומכובד- ככה שהם לא יגידו דברים ללא בסיס מוצק, ועוד בחדשות בפריים-טיים. כנראה שיש סיבות להגיד את הדברים.
איזה סיבות ואיזה מחסור בתחמושת יש להם- תבררו אצלהם - יש כאן פורום של אנשים שמכירים אותם.
אני לא ראיתי כמויות תחמושת של SAMSON בירי מעשי ( למעט מקרים בודדים של אנשים) כמו שראיתי את S&B או את WINCHESTER או את CCI . וחבל...
אנשים המופעיים בסרטון הם ממטווח ידוע ומכובד- ככה שהם לא יגידו דברים ללא בסיס מוצק, ועוד בחדשות בפריים-טיים. כנראה שיש סיבות להגיד את הדברים.
איזה סיבות ואיזה מחסור בתחמושת יש להם- תבררו אצלהם - יש כאן פורום של אנשים שמכירים אותם.
אני לא ראיתי כמויות תחמושת של SAMSON בירי מעשי ( למעט מקרים בודדים של אנשים) כמו שראיתי את S&B או את WINCHESTER או את CCI . וחבל...
- סליקאי זהב

ליפני לא יותר מחודש דווקא ראיתי אצל להב הרבה תחמושת של תע"ש
בכל מקרה אני זוכר שהיא יותר יקרה
אני מכיר את הבעיה שהרבה דברים שקשורים בנשק נעצר להם רישיון היבוא
בעיה מהתקופה האחרונה-אני אומר שזה משפיע בעיקר על השוק האזרחי...
בכל מקרה אני זוכר שהיא יותר יקרה
אני מכיר את הבעיה שהרבה דברים שקשורים בנשק נעצר להם רישיון היבוא
בעיה מהתקופה האחרונה-אני אומר שזה משפיע בעיקר על השוק האזרחי...
קניתי לפני כ8 חודשים קופסא של 50 כדור IMI 124 גרין במטווח אזרחי לחלוטין.
נ'ב מה שנכון , נכון - רוב תוצרת IMI הולכת למערכת המטבחון ולחו''ל. אבל מזה ולמחסור לתחמושת ???
נ'ב מה שנכון , נכון - רוב תוצרת IMI הולכת למערכת המטבחון ולחו''ל. אבל מזה ולמחסור לתחמושת ???
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
simon כתב:חבריה....
בוודאי שיש להם סיבות ,אני פשוט לא בטוח שהם קשורות לביטחון הציבור אוו למחסור בתחמושת .
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד