תם עידן ה ברייק פרי?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: תם עידן ה ברייק פרי?
צורי כתב:clean, lubricate and protect
זה נשמע כמו המוטו של משטרת לוס אנג'לס, בניגוד למוטו של משטרת ניו-יורק - serve and protect.
מעניין האם ההבדל טמון באוכלוסיה השונה באיזורים הללו
נערך לאחרונה על ידי Hungarfield בתאריך 07 יוני 2009, 23:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

אח שלו.....אני דיסלקט
Next.....
צורי.
Next.....
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
Hungarfield כתב:צורי כתב:clean, lubricate and protect
זה נשמע כמו המוטו של משטרת לוס אנג'לס, בניגוד למוטו של משטרת ניו-יורק - serve and protect.
מעניין האם ההבדל טמון באוכלוסיה השונה באיזורים הללו
you are the best !
funny as hell and that inspite the fact that I'm the only adult (well, kind of) that smokes nonenriched cigarets in amsterdam.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סליחה שאני מעלה הודעה ישנה אבל אני ממש צריך שמן בשביל לטפל בסכין נגד חלודה וכו'. אני רוצה לקנות FP10 אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום ממה שאמרתם. חוץ מבמאיר רוט ששם פתוח רק בין 9 ל-17. מישהו יכול לעזור לי?
- סליקאי ארד

jetman כתב:סליחה שאני מעלה הודעה ישנה אבל אני ממש צריך שמן בשביל לטפל בסכין נגד חלודה וכו'. אני רוצה לקנות FP10 אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום ממה שאמרתם. חוץ מבמאיר רוט ששם פתוח רק בין 9 ל-17. מישהו יכול לעזור לי?
דואר ישראל?
חנויות טמבור?
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

jetman כתב:סליחה שאני מעלה הודעה ישנה אבל אני ממש צריך שמן בשביל לטפל בסכין נגד חלודה וכו'. אני רוצה לקנות FP10 אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום ממה שאמרתם. חוץ מבמאיר רוט ששם פתוח רק בין 9 ל-17. מישהו יכול לעזור לי?
תגדיר "טיפול" - למנוע חלודה לשימור לטווח ארוך, ליום-יום, איזו סכין, יש/אין חלודה פעילה.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
שלום!
האם תרסיס שמן פשוט וזול, מספק ויעשה את העבודה בטיפול שוטף לאקדח חדש?
האם יש הצדקה ממשית בהשקעה בשמן איכותי?
- סליקאי ארד

תרסיס שמן פשוט וזול יעשה את העבודה בדיוק באותו אופן - התוצאה תהיה פשוטה וזולה.
אפשר בהחלט להשתמש בו לצורך טיפול ראשוני ע"מ להמיס את הפיח ולשטוף את הלכלוך.
אחר כך מגיע ניקוי ייסודי וטיפול בחומר האיכותי שיעמוד בשורה ארוכה של דרישות:
1. עמידות בתנאי לחות וחומציות (זיעה)
2. עמידות בתנאי חום ועומס מכאני (ירי)
3. לא נוזלי מדי (אחרת תוך זמן קצר האקדח ישאר יבש לחלוטין)
4. לא "דביק" מדי (אחרת תוך זמן קצר כל האבק שבסביבתך יהיה על המסילות)
5. לא רעיל (עדיין, זה קרוב לגופך במשך המון שעות)
קשה לי להאמין שתרסיס שמן "פשוט וזול" יודע להיות כל זה.
מצד שני - אני מסכים איתך. מבחינתי, שמן נשק איכותי ייעודי הוא פשוט (קונים ולא שוברים את הראש) וזול (ביחס למחיר האקדח והתחמושת). אז כן, פשוט וזול עושה את העבודה.
אפשר בהחלט להשתמש בו לצורך טיפול ראשוני ע"מ להמיס את הפיח ולשטוף את הלכלוך.
אחר כך מגיע ניקוי ייסודי וטיפול בחומר האיכותי שיעמוד בשורה ארוכה של דרישות:
1. עמידות בתנאי לחות וחומציות (זיעה)
2. עמידות בתנאי חום ועומס מכאני (ירי)
3. לא נוזלי מדי (אחרת תוך זמן קצר האקדח ישאר יבש לחלוטין)
4. לא "דביק" מדי (אחרת תוך זמן קצר כל האבק שבסביבתך יהיה על המסילות)
5. לא רעיל (עדיין, זה קרוב לגופך במשך המון שעות)
קשה לי להאמין שתרסיס שמן "פשוט וזול" יודע להיות כל זה.
מצד שני - אני מסכים איתך. מבחינתי, שמן נשק איכותי ייעודי הוא פשוט (קונים ולא שוברים את הראש) וזול (ביחס למחיר האקדח והתחמושת). אז כן, פשוט וזול עושה את העבודה.
- סליקאי טיטניום

שפן סלעים כתב:שלום!
שפן,
במקרה שלך, מים חמימים וסבון כלים יעשו את העבודה. לסיום, נגב היטב ושמן מעט את המסילות, סביב הקנה, את דרגת הנעילה על בית הבליעה, את בלוק הנעילה בגוף ואת החלק הנגדי בתחתית הקנה, וטיפה נוספת במנגנון ההדק (הדק המינוס/רגיל)
שמן רובים רגיל - טוב. רוצה להשקיע יותר - אפשרי.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
ירוני כתב:jetman כתב:סליחה שאני מעלה הודעה ישנה אבל אני ממש צריך שמן בשביל לטפל בסכין נגד חלודה וכו'. אני רוצה לקנות FP10 אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום ממה שאמרתם. חוץ מבמאיר רוט ששם פתוח רק בין 9 ל-17. מישהו יכול לעזור לי?
דואר ישראל?
חנויות טמבור?
אתה אומר שחנויות טמבור וכד' מוכרות FP10?
לגבי דואר אני לא יודע אם מאיר רוט שולחים או לא, אני לא מכיר חנויות. רק כדי לקבל את המחיר שם הייתי צריך לשלוח בקשה באתר. אתה יכול להגיד לי אם הם שולחים בדואר וכמה זה עולה?
BROADAXE כתב:תגדיר "טיפול" - למנוע חלודה לשימור לטווח ארוך, ליום-יום, איזו סכין, יש/אין חלודה פעילה.
אני לא מתכוון לשמן כל יום. יש לי סכין מתקפלת שאני רוצה לפרק, לנקות, לנקות אותה מבפנים עם השמן ואז אחרי שאני מרכיב אותה מחדש גם לשמן את הצירים ולמרוח שמן על הלהב כדי לנקות ולמנוע חלודה בשימוש יומיומי בתנאי לחות.
זה תהליך שאני יעשה מדי פעם לכן אני מעדיף שזה יהיה עם שמן איכותי כשאני כן עושה את זה.
- סליקאי ארד

jetman - לסכין מתקפל מספיק לשמן את הציר ונקודת החיכוך של הלהב בקפיץ (אם יש), כל שמן למכניקה עדינה מתאים. תרשה לי להניח שהלהב עשוי מפלדת אל-חלד? וגם אם לא, מספיק ניגוב של פעם ביום, בערב.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
BROADAXE כתב:jetman - לסכין מתקפל מספיק לשמן את הציר ונקודת החיכוך של הלהב בקפיץ (אם יש), כל שמן למכניקה עדינה מתאים. תרשה לי להניח שהלהב עשוי מפלדת אל-חלד? וגם אם לא, מספיק ניגוב של פעם ביום, בערב.
התכוונתי להשתמש בשמן כחומר לניקוי גם, במקום במים בחלק הפנימי של הסכין.
אבל חוץ מהניקוי התכוונתי כמו שאמרת - שמן על הציר (אין קפיץ) הלהב עשוי מ-440c וכמו שאמרתי באמת אני רוצה למרוח אותו בשמן מדי פעם כדי למנוע חלודה.
מכיוון שהשמן היחיד שיש לי גישה אליו כרגע זה WD-40 הייתי מעדיף לקנות פעם אחת בקבוק של 8oz של FP10 שיספיק לי להרבה זמן וגם לדברים אחרים אם אני אצטרך.
אני בנתיים מנסה ליצור קשר עם החנויות שהמליצו לי אנשים פה עליהן
- סליקאי ארד

אפרופו שמן
שמן maxol st-44 של סאסאטק שווה? מומלץ?
תודה לעונים
שמן maxol st-44 של סאסאטק שווה? מומלץ?
תודה לעונים
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
jetman כתב:BROADAXE כתב:jetman - לסכין מתקפל מספיק לשמן את הציר ונקודת החיכוך של הלהב בקפיץ (אם יש), כל שמן למכניקה עדינה מתאים. תרשה לי להניח שהלהב עשוי מפלדת אל-חלד? וגם אם לא, מספיק ניגוב של פעם ביום, בערב.
התכוונתי להשתמש בשמן כחומר לניקוי גם, במקום במים בחלק הפנימי של הסכין.
אבל חוץ מהניקוי התכוונתי כמו שאמרת - שמן על הציר (אין קפיץ) הלהב עשוי מ-440c וכמו שאמרתי באמת אני רוצה למרוח אותו בשמן מדי פעם כדי למנוע חלודה.
מכיוון שהשמן היחיד שיש לי גישה אליו כרגע זה WD-40 הייתי מעדיף לקנות פעם אחת בקבוק של 8oz של FP10 שיספיק לי להרבה זמן וגם לדברים אחרים אם אני אצטרך.
אני בנתיים מנסה ליצור קשר עם החנויות שהמליצו לי אנשים פה עליהן
WD-40 זה שמן?
למיטב ידיעתי זה לא ...
הוא מכיך ממיס ברמה של 50% ולכן 15% שמן מינרלי נעלמים יחד עם הממיס (מקור ההרכב ויקיפדיה ומשם U.S. Material Safety Data Sheet information
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
אגב שמנים - יצא לי לקבל צנצנת גדולה של גריז גרפיטי כמו שיש בגלוק שמגיע מהמפעל. האם לדעתכם זה רעיון טוב למרוח אותו על המסילות של האקדח ?
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד