אחסנת תחמושת / מחסנית שניה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: אחסנת תחמושת / מחסנית שניה
את מי זה מעניין אירועים בארצות הברית ?
אותי מענין כמה כדורים צריך כאן בשביל לסיים אירוע.
כמה כדורים נורו באירועי הטרקטורים בירושלים ? כמה באירוע סי-פוד מרקט ? כמה באירועים אחרים ?
הגישה הישראלית של "סמוך יהיה בסדר" הכתה כבר בשנת 2006, טופלה בסוף 2008 תחילת 2009 אבל שורשיה נטועים היטב ועמוק באדמה הישראלית.
איך אומרים חברי חובשי הכיפות ? "אין לנו לסמוך אלא על אבינו שבשמיים" ... ונושא הנשק יסמוך גם על מספר הכדורים שהוא נושא עימו.
לא צריך 6-10 מחסניות, אבל לפחות אחת נוספת. תקלות הזנה, התפרקות מחסנית, תחמושת לא תקינה ועוד הרבה...
לא לסמוך על המזל.
לרונן - התרחישים של כיתות הכוננות מתחילים כאירועים אזרחיים ומתדרדרים לאירועים צבאיים. הפיגועים ביישובי יו"ש, גוש קטיף לשעבר ואלו המתגלגלים אצלנו ולשמחתי כרגע נבלמים במרחב שבין גדר המערכת לגדרות הקיבוצים (חודש מאי 2010 שני אירועי חדירה חמושים נבלמו במרחב נירים/ניר עוז/עין השלושה ארבע אפס לטובתנו. יכול היה להיות חו"ח אחרת.)
כשאני לוקח ילדים לגן, ונכנס מחבל ליישוב, אני מתחיל אותו כאזרח ומסיים אותו מחוייל אוטומטית. אני לא נע כל הזמן עם רובה, אבל עם אקדח ומספר מסויים של מחסניות, כן. גם בבוקר לגן, גם אחרי הצהריים לבריכה עם הילדים. החיים בללה-לנד שונים מאלו המוכרים במשעולי גדרה חדרה.
ברוח טובה והמון המלצות למס' מחסניות כדרך קבע.
נועם.
כמה כדורים נורו באירועי הטרקטורים בירושלים ? כמה באירוע סי-פוד מרקט ? כמה באירועים אחרים ?
הגישה הישראלית של "סמוך יהיה בסדר" הכתה כבר בשנת 2006, טופלה בסוף 2008 תחילת 2009 אבל שורשיה נטועים היטב ועמוק באדמה הישראלית.
איך אומרים חברי חובשי הכיפות ? "אין לנו לסמוך אלא על אבינו שבשמיים" ... ונושא הנשק יסמוך גם על מספר הכדורים שהוא נושא עימו.
לא צריך 6-10 מחסניות, אבל לפחות אחת נוספת. תקלות הזנה, התפרקות מחסנית, תחמושת לא תקינה ועוד הרבה...
לא לסמוך על המזל.
לרונן - התרחישים של כיתות הכוננות מתחילים כאירועים אזרחיים ומתדרדרים לאירועים צבאיים. הפיגועים ביישובי יו"ש, גוש קטיף לשעבר ואלו המתגלגלים אצלנו ולשמחתי כרגע נבלמים במרחב שבין גדר המערכת לגדרות הקיבוצים (חודש מאי 2010 שני אירועי חדירה חמושים נבלמו במרחב נירים/ניר עוז/עין השלושה ארבע אפס לטובתנו. יכול היה להיות חו"ח אחרת.)
כשאני לוקח ילדים לגן, ונכנס מחבל ליישוב, אני מתחיל אותו כאזרח ומסיים אותו מחוייל אוטומטית. אני לא נע כל הזמן עם רובה, אבל עם אקדח ומספר מסויים של מחסניות, כן. גם בבוקר לגן, גם אחרי הצהריים לבריכה עם הילדים. החיים בללה-לנד שונים מאלו המוכרים במשעולי גדרה חדרה.
ברוח טובה והמון המלצות למס' מחסניות כדרך קבע.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
לדעתי, הפרמטר החשוב יותר זה כמה כדורים פגעו במטרות הנכונות.
האם היו מטרות שנפגעו בפגיעה אחת בלבד או שמא על כולן נמצאו פגיעות מרובות?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
yogev כתב:עמרי גוטמן כתב:באימון הירי סיפר לנו המדריך כי בארה"ב נבדקו כ-25,000 מקרי ירי ע"י אזרחים (הבנתי כי מדובר באירועי ירי לגיטימיים של בעלי רישיונות ולא במלחמות כנופיות וכו'), ולדבריו בכל אירוע נורו בממוצע 3.6 כדורים.
האם מישהו מכיר את הסטטיסטיקה הזו?
אני לא מכיר, אבל אני כן מכיר את שלוש הפיגועים האחרונים שאקדח סגר בהם את העניין. שני פיגועי הטרקטור והחטיפה של הנשק מהמאבטח בירושלים. ראיתי את הסרטים של שלושת הארועים - בשתי ארועי הטרקטור רואים בבירור שהאירוע נגמר במחסנית אחת. במאבטח - הסרט לא כל כך ברור אבל גם שם נראה כאילו לא הייתה החלפת מחסנית (אלא אם פספסתי).
במקרה של חטיפת הנשק מהמאבטח בעיר העתיקה - הבחור החליף 2 מחסניות במהלך האירוע.
אבל אם נחזור לנקודה הראשונית: רובנו לא שוטרים או מאבטחים, ולפחות לדעתי מספר הכדורים באקדח רב כדורי הוא בהחלט מספיק לאזרח.
כמו שנאמר פה, הבעיה היא אחרת: הסיבה מס' 1 למעצורים בכלי נשק מיטענים (כגון - אקדחי מחסנים, רובי סער וכד') היא מחסניות פגומות, ואזכיר את אותה מחסנית גלוק ששבקה לי באמצע תחרות. טוב, שם המטרות לא יורות עליך חזרה.
מאחר וחוקי מרפי עובדים, מחסנית נוספת יכולה להיות ההבדל בין כלי נשק יורה לחתיכת מתכת/ פולימר להשלכה על היריב לכל היותר.
I think, therefore I am. I think
מבחינתי, הגדלת מספר כדורים הוא הצורך המשני בנשיאת מחסנית נוספת.
הצורך הראשי, כאמור, הוא למקרה של מעצור שמקורו במחסנית.
הצורך הראשי, כאמור, הוא למקרה של מעצור שמקורו במחסנית.
- סליקאי טיטניום

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד