מחסנית לhs
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחסנית לhs
שלום לכולם.
אני יודע שכבר הנושא נידון בעבר אבל לא מצאתי בחיפוש.
מישהו יודע איפה אפשר להשיג מחסנית ל-hs2000?
עדיף יד שניה או חדש במחיר זול..
אני יודע שכבר הנושא נידון בעבר אבל לא מצאתי בחיפוש.
מישהו יודע איפה אפשר להשיג מחסנית ל-hs2000?
עדיף יד שניה או חדש במחיר זול..
- סליקאי ארד

Re: מחסנית לhs
יוחאי תראה
המצב די חרבנה
בקל-וי אין מחסניות חדשות כי הם לא יכולים לייבא מהמפעל שדרך אגב די מתעלם מישראל (אפילו למייל הם לא ממש רצו לענות לי).
יש שתי אופציות לקנות מחסניות מוסבות מברטה 92 פעם בקל-וי היו אני לא יודע עם היום יש
או לנסות להוציא רשיון יבוא למחסניות כמו שאני עשיתי אבל קח בחשבון זה תהליך ארוך, מייגע ומורט עצבים שלקח לי
יותר מחצי שנה
המצב די חרבנה
בקל-וי אין מחסניות חדשות כי הם לא יכולים לייבא מהמפעל שדרך אגב די מתעלם מישראל (אפילו למייל הם לא ממש רצו לענות לי).
יש שתי אופציות לקנות מחסניות מוסבות מברטה 92 פעם בקל-וי היו אני לא יודע עם היום יש
או לנסות להוציא רשיון יבוא למחסניות כמו שאני עשיתי אבל קח בחשבון זה תהליך ארוך, מייגע ומורט עצבים שלקח לי
יותר מחצי שנה
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
מוסבות מזיג 226.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם,
נכון אבל גם מוסבות מברטה 92 יריתי שנתיים במחסניות כאלו
נכון אבל גם מוסבות מברטה 92 יריתי שנתיים במחסניות כאלו
אצל קל-וי ניתן להזמין מחסניות מוסבות.
להערכתי חלקן טובות מהמקוריות.
להערכתי חלקן טובות מהמקוריות.
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
איציק נכון
בעיקרון המחסניות האלו הרבה הרבה יותר טובות מהמקוריות, אבל!!!
בגללן נשבר לי המפלט, מכיון שיש רווח בין עקב המחסנית לגוף של האקדח כשהייתי מתחרה איתן
כל הכנסה בריאה של המחסנית הייתה נותנת מכה על השן הפולטת והיא נשברה בסוף
בעיקרון המחסניות האלו הרבה הרבה יותר טובות מהמקוריות, אבל!!!
בגללן נשבר לי המפלט, מכיון שיש רווח בין עקב המחסנית לגוף של האקדח כשהייתי מתחרה איתן
כל הכנסה בריאה של המחסנית הייתה נותנת מכה על השן הפולטת והיא נשברה בסוף
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד