זקוק לייעוץ - תיקון מחשב נייד
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
זקוק לייעוץ - תיקון מחשב נייד
סליקאים יקרים שנה טובה.
לפני חודשיים קניתי לבני מחשב מיני-לפטופ של חברת Dell, משומש, מאתר האינטרנט של אופיס דיפו. אחרי חודש המחשב הפסיק להכיר את נמטען והוא אינו נותן למטען לטעון את הסוללה יותר, כלומר המחשב הרבה פחות נייד. הספק מתנער מאתנו ואני מעוניין לתקנו. היכן, היאך? עצתכם תתקבל בתודה.
ליאור
לפני חודשיים קניתי לבני מחשב מיני-לפטופ של חברת Dell, משומש, מאתר האינטרנט של אופיס דיפו. אחרי חודש המחשב הפסיק להכיר את נמטען והוא אינו נותן למטען לטעון את הסוללה יותר, כלומר המחשב הרבה פחות נייד. הספק מתנער מאתנו ואני מעוניין לתקנו. היכן, היאך? עצתכם תתקבל בתודה.
ליאור
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Re: זקוק לייעוץ - תיקון מחשב נייד
לפי מה שאתה מתאר, אני מבין שהמחשב כן עובד כאשר הוא מחובר לחשמל.
אם אכן כך - הסוללה גמרה את הקרירה שלה.
אתה יכול לקנות סוללה חדשה, טובה מאד בEBAY.
גם מטענים טובים ובמחיר שווה לכל נפש תוכל להשיג שם.
אם אכן כך - הסוללה גמרה את הקרירה שלה.
אתה יכול לקנות סוללה חדשה, טובה מאד בEBAY.
גם מטענים טובים ובמחיר שווה לכל נפש תוכל להשיג שם.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
סביר להניח שהסוללה הלכה, או יחידת ה-POWER MANAGEMENT במחשב.
דרך אגב, גם הסוללות של מחשבים ניידים וטלפונים הן "סוללות חכמות" ויש להן מעבד שאחראי על POWER MANAGEMENT.
הסוללות של DELL ידועות כבעייתיות, יש כמה יצרנים שהם קונים מהם. לי הלכה סוללה במחשב אחרי חצי שנה.
בקיצור... לפני שאתה עושה משהו, נסה קודם סוללה חדשה כדי לבודד את הבעיה.
א.
דרך אגב, גם הסוללות של מחשבים ניידים וטלפונים הן "סוללות חכמות" ויש להן מעבד שאחראי על POWER MANAGEMENT.
הסוללות של DELL ידועות כבעייתיות, יש כמה יצרנים שהם קונים מהם. לי הלכה סוללה במחשב אחרי חצי שנה.
בקיצור... לפני שאתה עושה משהו, נסה קודם סוללה חדשה כדי לבודד את הבעיה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
מה זאת אומרת שהספק מתנער?
יש לך איזהשהי קבלה? את הטופס מחברת האשראי ששילמת עם כרטיס אשראי מסויים על הרכישה.
בכל מקרה היות שרכשת מחשב דרך חברה ולא דך אדם פרטי הם מחוייבים לתת לך אחריות לטווח מסויים, המדיניות משתנה אולם החוק קובע בעיקרון שעל מוצר מעל 300 ש"ח (יתקנו אותי עו"ד) הם מחוייבים לתת אחריות של שנה. במידה והמוצר משומש נהוג לתת אחריות של חצי שנה לפחות.
מעבר לזה יכול בהחלט להיות שהלכה הסוללה/החיבור בין הסוללה למחשב והעצה מלמעלה לקנות כגון אלה EBAY היא הדבר הכי נכון לעשות המחירים שם לרוב הם לרוב משהו כמו 30-40% מהמחירים בארץ. (כולל משלוח)
יש לך איזהשהי קבלה? את הטופס מחברת האשראי ששילמת עם כרטיס אשראי מסויים על הרכישה.
בכל מקרה היות שרכשת מחשב דרך חברה ולא דך אדם פרטי הם מחוייבים לתת לך אחריות לטווח מסויים, המדיניות משתנה אולם החוק קובע בעיקרון שעל מוצר מעל 300 ש"ח (יתקנו אותי עו"ד) הם מחוייבים לתת אחריות של שנה. במידה והמוצר משומש נהוג לתת אחריות של חצי שנה לפחות.
מעבר לזה יכול בהחלט להיות שהלכה הסוללה/החיבור בין הסוללה למחשב והעצה מלמעלה לקנות כגון אלה EBAY היא הדבר הכי נכון לעשות המחירים שם לרוב הם לרוב משהו כמו 30-40% מהמחירים בארץ. (כולל משלוח)
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד