netbook
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
netbook
שלומות לכם אנשים יקרים,
שאלה חדשה לכבוד השנה החדשה,
הנושא הפעם: מחשב נייד מסווג NETBOOK
המלצות על דגמים, חברות, מחירים, מפרטים (הבנתי שיש מספר סוגי מעבדים), מקומות לרכישה וכו' יתקבלו בברכה.
שוט...
ברק.
שאלה חדשה לכבוד השנה החדשה,
הנושא הפעם: מחשב נייד מסווג NETBOOK
המלצות על דגמים, חברות, מחירים, מפרטים (הבנתי שיש מספר סוגי מעבדים), מקומות לרכישה וכו' יתקבלו בברכה.
שוט...
ברק.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
Re: netbook
היה לי אחד כזה של ACER וקיללתי כל רגע.
המעבד ATOM של אינטל הוא מעבד חלש שמיועד לצריכת זרם נמוכה.
המחשב הגיע עם גירסא קלה של WINDOWS 7 ובעמל רב שינמכתי אותו ל XP כי היה מתעלף ומשתנק על כל חלון שהייתי פותח.
בתכלס חווית השימוש במחשב NETBOOK היא די מתסכלת למי שרגיל לעבוד על מחשב עם כמה יישומים במקביל. אם אתה רוצה לעבוד עם אופיס אז בכלל אתה צריך להצטייד בסבלנות רבה.
אני לעצמי לא הייתי קונה אחד כזה למרות המחיר, המשקל והגודל
א.
המעבד ATOM של אינטל הוא מעבד חלש שמיועד לצריכת זרם נמוכה.
המחשב הגיע עם גירסא קלה של WINDOWS 7 ובעמל רב שינמכתי אותו ל XP כי היה מתעלף ומשתנק על כל חלון שהייתי פותח.
בתכלס חווית השימוש במחשב NETBOOK היא די מתסכלת למי שרגיל לעבוד על מחשב עם כמה יישומים במקביל. אם אתה רוצה לעבוד עם אופיס אז בכלל אתה צריך להצטייד בסבלנות רבה.
אני לעצמי לא הייתי קונה אחד כזה למרות המחיר, המשקל והגודל
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
Re: netbook
אני משתמש ב HP210, לצרכי לימודים - WORD וכו', PDF.. דואר ומדי פעם יישומים אחרים כמצגות לעבודה. סוחב יפה - לא משחב שולחני זה ברור, אבל את מה שאני צריך זה נותן. (מחשב שיהיה נייד)
המחשב מגיע עם זיכרון בסיסי של 1G ויש צורך להרחיב (ניתן עד 2G) הסוללה מחזיקה ה-מ-ו-ן זמן, דיסק 250G , מעבד אינטל אטום 450.
עלה לי 1700 ש"ח כולל המשלוח הביתה. (וזה כבר סיפור אחר.. כי לפריפריה מגיעים פעם ביובל.. אז שילמתי משלוח ונסעתי לפגוש את השליח בבאר שבע
)
המחשב מגיע עם זיכרון בסיסי של 1G ויש צורך להרחיב (ניתן עד 2G) הסוללה מחזיקה ה-מ-ו-ן זמן, דיסק 250G , מעבד אינטל אטום 450.
עלה לי 1700 ש"ח כולל המשלוח הביתה. (וזה כבר סיפור אחר.. כי לפריפריה מגיעים פעם ביובל.. אז שילמתי משלוח ונסעתי לפגוש את השליח בבאר שבע

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד