בעקבות ריבוי מעשי הרצח בלוד החליט השר לבטחון פנים...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בעקבות ריבוי מעשי הרצח בלוד החליט השר לבטחון פנים...
אהרונוביץ': נבדוק את כל הנשק, נחמיר העונשים
בעקבות התגברות אירועי הירי ומעשי הרצח האחרונים, הכריז הערב השר לביטחון הפנים על תוכנית חדשה למיגור הפשע, שאמורה לצאת לדרכה כבר בשבוע הבא. "זה יהיה מבצע אינטנסיבי שיהיה לאורך זמן וללא הפסקה"
רוני סופר פורסם: 13.10.10, 17:53
שתף
איש הישר בעיניו יעשה? לא עוד. השר לביטחון הפנים, יצחק אהרונוביץ', הכריז הערב (יום ד') על שורה של צעדים חסרי תקדים במאבק בפשיעה הגואה, ובראשם - בדיקת כלל הנשק המוחזקים ברישיון בישראל והחמרת העונשים על עבירות אלימות.
"מהשבוע הבא אנו מעלים הילוך", הכריז אהרונוביץ' במליאת הכנסת. "זה יהיה מבצע אינטנסיבי שיהיה לאורך זמן וללא הפסקה. גם כלל הנשק החוקי ייבדק בקרוב".
כמובן.... איך לא :)
קישור לכתבה המלאה ב-YNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969071,00.html
א.
בעקבות התגברות אירועי הירי ומעשי הרצח האחרונים, הכריז הערב השר לביטחון הפנים על תוכנית חדשה למיגור הפשע, שאמורה לצאת לדרכה כבר בשבוע הבא. "זה יהיה מבצע אינטנסיבי שיהיה לאורך זמן וללא הפסקה"
רוני סופר פורסם: 13.10.10, 17:53
שתף
איש הישר בעיניו יעשה? לא עוד. השר לביטחון הפנים, יצחק אהרונוביץ', הכריז הערב (יום ד') על שורה של צעדים חסרי תקדים במאבק בפשיעה הגואה, ובראשם - בדיקת כלל הנשק המוחזקים ברישיון בישראל והחמרת העונשים על עבירות אלימות.
"מהשבוע הבא אנו מעלים הילוך", הכריז אהרונוביץ' במליאת הכנסת. "זה יהיה מבצע אינטנסיבי שיהיה לאורך זמן וללא הפסקה. גם כלל הנשק החוקי ייבדק בקרוב".
כמובן.... איך לא :)
קישור לכתבה המלאה ב-YNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969071,00.html
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

Re: בעקבות ריבוי מעשי הרצח בלוד החליט השר לבטחון פנים...
על זה נאמר: אוי לרשע (המחזיק בנשק ללא רשיון) ואוי לשכנו (המחזיק בנשק באופן חוקי).
אבל ככה זה תמיד, המשטרה אוהבת לחפש "מתחת לפנס". בצורת הפעולה המוצעת לא יתפסו הרבה כלי נשק לא חוקיים, אבל יתפסו מספר בעלי נשק חוקי, ששכחו לחדש רשיון, ויעשו מזה חגיגה תקשורתית שתסיח את הדעת מהכישלון האמיתי: תפיסת כלי נשק לא חוקיים.
אבל ככה זה תמיד, המשטרה אוהבת לחפש "מתחת לפנס". בצורת הפעולה המוצעת לא יתפסו הרבה כלי נשק לא חוקיים, אבל יתפסו מספר בעלי נשק חוקי, ששכחו לחדש רשיון, ויעשו מזה חגיגה תקשורתית שתסיח את הדעת מהכישלון האמיתי: תפיסת כלי נשק לא חוקיים.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
זוכרים את השיר?
http://www.youtube.com/watch?v=9N42ga-pmRw
http://www.youtube.com/watch?v=9N42ga-pmRw
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מאחר וכל כלי היריה הפרטיים נבדקים פעם בשלוש שנים לא ברורה משמעות ההצעה
האם יבוא שוטר לכל מחזיק כלי יריה וייבדוק את תנאי איחסון האם ייבדקו שהוא מחזיק רק 50 כדור?
לדעתי מדובר בהצהרה פופליסטית ללא כל גיבוי או מחשבה כמו שמתאים למ"י
עוד ביזיון כסת"חי אופייני לא הייתי מגדיר את מה שמאכלס את הבניינים המנדטוררים בתור שוטרים או משטרה
האם יבוא שוטר לכל מחזיק כלי יריה וייבדוק את תנאי איחסון האם ייבדקו שהוא מחזיק רק 50 כדור?
לדעתי מדובר בהצהרה פופליסטית ללא כל גיבוי או מחשבה כמו שמתאים למ"י
עוד ביזיון כסת"חי אופייני לא הייתי מגדיר את מה שמאכלס את הבניינים המנדטוררים בתור שוטרים או משטרה
- סליקאי כסף

יריב 11 -
אין כל דאגה אף אחד לא ידפוק לך בדלת ויבקש לספור את כמות הכדורים שאתה מחזיק
- אני אסביר, הסיפור הזה כצת מוכר לי !!
- מה שהם מתכוונים לעשות : זה לאסוף את כל הנשקים החוקיים ( אקדחים למשל ) ולירות בכל כלי כדור אחד או שניים, ןלאחר מכן לשמור את התרמילים עם הנתונים שלהם ביחד עם המס' הסידורי של הנשק. ולאחר מכן יחזירו לך את האקדח ( יום או יומיים אחרי הבדיקה ).
כמובן בולשיט אחד גדול
בדיקות מסוג זה עולות המון כסף, אבל כל הסיפור הוא לצורך הרתעה וזהו.
אני לא יודע אם לבכות או לצחוק !!!!
אין כל דאגה אף אחד לא ידפוק לך בדלת ויבקש לספור את כמות הכדורים שאתה מחזיק
- אני אסביר, הסיפור הזה כצת מוכר לי !!
- מה שהם מתכוונים לעשות : זה לאסוף את כל הנשקים החוקיים ( אקדחים למשל ) ולירות בכל כלי כדור אחד או שניים, ןלאחר מכן לשמור את התרמילים עם הנתונים שלהם ביחד עם המס' הסידורי של הנשק. ולאחר מכן יחזירו לך את האקדח ( יום או יומיים אחרי הבדיקה ).
כמובן בולשיט אחד גדול
אני לא יודע אם לבכות או לצחוק !!!!
האמן לי שאני יודע
כוונתי היתה להדגים שכמו תמיד הפוליטיקאים רק מדברים ומכסת"חים
אלוואי שפעם אחת נראה מישהו לוקח איזשהו נושא ברצינות ולומד אותו מלפני ומלפנים
וגם מתייחסאליו בהתאם ולא משנה אם זה נושא הנשק הבלתי חוקי/כן חוקי מרוצים/ הימורים או כל נושא אחר
אבל פעם אחת שיעשו משהו ברצינות במדינה הזאת
ואגב הייתי מעריך מאד את משרה"פ או המשטרה אם היו מחליטים פעם אחת להסדיר את נושא רישוי הנשק בצורה רצינית מעמיקה ומקיפה
כוונתי היתה להדגים שכמו תמיד הפוליטיקאים רק מדברים ומכסת"חים
אלוואי שפעם אחת נראה מישהו לוקח איזשהו נושא ברצינות ולומד אותו מלפני ומלפנים
וגם מתייחסאליו בהתאם ולא משנה אם זה נושא הנשק הבלתי חוקי/כן חוקי מרוצים/ הימורים או כל נושא אחר
אבל פעם אחת שיעשו משהו ברצינות במדינה הזאת
ואגב הייתי מעריך מאד את משרה"פ או המשטרה אם היו מחליטים פעם אחת להסדיר את נושא רישוי הנשק בצורה רצינית מעמיקה ומקיפה
- סליקאי כסף

יריב11 כתב:ואגב הייתי מעריך מאד את משרה"פ או המשטרה אם היו מחליטים פעם אחת להסדיר את נושא רישוי הנשק בצורה רצינית מעמיקה ומקיפה
אל תדאג, הם בדרך לעשות את זה. ולא איך שאתה מקווה שזה יקרה.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
לביתך הם לא יכולים להכנס סתאם כך- דרוש צב בית משפט\חשד סביר לביצוע עבירה בעלת מאסר
מה שכן יכולים- להגיד לך (במכתב רשום) זה להביא את הנשק ואת הרשיון לתחנה הקרובה- ולבדוק שהכל תקין ( רשיון- תוקף נשק-מסתב)
לגבי ירי עלמנת לעשות זיהוי קנה מול קליע ירוי- חברה אם יעשו את זה תחשבו על כמה אלפים של קליעים יש להכניס לספריה- אני זוכר מקרה שמספר כלים נשלחו לבדיקה בליסטית ןחזרו אחרי..... 4.5חודשים...
לגבי תרמיל- לא מצחיק בכלל- ואם מתקנים לי נשק וצריך להחליף נוקר\שן חולצת- אז צריך שוב לעבור את המעגל הזה?
ועכשיו תחשבו על אלפי כלים
מה שכן יכולים- להגיד לך (במכתב רשום) זה להביא את הנשק ואת הרשיון לתחנה הקרובה- ולבדוק שהכל תקין ( רשיון- תוקף נשק-מסתב)
לגבי ירי עלמנת לעשות זיהוי קנה מול קליע ירוי- חברה אם יעשו את זה תחשבו על כמה אלפים של קליעים יש להכניס לספריה- אני זוכר מקרה שמספר כלים נשלחו לבדיקה בליסטית ןחזרו אחרי..... 4.5חודשים...
לגבי תרמיל- לא מצחיק בכלל- ואם מתקנים לי נשק וצריך להחליף נוקר\שן חולצת- אז צריך שוב לעבור את המעגל הזה?
- סליקאי זהב

simon כתב:לגבי ירי עלמנת לעשות זיהוי קנה מול קליע ירוי- חברה אם יעשו את זה תחשבו על כמה אלפים של קליעים יש להכניס לספריה
נו ומה הבעיה ?
על מיטת סדום שמעתה ?!
פשוט יתאימו את מספר הכלים למספר התרמילים שהם יכולים לאחסן .
בדיוק כמו שאי אפשר להוסיף קנה רביעי לנשק כי אין מקום במסד הנתונים של משרד הפנים .
simon כתב:- אני זוכר מקרה שמספר כלים נשלחו לבדיקה בליסטית וחזרו אחרי..... 4.5חודשים...
ונראה לך שזה מפריעה למישהוא במשטרת ישראל ?!
simon כתב:לגבי תרמיל- לא מצחיק בכלל- ואם מתקנים לי נשק וצריך להחליף נוקר\שן חולצת- אז צריך שוב לעבור את המעגל הזה?
תלוי ,זה מה שיגרום לך לוותר על הרשיון ?
אז כן !
בקיצור
הדבר היחיד שאולי יעצור את כדור השלג הזה הוא העובדה שכדי לממש אותו מישהוא מהפופטיצים אשכרה יצטרך לעבוד .
אוו שאולי ההתענינות התקשורתית תעבור לפרשה הבאה והכל ישוב לקדמותו (יש למישהוא איזה "פרשה" ספר בשרוול ??).
מענין אגב מה יעשו אחרי שלא יהיו יותר רשיונות לנשק חוקים ומספר הכלים הלא חוקים יחצה כנראה את קו המיליון על הגב של מי
יעשו את המהלך הפופוליסטי אז ??
לכו תדעו ,אולי יתחילו לחלק רשינות .......
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד