העסקה הכי טובה העולם לנרתיק 1911?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: העסקה הכי טובה העולם לנרתיק 1911?
hk765 כתב:יהיה מעניין לראות את המכס אוסר ביבוא פריט שלכאורה יוצר בישראל ...
ממש לא קשור וכדאי שתקרא את החוקים.
מוצרים שמיוצאים נהנים מכל מני פטורים במסים שחלים עליהם פה בארץ.
כשאתה מייבא את אותו מוצר חזרה, אתה צריך לשלם עליו מע"מ ואת כל המיסים האלו חזרה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אני עוד לא שמעתי על מקרים שבהם עשו בעיות במכס בגלל נרתיק בלבד.
- סליקאי טיטניום

נראה שעוד אנחנו שקועים בהגיגים על חלקים ואביזרים, חוקים כאלו ואחרים, כדאיות וכו', מדינת ישראל עומדת לפתור את כל בעייותינו בנושא...
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=28662
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=28662
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
הדבר הבא שנשאר להעשות זה להטיל מיסים על משכורת של חיילי סדיר...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
זה חוקי בכלל ? אני מבין שאנחנו חיים ברפובליקת בננות אבל יש בעל הבית איפה שהוא?
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
EMT כתב:זה חוקי בכלל ? אני מבין שאנחנו חיים ברפובליקת בננות אבל יש בעל הבית איפה שהוא?
אם בעל הבית/המחוקק החליט שזה חוקי אז זה חוקי!
אני לא צריך להזכיר לך שהזוועות והפשעים הגדולים ביותר בעולם נעשו "בצורה חוקית", אזה מה חדש?
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

דווקא פה אני נשאר אופטימי
הנושא של קניות מקוונות לא מתחיל ונגמר בנו (למזלינו הגדול) וכמות האנשים שמשתמשים באתרי הקניות
עצומה כך שעם באמת יעלה כל זעקה הוא לא יסתיים בכ200 משוגעים לנשק, אלא להמון אנשים מכל התחומים
ואולי שם יהיה מספיק כוח לשנות דברים
הנושא של קניות מקוונות לא מתחיל ונגמר בנו (למזלינו הגדול) וכמות האנשים שמשתמשים באתרי הקניות
עצומה כך שעם באמת יעלה כל זעקה הוא לא יסתיים בכ200 משוגעים לנשק, אלא להמון אנשים מכל התחומים
ואולי שם יהיה מספיק כוח לשנות דברים
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
רק לידיעת כל החברים.
הזמנתי את הנרתיק והוא הגיע לאחר כשלושה חודשים.
ההסבר,
לאחר כחודש שלחתי להם מייל מה קורא למה הנרתיק לא מגיע.
התשובה שקבלתי היא, שמאחר ונגמר להם במלאי הם יכולים להחזיר לי את הכסף או שאני מוכן לחכות עד שיגיע להם מהיצרן.
החלתתי לחכות.
כאשר קבלתי, בדקתי את הנרתיק והפונדות הם של פובוס מקורית עם המספרים הקטלוגים שלהם מוטבעים אליהם, ומאחור כתוב אליהם MADE IN ISRAEL .
כלומר החבילה נקנתה בארץ נסעה לסין וחזרה ועלתה פחות מאשר בארץ מענין למה?
הזמנתי את הנרתיק והוא הגיע לאחר כשלושה חודשים.
ההסבר,
לאחר כחודש שלחתי להם מייל מה קורא למה הנרתיק לא מגיע.
התשובה שקבלתי היא, שמאחר ונגמר להם במלאי הם יכולים להחזיר לי את הכסף או שאני מוכן לחכות עד שיגיע להם מהיצרן.
החלתתי לחכות.
כאשר קבלתי, בדקתי את הנרתיק והפונדות הם של פובוס מקורית עם המספרים הקטלוגים שלהם מוטבעים אליהם, ומאחור כתוב אליהם MADE IN ISRAEL .
אני חבר גאה במועדון הפרה המשוגעת.
- סליקאי כסף

סימל יעקב כתב:רק לידיעת כל החברים.......................כלומר החבילה נקנתה בארץ נסעה לסין וחזרה ועלתה הרבה פחות מאשר בארץ מענין למה?
כי היצרן הזבלה מעדיף למכור במחיר Dumping בחו"ל מאשר לתת לשוק המקומי להנות קצת... חס וחלילה נתרגל למחיר שפוי....
ומי אמר לך שהוא לא מייצר חלק מהסחורה שלו בסין?
והם מפרישים 10% לעצמם?
והם מפרישים 10% לעצמם?
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סימל יעקב כתב:רק לידיעת כל החברים.
הזמנתי את הנרתיק והוא הגיע לאחר כשלושה חודשים.........
יש מצב שפובוס מזמן מייצרים בסין ורק הרכבת חלקים נעשת בארץ כדי לקבל תווית MADE IN ISRAEL BY CHINEES
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
EMT כתב:יש מצב שפובוס מזמן מייצרים בסין ורק הרכבת חלקים נעשת בארץ כדי לקבל תווית MADE IN ISRAEL BY CHINEES
אני מניח שתוכל לקבוע ביקור במפעל בכפר הס ולראות שהנרתיקים מיוצרים בארץ לגמרי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
ב-e-bay נמכרו בעבר חיקויים לנרתיקי פובוס שכללו את הלוגו, המספר הקטלוגי של הדגם וגם את הכיתוב Patent pending ו-Made in Israel. כשמעתיקים אז מעתיקים עד הסוף. גם את המסמרות השחורות עם הלוגו של פובוס הם זייפו...
כשאתה נוסע לכפר הס (כדי לראות במו עיניך שהנרתיקים אכן מיוצרים בישראל ולא בסין), קח איתך את הנרתיק המקורי לכאורה ומסור אותו לחנן, בעל הבית. יש לו במשרד אוסף מאוד גדול של זיופי פובוס מכל העולם.
אנא מכם, אל תשמיצו את היצרן שלא לצורך ("זבלה" וכו'). מי שרוצה לראות הגינות עסקית אמיתית מהי, מוזמן לשלוח לפובוס נרתיק מקורי שנשבר ולראות במו עיניו איך הם עומדים בפועל מאחורי ההבטחה שלהם לאחריות לכל החיים ומחזירים לו בדואר מוצר חדש בחינם במקום המוצר הפגום (בלי אותיות קטנות, בלי לדרוש את הקבלה המקורית מלפני 20 שנה ובלי תירוצים. "אחריות לכל החיים" פשוטו כמשמעו).
כשאתה נוסע לכפר הס (כדי לראות במו עיניך שהנרתיקים אכן מיוצרים בישראל ולא בסין), קח איתך את הנרתיק המקורי לכאורה ומסור אותו לחנן, בעל הבית. יש לו במשרד אוסף מאוד גדול של זיופי פובוס מכל העולם.
אנא מכם, אל תשמיצו את היצרן שלא לצורך ("זבלה" וכו'). מי שרוצה לראות הגינות עסקית אמיתית מהי, מוזמן לשלוח לפובוס נרתיק מקורי שנשבר ולראות במו עיניו איך הם עומדים בפועל מאחורי ההבטחה שלהם לאחריות לכל החיים ומחזירים לו בדואר מוצר חדש בחינם במקום המוצר הפגום (בלי אותיות קטנות, בלי לדרוש את הקבלה המקורית מלפני 20 שנה ובלי תירוצים. "אחריות לכל החיים" פשוטו כמשמעו).
עמרי כתב:אנא מכם, אל תשמיצו את היצרן שלא לצורך ("זבלה" וכו'). מי שרוצה לראות הגינות עסקית אמיתית מהי, מוזמן לשלוח לפובוס נרתיק מקורי שנשבר ולראות במו עיניו איך הם עומדים בפועל מאחורי ההבטחה שלהם לאחריות לכל החיים ומחזירים לו בדואר מוצר חדש בחינם במקום המוצר הפגום (בלי אותיות קטנות, בלי לדרוש את הקבלה המקורית מלפני 20 שנה ובלי תירוצים. "אחריות לכל החיים" פשוטו כמשמעו).
צודק ב-100% מנסיון אישי שלי.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק