חשיפת שיקרי חיזבאללה ונסראללה

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

חשיפת שיקרי חיזבאללה ונסראללה

על ידי afss » 16 אוקטובר 2010, 12:31

להלן קישור לכתבה על ביקור אחמינידג'אד בלבנון, במהלכו נסראללה העניק לו "נשק שנלקח שלל מידי חייל צה"ל במלחמת לבנון השניה".
למזלנו, יש תמונה ברורה של הנשק וניתן לראות בבירור שמדובר ברוס"ר FN "עתיק". הסבר אחד הוא אכן שמדובר בנשק צה"לי שנלקח שלל בשנות ה-60. (פעולות התגמול אולי?)
יותר הגיוני שמדובר בנשק שלוחמי חיזבאללה הורידו מעל גופתו של חייל לבנוני, אותו הם רצחו במסגרת אחד מהעימותים שם.
הנקודה החשובה בעיני היא ששוב נחשפים שיקרי חיזבאללה והעומד בראשם. זה נשק צה"לי בדיוק כמו שהם לא הובסו במלחמה האחרונה!
אם מישהו ייתקל בתמונה טובה יותר, אפשר יהיה לנסות ולמצוא סימני זיהוי מדוייקים יותר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969986,00.html
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: חשיפת שיקרי חיזבאללה ונסראללה

על ידי רועי 357 » 16 אוקטובר 2010, 13:22

הנה תמונה יותר גדולה

לפחות היו נותנים נשק יותר נאמן למקור...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי GUSS » 16 אוקטובר 2010, 13:44

צר לי שהצעתי המפורטת לא נתקבלה -
לתת לו כדור במקום רובה ,,גם חסכוני , גם רצון הציבור,גם שעות פרנסה למביני עיניין כמו רשי רפש ,אהוד יעני ועוד,,

תמיד יש מחר,,

[
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי itamar » 17 אוקטובר 2010, 07:18

ליאור,

תאמין לי שיש לנסראללה ממגוון הנשקים העדכניים ביותר של צה"ל. לא חסר לו דבר וחצי דבר. אקדחים, עוזים, עוזונים, M16 על כל הצורות שלו, מקלעים ואני מאמין שאפילו גם תבור.

חלק מהנשקים הוא שלל מחיילי צה"ל על כל המלחמות והפעולות שנעשו שם, חלק מהנשק הוא "ירושה" מחיילי צד"ל לשעבר שקיבלו מאיתנו מכל טוב וחלק אני מאמין שנגנב ממחסני צה"ל והגיע בדרך לא דרך אל מאחורי הגבול.

הסיבה היחידה שנסראללה החליט לתת את הרומ"ט FN היא כי הוא יפה, שמור בצורה בלתי רגילה ודקורטיבי.
גם אני לא הייתי מתנגד ליצירה כזו על הקיר של הסלון :)

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי hk765 » 18 אוקטובר 2010, 00:36

שני ה"צדיקים" הללו בכלל לא טיפשים.
הם זורעים מלכודות ואנחנו נופלים פנימה.
צריך להפסיק להתיחס ולהפסיק לאיים.
כשיוחלט לתת מכה כולם ידעו.
באיראן כבר לא יישאר מישהו לספר ...
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי afss » 18 אוקטובר 2010, 08:28

כתבתי את מה שכתבתי, היות שבתום המלחמה האחרונה הרבה הלכו עם הראש למטה, בתחושה שהפסדנו לחיזבאללה.
האמת היא שנהגו להם 800-1000 לוחמים, שהם כ-10-12% מהכוח הלוחם שלהם דאז, אלא שהם הסתירו את מותם כמוות של אזרחים. חבר שלך לי תמונה, שככל הנראה צולמה בסתר, בו נראה טקס קבורה המוני לכ-120 ארונות עטופים בדגלי חיזבאללה. הטקס נערך זמן רב לאחר המלחמה ובסודי סודות. לדעתי, הוא היה אחד מיני רבים.
אז לטובת אלה שהאמינו לשקרים ולא לעובדות, הבאתי עוד סיפור של שקר מצידם של חיזב-נסר-אללה.
הפעם היה קל מאד להוכיח זאת.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי hk765 » 18 אוקטובר 2010, 16:11

לפחות לדידי, תחושת ההפסד לא נבעה מהתוצאה אלא ממהלך העינינים אצלנו.
צמרת ביטחונית פוליטית ולא מיקצועית וברדק אחד גדול.
רק חטיבת אלכסנדרוני, מילואימניקים קשישים, תיפקדה כראוי, בגלל שהם נשארו לוחמים ולא פוליטיקאים.
המפקדים היו בשטח ולא ליד הפלזמות.

גם מלחמת יום כיפור הסתיימה בניצחון צבאי מהגדולים בהיסטוריה הצבאית בעולם, ועדיין אנחנו בתחושה קשה בגלל הברדק שגרם להפתעה.

אז מה איכפת לי כמה ארונות הם קברו?

הם מצליחים לייצר דינמיקה של ניצחון ואנחנו בטיפשותינו נסחפים לזה.
גם המיצרים מכנים את מלחמת יום כיפור, שבה כמעט הושמד הצבא המיצרי ניצחון אוקטובר (רק האמריקאים עצרו אותנו) ...
ואנחנו מהלכים עד היום בתחושה שהפסדנו.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 19 אוקטובר 2010, 06:51

afss כתב:כתבתי את מה שכתבתי, היות שבתום המלחמה האחרונה הרבה הלכו עם הראש למטה, בתחושה שהפסדנו לחיזבאללה.
האמת היא שנהגו להם 800-1000 לוחמים, שהם כ-10-12% מהכוח הלוחם שלהם דאז, אלא שהם הסתירו את מותם כמוות של אזרחים. חבר שלך לי תמונה, שככל הנראה צולמה בסתר, בו נראה טקס קבורה המוני לכ-120 ארונות עטופים בדגלי חיזבאללה. הטקס נערך זמן רב לאחר המלחמה ובסודי סודות. לדעתי, הוא היה אחד מיני רבים.
אז לטובת אלה שהאמינו לשקרים ולא לעובדות, הבאתי עוד סיפור של שקר מצידם של חיזב-נסר-אללה.
הפעם היה קל מאד להוכיח זאת.

הפסד או ניצחון נקבעים אם הצלחת להשיג את המטרות ולהגיע ליעדים שקבעת לעצמך. גם במשחק כדורגל הקבוצה שלך תפסיד אם לא הבקעת יותר גולים מהקבוצה היריבה - למרות שבדרך שברת לחצי מהשחקנים שלהם את הרגליים. במלחמה הזו צר לי להגיד - אכן הפסדנו כי לא השגנו את המטרות.

1. לכל אורך הלחימה ולמרות כל כמויות התחמושת האדירות שנשפכו שם, לא הייתה לנו שום השפעה על שיגורי הרקטות לשטח ישראל. החיזבללה שיגרו כמה שהם רצו, מה שהם רצו ומתי שהם רצו והשביתו את כל צפון הארץ כמעט עד חדרה.

2. מבחינת רוח לחימה, חתירה למגע ועמידה ביעדים צר לי להגיד אבל זה הזכיר לי את הצבא המיצרי במלחמת ששת הימים. הפחד הגדול מהתקשורת ונפגעים מהצד שלנו וגם מהצד שלהם שיתק את הצבא לגמרי. ההססנות בפתיחת המהלך הקרקעי, כיבוש בינת-ג'בייל, הפעלת כח ואש בצורה אפקטיבית כדי לשתק את שיגורי הרקטות. פשוט בזיון. שלא להזכיר את הפגיעה באונית חיל הים שבנס לא נגמרה בהטבעתה.

3. התקשורת שחגגה, התערבה בתוך הכוחות ובירברה לכל אורך המבצע הזה עד כדי כך שהחיזבללה לא היו צריכים מודיעין מהשטח.

4. והסיום הרפה של המלחמה הזו בהחלטה 1701 שהחיזבללה לא ספר מהיום הראשון.

וכל זה אם להזכיר לך נעשה תחת ממשל אמריקאי אוהד של בוש, שקנה לנו במשך חודש שלם שקט מדיני באו"ם, עודד אותנו לחסל את החיזבללה (אז כולה אירגון טרור) אחת ולתמיד עד שנואשו והתאכזבו וההססנות שלנו.

אם לזה אתה קורא נצחון אז אבדנו.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 19 אוקטובר 2010, 09:18

להזכירך איתמר, ניצחון הם ר"ת של נ-ניסינו צ-צחקו עלינו ח-חרא בידנו ו- ו "ז" בידנו השניה נ- ננסה עם רמטכ"ל אחר,,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד