מה היו עושים לו אילו השתמש בנשק!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מה היו עושים לו אילו השתמש בנשק!
מצורף לינק לידיעה על אדם שהותקף ושלח את תוקפו לבי"ח. מדובר באדם המיומן באגרוף תאילנדי ולמרות שהמשטרה מאשרת שמדובר "במקרה מובהק להגנה עצמית" החליטו שם "להמשיך ולחקור אותו על מנת לקבוע אם לא הפעיל כוח רב מדי".
אז תתארו לעצמכן מה היה קורה אילו היה המתגונן משתמש בנשק!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3972182,00.html
אני ממליץ לקרוא את הידיעה לעומק ולהסיק מסקנות.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
Re: מה היו עושים לו אילו השתמש בנשק!
יש מפעל לצבע בקיבוץ ניר עוז השכן לנו, שמו "ניר-לט". אחלה של צבעים. באיזה גוון לצבוע את הצביעות הנוטפת מהידיעה ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אם אתם רוצים "לקרוא בין השורות", אז מדובר בתופעה שבה המשטרה, שנכשלת בחובתה להגן על הציבור (משמע, עלינו) פעם אחר פעם, מפנה את זרקורי התקשורת ממנה והלאה ע"י כך שהיא תובעת את הקורבן.
אני נתקל בזה במסגרת עבודתי כל הזמן והמקרה של שי דרומי הוא דוגמה מובהקת לכך.
המשטרה יודעת בדיוק היכן הם אזורי החיכוך והאלימות, יודעת במדויק את מרווחי הזמנים בהם האירועים מתרחשים וכמעט ולא עושה דבר בנדון.
התוצאה - אזרחים טובים נאלצים "לקחת את החוק לידיים" ואז נענשים על אוזלת ידה של המשטרה!
אני נתקל בזה במסגרת עבודתי כל הזמן והמקרה של שי דרומי הוא דוגמה מובהקת לכך.
המשטרה יודעת בדיוק היכן הם אזורי החיכוך והאלימות, יודעת במדויק את מרווחי הזמנים בהם האירועים מתרחשים וכמעט ולא עושה דבר בנדון.
התוצאה - אזרחים טובים נאלצים "לקחת את החוק לידיים" ואז נענשים על אוזלת ידה של המשטרה!
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
כ"כ לא מפתיע
אם מחפשים - אז מתחת לפנס, אם מעקבים לחקירה - אז את האדם הנורמטיבי, שלא צריך "לחפש אותו בנרות" והוא לא יביא סוללה של עו"דים.
ובלי שום קשר, הבוקר בגל"צ צותתה אישות משטרית בכירה שאמרה שיש כ5000 כלי נשק בלתי חוקיים במגזר (רק 5000???) ו חייבים לטפל בזה.
אז אתם יודעים מה זה אומר לגבינו, הנושאים כ"י ברישיון וכ"כ נוחים וזמינים ליצירת מספרים יפים על כ"י שנאספו...
אם מחפשים - אז מתחת לפנס, אם מעקבים לחקירה - אז את האדם הנורמטיבי, שלא צריך "לחפש אותו בנרות" והוא לא יביא סוללה של עו"דים.
ובלי שום קשר, הבוקר בגל"צ צותתה אישות משטרית בכירה שאמרה שיש כ5000 כלי נשק בלתי חוקיים במגזר (רק 5000???) ו חייבים לטפל בזה.
אז אתם יודעים מה זה אומר לגבינו, הנושאים כ"י ברישיון וכ"כ נוחים וזמינים ליצירת מספרים יפים על כ"י שנאספו...
~Hunter~ כתב:ובלי שום קשר, הבוקר בגל"צ צותתה אישות משטרית בכירה שאמרה שיש כ5000 כלי נשק בלתי חוקיים במגזר (רק 5000???) ו חייבים לטפל בזה.
הוא התבלבל. הוא רצה להגיד 500,000 אבל הוא שוטר. הוא יודע לספור רק עד 5,000!
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
נועם כתב:יש מפעל לצבע בקיבוץ ניר עוז השכן לנו, שמו "ניר-לט". אחלה של צבעים. באיזה גוון לצבוע את הצביעות הנוטפת מהידיעה ?
כל מילה נופת צופים!
כל כך נכון כל כך אמיתי.אבל מה לעשות . החכמים המשכילים ומלח המדינה בטוח שלא יתגייסו למשטרה עם משכורת רעב ותנאים מצחיקים שכאלו!!
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
- סליקאי כסף

afss כתב:מצורף לינק לידיעה על אדם שהותקף ושלח את תוקפו לבי"ח. מדובר באדם המיומן באגרוף תאילנדי ולמרות שהמשטרה מאשרת שמדובר "במקרה מובהק להגנה עצמית" החליטו שם "להמשיך ולחקור אותו על מנת לקבוע אם לא הפעיל כוח רב מדי".
כשביתי הצעירה הייתה בכיתה ח' תקף אותה הבריון הכיתתי באמצע השיעור ופתח לה את הראש עם פלאפון שהיה קשור ברצועה. היא קיבלה פצע די מכוער בראש וגם שטף דם בעין.
היא כמובן שהתעצבנה, והחזירה לאותו בריון כמה אגרופים (שכמובן לא הזיזו לו דבר וחצי דבר). לגבי יחסי הכוחות? נועם ראה את הבנות שלי ויכול להעיד. ביתי הצעירה, רזה ושוקלת בערך 45ק"ג, אותו בריון... בריון...
כמובן שהלכנו להגיש תלונה במשטרה (למרות כל הלחצים מהנהלת בית הספר). בחקירה, חוקר הנוער תחקר אותה על המקרה. התוקף, כמובן שמוכר כבר למשטרה ממקרים קודמים, היא - ילדה טובה לכל דבר ועניין. במהלך החקירה החוקר שאל אותה "ומה עשית לאחר שהוא פתח לך את הראש?" הבת שלי אמרה, "קפצתי עליו והכנסתי לו כמה אגרופים". באותו רגע החוקר עצר את החקירה, והחתים את ביתי על כך שמרגע זה היא נחקרת תחת אזהרה. שאלתי את החוקר מה הסיפור והוא אומר לי ככה: "כיוון שהבת שלך המשיכה לתקוף את התוקף גם אחרי שהוא פתח לה את הראש, זה כבר לא נחשב להגנה עצמית אלא לתקיפה לכל דבר ועניין"... הזוי לא?
אני רק מקווה שביום מן הימים הרישום הזה לא יעמוד לה לרועץ...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

איתמר,
כנראה השומרים האזרחיים לא מספיקים בשביל לעצור את הטיפשות. בהגנה עצמית מותר להפעיל רמת כוח אחת מעל הרמה שמפעיל המתקיף. כמה זה רמה אחת מעל? זה כבר נתון לפרשנות.
לדעתי, הבת שלך פעלה נכון וכאשר התלונה נגדה "עלתה רמה", לבדיקתו של קצין הנוער, שתקוותי היא שלמד את החוק טוב יותר מהחוקר שלו, היא בטח נסגרה. בכל מיקרה, תיקי נוער נחתמים בגיל 18 ואז מתחיל רישום נקי וחדש.
כנראה השומרים האזרחיים לא מספיקים בשביל לעצור את הטיפשות. בהגנה עצמית מותר להפעיל רמת כוח אחת מעל הרמה שמפעיל המתקיף. כמה זה רמה אחת מעל? זה כבר נתון לפרשנות.
לדעתי, הבת שלך פעלה נכון וכאשר התלונה נגדה "עלתה רמה", לבדיקתו של קצין הנוער, שתקוותי היא שלמד את החוק טוב יותר מהחוקר שלו, היא בטח נסגרה. בכל מיקרה, תיקי נוער נחתמים בגיל 18 ואז מתחיל רישום נקי וחדש.
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד