קניית תחמושת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קניית תחמושת
שלום
בעקבות עיון בנושאים קודמים בפורום בהודעות בנושא קניית תחמושת במטווח אזרחי לשם ירי במטווח צה"לי.
שאלתי היא כיצד ואם בכלל ניתן לקנות תחמושת במטווח אזרחי לשם ירי במטווח צה"לי כשאר המטווח הצה"לי מאושר לירי אקדח,ישנו מדריך ירי והתחמושת תיבחן ותאושר ע"י בוחן תחמושת צה"לי?
בנוסף האם אפשר לקנות תחמושת בחנות אחת לשם ירי במטווח אזרחי מאושר אחר (כגון מטווח עירונוי,מטווח בחנות אחרת וכו'...)?
בעקבות עיון בנושאים קודמים בפורום בהודעות בנושא קניית תחמושת במטווח אזרחי לשם ירי במטווח צה"לי.
שאלתי היא כיצד ואם בכלל ניתן לקנות תחמושת במטווח אזרחי לשם ירי במטווח צה"לי כשאר המטווח הצה"לי מאושר לירי אקדח,ישנו מדריך ירי והתחמושת תיבחן ותאושר ע"י בוחן תחמושת צה"לי?
בנוסף האם אפשר לקנות תחמושת בחנות אחת לשם ירי במטווח אזרחי מאושר אחר (כגון מטווח עירונוי,מטווח בחנות אחרת וכו'...)?
- סליקאי ארד

Re: קניית תחמושת
אין אפשרות - כיוון שמשרד הפנים חוסם אותה.
ביקשתי לרכוש תחמושת אקדח עבור כיתת כוננות שאימנתי במטווח צה"ל - הבעייה (והתשובה של משרד הפנים) - הוכחת הצריכה שלה במטווח. נדרש אישור מנהל המטווח לצורך כך.
לא מספיק אישור המדריך שהינו גם מדריך אזרחי, אלא מחוייב גם מנהל מטווח אזרחי שבתחומו בוצע האימון.
בוחן תחמושת צבאי לא קשור לעניין.
אימון לכיתת כוננות או כוח אחר המבקש להתאמן עם אקדחים אזרחיים שאינו מקבל הקצבת תחמושת מהצבא צריך להתקיים במטווחים אזרחיים.
נועם.
ביקשתי לרכוש תחמושת אקדח עבור כיתת כוננות שאימנתי במטווח צה"ל - הבעייה (והתשובה של משרד הפנים) - הוכחת הצריכה שלה במטווח. נדרש אישור מנהל המטווח לצורך כך.
לא מספיק אישור המדריך שהינו גם מדריך אזרחי, אלא מחוייב גם מנהל מטווח אזרחי שבתחומו בוצע האימון.
בוחן תחמושת צבאי לא קשור לעניין.
אימון לכיתת כוננות או כוח אחר המבקש להתאמן עם אקדחים אזרחיים שאינו מקבל הקצבת תחמושת מהצבא צריך להתקיים במטווחים אזרחיים.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
תקן אותי אם הבנתי לא נכון,
במידה ומנהל המטווח / בעל החנות מאשר ניתן לקנות ממנות את התחמושת ואז לקחת אותה לירי במטווח אחר?
במידה ומנהל המטווח / בעל החנות מאשר ניתן לקנות ממנות את התחמושת ואז לקחת אותה לירי במטווח אחר?
- סליקאי ארד

שלילי תחמושת הנרכשת במטווח שלא כנגד רשיון רכישה חייבת להיירות כולה במטווח בו נרכשה
ישנם מטווחים המאפשרים רכישת כמות גדולה של תחמושת שתישמר על שם הרוכש במטווח ותצרך במספר אימונים אולם לא ניתן להוציאה מהמטווח
למעט תחמושת איתה הגעת לירח במטווח ואותה מותר לירות ולהוציא כנגדה תחמושת טרייה בכמות זהה לתחמושת אותה ירית
ישנם מטווחים המאפשרים רכישת כמות גדולה של תחמושת שתישמר על שם הרוכש במטווח ותצרך במספר אימונים אולם לא ניתן להוציאה מהמטווח
למעט תחמושת איתה הגעת לירח במטווח ואותה מותר לירות ולהוציא כנגדה תחמושת טרייה בכמות זהה לתחמושת אותה ירית
- סליקאי כסף

david123 כתב:תקן אותי אם הבנתי לא נכון,
דוד,
בעל המטווח אינו רשאי לאשר הוצאת התחמושת מהמטווח או חנות הנשק. הביצוע דורש אישור של משרד הפנים ונקרא "רישיון 22" (ע"ש שם הטופס המיתולוגי ר-ש 22 שהיווה את כלל האישורים לנושא הנשק טרם תקופת המחשוב, כשהוחכת התשלום על ביצוע פעולה הייתה עם הדבקת בול...)
אם לא הבנת את מה שכתבתי כבר לעיל - ניסיתי לבצע רכישה מסודרת של תחמושת עבור מספר כיתות כוננות שאני מאמן, הכל מסודר, בכתב, בכפוף לאישורים, שלצערי לא ניתנו בסופו של דבר.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נועם כתב:בעל המטווח אינו רשאי לאשר הוצאת התחמושת מהמטווח או חנות הנשק. הביצוע דורש אישור של משרד הפנים ונקרא "רישיון 22" (ע"ש שם הטופס המיתולוגי ר-ש 22 שהיווה את כלל האישורים לנושא הנשק טרם תקופת המחשוב, כשהוחכת התשלום על ביצוע פעולה הייתה עם הדבקת בול...)
לי זה דווקא נשמע יותר ברמות הגיון של "מק 22 "
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד