סוסים טרויאניים
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
סוסים טרויאניים
מישהו מדובאי (הנסיכויות הערביות) בעל ה IP הבא 217.164.201.113 מנסה רבות לחדור למחשב שלי בעזרת סוס טרויאני, מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון (לגבי הסוס אני לא דואג כי הנורטון SECURITY מפיל אותו אבל לגבי הרוכב...) 

סוס
אין לי zone alarm, פירקתי אותו לטובת ה norton security, הפינג יכול להיות רעיון לא רע... אני רק לא מבין מה יש לו לנסות להוריד מן המחשב שלי...
אולי תתקשר אליו ותדבר איתו יפה ובנימוס
"מדוע הינך שולח לי מסרים העלולים להוות בעיה במחשבי?"
או
"חבר יקר שלום לך, ראשית אשאל לשלומך ולשלום משפחתך, ואני כולי תקווה כי הינכם בקו הבריאות. צר לי שאני מפריע ומטריד את מנוחתך בדבר זניח שהוא ואני מתנצל על כך מראש, וכן אנא התנצל בשמי ובשם משפחתי בפני משפחתך על שאני מטריד אותך וגוזל אותך מהם לדבר שטות.
אני מודה לך על הדואר ששלחת לי אבל כפי שאתה יכול להתרשם, לצערך וגם לצערי לאחר ששלחת לי לא מעט וירוסים אני עדיין יכול להשתמש במחשב.
בבקשה ממך ואם לא קשה לך, אנא שלח לי מסרים יותר חריפים כדי שיהרסו את מחשבי או הנחה אותי כיצד ברצונך שאהרוס את מחשבי.
תודה לך על תשומת הלב וכולי תקווה לקבל ממך הנחיות בהקדם.
שיהיה לך יום נעים ושמח".
נו באמת?
שלח לו איזה טיל, כמו שאומרים הגששים, טיל קרקע ביטול מחשב.
"מדוע הינך שולח לי מסרים העלולים להוות בעיה במחשבי?"
או
"חבר יקר שלום לך, ראשית אשאל לשלומך ולשלום משפחתך, ואני כולי תקווה כי הינכם בקו הבריאות. צר לי שאני מפריע ומטריד את מנוחתך בדבר זניח שהוא ואני מתנצל על כך מראש, וכן אנא התנצל בשמי ובשם משפחתי בפני משפחתך על שאני מטריד אותך וגוזל אותך מהם לדבר שטות.
אני מודה לך על הדואר ששלחת לי אבל כפי שאתה יכול להתרשם, לצערך וגם לצערי לאחר ששלחת לי לא מעט וירוסים אני עדיין יכול להשתמש במחשב.
בבקשה ממך ואם לא קשה לך, אנא שלח לי מסרים יותר חריפים כדי שיהרסו את מחשבי או הנחה אותי כיצד ברצונך שאהרוס את מחשבי.
תודה לך על תשומת הלב וכולי תקווה לקבל ממך הנחיות בהקדם.
שיהיה לך יום נעים ושמח".
נו באמת?
שלח לו איזה טיל, כמו שאומרים הגששים, טיל קרקע ביטול מחשב.
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד