הנחת האקדח עם נרתיק או בלעדיו
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הנחת האקדח עם נרתיק או בלעדיו
שאלה קטנה: מישהו שאני לא כ"כ מעריך את דעתו אמר לי שאם אני מניח את האקדח(כשהוא לא עלי), יותר בטיחותי שהוא יהיה בתוך נרתיק, האם מדובר בקשקוש או שבכל זאת יש בזה משהו? 
- סליקאי ארד

Re: הנחת האקדח עם נרתיק או בלעדיו
הנחת אקדח כאשר הוא נמצא בתוך נרתיק שמכסה את ההדק רק משפר את רמת הבטיחות של הנוגע בו, אך אין בעצה זו כדי לגבור על ארבעת כללי היסוד לבטיחות בכלי ירייה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
גלוקון כתב:שאלה קטנה: מישהו שאני לא כ"כ מעריך את דעתו אמר לי שאם אני מניח את האקדח(כשהוא לא עלי), יותר בטיחותי שהוא יהיה בתוך נרתיק, האם מדובר בקשקוש או שבכל זאת יש בזה משהו?
1. האקדח תמיד צריך להיות תמיד תחת השגחתך ורצוי מאד חגור עליך בנרתיק
2. כאשר הוא לא עליך, הוא אמור להיות נעול, התחמושת מופרדת ממנו ורצוי מאד בכספת או לפחות עם מנעול הדק.
המקרה היחידי בו הנשק עוזב אותי כאשר הוא בתוך נרתיק הוא כאשר אני נדרש להפקיד אותו. במקרה הזה ממש אין לי חשק שהשומר יכניס בטעות את האצבע שלו לשמורת ההדק.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אל דאגה, האקדח עלי יותר מאשר גור קנגורו בכיס של אמא שלו. 
- סליקאי ארד

לעניות לדעתי הקטנה מאד
לא סתם קישקוש אלה קישקוש בלבן
ולמה ?
בוא נניח שאתה שם את האקדח אם הנרתיק ,איזה בטיחות זה מוסיף?
הרי הדבר הראשון שיעשה כל גורם שימצא את הכלי זה לשלוף אותו מנרתיק לראות "מה זה" .
ובשביל לשלוף אקדח מין הנרתיק לא בדיוק צריך להיות מומחה גדול.
נניח שאתה רוצה לחסוך את ההתעסקות בפריקת הנשק ,הרי זה אומר שאתה מאחסן את הכלי עם תחמושת מה שרק גורע
מהבטיחות.
מצד שני האקדח שהוא יושב בנרתיק אפילו הוא נרתיק איכותי סופג באופן בלתי נמנע כמויות גדולות של לחות ושאר תופעות מהסביבה ובעיקר מהגוף שלנו הבעיה הזאת חמורה במיוחד בנרתיקי עור אבל קימת בכל נרתיק בצורה כזאת אוו אחרת .
אי אוורור של האקדח והנרתיק יגרמו שהמים והמינרלים יצתברו בין הנרתיק לאקדח ואחרי כמה זמן פשוט ידביקו את האקדח לנרתיק
אני ראיתי באחד המטווחים כלי שהגיע למצב שהיה צורך בהתערבות של כלים כדי לחלץ את הכלי מהנרתיק !
כמובן שהעסק הזה זה לא מה שהיתה רוצה לגלות שקרה ברגע האמת ........
שלא לדבר על הנזק שנגרם לאקדח .....
לא סתם קישקוש אלה קישקוש בלבן
ולמה ?
בוא נניח שאתה שם את האקדח אם הנרתיק ,איזה בטיחות זה מוסיף?
הרי הדבר הראשון שיעשה כל גורם שימצא את הכלי זה לשלוף אותו מנרתיק לראות "מה זה" .
ובשביל לשלוף אקדח מין הנרתיק לא בדיוק צריך להיות מומחה גדול.
נניח שאתה רוצה לחסוך את ההתעסקות בפריקת הנשק ,הרי זה אומר שאתה מאחסן את הכלי עם תחמושת מה שרק גורע
מהבטיחות.
מצד שני האקדח שהוא יושב בנרתיק אפילו הוא נרתיק איכותי סופג באופן בלתי נמנע כמויות גדולות של לחות ושאר תופעות מהסביבה ובעיקר מהגוף שלנו הבעיה הזאת חמורה במיוחד בנרתיקי עור אבל קימת בכל נרתיק בצורה כזאת אוו אחרת .
אי אוורור של האקדח והנרתיק יגרמו שהמים והמינרלים יצתברו בין הנרתיק לאקדח ואחרי כמה זמן פשוט ידביקו את האקדח לנרתיק
אני ראיתי באחד המטווחים כלי שהגיע למצב שהיה צורך בהתערבות של כלים כדי לחלץ את הכלי מהנרתיק !
כמובן שהעסק הזה זה לא מה שהיתה רוצה לגלות שקרה ברגע האמת ........
שלא לדבר על הנזק שנגרם לאקדח .....
higt-power כתב:מצד שני האקדח שהוא יושב בנרתיק אפילו הוא נרתיק איכותי סופג באופן בלתי נמנע כמויות גדולות של לחות ושאר תופעות מהסביבה ובעיקר מהגוף שלנו הבעיה הזאת חמורה במיוחד בנרתיקי עור אבל קימת בכל נרתיק בצורה כזאת אוו אחרת .
אי אוורור של האקדח והנרתיק יגרמו שהמים והמינרלים יצתברו בין הנרתיק לאקדח ואחרי כמה זמן פשוט ידביקו את האקדח לנרתיק...
כאן אני חולק עליך. לא שזה לא אפשרי, אבל עם התנהלות נכונה ניתן למנוע זאת בקלות.
בנרתיקים מסוג NG יש שכבת בידוד בין החלק שנוגע בגוף לבין האקדח
בנרתיקי עור איכותיים האור מצופה בחומר שמונע חדירת זיעה. ואם נרתיק עור איכותי מתחיל לדלוף - זה הזמן להחליפו
התופעה קיימת רק בנרתיקי בד דקים, אבל אני באופן אישי משתדל לא להשתמש בהם (רק במקרים מאוד מסוימים)
בנרתיקי עור או NG ניתן למרוח כמה טיפות שמן או גריז מסילות על החלק הפנימי (אבל ממש קצת, לא להפוך אותו לאמבט שימון) ואז האקדח מקבל הגנה נוספת מקורוזיה.
- סליקאי טיטניום

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד