מחפש נרתיק פנימי לGlock 19c לשמאליים, כנסו לעזור בבקשה
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש נרתיק פנימי לGlock 19c לשמאליים, כנסו לעזור בבקשה
שלום לכם,
אני מחפש נרתיק פנימי לGlock 19c אשמח אם תמליצו לי על דגמים מוכרים, או מקומות שבהם מוכרים כאלו.
אני בינתיים לא מצאתי ככה שאני חייב את עזרתכם.
תודה רבה
אני מחפש נרתיק פנימי לGlock 19c אשמח אם תמליצו לי על דגמים מוכרים, או מקומות שבהם מוכרים כאלו.
אני בינתיים לא מצאתי ככה שאני חייב את עזרתכם.
תודה רבה
- סליקאי ארד

Re: מחפש נרתיק פנימי לGlock 19c לשמאליים, כנסו לעזור בבקשה
ידידי, תרשה לי להמליץ לך על הסדר הנכון:
1. תגיש בקשה לרשיון
2. תקבל רשיון
3. תקנה אקדח. אם זה גלוק - לא תהיה לך שום בעיה למצוא מבחר נרתיקים לכל צד ותצורת נשיאה שרק תרצה.
4. תנסה את הנרתיקים עליך. מה שנוח לי - לאו דוקא יהיה נוח לך. מה שנוח לך - תקנה.
1. תגיש בקשה לרשיון
2. תקבל רשיון
3. תקנה אקדח. אם זה גלוק - לא תהיה לך שום בעיה למצוא מבחר נרתיקים לכל צד ותצורת נשיאה שרק תרצה.
4. תנסה את הנרתיקים עליך. מה שנוח לי - לאו דוקא יהיה נוח לך. מה שנוח לך - תקנה.
- סליקאי טיטניום

אני יכול להציע לך נרתיק Comp-Tac Infidel שמאלי כשהאקדח הנכסף יגיע. נרתיק לא רע וניתן להתאמה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מה כולם נותנים הערות שאני אחפש ציוד רק אחרי שאני ארכוש את האקדח?
למה לא להיות מוכן מעוד מועד?
אני בינתיים בודק מוצרים כי אני צריך הערכה לתקציב מה כל אחד מפריע לו שאני שואל שאלות בפורום..בשביל זה הפורום לא ?
וליאור, יש לך לינק לאיזה אתר שמוכר אותם ? או המלצה לחנות ?
תודה אחי
אני בינתיים בודק מוצרים כי אני צריך הערכה לתקציב מה כל אחד מפריע לו שאני שואל שאלות בפורום..בשביל זה הפורום לא ?
וליאור, יש לך לינק לאיזה אתר שמוכר אותם ? או המלצה לחנות ?
תודה אחי
- סליקאי ארד

אומרים לך (לפחות אני אומר לך) כי יש לנו ניסיון רב עם פריטים מעולים, מקצועיים, מחברות מוכרות (וגם יקרים למדי) שפשוט לא נוחים! כי מה שמתאים ונוח לאדם אחד לאו דווקא יתאים ויהיה נוח לאדם אחר.
עדיין אין אקדח, אבל כבר החלטת על נרתיק פנימי. למה? הלכת פעם עם גלוק בנרתיק פנימי? האם הלבוש שלך ומבנה גופך מאפשרים זאת בצורה נוחה?
הערכת עלות - תחשוב לכיוון של 250 ש"ח לנרתיק, לא תפספס בהרבה.
וקח בחשבון שכנראה יהיו לך "פספוסים", זה קורה לכולנו. קונים משהו טוב לכאורה, אחרי שימוש מסתבר שאולי זה טוב, אבל כנראה למישהו אחר...
עדיין אין אקדח, אבל כבר החלטת על נרתיק פנימי. למה? הלכת פעם עם גלוק בנרתיק פנימי? האם הלבוש שלך ומבנה גופך מאפשרים זאת בצורה נוחה?
הערכת עלות - תחשוב לכיוון של 250 ש"ח לנרתיק, לא תפספס בהרבה.
וקח בחשבון שכנראה יהיו לך "פספוסים", זה קורה לכולנו. קונים משהו טוב לכאורה, אחרי שימוש מסתבר שאולי זה טוב, אבל כנראה למישהו אחר...
- סליקאי טיטניום

נו סבבה לפחות תנו לי דגמים שאני אוכל לבדוק
אף אחד לא אמר שאני הולך לקנות בצורה עיוורת
אבל לפחות שיהיה לי מאיפה להתחיל איזה כיוון
אף אחד לא אמר שאני הולך לקנות בצורה עיוורת
אבל לפחות שיהיה לי מאיפה להתחיל איזה כיוון
- סליקאי ארד

alpha leader כתב:מה כולם נותנים הערות שאני אחפש ציוד רק אחרי שאני ארכוש את האקדח?
תודה אחי
לפחות לגבי ,בגלל שיש סיכוי רב מאד שתקבל ממשרד הפנים סרוב ובמקרא הזה חבל על כל האנרגיה שאתה משקיעה בענין לחינם .
שלא לדבר על עוגמת הנפש אחרי שכבר בניתה לעצמך את התסריט שהינה אוטוטו יש לך את האקדח ,שלא לדבר על הנזק הכללי
במקרא שגם תקנה משהוא ותתיקע עם משקולת שבמקרא הטוב תצליח למכור כיד שניה בחצי מחיר או פחות ....
סתם לסבר את האוזן בעבר עשינו הערכה שבישראל אחד מכל 20 תושבים רשאי לקבל רשיון לאקדח פרטי,מאז התבחינים רק צומצמו.
ואם כבר, למה ננעלתה דווקא על גלוק ?
ניסיתה אותו ?
אתה בטוח שהוא מתאים לך ליד/בירי?
אוו שסתם ננעלתה על זה שאתה רוצה "כזה כמו של השב"כ"?
במקרא שהתשובה האחרונה היא הרלוונטית ,אני מציעה לך שאם כבר יש לך מרץ להתעסק בענין תעשה חיפוש על "התאמת אקדח"
פה באתר ותראה מה אתה יכול ללמד שמה זה הרבה יותר חשוב מאיזה נרתיק בדיוק תרכוש לאקדח ההיפוטתי שאולי שתרכוש .
לגבי הערכת עליות כתבתי לך באחד האשכולות האחרים שפתחתה הערכה בהינתן שתקנה גלוק 19 כ"ד חדש ,אבל קח בחשבון שהעלות האמיתית היא לא בכמה מאות שקלים שתוציא על מחסנית אוו כספת אוו נרתיק אלה ברכישת המיומנות הנדרשת להפעלה של הכלי בצורה יעילה ולא פחות חשוב בטוחה .
כמו שכתבתי באשכול הקודם מחיר כדור 9X19 היום נעה בין 2 ש"ח ל2.5 ש"ח ככה שאימון אחד של 100 כדורים יעלה לך בין 240 ל300 ש"ח לערך (כולל עלות כניסה למטווח) שזה שווה ערך לכספת בסיסית אוו נרתיק "סופר איכותי" רק שלהתאמן צריך
כל הזמן ציוד אתה קונה פעם ב...
אבל למה שאני אקבל תשובה שלילית רוב הסיכויים כמו שאתה אומר ?
אם אמרו לי שאני תושב יישוב זכאי
אם אמרו לי שאני תושב יישוב זכאי
- סליקאי ארד

במקרה שיש לך איזשהוא רישום פלילי אתה לא תקבל את הרשיון.
לגבי נרתיק- לפני כשנתיים קניתי נרתיק פנימי פשוט של פרונט ליין ב80 ש"ח (במגנום י-ם), והוא משמש אותי מצויין קרוב ל20 שעות ביממה כל יום.
אם אני לא טועה היו שם נרתיקים גם לשמאליים ואני משער שזה כך בכל חנות נשק.
לגבי נרתיק- לפני כשנתיים קניתי נרתיק פנימי פשוט של פרונט ליין ב80 ש"ח (במגנום י-ם), והוא משמש אותי מצויין קרוב ל20 שעות ביממה כל יום.
- סליקאי ארד

9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד