ברטה 9 מ"מ - עזרה
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ברטה 9 מ"מ - עזרה
ברשותי אקדח 9 מ"מ ברטה קצר כסוף במצב מעולה.
האקדח לא היה בשימוש כלל מלבד מטווח לצורך חידוש רישיון אחת לשלוש שנים.
בכמה אפשר למכור אקדח זה להערכתם?
ממתין לתגובתכם,
רועי.
האקדח לא היה בשימוש כלל מלבד מטווח לצורך חידוש רישיון אחת לשלוש שנים.
בכמה אפשר למכור אקדח זה להערכתם?
ממתין לתגובתכם,
רועי.
- סליקאי ארד

Re: ברטה 9 מ"מ - עזרה
אם אכן הוא במצב כמו חדש היתי אומר שבסביבות ה600 ש"ח ומטה אם הוא המצב פחות טוב 300-400 ש"ח
כדאי לציין, באיזה דגם מדובר.
אישית, אני חושב שאתה מתבלבל. לא זכור לי שנפוצים בישראל דגמים של ברטה 9 קצר כסופים (אלא אם עבר ציפוי אחר כך).
ראיתי לא מעט מקרים בהם אנשים אומרים "9 קצר" ומתכוונים לכך שהקנה של האקדח קצר - זה לא נכון.
אקדחי ברטה 9 ארוך עם קנה קצר כסופים דווקא נפוצים יחסית, אולי הכוונה לזה? אז הוא יהיה יקר יותר.
בכל מקרה, אם אכן מדובר באקדח 9 קצר, יהיה מצבו טוב ככל שיהיה, עלותו תהיה להערכתי לא יותר מ-400-500 ש"ח וגם זה בספק. השוק מוצף.
קיצר, תחשוף את הדגם, זה ימקד את ההערכה.
אישית, אני חושב שאתה מתבלבל. לא זכור לי שנפוצים בישראל דגמים של ברטה 9 קצר כסופים (אלא אם עבר ציפוי אחר כך).
ראיתי לא מעט מקרים בהם אנשים אומרים "9 קצר" ומתכוונים לכך שהקנה של האקדח קצר - זה לא נכון.
אקדחי ברטה 9 ארוך עם קנה קצר כסופים דווקא נפוצים יחסית, אולי הכוונה לזה? אז הוא יהיה יקר יותר.
בכל מקרה, אם אכן מדובר באקדח 9 קצר, יהיה מצבו טוב ככל שיהיה, עלותו תהיה להערכתי לא יותר מ-400-500 ש"ח וגם זה בספק. השוק מוצף.
קיצר, תחשוף את הדגם, זה ימקד את ההערכה.
- סליקאי טיטניום

הקנה הארוך מתאים בקליבר שלו לקליבר של האקדח ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד