המלצה לנשק.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: המלצה לנשק.
לגבי המחיר המיוחד לצורך הכנסת האקדח לשוק - אני לא יודע אם זה המצב אבל זה לא רלוונטי כרגע. מדובר על רכישת אקדח לשימוש פרטי ולא בסוחר שרוכש מלאי, כך שנכון לעכשיו אלו המחירים ולא משנה מה יהיה המחיר הריאלי של האקדח בעוד 5 שנים.
מחירים: לאחרונה יצא לי לבקר בכמה חנויות נשק, ביניהן מאיר רוט, מטווח נתניה ולהב. המחירים לG19 חדש התחילו ב4,800 והגיעו עד אזור 5,400 ל-G19C.
המחיר של הדיוטי סביבות 3,750.
המחיר הוא לפני הנחות / מיקוח אבל גם המחיר הסופי ישאיר את הפער בין האקדחים באותו מקום.
אבל שוב, לא עושים פה מבחן בכלכלה. אם הוא שואל איזה כלי יכול להתאים לו, אז מה רע באמת ב-75D COMPACT שניתן למצוא ב600-800 ש"ח ביד2?
מחירי מחסניות - קיבלת תשובה מ"חדש", לא בדקתי את הנושא בעצמי.
מחירים: לאחרונה יצא לי לבקר בכמה חנויות נשק, ביניהן מאיר רוט, מטווח נתניה ולהב. המחירים לG19 חדש התחילו ב4,800 והגיעו עד אזור 5,400 ל-G19C.
המחיר של הדיוטי סביבות 3,750.
המחיר הוא לפני הנחות / מיקוח אבל גם המחיר הסופי ישאיר את הפער בין האקדחים באותו מקום.
אבל שוב, לא עושים פה מבחן בכלכלה. אם הוא שואל איזה כלי יכול להתאים לו, אז מה רע באמת ב-75D COMPACT שניתן למצוא ב600-800 ש"ח ביד2?
מחירי מחסניות - קיבלת תשובה מ"חדש", לא בדקתי את הנושא בעצמי.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

שוב חוזרים לאותה סיפור, ידידי - אני דיברתי על מחירי מדף, הפרשים בין גלוק לסיזד בדגמיו היותר טובים (75D קומפקט) הוא לא רלוונטי במידה וקונים חדש, מדובר בכמה זוז בלבד.
השוואה לDUTY לא נכונה אפשר גם לבול צ'רוקי ב-2500 להשוות.
נ.ב. שאלת מה רע במחיר של 800 ש"ח על CZ יד שניה ? רע מאוד, כי לפני כן הוא גם עלה 4000 ש''ח וע''ר העדר שוק מחירו צנח. גלוק בן אותו מחזור ואף פזמ''ניק יותר ימכר ב-2000-3000 ש''ח לפחות.
למה ? ככה בנוי השוק שלנו
תקנה מזדה 3 תמיד תמכור אותה, תקנה סקודה רומסטר סקאוט - מחיר בשנתיים יצנח מ-125K ל-77 כאשר מזדה 3 בת אותו מחזור תעלה 85 לערך.
השוואה לDUTY לא נכונה אפשר גם לבול צ'רוקי ב-2500 להשוות.
נ.ב. שאלת מה רע במחיר של 800 ש"ח על CZ יד שניה ? רע מאוד, כי לפני כן הוא גם עלה 4000 ש''ח וע''ר העדר שוק מחירו צנח. גלוק בן אותו מחזור ואף פזמ''ניק יותר ימכר ב-2000-3000 ש''ח לפחות.
למה ? ככה בנוי השוק שלנו
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
קראון כתב:שלום איתמר.
איך הורדת את החלודה מכוונות המפרו?
כמו תמיד. קצת WD40 על פלנלית, אחר כך שטיפה באלכוהול 95% אחוז כדי להמיס שומנים, אחר כך יבוש יסודי, אחר כך משחת השחמה קרה G96, שטיפה, יבוש ושימון.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר, תודה על תשובתך.
מבין המילים עולה כי מדובר בפעולה שחוזרת על עצמה אחת לתקופה.
אני מניח שלכוונות שעברו טיפול טניפר (מקוריות של גלוק) זה לא היה קורה, שכן אחרת היית מעניק אותו טיפול ליתר חלקי המתכת של האקדח.
אם מותר לשאול, אחת לכמה זמן החלודה חוזרת לכוונות?
אני בחרתי כוונות של טריג'יקון מתוך תקווה (ולא מתוך מידע) שהן יהיו יותר עמידות לחלודה.
מבין המילים עולה כי מדובר בפעולה שחוזרת על עצמה אחת לתקופה.
אני מניח שלכוונות שעברו טיפול טניפר (מקוריות של גלוק) זה לא היה קורה, שכן אחרת היית מעניק אותו טיפול ליתר חלקי המתכת של האקדח.
אם מותר לשאול, אחת לכמה זמן החלודה חוזרת לכוונות?
אני בחרתי כוונות של טריג'יקון מתוך תקווה (ולא מתוך מידע) שהן יהיו יותר עמידות לחלודה.
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

קראון כתב:אני מניח שלכוונות שעברו טיפול טניפר (מקוריות של גלוק) זה לא היה קורה, שכן אחרת היית מעניק אותו טיפול ליתר חלקי המתכת של האקדח.
הכוונות המקוריות של גלוק לא עוברות שום טיפול טניפר, כי הן עשויות פלסטיק. הבעיה שלהן זה לא חלודה, אלא זה שהן מתפרקות בקלות.
- סליקאי זהב

לגבי הכוונות של גלוק/מפרולייט/טריגיקון
דיברנו על זה בעבר בחנתי את שלושתן וניקר שההבדל היחיד זה רק בשם היצרן
והן ממש לא עברו טיפול טניפר רואים לפי השחיקה של ההשחמה שלהם שהן כמעט כסופות לעומת הצינה
כל עוד הכוונות המקוריות של הגלוק לא יפלו לי אני נשאר איתן,לדעתי מכוון נוח יותר
הנה האשכול הרלוונטי:
viewtopic.php?f=1&t=15538&hilit=%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%95
והן ממש לא עברו טיפול טניפר רואים לפי השחיקה של ההשחמה שלהם שהן כמעט כסופות לעומת הצינה
הנה האשכול הרלוונטי:
viewtopic.php?f=1&t=15538&hilit=%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%95
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
רועי 357 כתב:לגבי הכוונות של גלוק/מפרולייט/טריגיקון
הנה האשכול הרלוונטי:
רועי, טיפול הטניפר לא קשור להשחמה - זה טיפול שנעשה למתכת והופך אותה לבלתי מחלידה.
ההשחמה של גלוק היא למעשה צביעה באבקה על בסיס איפוקסי ואפייה בתנור.
אתה יכול להוריד את כל ההשחמה מהגלוק כך שישאר לך מבריק בזנ"ט ועדיין לא הוא לא יעלה נקודה אחת של חלודה.
לגבי הכוונות, לא זה לא טיפול שאני עושה להן כל הזמן. הפעמים היחידות שנזקקתי לזה היו כאשר האקדח נחשף להרבה מים/מי מלח. הפעם האחרונה שנגעתי בהן הייתה לפני יותר משנתיים.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק