סקר:גלוק 26 רגיל או דגם משרד הביטחון בתוספת של 700 ש"ח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
סקר:גלוק 26 רגיל או דגם משרד הביטחון בתוספת של 700 ש"ח
אם אני יחליט לרכוש גלוק 26 האם כדאי להוסיף 700 ש"ח
על דגם משרד הביטחון שכולל:
כוונות מפרולייט
עצר מחלק מוגדל
הדק מינוס
תוספת למחסנית 2+
זה מה שאני זוכר האם זה שווה 700 ש"ח?
על דגם משרד הביטחון שכולל:
כוונות מפרולייט
עצר מחלק מוגדל
הדק מינוס
תוספת למחסנית 2+
זה מה שאני זוכר האם זה שווה 700 ש"ח?
- סליקאי ארד

למרות שבגדול אין לי כוח להכנס לדיון, מי שמוכר לך "גלוק 26 - דגם משהב"ט" שוכח שלא קיים דבר כזה, וברשימת הרכיבים שציינת חסרים שני מרכיבים מרכזיים מהדגם המדובר: תפס מחסנית אליפטי מוגדל ו...שכחתי...נו... זה כמו חור בראש, אה...כן, קומפנסטור 
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
זה דגם כ"ו ...
ובנימה רצינית יותר,
נראה שעל פניו נפלה ההחלטה על דגם ה 26
באקדחים באותו גודל יש גם את הבול אולטרה X (אם אני לא טועה בשם)
אמנם לא יריתי ב 26 אך יריתי בבול ויש לו רתע חזק מדי, לטעמי בכל אופן, בגלל הקנה הקצר
לכן, אם האקדח ישמש אותך להגנה עצמית וכאמור אתה רוב הזמן בישיבה כך שמשקל וגודל
הם דברים שניתן להתפשר עליהם הייתי ממליץ לך לנסות אותו (את הגלוק) קודם על מנת להווכח שאתה מסתדר עם הרתע ואולי לנסות גם את הבול ...
דבר נוסף, אם המחיר של התוספות אינו מחיר מבצע במעמד הקניה וניתן להוסיף את
הפריטים הנ"ל מאוחר יותר, אולי כדאי שתשקול קניית האקדח, אימון, שא אותו חודש חודשיים
ושתחליט שזה זה הנבחר אז פנק אותו ...
ובנימה רצינית יותר,
נראה שעל פניו נפלה ההחלטה על דגם ה 26
באקדחים באותו גודל יש גם את הבול אולטרה X (אם אני לא טועה בשם)
אמנם לא יריתי ב 26 אך יריתי בבול ויש לו רתע חזק מדי, לטעמי בכל אופן, בגלל הקנה הקצר
לכן, אם האקדח ישמש אותך להגנה עצמית וכאמור אתה רוב הזמן בישיבה כך שמשקל וגודל
הם דברים שניתן להתפשר עליהם הייתי ממליץ לך לנסות אותו (את הגלוק) קודם על מנת להווכח שאתה מסתדר עם הרתע ואולי לנסות גם את הבול ...
דבר נוסף, אם המחיר של התוספות אינו מחיר מבצע במעמד הקניה וניתן להוסיף את
הפריטים הנ"ל מאוחר יותר, אולי כדאי שתשקול קניית האקדח, אימון, שא אותו חודש חודשיים
ושתחליט שזה זה הנבחר אז פנק אותו ...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
כן וגם כל מה שכולם אמרו ....
תכלס בלי קשר. הדבר היחיד שהייתי משקיע באקדח אלו הכוונות.
חשוב להדגיש לפי דעתי שתפס המחסנית הוא הרבה יותר נוח כשהוא מוגדול אבל הוא גם גור לפעמים לפליטה לא רצוייה של המחסנית. (קרה לי מספר לא מבוטל של פעמים)
והדק מינוס הוא חשוב, אבל בוא נהיה פיירים אני לא חושב שזה ישפיע על איכות הירי שלך, עדיף להתאמן קודם כל על יבש ובכלל לדעת להשתמש באקדח כמו שצריך לפני שתשקיע בזה , מקסימום אח"כ תתרגל אליו זה שטויות
+2 הוא חשוב אבל חפיף במקומות שבהם אתה חושב שתצטרך פשוט קח עוד מחסנית איתך. בכל מקהר שום דבר לא דחוף. אין שום סיבה להשקיע 700!!!! שקלים בשביל זה
תכלס בלי קשר. הדבר היחיד שהייתי משקיע באקדח אלו הכוונות.
חשוב להדגיש לפי דעתי שתפס המחסנית הוא הרבה יותר נוח כשהוא מוגדול אבל הוא גם גור לפעמים לפליטה לא רצוייה של המחסנית. (קרה לי מספר לא מבוטל של פעמים)
והדק מינוס הוא חשוב, אבל בוא נהיה פיירים אני לא חושב שזה ישפיע על איכות הירי שלך, עדיף להתאמן קודם כל על יבש ובכלל לדעת להשתמש באקדח כמו שצריך לפני שתשקיע בזה , מקסימום אח"כ תתרגל אליו זה שטויות
+2 הוא חשוב אבל חפיף במקומות שבהם אתה חושב שתצטרך פשוט קח עוד מחסנית איתך. בכל מקהר שום דבר לא דחוף. אין שום סיבה להשקיע 700!!!! שקלים בשביל זה
מוטי.
כ"ד ?!
לא ניסחפתם קצת עם הכ"ד הזה ? בזמן האחרון אני נתקל כי העניקו לו תכונות אלוהיות משהו !
כבר מזמן למדתי שאם אתה נחוש מהיר וחזק {לא על ההדק } +הצבעה נכונה אתה פוגע אלא אם כן משהוא מהחברים היקרים {בלי הלצה }יסביר לי למה כ"ד עושה ת'עבודה טוב יותר .
"סגול לא יורד במים "
כבר מזמן למדתי שאם אתה נחוש מהיר וחזק {לא על ההדק } +הצבעה נכונה אתה פוגע אלא אם כן משהוא מהחברים היקרים {בלי הלצה }יסביר לי למה כ"ד עושה ת'עבודה טוב יותר .
"סגול לא יורד במים "
" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
קומפסטור ושאר ....
פעם שהייתי קטן היה לי אקדח מסוג f.n ולא היה לו שום קומפסטור והוא היה עושה לי מנגינות נפלאות וריגושים גדולים , אבל יום אחד זה קרה כמו הרבה אחרים עברתי לglock ההתמכרות הייתה מיידית . אחרי ירי של עשרות אלפי כדורים ב f.n אתה מרגיש את ההבדל הקטן של הקומפסטור אח.... נוסטלגיה וגעגועים לבלגי .שבת שלום לכל משתמשי הפורום
" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
בתור בעליו ה- "גאה" של גלוק 26 (ראה תמונה מימין) אוכל לומר:
קנה גלוק 26
אין צורך בכ"ד.
הוסף כוונות, עצר מחלק, מחסנית של גלוק 19 (15 כדור) עם מתאם והדק מינוס.
קנה נרתיק טוב ונרתיק קרסול ואה מסודר.
לגבי איפה- לי מותר לעשות פרסומת כי אני אדם פרטי. למרות מגורי במרכז קניתי מאמיר שושני מנשק הגליל.
האת המשה ומתן עשיתי בטלפון, כך גם את הקניה. הנשק הגיעה למרכז הרישום במשרד הפנים שעה ומזה חצי שנה אני אדם מאושר.
אה והכסף....
את הכסף אמיר רצה רק אחרי "תרים אלי טלפון אחרי שתקבל את הכל ותתן לי מספר כרטיס אשראי"...
איפה ישנם עוד סוחרים כאלו?
קנה גלוק 26
אין צורך בכ"ד.
הוסף כוונות, עצר מחלק, מחסנית של גלוק 19 (15 כדור) עם מתאם והדק מינוס.
קנה נרתיק טוב ונרתיק קרסול ואה מסודר.
לגבי איפה- לי מותר לעשות פרסומת כי אני אדם פרטי. למרות מגורי במרכז קניתי מאמיר שושני מנשק הגליל.
האת המשה ומתן עשיתי בטלפון, כך גם את הקניה. הנשק הגיעה למרכז הרישום במשרד הפנים שעה ומזה חצי שנה אני אדם מאושר.
אה והכסף....
את הכסף אמיר רצה רק אחרי "תרים אלי טלפון אחרי שתקבל את הכל ותתן לי מספר כרטיס אשראי"...
איפה ישנם עוד סוחרים כאלו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד