חיפוש נרתיק לאקדח עם פנס
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: חיפוש נרתיק לאקדח עם פנס
כבר אמרתי הפנס נועד לשימוש בנשקים ארוכים, אפשר לראות את זה גם במבחר שלטים שיש לו נועדו למגוון כלי נשק.
תראה אני לא מתכוון להכנס למים מתחת ל60 מטר אבל אני בטוח שהוא אמיד בגשם וגם קצת יותר מזה.
ממה שאני זוכר ה m6x זכה בקטגוריית הפנס ציין באיזה שהיא תחרות של משהו חשוב. גם לTLR2 ולX400 של שורפייר (שאגב מיוצר בסין) יש פלוס מינוס אותם כמות נרתיקים. וזה לא הרבה כלל, החברות הבאמת אייכותיות הם אלו שציינתי בהודעה למעלה שדורשים זמן המתנה של כמה חודשים והם מייצרים הכל לפי הזמנה.
תראה אני לא מתכוון להכנס למים מתחת ל60 מטר אבל אני בטוח שהוא אמיד בגשם וגם קצת יותר מזה.
ממה שאני זוכר ה m6x זכה בקטגוריית הפנס ציין באיזה שהיא תחרות של משהו חשוב. גם לTLR2 ולX400 של שורפייר (שאגב מיוצר בסין) יש פלוס מינוס אותם כמות נרתיקים. וזה לא הרבה כלל, החברות הבאמת אייכותיות הם אלו שציינתי בהודעה למעלה שדורשים זמן המתנה של כמה חודשים והם מייצרים הכל לפי הזמנה.
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
רועי 357 כתב:כבר אמרתי הפנס נועד לשימוש בנשקים ארוכים, אפשר לראות את זה גם במבחר שלטים שיש לו נועדו למגוון כלי נשק.
לדבריו של אותו מקור, לא מדובר בצלילה ל-60מ', אלא בגשם וסביבות רטובות רדודות לחלוטין. מדובר ביחידה יבשתית לחלוטין. הפנס מיועד לאקדחים ולכל נשק אחר, גם לזבלה של BEAMSHOT יש כל מני מפסקים להפעלה מרחוק כך שזה לא אומר דבר.
יחידות רציניות משתמשות ב-LAM למיניהם, שזה כבר מוצר אחר לגמרי עם תג מחיר בהתאם.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר - יחידות רציניות זה לא רק צה''ל ויש יחידות שזקוקות בדיוק לציין ליזר פשוט משולב עם פנס איכותי. עובדה גם יחידות לא צה''ליות ולא משטרתיות בוחרות במוצר זה ושם אין תלונות אחרת לא היו קונים (יחידות אלה אינם מקבלות כספי סיוע אמריקאי - לכן יכולות לקנות כל תוצרת גם של סורפייר וסטרימלייט המיוצרות בסין).

."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
יש את הפירסום הידוע של שורפייר לפנס X200 של שוטר - הפנס נורה בכדור 9 מ"מ מהצד והמשיך לעבוד...
אני בטוח שבשימוש סביר תהנה מהפנס ללא תקלות רועי ואני בטוח שעל טעם ועל ריח אפשר להתווכח כי לכל אחד יש ....
המחירים של ציינים מתקדמים יותר MFAL - multi function aiming laser דוגמת PEQ-2A וחבריו המשלבים לייזר נראה אדום או ירוק יחד עם סמן לייזר IR - אינפרא אדום - המחירים פשוט אבסורדיים ולכן אין ברירה אלא להשתמש במה שזול וקיים - זמין לאזרח הפשוט ומכאן אני מניח שגם M6X יעשה את העבודה לה ידרש.
יש לו ייתרון לפי הניסיון שלנו בכך שאין לו נורת לד - הוא יחדור עם הפנס טוב יותר דרך עשן ואבק...הלדים נחסמים ע"י עשן ואבק.
אני בטוח שבשימוש סביר תהנה מהפנס ללא תקלות רועי ואני בטוח שעל טעם ועל ריח אפשר להתווכח כי לכל אחד יש ....
המחירים של ציינים מתקדמים יותר MFAL - multi function aiming laser דוגמת PEQ-2A וחבריו המשלבים לייזר נראה אדום או ירוק יחד עם סמן לייזר IR - אינפרא אדום - המחירים פשוט אבסורדיים ולכן אין ברירה אלא להשתמש במה שזול וקיים - זמין לאזרח הפשוט ומכאן אני מניח שגם M6X יעשה את העבודה לה ידרש.
יש לו ייתרון לפי הניסיון שלנו בכך שאין לו נורת לד - הוא יחדור עם הפנס טוב יותר דרך עשן ואבק...הלדים נחסמים ע"י עשן ואבק.
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
צלנר ערן כתב:יש לו ייתרון לפי הניסיון שלנו בכך שאין לו נורת לד - הוא יחדור עם הפנס טוב יותר דרך עשן ואבק...הלדים נחסמים ע"י עשן ואבק.
אני לא בטוח שירדתי לסוף דעתך כאן.
היכולת לחסום מקור זה או אחר ע"י תווך או הפרעה תלוי אך ורק באורך הגל של המקור.
אין הבדל משמעותי בין אורך בגל אותו מפיצה נורת קסנון לאומת זה של לד.
אז למה?
- סליקאי טיטניום

פנינו לכמה חברות שמייצרות נרתיקי קיידס ושאלנו אותם למה אין להם נרתיקים לm6x התשובה הייתה שהם שלחו בקשה לאינסייט (יצרני m3/x,m6/x) לשורייפייר ולסטרים לייט , בבקשה לשלוח להם מוצרים תקולים על מנת לייצר נרתיקי קיידקס לאקדחים משולבי פנס. רק סטרים לייט שלחו להם דוגמאות.
החברות הציעו ללקוחות לשלוח להם את הפנסים שלהם כדי שהם ייצרו להם נרתיקים מותאמים. והחברה מתחייבת לשלם על כל הוצאות המשלוחים והנחה מסויימת בנרתיק עצמו.
ברור שרוב הקונים לא רצים לשלוח פנסים עובדים ושיעברו תהליך שיכול לסכן את הפנס. שגם ככה מוצר לא זול בכלל, אז הרוב פשוט קונים פנס שיש לו כבר נרתיקים קיימים.
השוק הזה של נרתיקים לפנסים בארץ הוא אפסי. תראה לדוגמה את החברות הישראליות לפובוס שנחשבת לאחת החברות המובילות בעולם הנרתיקים יש בדיוק סוג נרתיק אחד שמתאים לכל סוגי הפנסים בגלל שהנרתיק חצי פתוח, לפרונט ליין יש בדיוק 3 נרתיקים שגם הם סוג של מתאים להכל מהכל, לפאב אין בכלל נרתיקים לפנס, למרעום דולפין יש רק בד שגם מתאים להכל מהכל, זאת הגישה הישראלית וחבל כי זה נתח שוק ממש לא מנוצל. בארה"ב יש כבר הרבה חברות שמייצרות נרתיקי קיידקס ולדוגמה אחת החברות הגדולות קיבלו בשנה שעברה מעל 10 אלף הזמנות נרתיקים!
הייחוד של החברות האלו זה ייצור נרתיקים לפנסים בעיקר.
כאמור זמן ההמתנה לנרתיק מהחברות הגדולות זה בין 3-4 חודשים!
כך שמי שרוצה להזמין נרתיק רגיל לא ימתין זמן כזה ארוך כאשר השוק האמריקאי מוצף באין סוף חברות נרתיקים רגילות.
כך שכנראה יש קונים לנרתיקים כאלו והרבה.
החברות האלו מייצרות נרתיקים לפי דרישה כל שאין שום בעיה להתאים כל אקדח לכל פנס קיים היום בשוק. הנרתיקי קיידקס האלו הם היחידים שמאפשרים נשיאה יחסית מוסלקת של אקדח עם פנס, בשעה שכל
האחרים מגושמים וגדולים.
החברות הציעו ללקוחות לשלוח להם את הפנסים שלהם כדי שהם ייצרו להם נרתיקים מותאמים. והחברה מתחייבת לשלם על כל הוצאות המשלוחים והנחה מסויימת בנרתיק עצמו.
ברור שרוב הקונים לא רצים לשלוח פנסים עובדים ושיעברו תהליך שיכול לסכן את הפנס. שגם ככה מוצר לא זול בכלל, אז הרוב פשוט קונים פנס שיש לו כבר נרתיקים קיימים.
השוק הזה של נרתיקים לפנסים בארץ הוא אפסי. תראה לדוגמה את החברות הישראליות לפובוס שנחשבת לאחת החברות המובילות בעולם הנרתיקים יש בדיוק סוג נרתיק אחד שמתאים לכל סוגי הפנסים בגלל שהנרתיק חצי פתוח, לפרונט ליין יש בדיוק 3 נרתיקים שגם הם סוג של מתאים להכל מהכל, לפאב אין בכלל נרתיקים לפנס, למרעום דולפין יש רק בד שגם מתאים להכל מהכל, זאת הגישה הישראלית וחבל כי זה נתח שוק ממש לא מנוצל. בארה"ב יש כבר הרבה חברות שמייצרות נרתיקי קיידקס ולדוגמה אחת החברות הגדולות קיבלו בשנה שעברה מעל 10 אלף הזמנות נרתיקים!
הייחוד של החברות האלו זה ייצור נרתיקים לפנסים בעיקר.
כאמור זמן ההמתנה לנרתיק מהחברות הגדולות זה בין 3-4 חודשים!
כך שמי שרוצה להזמין נרתיק רגיל לא ימתין זמן כזה ארוך כאשר השוק האמריקאי מוצף באין סוף חברות נרתיקים רגילות.
כך שכנראה יש קונים לנרתיקים כאלו והרבה.
החברות האלו מייצרות נרתיקים לפי דרישה כל שאין שום בעיה להתאים כל אקדח לכל פנס קיים היום בשוק. הנרתיקי קיידקס האלו הם היחידים שמאפשרים נשיאה יחסית מוסלקת של אקדח עם פנס, בשעה שכל
האחרים מגושמים וגדולים.
קשה לי מאד להאמין ש"חברה שמייצרת נרתיקים" ומוכרת אותם בסיטונאות לא תוכל להרשות לעצמה לקנות כמה פנסים, ללא קשר למחירם, ע"מ להוציא לשוק מוצר שימכר.
אל תשכח שתבניות ההזרקה עולות הרבה מאד אלפים של $$$ והסכום עבור הפנסים הוא ממש זניח.
נראה לי שמדובר בספורי בדים.
חפש את הסיבות במקום אחר....
אל תשכח שתבניות ההזרקה עולות הרבה מאד אלפים של $$$ והסכום עבור הפנסים הוא ממש זניח.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
spy כתב:צלנר ערן כתב:יש לו ייתרון לפי הניסיון שלנו בכך שאין לו נורת לד - הוא יחדור עם הפנס טוב יותר דרך עשן ואבק...הלדים נחסמים ע"י עשן ואבק.
אני לא בטוח שירדתי לסוף דעתך כאן.
היכולת לחסום מקור זה או אחר ע"י תווך או הפרעה תלוי אך ורק באורך הגל של המקור.
אין הבדל משמעותי בין אורך בגל אותו מפיצה נורת קסנון לאומת זה של לד.
אז למה?
אור בגוון צהבהב עובד הרבה יותר טוב דרך אבק/עשן/ערפל. אם אתה זוכר הפנסים של פיז'ו 504 היו פעם צהובים.
אור לבן מוחזר הרבה יותר מחלקיקי אבק/עשן/ערפל ויוצר מין הילה מסנוורת שמקשה עליך לראות את המטרה.
אני מציע לך לעשות ניסוי פשוט עם פנס לד עם ובלי פילטר צהוב ולהווכח בתוצאה בעצמך.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

רועי 357 כתב:פנינו לכמה חברות שמייצרות נרתיקי קיידס ושאלנו אותם למה אין להם נרתיקים לm6x התשובה הייתה שהם שלחו בקשה לאינסייט (יצרני m3/x,m6/x) לשורייפייר ולסטרים לייט , בבקשה לשלוח להם מוצרים תקולים על מנת לייצר נרתיקי קיידקס לאקדחים משולבי פנס. רק סטרים לייט שלחו להם דוגמאות. .
נשמע בולשיט אחד גדול.
עלות היצור של פנס לא עוברת את ה-20$ ליחידה בשערי המפעל, ככה שלא נראה שלא היו שולחים דוגמית אם היו מבקשים. רק כדי לסבר את האוזן עלות היצור של גלוק לפי מגזין פורבס מגיעה ל-75$.
גם אם החברה הייתה קונה פנס במחיר מלא 400USD~, הם היו מחזירים את ההשקעה אחרי הנרתיק ה-10 שהם היו מוכרים.
מישהו עשה שם חשבון כדאיות של עלות הקמת קו יצור לנרתיקים כאלו, החזקת רמת מלאי וכו מול מס' היחידות שימכרו והחליט שלא משתלם.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

donduck כתב:קשה לי מאד להאמין ש"חברה שמייצרת נרתיקים" ומוכרת אותם בסיטונאות לא תוכל להרשות לעצמה לקנות כמה פנסים, ללא קשר למחירם, ע"מ להוציא לשוק מוצר שימכר.
אני לא מדבר על החברות הגדולות אלה על הקטנות שבמקרה הטוב מורכבות מ5-6 עובדים, ובמקרה הפחות טוב מצמד חברים בעיירה קטנה שרכשו קצת ציוד ומוכרים לחברה בשכונה- לאלו שמנסות להתחכות אחרי החברות הגדולות כי זמני הייצור ארוכים במיוחד, והם מציאים זמני יצור בין שבועיים לשלוש לקחת חלק קטן מהלקוחות שמוכנים להתפשר על איכות בעד מהירות.
ציוד בעשרות אלפי דולרים!? זה כל העיניין בקידקס שכדי לעצב אותו לא צריך יותר מכמה מכשירים לא יקרים במיוחד, חבר קנה ציוד כזה בלא יותר מידי כסף וייצר לעצמו כמה נרתיקי קיידקס ויצא לא רע בכלל... הבעייה זה הזמן שלוקח להכין אותם וזה כבר לא משתלם מבחינת עלות שעת עבודה לעומת מחיר הנרתיק.
גם בקיידקס יש כמה וכמה סגנונות ייצור.
כמובן שיש חברות עם גימור ואיכות ביצוע מעולה ויש כאלו שהרבה פחות.
תבניות צריך כדי לייצר נרתיקים כמו של פובוס.
איתמר לגבי מלאי כל החברות כמעט מייצרות לפי הזמנה ורשום את זה באתרים שלהם ובגלל זה זמן הייצור הארוך כי יש תור מטורף.
לא משתלם להם להחזיק נרתיקים במלאי כי בכל מקרה הם מייצרים נרתיקים לפי הזמנה וכך הכל נמכר.
ברצוני לחדד מספר נקודות :)
בעולמינו קיימים מס' יצרני נרתיקים גדולים ומס' רב של קטנים. בין הגדולים (או אפילו בינוניים) אף אחד תכלס לא עובד עם קיידס /KYDEX כי זה פשוט לא כלכלי, הברבה יותר זול לייצר ציוד הזרקה - ראו ספרילנד , פובוס ונוספים.
שם אכן צריך תבנית יקרה ע''מ לייצר את הנרתיק.
לספרילאנד יש נרתיקים לרוב המכריע של פנסים גם של שורפייר או אינסייט (גם ל-M6X). הבעיה היא לא ניתן ליבא מוצרים שלהם לארץ מצד אחד ומצד שני - הם מייצרים נרתיקים עם פנס בעיקר ליחידות צבאיות ולשוטרים - כלל הדגמים שלהם מאוד קשים לנסיעה רגילה (יושבים או נמוך או בכלל על הירך).
KYDEX - קיימים מס' יצרניות קטנות אשר מזינים את השוק אמריקאי (השוק !) ועונים לדרישה של אזרח פשוט לסט אקדח עם פנס. גם שם רוב החברות המובילות - BLADETECH , RAVEN, KALUBAN ועוד מייצרות לכלל הפנסים וציינים בשוק - בעיה שעקב יצור המבוסס על עבודה ידנית ע''ב BLUEGUNS ולא תבניות הזרקה, זמני המתנה לנרתיק נעים בין 3 שבועות ל-4 חודשים.
חברות יותר קטנות - SIDEARMOR , PERSONAL SECURITY SYS ועוד מייצרות רק על פנסים שיש להם במלאי. חברות אלה או רוכשות מכספם פנס כזה או אחר או מקבלות אותו מייצרן . בעיה פה כפולה -
- ייצרן אינו סס לשלוח (אני מחזיק מס' תשובות זהות של יצרנים קטנים עם אותה תשובה - ביקשנו פנס - יחידים ששלחו - סטרימלייט, מי שלא מאמין - אשלח לו לדוא''ל) :)
- יש נרתיקים שקשה יותר לייצר - פנסים גדולים משולבים עם ציין דורשים קצת יותר תחכום בייצור ע''ם לאפשר ישיבה בטוחה של אקדח בנרתיק. לכן יצרנים קטנים מעדיפים לעבוד עם מה שמכניס כסף ופשוט.
פה המלכוד - או לחכות לנרתיק איכותי 4 חודשים, או לקנות תוצרת הארץ שטיבה אינו ברור.
%%$0055
בעולמינו קיימים מס' יצרני נרתיקים גדולים ומס' רב של קטנים. בין הגדולים (או אפילו בינוניים) אף אחד תכלס לא עובד עם קיידס /KYDEX כי זה פשוט לא כלכלי, הברבה יותר זול לייצר ציוד הזרקה - ראו ספרילנד , פובוס ונוספים.
שם אכן צריך תבנית יקרה ע''מ לייצר את הנרתיק.
לספרילאנד יש נרתיקים לרוב המכריע של פנסים גם של שורפייר או אינסייט (גם ל-M6X). הבעיה היא לא ניתן ליבא מוצרים שלהם לארץ מצד אחד ומצד שני - הם מייצרים נרתיקים עם פנס בעיקר ליחידות צבאיות ולשוטרים - כלל הדגמים שלהם מאוד קשים לנסיעה רגילה (יושבים או נמוך או בכלל על הירך).
KYDEX - קיימים מס' יצרניות קטנות אשר מזינים את השוק אמריקאי (השוק !) ועונים לדרישה של אזרח פשוט לסט אקדח עם פנס. גם שם רוב החברות המובילות - BLADETECH , RAVEN, KALUBAN ועוד מייצרות לכלל הפנסים וציינים בשוק - בעיה שעקב יצור המבוסס על עבודה ידנית ע''ב BLUEGUNS ולא תבניות הזרקה, זמני המתנה לנרתיק נעים בין 3 שבועות ל-4 חודשים.
חברות יותר קטנות - SIDEARMOR , PERSONAL SECURITY SYS ועוד מייצרות רק על פנסים שיש להם במלאי. חברות אלה או רוכשות מכספם פנס כזה או אחר או מקבלות אותו מייצרן . בעיה פה כפולה -
- ייצרן אינו סס לשלוח (אני מחזיק מס' תשובות זהות של יצרנים קטנים עם אותה תשובה - ביקשנו פנס - יחידים ששלחו - סטרימלייט, מי שלא מאמין - אשלח לו לדוא''ל) :)
- יש נרתיקים שקשה יותר לייצר - פנסים גדולים משולבים עם ציין דורשים קצת יותר תחכום בייצור ע''ם לאפשר ישיבה בטוחה של אקדח בנרתיק. לכן יצרנים קטנים מעדיפים לעבוד עם מה שמכניס כסף ופשוט.
פה המלכוד - או לחכות לנרתיק איכותי 4 חודשים, או לקנות תוצרת הארץ שטיבה אינו ברור.
%%$0055
donduck כתב:אל תשכח שתבניות ההזרקה עולות הרבה מאד אלפים של $$$ והסכום עבור הפנסים הוא ממש זניח.
נרתיקי קיידקס מיוצרים ב-PRESS ואינם זקוקים לתבניות.
יריעת החומר מחוממת, מקופלת על גולם (או אפילו על האקדח האמיתי + פנס, אם צריך) ומקוררת, זהו.. סוף הסיפור. מכאן יש למסמר, להרכיב התקן לחגורה וכו' ויש נרתיק.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
יש גם אפשרות לייצר את הנרתיקים בוואקום.
תעלומה נפטרה - כמעת כל התוצרת של ספרילנד המתאימה לגלוק 17 + M6X מתאימה גם ל-19. מדובר על נרתיקים לכל כיס מ-20$ עד 150.
כרגע פותרים תעלומת יבוא
כרגע פותרים תעלומת יבוא
רכשתי את הנרתיק של פרונטליין, לא ממש מרוצה.
אעלה תמונות בהקדם.
הראל
אעלה תמונות בהקדם.
הראל
לא למען המית, נתון הנשק בידינו אלא כדי לשמור על החיים.
יצחק שדה
יצחק שדה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד