שאלת סמארטפונים?

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

שאלת סמארטפונים?

על ידי daon » 04 ינואר 2011, 15:28

אז ככה, הציעו לי חבילה עיסקית שכוללת גם מכשיר ואני צריך להחליט על מה אני הולך נוקיה C7 (נכון ל10 השנים האחרונות החברה המועדפת עלי), בלקברי פרל או רגיל או סמסונג וויב.
בכל מקרה הינה רשימת הדרישות שלי מהמכשיר, ואשמח לשמוע את התובנות שלכם במידה ויש לכם אחד מהם:
1. עמידות, עמידות, עמידות, המכשיר שלי פוגש לא פעם ולא פעמיים את הריצפה.
2. סוללה חזקה (יכולים להיות לפעמים כמה ימים עד שאני פוגש שקע)
3.חיבור לאוזניות רגילות ויכולת להוסיף כרטיס מיקרו SD (אני משתמש לפעמים במכשיר לצורך השמעת מוזיקה וקטעי קול בהדרכות).
4. קומפקטיות.
5. יכולת קבלת מיילים וסינכרון מול האוטלוק.
6. יכולת GPS היא אופציה מאוד נחמדה עם כי לא חובה מבחינתי.
7. קצת שונה וקשור יותר לרשת אבל אני מחפש פיתרון למה שנקרא שיחה שלא נענתה, שירות של אורנג' ששולח הודעות עם המספרים שצילצלו אלי במידה ולא הייתי זמין, אמהמה, השירות הזה זמין רק עד דור 2.5 ולא פועל בדור 3.
בקיצור, אשמח לשמוע תובנות והמלצות.
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.

וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: שאלת סמארטפונים?

על ידי yuval » 04 ינואר 2011, 16:12

לא יודע ברשתות האחרות, אבל בסלקום אם המכשיר כבוי מתקבל SMS של מי שחיפש אותי ולא השאיר הודעה (נטש לפני תחילת ההקלטה).

לגבי מכשיר?
שים לב שבבלק ברי יש חיוב של תקשורת נתונים לשרת שלהם עבור דואר אלקטרוני. אבל ... וזה אבל גדול (לטובתו) העברת המידע בבלק ברי יותר יעילה מאשר באחרים מאחר והקישור הוא לשרת שלהם.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 04 ינואר 2011, 23:49

בזמן האחרון כולם נוטים להספיד את סימביאן ושאר מערכות ההפעלה לטלפונים חוץ מאייפון ואנדרואיד.
בינתיים עד שסימביאן תמות, נוקיה מייצר טלפונים חזקים, עמידים ובעלי חיי סוללה ארוכים מאשר כל האחרים שעושים את העבודה לא רע בכלל גם אם הם לא כל כך מדהימים כמו אייפון.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי צלנר ערן » 05 ינואר 2011, 10:12

לא משנה מה תבחר - זה מה ששומר לי על הטלפון .....

http://www.sogarmory.com/Product.aspx?ProductId=104292
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי daon » 05 ינואר 2011, 12:32

איתמר, אני דווקא לא מאלה שמספידים את הסימביאן, אולם במכשיר האחרון של נוקיה (אני אית מעל 10 שנים), הם אוד איכזבו אותי עם המכשיר 5800 שאחרי שנה וחודש התחיל לרצד ובעצם הפך לא כשיר לעבודה, לכן הפעם אני פוזל גם למקומות אחרים, בנוגע לסוללה שלהם היא גם הפכה להיו ליותר חלשה ומחייבת טעינה כל יום. ולפעמים אפילו יותר.

יובל, גם באורנג' ישנו שירות כזה ואני הייתי מנוי עליו עד אתמול בגלל שהוא עובד רק עד דור 2.5

ערן, הקישור שצירפת לא עובד משום מה.
בכל מקרה, תודה לכולם, בניתיים התחדשתי בבלקברי פרל 9105.

סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי tacticalshadow » 05 ינואר 2011, 13:06

שלום ידידי :!:
אני יכול ליעץ לך על נוקיה N-900 מעולה גם כמחשב הוא מעל כולם תתענין עליו כדאי יש לי לכן אני יודע.יורם
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 05 ינואר 2011, 13:26

daon כתב:איתמר, אני דווקא לא מאלה שמספידים את הסימביאן, אולם במכשיר האחרון של נוקיה (אני אית מעל 10 שנים), הם אוד איכזבו אותי עם המכשיר 5800 שאחרי שנה וחודש התחיל לרצד ובעצם הפך לא כשיר לעבודה.

לנוקיה כמו לאחרים לא חסר פאלטות וה-5800 אחד מהן. לפני כן היה לי מכשיר מבוסס וינדוס של HTC שהיה שותה לי את הסוללה אחרי 4 שעות עבודה.
היום יש לי נוקיה E71, אמנם לא הכי מהיר בעולם אבל בהחלט עושה את העבודה.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי צלנר ערן » 05 ינואר 2011, 14:45

דווקא ניסיתי ועובד הקישור %4 - עוד מישהו לא הצליח ?
זה יושב אצלי על איפון 4 מפונק ולמזלי בינתיים שומר עליו יפה.

הצעה לחתימה:
"גם אני החלפתי NOKIA 5800 - באייפון - חפשו אצל מאיר רוט..." :lol:
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי daon » 05 ינואר 2011, 18:53

ערן,
עכשיו הקישור עובד.
והערה קטנה בנוגע לאייפון, אולי אשמע קצת פרנואיד (אבל זה לא אומר שלא רודפים אחרי נכון?), בכל אופן, די מפריע לי הגישה של איסוף המידע אודות הלקוחות והטרור שאפל מנהיגה כנגד הפרטיות האישית של כל משתמש ומשתמש, לכן מראש ויתרתי עליו, מה גם שאני לאוד לא אוהב את התוכנה של האיטונס.

סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אלעד1 » 05 ינואר 2011, 19:10

נסה מכשיר אחר@! שלי פגש את הריצפה רק פעם אחת (ביומו האחרון)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי itamar » 06 ינואר 2011, 08:05

daon כתב:ערן,
עכשיו הקישור עובד.
והערה קטנה בנוגע לאייפון, אולי אשמע קצת פרנואיד (אבל זה לא אומר שלא רודפים אחרי נכון?), בכל אופן, די מפריע לי הגישה של איסוף המידע אודות הלקוחות והטרור שאפל מנהיגה כנגד הפרטיות האישית של כל משתמש ומשתמש, לכן מראש ויתרתי עליו, מה גם שאני לאוד לא אוהב את התוכנה של האיטונס.

אני מסכים עם הטענה הזו ומה שאנחנו יודעים זה רק קצה קצהו של הקרחון. שווה גם לקרוא על מפת הדרכים של אפל בנושא של איסוף מידע בזמן אמת כולל נתוני מיקום על המשתמשים שלהם - הם הולכים לשים את גוגל בכיס הקטן מבחינת חדירה לפרטיות.

אני אישית גם לא אוהב את הקונספט של פלטפורמה סגורה שאני לא יכול להרחיב לה זיכרון, להחליף לה סוללה והאח הגדול מחליט בשבילי איזה תכנים ואפליקציות ראויים ואיזה לא.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי מתבונן מרחוק » 07 ינואר 2011, 16:23

באופן אישי, אני לא רואה את עצמי מחליף את הנוקיה N900 שלי בשנים הקרובות.
נכון, חברות הסלולאר לא משווקות אותו בארץ אבל יש לו תמיכה בעברית עוד מהמפעל (נדרש עדכון קצר ונטול מאמץ כדי להפעיל תמיכה מלאה בכתיבה בעברית), והוא פשוט מכשיר מצויין. פשוט, נוח, זריז כמו שד (מעבד שמגיע ל-1 ג'יגה-הרץ), 32 ג'יגה זכרון פנימי, מסך מצויין שניתן לראות מה כתוב בו גם בתנאי שמש קשים, אינטואיטיבי ולא דורש הסתגלות לממשק מיוחד, עמיד, מחוספס... לא מתאים לסטייליסטים למיניהם שנחנקים למראה מכשיר טלפון סלולארי עבה מהסטנדרט. הוא תומך בכל תקן תקשורת שתוכל לחשוב עליו, יש לו שני ספיקרים שעובדים כספיקר סטריאופוני, מה שאומר שכשהוא מצלצל - שומעים אותו, וניתן לערוך שיחת טלפון בנסיעה על הספיקר ללא דיבורית בלי בעיה. נוקיה מעדכנת את מערכת ההפעלה שלו ומשדרגת אותה בלי שתידרש לחפש עדכונים - כשיש עדכון, ברגע שתתחבר לאינטרנט תקבל הודעה על כך ובנגיעה אחת המערכת תתחיל להוריד את העדכון ולהתקין אותו.
כשהוא היה חדש, הסוללה החזיקה 4 וחצי ימים ללא טעינה ובשימוש סביר. היום, כשהוא בן שנה וחצי, היא מחזיקה יומיים וחצי. אציין שאני חורש על המכשיר ופורק וטוען סוללה לעתים קרובות אז... היא שווה. בכל מקרה סוללה חדשה למכשיר עולה 120 ש"ח באורנג' אז ניתן להחזיק סוללה רזרבית בקרבת מקום.
יש חיבור לאזניות, 32 ג'יגה זכרון פנימי כבר אמרתי, אפשרות לתוספת של עד 16 ג'יגה באמצעות מיקרו SD, יכולת הקלטת שיחה באמצעות אפליקציה ניתנת להורדה, קבלת מיילים מאקסצ'יינג' ומשרתים אינטרנטיים (ג'י-מייל, וואלה וכו'), סנכרון עם אאוטלוק, GPS (אצלי מותקנת על הטלפון תכנת ניווט בעברית של סיג'יק - יש לי GPS בכל מקום)...

בקיצור, אין לו תחרות.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 08 ינואר 2011, 13:14

מתבונן מרחוק כתב:(אצלי מותקנת על הטלפון תכנת ניווט בעברית של סיג'יק - יש לי GPS בכל מקום)...

לגבי תוכנת ה-GPS, תנסה את WAZE.
תוכנה חינמית לגמרי למעט זה שהיא צורכת זמן אויר מחבילת הגלישה שלך כדי לקבל עדכוני תנועה בזמן אמת ולחשב את עבורך את המסלול המהיר ביותר. שלא כמו סייג'יק שהמפות מעודכנות ל-2008, המפות של WAZE עדכניות לגמרי וניתן להוריד עדכונים כל יום (רצוי בחיבור לרשת אלחוטית בבית)

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 09 ינואר 2011, 08:39

5800 של נוקיה - לא מומלץ למי שעובד בשטח והמכשיר יעבור נחיתות על הקרקע.. לא רואים טוב את המסך בשמש, המסך טוב למי שאצבעות ידיו קטנות, לא הייתי בוחר בשנית במכשיר הזה, אלא במכשיר עם מקשים.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי מתבונן מרחוק » 11 ינואר 2011, 01:41

itamar כתב:לגבי תוכנת ה-GPS, תנסה את WAZE.
תוכנה חינמית לגמרי למעט זה שהיא צורכת זמן אויר מחבילת הגלישה שלך כדי לקבל עדכוני תנועה בזמן אמת ולחשב את עבורך את המסלול המהיר ביותר. שלא כמו סייג'יק שהמפות מעודכנות ל-2008, המפות של WAZE עדכניות לגמרי וניתן להוריד עדכונים כל יום (רצוי בחיבור לרשת אלחוטית בבית)

א.

מערכת ההפעלה של נוקיה N900 היא בעצם לינוקס (או יותר נכון - לינוקס מובייל, ששמה המדויק הוא Meamo).
WAZE עדיין לא הוציאו גרסה למערכת הזו בגלל שהיא לא נפוצה. למען האמת, היא קיימת רק בN900 ובפאלם-פיילוטים של נוקיה (שאינם טלפונים). בקרוב משדרגים אותה למערכת הפעלה חדשה שתיקרא MeeGo, ולפי ההכרזה של נוקיה, הפיתוח של סימביאן נגמר ו-MeeGo תחליף אותו.
אני מקווה ש-MeeGo תתפוס כמובטח, כי במקרה כזה WAZE בטוח יפתחו גרסה מתאימה.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד