מחפש עבודה - עורך דין "טרי"

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

מחפש עבודה - עורך דין "טרי"

על ידי מתבונן מרחוק » 12 ינואר 2011, 16:02

אהלן חברים,

הסיפור שלי קצת מורכב.
בשנים 2008-2010 עבדתי באחד המשרדים המובילים בתחום הביטוח והנזיקין, בשנה הראשונה במשרת סטודנט (טרום-התמחות) ולאחר מכן המשכתי להתמחות. הוסמכתי כעו"ד בחודש יוני האחרון ומאז אני מחפש עבודה.

מייד לאחר טקס ההסמכה, כשכבר התקבלתי לעבודה באחד המשרדים היוקרתיים ביותר בארץ, אדם כלשהו מהמשרד בו התמחתי הכפיש את שמי באתר אינטרנט, רץ עם הפרסום הזה להנהלת המשרד ודאג ליידע גם את המשרד אליו התקבלתי כעו"ד. מאז, מנהל המשרד אינו מוכן להמליץ עלי בפני מי שמתקשר אליו כדי לקבל המלצה.
הסיבה להכפשה היא כנראה קנאה בכך שהתקבלתי מהר מאוד לאחד המשרדים הנוצצים ביותר במדינה.

לא חסרים לי ממליצים אחרים, אבל מנהל המשרד בו התמחתי הוא עו"ד מאוד מוכר ומפורסם בבראנז'ה, וכאשר שומעים שהתמחתי אצלו, מעדיפים לדלג על עורכי הדין (והשופט) שממליצים עלי ולהתקשר ישירות אליו.

עורכי הדין שכבר הסכימו לקבל אותי לעבודה הם לרוב נוגשי עבדים שמשלמים 3,000-4,000 ש"ח לחודש תמורת 260-300 שעות עבודה חודשיות, וכמובן שאין בה תרומה לרזומה (כבר שמעתי עשרות פעמים - אולי כדאי שתתחיל אצל אחד כזה כדי לצבור ניסיון... זה לא עובד ככה בשוק העו"ד).

לגבי הצעות לחקור את פרשת ההשמצה באינטרנט - תאמינו לי שהסיפור הזה כבר נגמר. המשטרה לא הסכימה לחקור, שני משרדי חקירות הציעו לי לוותר מראש על התענוג, ועורך דין מומחה ללשון הרע ייעץ לי לבלוע את הצפרדע ולמצוא דרך להמשיך הלאה. כל השיחות עם מנהל המשרד בו התמחתי הובילו לאותה דרך ללא מוצא.

מי שעדיין שואל לגבי העבודה במשטרה, זה כבר לא רלוונטי, ביקשו ממני לחזור בעוד חצי שנה בגלל כל מני סיבות טכניות שלהם.

בקיצור, אני לא בררן גדול, אין לי בעיה לעבוד בתחום אחר במידה ובעל המשרד מוכן להכשיר עו"ד חסר ניסיון.
אם מישהו מכיר משרד עו"ד שמחפש עו"ד איכותי, צעיר (בן 27), שאפתן, יצירתי וקפדן, בעל מוסר עבודה גבוה אבל לא פראייר שיעבוד בשביל משכורת רעב, אודה לו אם יוכל לקשר בינינו. אני אוכל לשלוח קורות חיים, מכתבי המלצה וטלפונים של ממליצים.

אודה לכם אם תמנעו מדיון בכלים לתקוף את המצב או לגבי "עורכי הדין האלו" שלא משלמים/אוכלים אחד את השני/מתרבים בקצב מהיר מדי וכו'. אני באמת צריך למצוא משרה טובה כי ככל שאני מתרחק מההתמחות, אני נראה פחות ופחות אטרקטיבי.

תודה רבה
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: מחפש עבודה - עורך דין "טרי"

על ידי נועם » 12 ינואר 2011, 22:35

דבר איתי מחר (בבוקר לפני 0800 או אחה"צ אחרי 1600 ) יש לי כמה רעיונות בראש..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד