סוללות CR123 3V
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
סוללות CR123 3V
מחפש מקור לסוללות 123 ליטיום איכותיות . במשק בית יש 3 פנסים (אחד בערכה לשעת חרום, אחד ברכב ועוד אחד על אקדח) שדיי "אוכלים אותם". להוסיף לזה מצלמה ש''חייה'' עליהם - אני זקוק למקור הספקה טוב ולא יקר (30שח בחנות צילום לסוללה זו שחיטה)
יש ראיונות? מצידי לחקת מראש חבילה של 20 או משהו כזה...
יש ראיונות? מצידי לחקת מראש חבילה של 20 או משהו כזה...
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
Re: סוללות CR123 3V
EBAY
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
2.82$ לסוללה (כ-10 ש"ח) . בקנייה של 3 סוללות ומעלה יש הנחה . המשלוח לארץ חינמי .
כאן :
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14
כאן :
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14
A friend in need - is a friend indeed
מסכים לגבי ebay. רצוי להזמין לפחות תריסר אחת לשנה, מהמותג של Surefire.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
2 שאלות - סוללות נטענות לא פוגעות בפנסים (לא פנסים סינים, פנסים בעלות 1000 שח צפונה )
שאלה שניה יש מקום מEBAY מוכר ומומלץ?
תנסה את החנות של סמיקום-לקסיס ליד בצרה (יש להם גם אתר, אבל לא כל המוצרים מופיעים בו).
הם מוכרים גם בבודדת וגם בסיטונות. תוכל לראות שם גם הרבה מוצרים מעניינים נוספים.
הם מוכרים גם בבודדת וגם בסיטונות. תוכל לראות שם גם הרבה מוצרים מעניינים נוספים.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
באיי-ביי אין מי ששולח ארצה

חיפוש קצר ב- eBay העלה ספקים רבים ששולחים ארצה ללא שום בעיות.
ראה בקישור הבא:
[http://cgi.ebay.com/Great-Power-3-0v-CR123A-Camera-DC-Lithium-battery-x10-/120538522022?pt=US_Batteries&hash=item1c10a7e1a6
נראה לי שהמחיר של דולר ליחידה כולל משלוח הוא הרבה יותר מסביר.
מניסיוני, אין בעיות עם eBay. הכל מגיע.
ראה בקישור הבא:
[http://cgi.ebay.com/Great-Power-3-0v-CR123A-Camera-DC-Lithium-battery-x10-/120538522022?pt=US_Batteries&hash=item1c10a7e1a6
נראה לי שהמחיר של דולר ליחידה כולל משלוח הוא הרבה יותר מסביר.
מניסיוני, אין בעיות עם eBay. הכל מגיע.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
ramdishon - אלה בדיוק אותן הסוללות הסיניות מדייל-אקסטרים. אני מחפש משהו קצת יותר איכותי , חבל להרוס פנס יקר עם סוללה באיכות לא פנטסטית 
EMT כתב:2 שאלות - סוללות נטענות לא פוגעות בפנסים (לא פנסים סינים, פנסים בעלות 1000 שח צפונה )
1. סוללות נטענות בנויות מחומרים טובים בהרבה מסוללות רגילות, לכן הסיכוי לפגוע בפנס נמוך בהרבה מאשר מסוללות רגילות.
2. כל המוכרים ב-eBay חרדים מאד לשמם הטוב ולניקוד שיקבלו, לכן יעשו כל שביכולתם להשביע את רצון הקונה. זה תופס גם לגבי האמריקאים וגם לגבי הסינים. בשנה האחרונה קניתי קרוב למאה פריטים. עם ארבעה היו בעיות שנפתרו לשביעות רצוני המלאה. רוב המוכרים הסינים שולחים לכל העולם, כולל לישראל. אם אחד לא שולח- השני כן, תמורת עוד דולר או שניים.
3. הסכנה הגדולה בקניה ב eBay - לדעתי- היא ההתמכרות.
רם
EMT כתב:ramdishon - אלה בדיוק אותן הסוללות הסיניות מדייל-אקסטרים. אני מחפש משהו קצת יותר איכותי , חבל להרוס פנס יקר עם סוללה באיכות לא פנטסטית %0
אני הייתי פועל כך:
מזמין את העשיריה הזו (הבא בחשבון זמן משלוח של חודש לערך).
מתקין סוללה אחת בפנס והיתר למגירה התחתונה במקרר (לא בתא ההקפאה!)
בודק מדי שבוע את המצב הפיזי של הסוללה.
אם תגלה נזילה או קורוזיה- תעלה על זה הרבה לפני שיגרם נזק, ולכל היותר הפסדת 10$.
במקרר שלי (ובמכשירים שונים) תמצא הרבה סוללות כפתור ליתיום שנקנו בצורה דומה. בדקתי כרגע סוללת כפתור סינית שיושבת במכשיר של 500 ש"ח מזה 10 חודשים. ללא פגם- פועלת היטב.
רם
בתור קניין סידרתי של סוללות בEBAY, מכל הסוגים והמינים, כולל למחשבי כף יד, טלפונים סלולרים, cr 123a, מחשבים ניידים כוונות אופטיות וציוד יקר אחר, אני יכול להעיד שלא היו לי בעיות עם אף אחת מהסוללות, וכולם נקנו במחיר מצחיק לעומת המחיר שדרשו כאן.
בDX לעומת זאת, המבחר קטן יותר,הסוללות באיכות פחות טבה, לפחות לפי הנסיון שלי וגם המשלוחים בעייתיים. כמו כן אין באתר הזה שום אפשרות לFEEDBACK.
בDX לעומת זאת, המבחר קטן יותר,הסוללות באיכות פחות טבה, לפחות לפי הנסיון שלי וגם המשלוחים בעייתיים. כמו כן אין באתר הזה שום אפשרות לFEEDBACK.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
הסוללות מדיל אקטרים משמשות את כל הפנסים שלי . ואני כחובב פנסים לא נתקלתי עדיין בסוללה שהרסה או גרמה לנזק לפנס.
הן זולות וזמינות ואתה מתנתק מרכישה של סוללות יקרות. דרך אגב אתה יכול לעבור לדגם אחר של סוללות בפנס הדורש 2 סוללות 123 לסוללה LC 17670 וזה עובד טוב מאוד על שורפייר, פנטגון, ואינבו.
כל משלוח שהזמנתי בשנתיים האחרונות הגיע בסבלנות של עד חודש . בתקופת השנה החדשה נוספו עוד כמה ימים.
הן זולות וזמינות ואתה מתנתק מרכישה של סוללות יקרות. דרך אגב אתה יכול לעבור לדגם אחר של סוללות בפנס הדורש 2 סוללות 123 לסוללה LC 17670 וזה עובד טוב מאוד על שורפייר, פנטגון, ואינבו.
כל משלוח שהזמנתי בשנתיים האחרונות הגיע בסבלנות של עד חודש . בתקופת השנה החדשה נוספו עוד כמה ימים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד