כתבה ברוטר על הטבח באיתמר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כתבה ברוטר על הטבח באיתמר
ביום עצוב וכואב זה ,מתפרסמת ב"רוטר" כתבה על הטבח באיתמר,
מועלה שם ,כי אם המשפחה הצליחה להגיע לאקדח ,ואף לירות מס יריות לעבר הרוצחים ,אך לא פגעה.
משום מה שאר אמצעי התקשורת לא התיחסו לכך.
איני יודע איך להתיחס לעניין,אבל רק המחשבה כי אקדח ביד מיומנת היה יכל לשנות את התמונה לפחות בחלקה,לא מניחה לי.
http://rotter.net/
מועלה שם ,כי אם המשפחה הצליחה להגיע לאקדח ,ואף לירות מס יריות לעבר הרוצחים ,אך לא פגעה.
משום מה שאר אמצעי התקשורת לא התיחסו לכך.
איני יודע איך להתיחס לעניין,אבל רק המחשבה כי אקדח ביד מיומנת היה יכל לשנות את התמונה לפחות בחלקה,לא מניחה לי.
http://rotter.net/
פחות -לרוב זה יותר,,
Re: כתבה ברוטר על הטבח באיתמר
עַל הַשְּׁחִיטָה/חיים נחמן ביאליק
שָׁמַיִם, בַּקְּשׁוּ רַחֲמִים עָלָי!
אִם-יֵשׁ בָּכֶם אֵל וְלָאֵל בָּכֶם נָתִיב –
וַ אֲ נִ י לֹא מְצָאתִיו –
הִתְפַּלְּלוּ אַתֶּם עָלָי!
אֲ נִ י – לִבִּי מֵת וְאֵין עוֹד תְּפִלָּה בִּשְׂפָתָי,
וּכְבָר אָזְלַת יָד אַף-אֵין תִּקְוָה עוֹד –
עַד-מָתַי, עַד-אָנָה, עַד-מָתָי?
הַתַּלְיָן! הֵא צַוָּאר – קוּם שְׁחָט!
עָרְפֵנִי כַּכֶּלֶב, לְךָ זְרֹעַ עִם-קַרְדֹּם,
וְכָל-הָאָרֶץ לִי גַרְדֹּם –
וַאֲנַחְנוּ – אֲנַחְנוּ הַמְעָט!
דָּמִי מֻתָּר – הַךְ קָדְקֹד, וִיזַנֵּק דַּם רֶצַח,
דַּם יוֹנֵק וָשָׂב עַל-כֻּתָּנְתְּךָ –
וְלֹא יִמַּח לָנֶצַח, לָנֶצַח.
וְאִם יֶשׁ-צֶדֶק – יוֹפַע מִיָּד!
אַךְ אִם-אַחֲרֵי הִשָּׁמְדִי מִתַּחַת רָקִיעַ
הַצֶּדֶק יוֹפִיעַ –
יְמֻגַּר-נָא כִסְאוֹ לָעַד!
וּבְרֶשַׁע עוֹלָמִים שָׁמַיִם יִמָּקּוּ;
אַף-אַתֶּם לְכוּ, זֵדִים, בַּחֲמַסְכֶם זֶה
וּבְדִמְכֶם חֲיוּ וְהִנָּקוּ.
וְאָרוּר הָאוֹמֵר: נְקֹם!
נְקָמָה כָזֹאת, נִקְמַת דַּם יֶלֶד קָטָן
עוֹד לֹא-בָרָא הַשָּׂטָן –
וְיִקֹּב הַדָּם אֶת-הַתְּהוֹם!
יִקֹּב הַדָּם עַד תְּהֹמוֹת מַחֲשַׁכִּים,
וְאָכַל בַּחֹשֶׁךְ וְחָתַר שָׁם
כָּל-מוֹסְדוֹת הָאָרֶץ הַנְּמַקִּים.
הדעת לא סובלת את המראות והתיאורים- מצטרף להמיית הלב של עודד
שָׁמַיִם, בַּקְּשׁוּ רַחֲמִים עָלָי!
אִם-יֵשׁ בָּכֶם אֵל וְלָאֵל בָּכֶם נָתִיב –
וַ אֲ נִ י לֹא מְצָאתִיו –
הִתְפַּלְּלוּ אַתֶּם עָלָי!
אֲ נִ י – לִבִּי מֵת וְאֵין עוֹד תְּפִלָּה בִּשְׂפָתָי,
וּכְבָר אָזְלַת יָד אַף-אֵין תִּקְוָה עוֹד –
עַד-מָתַי, עַד-אָנָה, עַד-מָתָי?
הַתַּלְיָן! הֵא צַוָּאר – קוּם שְׁחָט!
עָרְפֵנִי כַּכֶּלֶב, לְךָ זְרֹעַ עִם-קַרְדֹּם,
וְכָל-הָאָרֶץ לִי גַרְדֹּם –
וַאֲנַחְנוּ – אֲנַחְנוּ הַמְעָט!
דָּמִי מֻתָּר – הַךְ קָדְקֹד, וִיזַנֵּק דַּם רֶצַח,
דַּם יוֹנֵק וָשָׂב עַל-כֻּתָּנְתְּךָ –
וְלֹא יִמַּח לָנֶצַח, לָנֶצַח.
וְאִם יֶשׁ-צֶדֶק – יוֹפַע מִיָּד!
אַךְ אִם-אַחֲרֵי הִשָּׁמְדִי מִתַּחַת רָקִיעַ
הַצֶּדֶק יוֹפִיעַ –
יְמֻגַּר-נָא כִסְאוֹ לָעַד!
וּבְרֶשַׁע עוֹלָמִים שָׁמַיִם יִמָּקּוּ;
אַף-אַתֶּם לְכוּ, זֵדִים, בַּחֲמַסְכֶם זֶה
וּבְדִמְכֶם חֲיוּ וְהִנָּקוּ.
וְאָרוּר הָאוֹמֵר: נְקֹם!
נְקָמָה כָזֹאת, נִקְמַת דַּם יֶלֶד קָטָן
עוֹד לֹא-בָרָא הַשָּׂטָן –
וְיִקֹּב הַדָּם אֶת-הַתְּהוֹם!
יִקֹּב הַדָּם עַד תְּהֹמוֹת מַחֲשַׁכִּים,
וְאָכַל בַּחֹשֶׁךְ וְחָתַר שָׁם
כָּל-מוֹסְדוֹת הָאָרֶץ הַנְּמַקִּים.
הדעת לא סובלת את המראות והתיאורים- מצטרף להמיית הלב של עודד
נערך לאחרונה על ידי צלנר ערן בתאריך 14 מרץ 2011, 04:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
GUSS כתב:...מועלה שם ,כי אם המשפחה הצליחה להגיע לאקדח ,ואף לירות מס יריות לעבר הרוצחים ,אך לא פגעה.
...
כולי תקווה שבקרוב מאוד מאוד ידיהם המיומנות של אנשי זרועות הביטחון ישלימו את המלאכה ויפגישו את החלאות עם הבורא.
מפחיד אותי לחשוב שהם יתפסו וישוחררו בעיסקת השבויים הקרובה.
במדינה שלנו יש אנשים שדמם שווה יותר, ויש אנשים שדמם זול.
מקווה שהחברה של גולני ישימו עליהם יד.
במדינה שלנו יש אנשים שדמם שווה יותר, ויש אנשים שדמם זול.
מקווה שהחברה של גולני ישימו עליהם יד.
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

אותי דווקא מעניין חוסר המיומנות של אנשי אותה חברת אבטחה שבאו לבדוק את הנגיעה בגדר והחליטו שזה בעל חיים מבלי להקפיץ כיתת כוננות.
התצפית הצהלית שלא זיהתה למרות שבידיהם אמצעים מעולים מסוגים שונים.
אם אכן נורו יריות על ידי האישה, איך אף אחד לא שמע? ודרך אגב, את היריות שירה אותו רב שנכנס עם אחת הבנות לבית כן שמעו והן אלו שהקפיצו את כולם.
ודבר אחרון, איך אנשים בישוב שאיבד כבר 20 מחבריו מעיזים לגור שם בלי איזו חבילת מיגון בסיסית לבתים שלהם?!?! למה בדיוק הם מחכים??
עם כל הכבוד לצה"ל, לגדר האלקטרונית ולחברת השמירה, סורג פשוט על החלונות ומערכת אזעקה בסיסית שכוללת גלאי תנועה על הפתחים של הבית היו יכולים לחסוך את הטבח המיותר הזה.
וכן אני מסכים, אקדח ביד מיומנת היה בהחלט יכול להועיל בתור מעגל האבטחה האחרון, אבל אחרי התראה מתאימה, ובטח שלא במצב כשאתה מתעורר מהסכין של המחבל שתקועה לך כבר בגרון.
א.
התצפית הצהלית שלא זיהתה למרות שבידיהם אמצעים מעולים מסוגים שונים.
אם אכן נורו יריות על ידי האישה, איך אף אחד לא שמע? ודרך אגב, את היריות שירה אותו רב שנכנס עם אחת הבנות לבית כן שמעו והן אלו שהקפיצו את כולם.
ודבר אחרון, איך אנשים בישוב שאיבד כבר 20 מחבריו מעיזים לגור שם בלי איזו חבילת מיגון בסיסית לבתים שלהם?!?! למה בדיוק הם מחכים??
עם כל הכבוד לצה"ל, לגדר האלקטרונית ולחברת השמירה, סורג פשוט על החלונות ומערכת אזעקה בסיסית שכוללת גלאי תנועה על הפתחים של הבית היו יכולים לחסוך את הטבח המיותר הזה.
וכן אני מסכים, אקדח ביד מיומנת היה בהחלט יכול להועיל בתור מעגל האבטחה האחרון, אבל אחרי התראה מתאימה, ובטח שלא במצב כשאתה מתעורר מהסכין של המחבל שתקועה לך כבר בגרון.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לא מבין באלקטרוניקה ,,מבין בשמירה, לאבא,סבא, וסבא רבה היה כלב שהיה השומר הטיבעי של הבית ויושניו
היום מטעמי כשרות, עצלות, בורות,וטיפשות זנחו את הכלב ,ומסתמכים רק על מעגלים מודפסים, מצלמות ,חישנים,
כלב שלא כאדם לא יאכזב !
וכפראפרזה על דברי קפון
תמיד השגתי יותר עם כלב ,אקדח, ונבוט- מאשר עם מערכת נשלטת בעל חוט,,,
היום מטעמי כשרות, עצלות, בורות,וטיפשות זנחו את הכלב ,ומסתמכים רק על מעגלים מודפסים, מצלמות ,חישנים,
כלב שלא כאדם לא יאכזב !
וכפראפרזה על דברי קפון
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:לא מבין באלקטרוניקה ,,מבין בשמירה, לאבא,סבא, וסבא רבה היה כלב שהיה השומר הטיבעי של הבית ויושניו
כלב שלא כאדם לא יאכזב !
וכפראפרזה על דברי קפון
הכל אתה צודק לגבי כלב - אבל כלב זה וולדוולדבה (התחייבות בגרוזינית מדוברת).
אתה מכניס לבית עוד בן משפחה שנותן המון מכל הבחינות אבל דורש לא פחות.
תשומת לב, אוכל, מים, טיפול, טיול, השגחה כאשר נוסעים לחו"ל ושינקו אחריו את הקקי והשיערות שהוא משיר בכל מקום...
וזה עוד לפני שדיברנו על זה שיש כאלו שאלרגים לחיות...
בקיצור... לא כל אחד מוכן להכניס לביתו בעל חיים יהיה אשר יהיה.
אז עם כל הכבוד לידידו הטוב ביותר של האדם, מי שיכול להרשות לעצמו - סבבה. מי שלא, גם אותם מעגלים מודפסים מנוכרים יכולים לספק את הסחורה לא רע בכלל.
העיקר שיהיה משהו שיצפצף וירעיש במקרה שמישהו מנסה להכנס הבייתה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שומו שמים איתמר ,,אם ההית מוסיף לרשימה את הסעיף "מפרקת לך את כרטיס האשראי" ההיתי בטוח שאתה מתכוון ל אשה,, 
פחות -לרוב זה יותר,,
קשה מאד לומר דברים אלו בעת שכזו, מה גם שהנושא נוגע לפוליטיקה, אבל מה לעשות שהמניע להעדר המיגונים האלמנטריים האלו הוא אידאולוגי.... ומבלי לשפוט אף אחד אני לא הייתי מסכן את בני על האידאולוגיה שלי, לקטין אין זכות החלטה או יכולת להבין ובטחונו תלוי בי ורק בי, עליי האחריות הכוללת לחייו ומשום כך עליי האחריות לנקוט בכל צעד אפשרי לשמור על בטחונו.
ע"פ הדיווחים המחבלים נכנסו קודם לבית אחר, בית משפחת חי, ומשלא מצאו אף אחד בבית פנו והלכו לבית משפחת פוגל, האם כל כך קל להכנס לבתי המשפחות באיתמר, כאילו אין מאות אלפי ערבים סביבם שרוצים לפגוע בהם?
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
אין שום קשר לאידאולוגיה
היום כבר כמעט כל הישובים ממוגנים מעל ומעבר בצורה שגם ככה רבים מריגישים מחנק מרוב הגנה ,אז כמובן שבמצב הזה
אף אחד לא רץ לקנות עוד מערכות הגנה נוספות .
בנוסף לזה האיום הפללי באיזורים אילו קרוב ללא קיים לשם המחשה בעיר שאני גר בה יש קרוב ל5000 בתי אב ,אתם יודעים
כמה מקראי פריצה (לבתים עסקים ורכבים גם יחד ) היו פה בשנה שעברה ?!
!26וזה עוד היווה עליה של 200 אחוז ביחס לשנה הקודמת !
בישובים הקטנים יותר זה פשוט לא קיים .
היום כבר כמעט כל הישובים ממוגנים מעל ומעבר בצורה שגם ככה רבים מריגישים מחנק מרוב הגנה ,אז כמובן שבמצב הזה
בנוסף לזה האיום הפללי באיזורים אילו קרוב ללא קיים לשם המחשה בעיר שאני גר בה יש קרוב ל5000 בתי אב ,אתם יודעים
higt-power כתב:אין שום קשר לאידאולוגיה
תרשה לי לחלוק עליך.
הישוב איתמר סירב להקיף את עצמו בגדר מסיבות אידיאולוגיות עד לפני כשנתיים, וגם זה אחרי שאיבדו 15 מתושבי הישוב בפיגועים שונים. רק אז סוף סוף הסכימו להענות לבקשות הצבא ולהתקין גדר אלקטרונית, שביעילותה המפוקפקת לעצור מחבלים נוכחנו בטבח האחרון. גדר לא צריכה להיות רק אמצעי התראה/הרתעה - אלא מכשול אמיתי שאמור לעכב מי שמנסה לחדור.
לגבי סורגים בישוב, בצילום אקראי של מצלמות ה-TV שבאו לסקר את האירוע, אפשר לראות שלאף אחד מהבתים שקרובים לזירה הפיגוע אין סורגים. אם אנשים לא רוצים להרגיש שהם חיים בתוך כלא, הם יכולים להתקין תריס-סורג (מוטות פלדה שמושחלים בתוך שלבי התריס). העיקר שיעשו משהו.
לדעתי האישית, מיגון הולם זה עניין של חובה מוסרית של כל בית אב כלפי המשפחה וביחוד לילדים שלא היו שותפים לבחירת ההורים לגור איפה שהם בחרו לגור - אלא נולדו/הובאו לתוך המציאות הזו. הם בטח שלא צריכים לסבול/לשלם את המחיר על כך שההורים שלהם החליטו להפקיר את ביטחונם בידי שמים.
אם הפיגוע האחרון לא מהווה קריאת השכמה לתושבים של הישוב הזה - אז כבר שום דבר לא יעזור.
לגבי רמת הפשיעה בישוב שלך. אני לא יודע איפה אתה גר, אבל אני מניח שבאיו"ש. 26 ארועים/5000 בתי אב = 0.5%
כלומר, אחד מתוך 200 בתים יש לו סיכוי להפגע. אם זה היה הסיכוי לזכות בלוטו, הייתי ממלא טופס כל יום.
על הקשר בין טרור ופשע כבר דיברו מספיק. פריצה למטרות גניבה יכולה להדרדר לרצח, ומי שנכנס לישוב בשביל לפרוץ ולגנוב, יכול להכנס גם בשביל לשחוט משפחה... בקיצור... סיכוי של 1/200 היה מספיק בשבילי כדי למגן את עצמי לדעת :)
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:
תרשה לי לחלוק עליך.
הישוב איתמר סירב להקיף את עצמו בגדר מסיבות אידיאולוגיות עד לפני כשנתיים, וגם זה אחרי שאיבדו 15 מתושבי הישוב בפיגועים שונים. רק אז סוף סוף הסכימו להענות לבקשות הצבא ולהתקין גדר אלקטרונית, שביעילותה המפוקפקת לעצור מחבלים נוכחנו בטבח האחרון. גדר לא צריכה להיות רק אמצעי התראה/הרתעה - אלא מכשול אמיתי שאמור לעכב מי שמנסה לחדור.
פשוט לא נכון !
כל הישובים בזרה מוגנו בתחילת האינטיפדה ע"י הצבא ומבלי להתיעץ בתושבים במיגון בסיסי כולל גדר אלקטרונית .
בחלק מהישובים במהלך הזמן האבטחה אף שופרה ותוגברה .
כיום אין אף ישוב מסודר וחוקי לא מגודר בגזרה !
לגבי סוג הגדר כל הגדרות הן כאלו (מבלי להכנס לפרטים מסיבות ברורות )
itamar כתב:לגבי סורגים בישוב, בצילום אקראי של מצלמות ה-TV שבאו לסקר את האירוע, אפשר לראות שלאף אחד מהבתים שקרובים לזירה הפיגוע אין סורגים. אם אנשים לא רוצים להרגיש שהם חיים בתוך כלא, הם יכולים להתקין תריס-סורג (מוטות פלדה שמושחלים בתוך שלבי התריס). העיקר שיעשו משהו.
אתה יודע במקרא כמה זמן לוקח לפורץ ממוצע לעבור דרך תריס פלדה מהסוג שמקובל במפעלים וקיניונים ?
אם לא אני ישתף אותך פחות מ20 שניות וזאת מבלי להשמיעה ציוץ .
כנ"ל דרך כל דלתות הביטחון למנהם ....
וכמו שאמרתה המרחק בין הפללי לפח"ע לפעמים קיים אפילו .....
ובקיצור כל האמצעים הללו נותנים במקרא הטוב הרגשת ביטחון במקרא הרע חוסמות לבני הבית נתיב בריחה אפשרי
וזה כבר קרא באיתמר עצמה ......
itamar כתב:לגבי רמת הפשיעה בישוב שלך. אני לא יודע איפה אתה גר, אבל אני מניח שבאיו"ש. 26 ארועים/5000 בתי אב = 0.5%
כלומר, אחד מתוך 200 בתים יש לו סיכוי להפגע. אם זה היה הסיכוי לזכות בלוטו, הייתי ממלא טופס כל יום.
על הקשר בין טרור ופשע כבר דיברו מספיק. פריצה למטרות גניבה יכולה להדרדר לרצח, ומי שנכנס לישוב בשביל לפרוץ ולגנוב, יכול להכנס גם בשביל לשחוט משפחה... בקיצור... סיכוי של 1/200 היה מספיק בשבילי כדי למגן את עצמי לדעת :)
א.
מסכים איתך ב100%
רק שבאיזור בו אתה גר הסיכון הוא פי 5 גדול יותר ביום טוב (בדוק את נתוני משטרת ישראל ),נו אז מיגנתה כבר את עצמך לדעת ??
אתה יוצא כל יום לעבודה כשאתה עוטה שכפ"ץ ??
לא !
איך אתה חיי בהפקרות שכזאת באמת
higt-power כתב:...
אתה יודע במקרא כמה זמן לוקח לפורץ ממוצע לעבור דרך תריס פלדה מהסוג שמקובל במפעלים וקיניונים ?
אם לא אני ישתף אותך פחות מ20 שניות וזאת מבלי להשמיעה ציוץ .
כנ"ל דרך כל דלתות הביטחון למנהם ....
וכמו שאמרתה המרחק בין הפללי לפח"ע לפעמים קיים אפילו .....
ובקיצור כל האמצעים הללו נותנים במקרא הטוב הרגשת ביטחון במקרא הרע חוסמות לבני הבית נתיב בריחה אפשרי
וזה כבר קרא באיתמר עצמה ......
הניסיון מוכיח שאמצעים בסיסיים ביותר יכולים למנוע 90% מהבעיות.
קשה לי מאוד להאמין שכל אחד יכול לעבור דלת בטחון או סורג שמתוקנים נכון ב-20 שניות מבלי להשמיע ציוץ. ובתוספת של מערכת אזעקה בסיסית ביותר (מאלה שנמכרות בחנויות "עשה זאת בעצמך") בכלל.
אין הכוונה שכל בית יהפוך ליעד מבוצר שמסוגל לעמוד במתקפה מאורגנת של צוות קומנדו חמוש באמצעים מיוחדים. אבל לעניות דעתי במקרה זה מדובר ברוב הסיכויים בשני כפריים שרחוקים מתו"ל פריצה שקטה. סורג, פלדלת נעולה ואזעקה פשוטה היתה הופכת את תוצאות האירוע מ-3 ילדים ו-2 מבוגרים שנשחטו ל-2 מחבלים שנורו. הרי היה נשק בבית.
- סליקאי טיטניום

להוסיף על דברי SPY, מסתבר שבארוע הנ"ל דלת הכניסה אפילו לא הייתה נעולה!!!
המשפחה העדיפו להשאיר את הדלת פתוחה כדי לאפשר לביתם (זו בת ה-12) לחזור מהפעולה של בני עקיבא ולהכנס הביתה במקום לתת לה מפתח.
לגבי אותם תריסי פלדה סורגים קיקיוניים וכו...עד כה הדירה של אימי בדאון טאון רמת חן עמדה יפה מאד ב-4 נסיונות פריצה במשך 3 השנים האחרונות.
בנסיון האחרון עקרו הפורצים את הסורג של חדר השינה לגמרי מהקיר בעזרת צינור פלדה שבו השתמשו כמנוף. פה מערכת ההזעקה שמחוברת למוקד הצילה את המצב.
ככל שעובר הזמן ומתבררות עוד עובדות, מתגלה גודל הרשלנות והמחדל שהיו במקרה הזה.
בהחלט אירוע שהיה יכול להסתיים אחרת לגמרי.
א.
המשפחה העדיפו להשאיר את הדלת פתוחה כדי לאפשר לביתם (זו בת ה-12) לחזור מהפעולה של בני עקיבא ולהכנס הביתה במקום לתת לה מפתח.
לגבי אותם תריסי פלדה סורגים קיקיוניים וכו...עד כה הדירה של אימי בדאון טאון רמת חן עמדה יפה מאד ב-4 נסיונות פריצה במשך 3 השנים האחרונות.
בנסיון האחרון עקרו הפורצים את הסורג של חדר השינה לגמרי מהקיר בעזרת צינור פלדה שבו השתמשו כמנוף. פה מערכת ההזעקה שמחוברת למוקד הצילה את המצב.
ככל שעובר הזמן ומתבררות עוד עובדות, מתגלה גודל הרשלנות והמחדל שהיו במקרה הזה.
בהחלט אירוע שהיה יכול להסתיים אחרת לגמרי.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אולי לא הבנתי משהו אבל מישהו יכול להסביר לי מה הקשר בין החזקת כלב בבית לבין הכשרות? הרי לא מחזיקים את הכלב ע"מ לאכול אותו...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד