העברת בעלות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
העברת בעלות
אני אמור לקנות נשק מאדם פרטי. התקשרתי למטווח להב בת"א והם טענו שאין לי אפשרות לטווח עם האקדח של המוכר (מבחינה חוקית) ואני חייב להשתמש באקדח שכור מהחנות, זאת למרות שיש להם שטר מכר. האם יש בסיס לטענה זו? מישהו עבר שם פעם העברת בעלות ומכיר את ההליך?
"וְשַׂמְתִּי כַּדְכֹד שִׁמְשֹׁתַיִךְ וּשְׁעָרַיִךְ לְאַבְנֵי אֶקְדָּח וְכָל גְּבוּלֵךְ לְאַבְנֵי חֵפֶץ" (ישעיה נד,יב)
Re: העברת בעלות
צור קשר עם מאיר רוט בראשל"צ תסביר לו שאתה עומד לרכוש את האקדח הספציפי ותקבל את השרות הראוי, כדאי
גם לבצע שם בדיקה של הכלי.
* כמובן שבעל הכלי עם הרישיון מגיע איתך!
גם לבצע שם בדיקה של הכלי.
* כמובן שבעל הכלי עם הרישיון מגיע איתך!
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
תיאורטית הם צודקים, כי למיטב ידיעתי לפי החוק מותר לטווח רק על נשק הרשום על שמי או נשק הדרכה. מעשית, נוהגים לטווח בנשק שהבנאדם עומד לקנות.
תקנו אותי אם אני טועה.
תקנו אותי אם אני טועה.
- סליקאי ארד

גלוקון כתב:תיאורטית הם צודקים, כי למיטב ידיעתי לפי החוק מותר לטווח רק על נשק הרשום על שמי או נשק הדרכה. מעשית, נוהגים לטווח בנשק שהבנאדם עומד לקנות.
תקנו אותי אם אני טועה.
לכן ציינתי שלפני המטווח ישנה אפשרות לעשות שטר מכר ולהעביר את הבעלות. הם עכ"פ טענו שחובה להתאמן בנשק שלהם.
"וְשַׂמְתִּי כַּדְכֹד שִׁמְשֹׁתַיִךְ וּשְׁעָרַיִךְ לְאַבְנֵי אֶקְדָּח וְכָל גְּבוּלֵךְ לְאַבְנֵי חֵפֶץ" (ישעיה נד,יב)
גלוקון כתב:תיאורטית הם צודקים, כי למיטב ידיעתי לפי החוק מותר לטווח רק על נשק הרשום על שמי או נשק הדרכה. מעשית, נוהגים לטווח בנשק שהבנאדם עומד לקנות.
תקנו אותי אם אני טועה.
אתה טועה
אין שום מניעה לטווח בשום נשק אזרחי שהגיעה למטווח בצורה חוקית ויש הוכחה שהבעלים של הנשק אינו מתנגד לכך .
ע"פ החוק קו הירי הוא אחד המקומות שבהם יש פטור מחובת רשיון לנשק .
steyr
לשטר מכר אין שום תוקף מעבר להסכם כוונות בין המוכר לקונה ,הנשק עובר לבעלותך אך ורק לאחר סיום הליך הרישום במשרד הפנים.
- סליקאי כסף

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד