קפיץ מוחלש בCZ DUTY
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קפיץ מוחלש בCZ DUTY
שלום.
אתמול נתתי לאשתי לירות בCZ DUTY שלי; בשביל שהיא תוכל לדרוך, החלפתי את הקפיץ המחזיר לקפיץ מוחלש שמקבלים יחד עם האקדח.
אח"כ כשיריתי עם האקדח בעצמי, היו לי שני מעצורי הזנה בכדורי FMJ רגילים ביותר. לא זוכר מאיזה יצרן, אבל זה איזה יצרן מוכר; משהו שמשתמשים בו בהרבה מטווחים. זו הפעם הראשונה שקורה לי מעצור בדיוטי, וכאן היו שנים כמעט ברצף, אם איני טועה בשתי מחסניות שונות.
האם זה עלול להיות קשור לקפיץ? האם יש למישהו ניסיון עם הקפיץ הזה?
תודה רבה
אתמול נתתי לאשתי לירות בCZ DUTY שלי; בשביל שהיא תוכל לדרוך, החלפתי את הקפיץ המחזיר לקפיץ מוחלש שמקבלים יחד עם האקדח.
אח"כ כשיריתי עם האקדח בעצמי, היו לי שני מעצורי הזנה בכדורי FMJ רגילים ביותר. לא זוכר מאיזה יצרן, אבל זה איזה יצרן מוכר; משהו שמשתמשים בו בהרבה מטווחים. זו הפעם הראשונה שקורה לי מעצור בדיוטי, וכאן היו שנים כמעט ברצף, אם איני טועה בשתי מחסניות שונות.
תודה רבה
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף

Re: קפיץ מוחלש בCZ DUTY
חדש כתב:שלום.
תודה רבה
היי
אני עובד רק עם הקפיץ הנ"ל , עד היום יריתי משהו כמו 1700 כדור באקדח בלי מעצור הזנה אחד. שים לב שהקפיץ המוחלש אינו סימטרי ויש הבדל בין החלק הקדמי שלו לאחורי. בהרכבה הפוכה קצת יותר קשה להרכיב, למרות זאת אני לא חושב שכוון ההרכבה אמור לגרום למעצור.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
איזה קפיץ? אצלי לא היה קפיץ נוסף
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
נוריקה כתב:איזה קפיץ? אצלי לא היה קפיץ נוסף
זה קפיץ שצורף יותר מאוחר, אתה היכול לקבל אותו בחינם ממאיר רוט או מכל סוכן , אני את שלי לקחתי ממכלין בחיפה.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
כתבת לנו כאן חידת חמיצר,,
איזה שנתון האקדח ?
כמה הוא ירה עד היום ?
כמה יריתם באותו יום ?
איזה סוג תחמושת ?
האם לאשתך היו גם מעצורים ?
האם הgrip שלך טוב?
איזה שנתון האקדח ?
כמה הוא ירה עד היום ?
כמה יריתם באותו יום ?
איזה סוג תחמושת ?
האם לאשתך היו גם מעצורים ?
האם הgrip שלך טוב?
פחות -לרוב זה יותר,,
בהחלט מקרה מסקרן. הדיוטי ממה לא הרשים אותי בתור כלי שסובל מבעיות הזנה או אמינות, אלא ההפך הוא נכון - כלי טוב שסוחר יכול לעמוד מאחוריו ללא חשש.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
יש שרשור מעניין
http://www.czforumsite.info/index.php?topic=25270.0
http://www.czforumsite.info/index.php?topic=25270.0
פחות -לרוב זה יותר,,
באמת לא נתתי מספיק פרטים, אבל באמת לא היו פרטים מעניינים: אקדח חדש לחלוטין, 500 כד' סה"כ. מס"ד a76xxxx, היא ירתה ראשונה ללא כל מעצור 50 כד', אני יריתי אחריה עם שני מעצורים בשלושים כדורים בקצב רגיל (בערך עשר שניות למחסנית). האקדח שמור ונקי. גם המחסניות. בקיצור, לא רואה סיבה.
מה אתה מתכוון לגבי האחיזה?
מה אתה מתכוון לגבי האחיזה?
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף

יתכן ואתה רגיל לאחיזה מסוימת עם קפיץ חזק, כשהחלפת לקפיץ חלש [הרתע יותר חזק] אחזת את האקדח באופן שאפשרת לו לרתוע באופן חופשי מידי,[לא היה מספיק "קונטרה"]והמחלק איבד את "הכוח" לגרוף כדור לקנה,ובמקביל לזה גם כוח הקפיץ מוחלש,
בדוק פעם נוספת.עם הקפיץ החלש אך הקפד על אחיזה נכונה.
בהצלחה.
בדוק פעם נוספת.עם הקפיץ החלש אך הקפד על אחיזה נכונה.
בהצלחה.
פחות -לרוב זה יותר,,
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד