mith&Wesson M&P
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
mith&Wesson M&P
שלום,
אני מחפש מישהו שיש לו ניסיון עם האקדח הזה (בקוטר 9 ממ').
אשמח לקבל פרטים.
בברכה,
מאיר
אני מחפש מישהו שיש לו ניסיון עם האקדח הזה (בקוטר 9 ממ').
אשמח לקבל פרטים.
בברכה,
מאיר
- סליקאי ארד

Re: Smith&Wesson M&P
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
Re: mith&Wesson M&P
האמת היא, שלא ידעתי שהם מיובאים לארץ בצורה סדירה.
מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ את דגם ה- M&P 45?... מאוד מוצלח ומומלץ בארה"ב, וגם יריתי בו שם באחת הנסיעות שלי.
אקדחים מעולים לפי דעתי. מי היבואן הסדיר שלהם לארץ? או שהאקדח הזה דינו כדין הקלר..? להשיג בקושי, ואז להיתקע.?
מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ את דגם ה- M&P 45?... מאוד מוצלח ומומלץ בארה"ב, וגם יריתי בו שם באחת הנסיעות שלי.
אקדחים מעולים לפי דעתי. מי היבואן הסדיר שלהם לארץ? או שהאקדח הזה דינו כדין הקלר..? להשיג בקושי, ואז להיתקע.?
- סליקאי ארד

yossiro7 כתב:...דגם ה- M&P 45?... מאוד מוצלח ומומלץ בארה"ב...
אני אופתע אם תמצא כאן
"מדיניות העדר" (בהיבט התאמת היבוא לביקוש) , מייבאת כמעט אך ורק דגמי 9 מ"מ - ומעט מאוד דגמי "0.45 (ורק בתצורת 1911)
A friend in need - is a friend indeed
צודק
- גם בצבא האמריקאי הבינו שלמרות שהברטה M9 הוא אקדח נהדר יש קושי לעצור תוקף עם 9 ממ סטנדרטי - למכרז שהוציאו להחלפת אקדח הוגדר קוטר הקליע כ0.45.
בסוף גילו שאין להם כסף להחליף את כל האקדחים ונשארו עם 9.
הסיבה העיקרית לתפוצה של 9ממ היא שזה מה שהמדינה קונה לגופיה השונים ולתאורית העדר - לא חקירה מלומדת של אנרגיה שיורית ובליסטיקה סופית. כמו "גל" הברטה 0.22 שהיה לפני הגלוק...
אני סומך על 9 מ"מ רק כאקדח גיבוי וזאת כמובן עם תחמושת מוגברת - האקדח האישי שלי הוא גלוק בקוטר 0.45 (גם מוגברת) ואני משתדל להתאמן ככל הניתן במגבלות התקציב.
בסוף גילו שאין להם כסף להחליף את כל האקדחים ונשארו עם 9.
הסיבה העיקרית לתפוצה של 9ממ היא שזה מה שהמדינה קונה לגופיה השונים ולתאורית העדר - לא חקירה מלומדת של אנרגיה שיורית ובליסטיקה סופית. כמו "גל" הברטה 0.22 שהיה לפני הגלוק...
אני סומך על 9 מ"מ רק כאקדח גיבוי וזאת כמובן עם תחמושת מוגברת - האקדח האישי שלי הוא גלוק בקוטר 0.45 (גם מוגברת) ואני משתדל להתאמן ככל הניתן במגבלות התקציב.
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
צלנר ערן כתב: גם בצבא האמריקאי הבינו שלמרות שהברטה M9 הוא אקדח נהדר יש קושי לעצור תוקף עם 9 ממ סטנדרטי - למכרז שהוציאו להחלפת אקדח הוגדר קוטר הקליע כ0.45.
אוי רב סרן שמועתי .....
לא היה ולא נברא .
בסך הכל מדור מסוים בפנטגון שאחראי על יעוץ בבחירה של נק"ל עבור יחידות מיוחדות החליט שהגיעה הזמן לבחון חלופות לH&K MARK 23 המזדקן (שגם הוא בקוטר 0.45 ) .
הנ"ל פנו למספר ספקים של משרד ההגנה בבקשה להגיש להם הצעות לכלי שכזה ,משם החברות כמובן רצו לעשות הון
פרסומי על הנ"ל (בין היתר בגלל שהם הבינו שהסיכוי שתצא פה מכירה אפסי) ופנו והדליפו בשקט ובחשאי ושלא לפרסום
לכל אותם העיתונאים שהם ידעו שלא יודעים לשתוק מהתחלה .
ומפה התחילה הסגאה .........
הסיבה שבגללה הפרויקט בוטל לבסוף היתה בין היתר הדרוג שלו בסדרי העדיפות של הצבא שהיה איך לומר בעדינות האות השביעית באלף בית שלנו .........
אפילו במצב שבפרויקט היה יוצא לפועל המדור היה בוחר מועמד אחד אוו יותר שעלהם הם ממליצים ליחידות לרכוש,
שזה המקסימום שהם יכולים לעשות שכן היחידות קונות מתקציב פנימי שלהם ואינן מחויבות להמלצות המדור .
ואפילו כל היחידות היו בוחרות ללכת ליצרן אחד ויחיד שבו בחר המדור עדין אנחנו מדברים על משהוא באיזור ה20-30
אלף כלים שזה פחות מ5% מהאקדחים שבשורות הכוחות האמריקאים .
בקיצור מהומה רבה על לא דבר .
לגבי ה9 מ"מ מול ה45 :
ערן ,כמו שאתה יודע תאוריות לגבי אותו מושג חמקמק בשם "כושר עצירה" יש לפחות כמעט ככמות הכותבים על הנושא .
אם להתיחס לתאוריה החביבה עלי ,זאת של תוצאות הרחוב .
אז אם אנחנו מדברים על FMJ המקובל בשימוש צבאי לא רק שאין ל45 יתרון הוא אפילו נחות ביחס ל9 מ"מ .
אם נדבר על HP אז בסוגי תחמיש מסוימים יש עדיפות ל45 ,מתוך הנ"ל אוו לפחות מאלו שהוכיחו את עצמם מספיק ברחוב
רק אחת זמינה במחוזותנו וזאת ההידרה שוק 230 גריין של פדראל וכל השאר הם שקולים ל9 מ"מ +P+ .
עכשו אם אתה רוצה את האפקט בראש שקט בלי מותר אוו אסור תחמושת מוגברת בכלי וכמה שחיקה זה מוסיף וכ"ו ,אז הגיוני ביותר ללכת עם ה0.45 אוו 0.40.
אם אתה רוצה מקסימום כושר עצירה ויכול להשיג את הכדורים המתאימים ,הגיוני ללכת עם 0.45.
אם אתה רוצה להיות שונה מכולם תחזור ל0.44 מגנום יש לזה הרבה יותר "לוק"
אם אתה רוצה יותר רתע בגוף וחור עמוק יותר בכיס בשביל אותו אפקט בדיוק ,גם זאת זכותך המלאה
בד"כ אני מסתובב גם עם M16.
אני מקווה שחלילה בשעת חירום לא אקלע לדילמה מורכבת מדי של עם מה לירות....
אני יודע - תחמושת צבאית עולה פחות....!!!
החלטתי!
אני מקווה שחלילה בשעת חירום לא אקלע לדילמה מורכבת מדי של עם מה לירות....
אני יודע - תחמושת צבאית עולה פחות....!!!
החלטתי!
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד