נשיאת נשק עם מנשא גב לתינוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
נשיאת נשק עם מנשא גב לתינוק
שלום לכולם,
אתמול יצאתי לצעדת הגלבוע המסורתית עם הנסיכה שלי - הבת הקטנה שלי בת השנה וחצי, מנשא גב חדש וידידי הטוב - הנשק האישי.
מי שמכיר מנשאי גב יודע שלמנשא טוב וגם לתיקי גב יש חגורת מותניים על מנת לחלק את המשקל שנושא הגב.
כיוון שלא ממש תכננתי היכן לשים את הנשק, שהיה צמוד לחגורה עד לרגע העמסת המנשא התברר לי שלא נותר לי אלה להוריד את ידידי הטוב לכיס המכנס (מכנסי דגמ"ח).
פתרון למשהו?
U.G
אתמול יצאתי לצעדת הגלבוע המסורתית עם הנסיכה שלי - הבת הקטנה שלי בת השנה וחצי, מנשא גב חדש וידידי הטוב - הנשק האישי.
מי שמכיר מנשאי גב יודע שלמנשא טוב וגם לתיקי גב יש חגורת מותניים על מנת לחלק את המשקל שנושא הגב.
כיוון שלא ממש תכננתי היכן לשים את הנשק, שהיה צמוד לחגורה עד לרגע העמסת המנשא התברר לי שלא נותר לי אלה להוריד את ידידי הטוב לכיס המכנס (מכנסי דגמ"ח).
פתרון למשהו?
U.G
קצת חיפוש ברוורס (שבוע), הדיון הזה התקיים כאן ממש לפני עמוד אחד, מומלץ לחפש לפני ששואלים.
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=1303
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=1303
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
WeBart, צודק - עצלנות.
בכל אופן,
לאחר קריאה של כל התגובות משהו מוכן לומר לי האם ישנה דרך אחרת פרט לפאוצ' לשאת את הנשק?
נרתיק גב לא בא בחשבון בגלל חגורת המותניים.
נרתיק קרסול לא מתאים לאקדח בגודל בינוני, בכל אופן אני משאר שזה לא הפתרון לטיולים ארוכי טווח.
פתרון של השארת הנשק בבית לא ראלי כי הנשק צמוד אלי מסיבות שונות ומשונות.
בכל זאת, פתרון למשהו?
U.G
בכל אופן,
לאחר קריאה של כל התגובות משהו מוכן לומר לי האם ישנה דרך אחרת פרט לפאוצ' לשאת את הנשק?
נרתיק גב לא בא בחשבון בגלל חגורת המותניים.
נרתיק קרסול לא מתאים לאקדח בגודל בינוני, בכל אופן אני משאר שזה לא הפתרון לטיולים ארוכי טווח.
פתרון של השארת הנשק בבית לא ראלי כי הנשק צמוד אלי מסיבות שונות ומשונות.
בכל זאת, פתרון למשהו?
U.G
אני לא מסכים בכלל, אני מסתובב עם גלוק 17 ונרתיק קרסול יכול להוות פתרון סביר בהחלט , כמעט כל אקדח על הרגל ירגיש מוזר בהתחלה בל אח"כ מתרגלים אליו.
ההבדל בין אקדח בינוני לקטן מבחינת משקל הוא לא משמעותי. כך שלפי דעתי עליך לנסות פשוט ללכת יום אחד עם נרתיק קרסול ולהחליט בסוף.
אם לא אכפת לך נושא ההסלקה, תמיד יש נרתיק ירך
למרות שלא ראיתי כאלו הארץ. אני דיי בטוח שלא תרצה להסתובב עם ילד קטן ואקדח על הירך... נראה קצת מוזר... לא יודע, אנשים בארץ לא רגילים לנרתיקי ירך.
ההבדל בין אקדח בינוני לקטן מבחינת משקל הוא לא משמעותי. כך שלפי דעתי עליך לנסות פשוט ללכת יום אחד עם נרתיק קרסול ולהחליט בסוף.
אם לא אכפת לך נושא ההסלקה, תמיד יש נרתיק ירך
מוטי.
נרתיק ירך הוא לא הכי מוסלק...
כשאתה עם תינוק (ואני לא בעל ניסיון אלא בעל היגיון) אתה לא יכול להאבק
או לרדוף אחרי אנשים שינסו לתקוף אותך ולחטוף את האקדח...
בכל אופן עם או בלי תינוק, כדאי שהנשק יהא מוסלק על אחת כמה וכמה שאתה מוגבל בגלל
התינוק ....
כשאתה עם תינוק (ואני לא בעל ניסיון אלא בעל היגיון) אתה לא יכול להאבק
או לרדוף אחרי אנשים שינסו לתקוף אותך ולחטוף את האקדח...
בכל אופן עם או בלי תינוק, כדאי שהנשק יהא מוסלק על אחת כמה וכמה שאתה מוגבל בגלל
התינוק ....
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
פתרון נוסף, נשיאת הנשק ב-CROSSDRAW מקלה על הלחץ של חגורת המנשא, מכיוון שאז האקדח נמצא יותר בקדמת הגוף והחגורה לא לוחצת באותה הצורה.
אם המנשא איכותי מספיק (לי יש מנשא של Tatonka, אם תהיה מעוניין אצלם אותו) בו החגורה כה יציבה, שניתן להצמיד עליה נרתיק כמו הנרתיקים התפורים לשכפ"צים, או להתאים עליה פאוץ' הסלקה רגיל.
אם המנשא איכותי מספיק (לי יש מנשא של Tatonka, אם תהיה מעוניין אצלם אותו) בו החגורה כה יציבה, שניתן להצמיד עליה נרתיק כמו הנרתיקים התפורים לשכפ"צים, או להתאים עליה פאוץ' הסלקה רגיל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד