גלוק 17 מול גלוק 19
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: גלוק 17 מול גלוק 19
גלוק נולד כגלוק 17
כל השאר זה פיתוחים יותר מאוחרים.
האם הכמיהה לקנה קצר מעידה גם על מחשבה קצרה ?
אל תשכחו שחלם זה כאן.
לא תמיד מה שמתאים לאחד מתאים לכל העיידר.
בשבילי גלוק זה 17 בלבד.
כל השאר זה פיתוחים יותר מאוחרים.
האם הכמיהה לקנה קצר מעידה גם על מחשבה קצרה ?
אל תשכחו שחלם זה כאן.
לא תמיד מה שמתאים לאחד מתאים לכל העיידר.
בשבילי גלוק זה 17 בלבד.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
למאטחים בארץ אין בעיה עם חשיפת הנשק.....אבל כשזה בחו"ל זה כבר סיפור לא נעים.....ולהיות שם במעצר או כלא זה לא כייף גדול...מעבר לעניין הדיפלומטי שכרוך בעניין.....
- סליקאי כסף

itamar כתב:
מבוסס על?
ראש הממשלה מזמן דוהר בכבישים בשיירת מכוניות עם סירנות ואורות כחולים, שלא עוצרת באדום ודורסת כל מה שיש בדרכה. רק לפני חודש ניצלתי בנס מתאונה עם השיירה הזו בפניה מארלוזורוב לרכבת מרכז. לגבי המאבטחים שלו, הם נראים כמו מיליציה של ברון סמים מקסיקני. נשקים ארוכים שלופים בלי בושה ובלי הסלקה.
זה כי לא פגשת SS האמריקאקי. הם מיליציה חמושה, שלנו חבר'ה מאוד עדינים, אגב רוב מעגלים בכלל אינם ניראים לעין.
itamar כתב:
לגבי אישיות מאובטחות אחרות... ממש קשה לנחש מה תפקידו של אותו בחור בז'קט ספארי עם הרבה בליטות באיזור המותניים ומכשיר קשר באוזן שעומד מאחורי יובל שטייניץ כשהוא נואם בכנס תעשיינים..
א.
שטיניץ לא מאובטח שב''כ, בשום פנים ואופן. מאבטחים של שב''כ זקוקים לנסיעה מוסלקת במשימות חו''ל בין היתר משלחות החל מנוער ועד נסיעת ברק עם אישתו לחופשה פרטית ללונדון. תוסיף אותם חבר'ה של אלעל שעולים לטיסות מבלי שרוב האנשים יבחינו בהם ועוד ועוד.
שם יש הסלקה עמוקה וכלים יעודים לכך, מאבטח רוה''מ רגיל זקוק לנרתיק ואקדח שלא יבלטו יתר על המידה מתוך הז'קט המחוייט.
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
זה כי לא פגשת SS האמריקאקי. הם מיליציה חמושה, שלנו חבר'ה מאוד עדינים, אגב רוב מעגלים בכלל אינם ניראים לעין.
דווקא יצא לי.
בארסנל הכלים שמלווה את הפמליה של אחמי"ם יש לפעמים לא פחות ולא יותר מאשר SUV עם גג נפתח שמתוכו נשלף בשניה מקלע וולקן 7.62.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

נו באמת , זה בכלל וולקן כ"ד ??? והאם הוא יכול לירות מיתחת למים???
פחות -לרוב זה יותר,,
itamar כתב:זה כי לא פגשת SS האמריקאקי. הם מיליציה חמושה, שלנו חבר'ה מאוד עדינים, אגב רוב מעגלים בכלל אינם ניראים לעין.
דווקא יצא לי.
בארסנל הכלים שמלווה את הפמליה של אחמי"ם יש לפעמים לא פחות ולא יותר מאשר SUV עם גג נפתח שמתוכו נשלף בשניה מקלע וולקן 7.62.
א.
אם זה אצלנו, מרבית הסיכויים שזה לא וולקן אלא פשוט "גטלינג גאן" שקיבלנו כסיוע מארה"ב.
http://www.imfdb.org/wiki/File:Gatling_gun_1865.jpg
לחילופין, מה שיורק שם אש בקצב מטורף זה פשוט הפוליטיקאי שמציץ ושופך אש וגופרית על סביבותיו ואז ?!@%# עלינו בקשת בטענה שצריך לכבות את השריפה.
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
yosi1650 כתב:למאטחים בארץ אין בעיה עם חשיפת הנשק.
LOL אי-שם בשנים בהם אריק שרון היה ראש ממשלה עברנו, בטיול 4X4 כחצי קילומטר בהחווה שלו, דקה אחרי שעברנו את החווה הגיע אלינו בדהירה על מיצובישי קינג חדשה בחור משב"כ (לבד!) שקפץ מהרכב ותוך כדי זה שהוא מכוון M16 על הגלגלים של הרכב הראשון (יד שמאל על ידית הדריכה, אצבע יד ימין בתוך שמורת ההדק!) דרש לדעת לאן אנחנו נוסעים, מדוע והאם יש למישהו ביננו נשק (כן). לאחר ששאל חזר לרכבו ונעלם בדהירה.
אני לא יודע, אולי זה רק אני ועיניים חובבניות שלי, אבל התנהלות כזאת נראתה לי די מצחיקה: אם אתה מכניס אצבע לתוך שמורת ההדק כנראה אתה חושב שיש סיכוי לאימות, אבל אז למה אתה מגיע לבד? למה אתה עומד בצדו של הרכב הראשון אבל במרחק של 3 מטרים מול(!!!) הרכב השני כשהו מונע ויש בתוכו נהג? ההתנהלות המתלהבת הזאת נראתה כאילו בחמ"ל הבחווה לקחו את הלוחם הצעיר ביותר ושלחו אותו סנג'ר.
מסכנתי שלי אז הייתה שאולי החברה בשב"כ הם הרבו יותר טובים מהממוצע, אבל הם ממש לא גיבורי על ללא רבב, גם הם עושים דברים מוזרים שמנוגדים לאלף-בית של בדיקת רכב במחסום.
תתפלא....אבל לא כל מי שעבר קורס אחיד הוא גאון הדור...ניתקלתי במשך השנים בלא מעט לייצנים שסיבכו את המדינה..
- סליקאי כסף

GUSS כתב:נו באמת , זה בכלל וולקן כ"ד ??? והאם הוא יכול לירות מיתחת למים???
לא יודע... אבל לכל מי שיש לו ספק...
http://www.youtube.com/watch?v=8jc7TttT ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=YAZ2qvhJGgU
http://gizmodo.com/#!290181/presidentia ... -with-lead
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

כמה רכבים....
מזל שהוא לא הביא אוגדת טנקים וטייסת F35
מזל שהוא לא הביא אוגדת טנקים וטייסת F35
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
אני לא מומחה גדול, לא איש צבא או ימ"מ מהולל אך ישנן מספר תובנות שאני לא מצליח להגיע אליהן.
גלוק 19 עם מחסנית מקורית קצרה לא נוח לאחיזה ל 90% מהאנשים. פשוט "חסרה אצבע".אחיזה לא מלאה של כף היד. אין בעיה -מחסנית ארוכה עם מאריך. גם ככה כולנו רוצים 17 כדורים ולא 15. עם מחסנית ארוכה - האקדח נוח (עד כמה שגלוק יכול להיות נוח...).
אז מה קיבלנו? נשק זהה ל 17, עובי ידית האחיזה ואורכה זהים. רק קצר במעט בקנה, מה שלא יורגש במכנסיים אבל מאד יורגש בדיוק הנשק ומהירות הלוע.
שוב, אני מדבר על אנשי היומיום, לא אלו ה"מסליקאים" מתוקף עבודתם, שיתפשרו על אחיזה פחות נוחה בתמורה לגודל ויכלת ההסלקה. לדעתי אם בהסלקה מדובר, לא בטוח שגלוק זו הבחירה ואם כן, ברור שה26 הוא הדגם.
מצטרף לדעתו של אילן, עבורי קיים רק גלוק 17.
בברכת חג שמח וכשר
ערן
גלוק 19 עם מחסנית מקורית קצרה לא נוח לאחיזה ל 90% מהאנשים. פשוט "חסרה אצבע".אחיזה לא מלאה של כף היד. אין בעיה -מחסנית ארוכה עם מאריך. גם ככה כולנו רוצים 17 כדורים ולא 15. עם מחסנית ארוכה - האקדח נוח (עד כמה שגלוק יכול להיות נוח...).
אז מה קיבלנו? נשק זהה ל 17, עובי ידית האחיזה ואורכה זהים. רק קצר במעט בקנה, מה שלא יורגש במכנסיים אבל מאד יורגש בדיוק הנשק ומהירות הלוע.
שוב, אני מדבר על אנשי היומיום, לא אלו ה"מסליקאים" מתוקף עבודתם, שיתפשרו על אחיזה פחות נוחה בתמורה לגודל ויכלת ההסלקה. לדעתי אם בהסלקה מדובר, לא בטוח שגלוק זו הבחירה ואם כן, ברור שה26 הוא הדגם.
מצטרף לדעתו של אילן, עבורי קיים רק גלוק 17.
בברכת חג שמח וכשר
ערן
Light solutions -פנסים ותאורה טקטית מתקדמת.
אני לא מסכים אתך בקשר לגודל
בודדים האנשים שנתקלתי בהם שגלוק 19 קטן עליהם
ולכן הם קיבלו 17 , רוב האנשים שהיו עם 19 פגעו טוב יותר... מאלו עם 17
עניין של אימון אני מאמין
בודדים האנשים שנתקלתי בהם שגלוק 19 קטן עליהם
ולכן הם קיבלו 17 , רוב האנשים שהיו עם 19 פגעו טוב יותר... מאלו עם 17
עניין של אימון אני מאמין
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
כל אדם צריך לשאת את מה שנח לו....בגוף גדול צריך לקחת בחשבון אילוצים של כל מיני תפקידים...נוחות/הסלקה/מהירות שליפה וכו...זה שכולם רצים לקנות גלוק כי השרות משתמש בו זו כבר שיטת העדר הישראלית..לגופו של עניין (או לגופו של גלוק) יכול לאמר לך ששנים עבדתי והתאמנתי עם אפ.אנ.. כאשר נכנס הגלוק היה שיפור רב באחוז הפגיעות...ואין כמעט תקלות איתו!!
- סליקאי כסף

אילו היו אינטרנט וקבוצות דיון במאה השמונה עשרה, בטחוני שהיינו עדים לוויכוחים זהים לגבי ההתאמה של דגמי אקדחים שונים, בין אם בייצור המוני או התאמה אישית ליורה. על טעם ועל ריח...
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
חבל שפרויד לא עמנו,היה לו מה להגיד עלנו,,,
כולם רוצים בית גדול ,אוטו גדול, סיליקון גדול ,ורק אקדח קטן ???
כולם רוצים בית גדול ,אוטו גדול, סיליקון גדול ,ורק אקדח קטן ???
פחות -לרוב זה יותר,,
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד