תעלולי "רשיון "זמני - והמאבטח העקשן .

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

תעלולי "רשיון "זמני - והמאבטח העקשן .

על ידי טולדו » 05 מאי 2011, 09:40

כפי שכבר הצהרתי , חידשתי רשיון .
כמו כל אזרח , לאחר התרגול וכל הפרוצדורה , נחתם לי רישיון נשיאה זמני ל60 יום .

אתמול נכנסתי לקניון מסוים , אחר שרישיון כרטיס הפלסטיק פג תוקף , ובידי הרישיון הזמני חתום כדת וכדין.
המאבטח בכניסה מביט בנייר, ומתחיל להיכנס ללחץ . אני מסביר לו שזה רישיון זמני , אבל הוא מתבונן על משהו אחר....

ברישיון כתוב: מסמך זה מהווה אסמכתא זמנית בלבד עד לקבלת הרשיון הקבוע ולא יאוחר מ 60 יום ובתנאי שכל תהליכי הרישוי
הסתיימו עד תאריך 30/4/11.

עכשיו מתחיל הסרט :

1. הוא צריך לבדוק את חתימת המטווח ולוודא שלא עברה את ה 30/4/11 - תהליכי רישוי .
2.הוא צריך לוודא שלא עברו 60 יום מיום חתימת המטווח.
3.הוא צריך לראות גם אישור הדרכה מעשי .

את הכל הוא ראה , אך מה שתפס את עיניו הוא ה 30/4/11 ( שצריך להוסיף עליהם עוד 60 יום ) .
"זה פג תוקף!!!!!" - הוא הצהיר.
לא משנה שהגיע אחראי האבטחה שהסביר לו שהוא טיפש , כי המאבטח לא ראה מימיו אישור כזה .

למה משרד הפנים לא מטביע על האישור הזמני תאריך פג תוקף מסוים?
כמה זמן צריך להמתין לקבוע? האם הוא מגיע בדואר רשום , או רגיל ?
האם אני יכול בעצמי ללכת לקצין הרישוי ולגמור עם זה ?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: תעלולי "רשיון "זמני - והמאבטח העקשן .

על ידי נועם » 05 מאי 2011, 10:57

מאבטח #@$%FGS#$TASDG . אין לי משהו אחר לומר על השיטה הטיפשית של הסינון והבידוק הזה, ההתמקדות בבדיקת ניירת למורשים לא רלוונטית לעניין האבטחה.

ואם נכנסת עם רישיון פג תוקף ? זה אומר שאתה הולך לעשות פיגוע במתחם המאובטח ? נו באמת...

לענייננו :

המאבטח לא צריך לבדוק שעברת אימון אלא שיש תוקף לרישיון, וזהו. זה לא עיניינו וגם אם לא עברת אימון וקיבלת חתימה, הוא חייב להכניס אותך.

1. אין לך מה לגשת כי כל התהליך אוטומטי לחלוטין - ברגע שקיבלת את החתימה במטווח יש לך אישור חוקי לנשיאת הנשק.

2. המטווח משדר למשרד הפנים את החידוש. כל שידור שמגיע עד 1 לחודש ואו עד ל 15 לחודש, הנתונים תקינים ואין בעייה עם הרישומים, מועבר הרישיון להפקה בבית הדפוס ללא התערבות פקידי הרישוי.

3. הרישיון הפלסטי מגיע בדואר רגיל.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי טולדו » 05 מאי 2011, 11:14

זה היה פשוט מחזה אבסורדי .
הוא לא הבין איזה נייר אני בכלל מחזיק. היה נראה לו כזיוף תמוהה.

אני כל יום מבין עד כמה גדולה ההשגחה העליונה, עד שלפעמים כה אירוני היה שאם הייתי נכנס עם AM16
לא היו מתייחסים אלי בכלל.

אבל מה כבר אפשר לצפות ממאבטח שמרוויח 20.90 ש"ח לשעה? .

לגבי הרישיון , תודה על העדכון שזה בדואר רגיל.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ליאור45 » 05 מאי 2011, 12:07

מקריאה סובייקטיבית של הודעת הפתיחה, קשה להתרכז בשאלת מועד המשלוח של הרשיון הקבוע וקל יותר לחשוב על טיב ביטחוננו שהמדינה הוציאה בקבלנות משנה לגורמים אזרחיים. בתור אחד שאינו שש להתעמת עם אנשים שאינם מיומנים בטיפול במקרים יוצאי דופן, אני הייתי מעדיף בסיטואציה זו לדחות את מועד הקנייה או לחפש כניסה אחרת למתקן המאובטח הנדון. מחד, הטלנובלה "המעבתחת והמעבכרס" כדוגמה המקרה דעסקינן היא לא לטעמי, אך מאידךלא חסרים שומרים שעובדים בתנאים גרועים אלה שנותר לי רק לשבח את מלאכתם.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי גלוקון » 05 מאי 2011, 22:07

ליאור45 כתב:וקל יותר לחשוב על טיב ביטחוננו שהמדינה הוציאה בקבלנות משנה לגורמים אזרחיים.

אפשר לחשוב שהגורמים הרשמיים הם מאוד חכמים...
סיפור קטן שיש המון כמוהו:

לפני 3 שנים עברתי בירושלים חמוש בm-16 צבאי, כשעה שעתיים קודם התרחש הטבח במרכז הרב.
נעצרתי בצעקות ע"ימתנדבי משא"ז בני 17 בערך, הראיתי להם חוגר שלי, המתנדב- מלא בחשיבות עצמית הסתכל בחוגר ושאל אותי "אתה פלוני אלמוני?" "לא, זה סתם רשום שם" עניתי לו. "אל תתחכם איתי" (או משהו בסגנון). אמרתי לעצמי- עבד כי ימלוך- תן לו את דקת התהילה שלו ועמוד בשקט ...
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד