הסליק 2.0 - זהו, אנחנו כאן!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הסליק 2.0 - זהו, אנחנו כאן!
אני יודע שהרבה זמן נמשכה הסאגה ללא שנראו תוצאות בשטח, אבל עכשיו זה קורה (אולי באמת הייתי חייב להחליף מקום עבודה כדי שיתפנה לי קצת זמן להריץ את העניין), האתר החדש נמצא ממש ימים ספורים לקראת עלייתו לאוויר.
אני חושב שהתוצר מצדיק את המאמץ שהשקעתי, וכולכם תוכלו לחזות בו מאוד בקרוב (חלק מכם כבר חזו... פרוטקציונרים!), אך כרגע אני יוצא בקריאה לכל אלו שחטאו בעבר, החוטאים בהווה, או מתכוננים להתחיל לחטוא בתחום הכתיבה.
אם יש לכם חומר ראוי לפרסום, פרי ידכם, אותו תהיו מעוניינים להציג במערכת הכתבות של האתר החדש, כגון: מאמרים בתחום הנשק, התחמושת, הציוד, הירי האולימפי, המעשי ועוד, למעשה, כל מאמר בתחומי העניין המשותפים לנו, תוכלו לשלוח אותו אלי ל:webmaster@haslik.co.il, אני מתחייב לבחון את הכתוב ופרט למקרים מסויימים, גם לפרסמו.
בנוסף, יחל ממש בקרוב איסוף חומר מסיבי מהמטווחים השונים הפזורים בארץ, נשמח למלא את מאגר המטווחים במידע אקטואלי ומדוייק (הפרטים הנחוצים יפורסמו בהמשך).
מעבר לכך, אם ישנם כאלה המעוניינים לקחת על עצמם חלק בפרוייקט תיעוד האקדחים, אתם מוזמנים, כל אחד יוכל לקחת על עצמו חברה מסויימת או אפילו אקדח מסויים, ולהכין עליו מסמך פרוט טכני וכן מאמר קצר (או ארוך).
אני פתוח לחלוטין להצעות ורעיונות, אתם יותר ממוזמנים לחזור אלי בנושא, אני מבטיח לשקול בחיוב כל הצעה,
דביר
אני חושב שהתוצר מצדיק את המאמץ שהשקעתי, וכולכם תוכלו לחזות בו מאוד בקרוב (חלק מכם כבר חזו... פרוטקציונרים!), אך כרגע אני יוצא בקריאה לכל אלו שחטאו בעבר, החוטאים בהווה, או מתכוננים להתחיל לחטוא בתחום הכתיבה.
אם יש לכם חומר ראוי לפרסום, פרי ידכם, אותו תהיו מעוניינים להציג במערכת הכתבות של האתר החדש, כגון: מאמרים בתחום הנשק, התחמושת, הציוד, הירי האולימפי, המעשי ועוד, למעשה, כל מאמר בתחומי העניין המשותפים לנו, תוכלו לשלוח אותו אלי ל:webmaster@haslik.co.il, אני מתחייב לבחון את הכתוב ופרט למקרים מסויימים, גם לפרסמו.
בנוסף, יחל ממש בקרוב איסוף חומר מסיבי מהמטווחים השונים הפזורים בארץ, נשמח למלא את מאגר המטווחים במידע אקטואלי ומדוייק (הפרטים הנחוצים יפורסמו בהמשך).
מעבר לכך, אם ישנם כאלה המעוניינים לקחת על עצמם חלק בפרוייקט תיעוד האקדחים, אתם מוזמנים, כל אחד יוכל לקחת על עצמו חברה מסויימת או אפילו אקדח מסויים, ולהכין עליו מסמך פרוט טכני וכן מאמר קצר (או ארוך).
אני פתוח לחלוטין להצעות ורעיונות, אתם יותר ממוזמנים לחזור אלי בנושא, אני מבטיח לשקול בחיוב כל הצעה,
דביר
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Re: הסליק 2.0 - החלה הספירה לאחור
וואוו.
כל הכבוד על האתר החדש.
כל הכבוד על האתר החדש.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
פשוט מדהים!
א.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

פשוט מדהים!
א.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

Re: הסליק 2.0 - זהו, אנחנו כאן!
thumbs up
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
כל הכבוד
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
ברכות על האתר החדש.
פעם לא היה לנו כלום, והיה לנו הכל.
היום יש לנו הכל, ואין לנו כלום.
היום יש לנו הכל, ואין לנו כלום.
- סליקאי ארד

מסריקה ראשונית, נראה טוב, הרבה כדורים במחסנית ולא עושה מעצורים
מברוק!!!
מברוק!!!
I think, therefore I am. I think
ברכות ברכות!! נראה מצויין 
דביר,
פשוט מדהים איזה בית חדש ויפה
פשוט מדהים איזה בית חדש ויפה
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
ברכות דביר.
האתר החדש נראה מצויין.
יישר כח.
לתשומת ליבך, כאשר גולשים לאתר עם ipad העימוד של האתר קצת משתבש.
האתר החדש נראה מצויין.
יישר כח.
לתשומת ליבך, כאשר גולשים לאתר עם ipad העימוד של האתר קצת משתבש.
ברכות
כל הכבוד יפה ממש .
כל הכבוד יפה ממש .
מדהים
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
מזל טוב יצא מהמם
- סליקאי כסף

פשוט יפהפה.
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד