תחמושת Black metal
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחמושת Black metal
שלום רב.
אני שמח להצטרף לפרום הזה. בתקווה שאלמד!
לאחרונה התגלגל לידי סוג תחמושת שאמרו לי שנקרא Black metal.
הוא נראה כמו הולופוינט אבל בתוך הקליע אפשר לראות ניצב מתכת כמו נוקר בתוך הכדור.
נאמר לי שהוא יוצר וואקום או משהו בסגנון.
אשמח לפרטים והסברים
תודה מראש.
אני שמח להצטרף לפרום הזה. בתקווה שאלמד!
לאחרונה התגלגל לידי סוג תחמושת שאמרו לי שנקרא Black metal.
הוא נראה כמו הולופוינט אבל בתוך הקליע אפשר לראות ניצב מתכת כמו נוקר בתוך הכדור.
נאמר לי שהוא יוצר וואקום או משהו בסגנון.
אשמח לפרטים והסברים
תודה מראש.
- סליקאי ארד

Re: תחמושת Black metal
לא מכיר Black metal
נסה לחפש תחמושת FEDERAL HYDRA SHOCK ביו טיוב וגוגל
נסה לחפש תחמושת FEDERAL HYDRA SHOCK ביו טיוב וגוגל
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
לצערי בילבלו אותך לגמרי .
אין כדור (לפחות לא אחד שאני מכיר) שנקרא Black Metal בשוק.
היה בעבר כדור של חברת וויצ'אסטר שנקרא Black Talon ,והוא יוצר לאורך שנות ה 90 של המאה הקודמת.
יצורו של הכדור הופסק בשל בעיות תדמית שהכדור צבר בשוק האמריקאי שטענו שהוא כאילו מסוכן מידי
קטלני מידי (לא מבין מזה אומר בכדור שאמור מעצם קיומו לעצור תוקפים) ובגדול לא נחמד .
אפשר להרחיב על הענין הזה בעצמו אשכול שלם אבל בוא נסתפק בזה שהיצור של הכדור הזה יוצר באמצע שנות ה90 בערך כלומר שאם יש לך כדור כזה אז הוא ישן מאד ולא היתי ממליץ לך לסמוך עלו להגנה עצמית .
אם בזה המדובר תוכל לזהות אותו בקלות הקליע אמור להיות בצבע שחור כהה והתרמיל כסוף ,"הפה" של הקליעה אמור להראות כמו ניצן סגור חלקית של פרח ועל תחתית התרמיל אמור להיות מוטבע "WIN" .
אגב לאחר כמה שנות הקפאה וינצ'אסטר יצאה עם דור חדש במיתוג מחודש לכדור והוא נקרא היום SXT בגרסה האזרחית שלו וRNGER TALON בגרסה ה"משטרתית".
ההבדל הנראה לעין הוא שעכשו הקליעה הוא בצבע נחושת ואני לא בטוח אבל עד כמה שזכור לי גם שם הכדור מוטבע על התרמיל .
מכל מקום מבנה הכדור שאתה מתאר יותר מתאים לכדור אחר בשם HYDRA SHOK של חברת פדראל .
איך העסק עובד?
בגדול כל כדורי הוד חלול למנהם עובדים על בסיס לחץ הידרוסטטי שנוצר בתוך חלל החלול ע"י הרכמות הרכות/נוזלים בגוף בזמן הפגיעה במטרה שגורם להרחבת ראש הקליע.
יש כאלו שעושים זאת טוב יותר וכאלו שפחות טוב אבל זה העיקרון הבסיסי .
בכדור הידרה שוק המוט המרכזי אותו אתה מזכיר עוזר לתעל את הלחץ למעטת ע"י מניעת קיזוז לחצים במרכז נשמע קצת כמו משהוא מצוץ מהאצבע אני יודע אבל זה עובד ,והכדורים הללו נמצאים
בראש הטבלה מבחינת כושר עצירה בכל הקליברים המומלצים להגנה עצמית (9X19 ,0.40.0.45....) וגם בכמה שפחות כמו 9X17 (מה שנקרא בחברה 9 קצר) ו.
7.65X17
בגדול שני סוגי הכדורים זמינים בארץ ומאד טובים להגנה עצמית במידה ושני תנאי היסוד ההכרחים לכל
תחמושת מתקמים במקרא שלך
1)האקדח שלך מסוגל להזין את התחמושת כמו שצריך וללא מעצורים -לבדוק לפחות מחסנית מלאה אחת ורצוי יותר
2)אתה מסוגל לירות אותם בדיוק מספק במטרה .
אין כדור (לפחות לא אחד שאני מכיר) שנקרא Black Metal בשוק.
היה בעבר כדור של חברת וויצ'אסטר שנקרא Black Talon ,והוא יוצר לאורך שנות ה 90 של המאה הקודמת.
יצורו של הכדור הופסק בשל בעיות תדמית שהכדור צבר בשוק האמריקאי שטענו שהוא כאילו מסוכן מידי
קטלני מידי (לא מבין מזה אומר בכדור שאמור מעצם קיומו לעצור תוקפים) ובגדול לא נחמד .
אפשר להרחיב על הענין הזה בעצמו אשכול שלם אבל בוא נסתפק בזה שהיצור של הכדור הזה יוצר באמצע שנות ה90 בערך כלומר שאם יש לך כדור כזה אז הוא ישן מאד ולא היתי ממליץ לך לסמוך עלו להגנה עצמית .
אם בזה המדובר תוכל לזהות אותו בקלות הקליע אמור להיות בצבע שחור כהה והתרמיל כסוף ,"הפה" של הקליעה אמור להראות כמו ניצן סגור חלקית של פרח ועל תחתית התרמיל אמור להיות מוטבע "WIN" .
אגב לאחר כמה שנות הקפאה וינצ'אסטר יצאה עם דור חדש במיתוג מחודש לכדור והוא נקרא היום SXT בגרסה האזרחית שלו וRNGER TALON בגרסה ה"משטרתית".
ההבדל הנראה לעין הוא שעכשו הקליעה הוא בצבע נחושת ואני לא בטוח אבל עד כמה שזכור לי גם שם הכדור מוטבע על התרמיל .
מכל מקום מבנה הכדור שאתה מתאר יותר מתאים לכדור אחר בשם HYDRA SHOK של חברת פדראל .
איך העסק עובד?
בגדול כל כדורי הוד חלול למנהם עובדים על בסיס לחץ הידרוסטטי שנוצר בתוך חלל החלול ע"י הרכמות הרכות/נוזלים בגוף בזמן הפגיעה במטרה שגורם להרחבת ראש הקליע.
יש כאלו שעושים זאת טוב יותר וכאלו שפחות טוב אבל זה העיקרון הבסיסי .
בכדור הידרה שוק המוט המרכזי אותו אתה מזכיר עוזר לתעל את הלחץ למעטת ע"י מניעת קיזוז לחצים במרכז נשמע קצת כמו משהוא מצוץ מהאצבע אני יודע אבל זה עובד ,והכדורים הללו נמצאים
בראש הטבלה מבחינת כושר עצירה בכל הקליברים המומלצים להגנה עצמית (9X19 ,0.40.0.45....) וגם בכמה שפחות כמו 9X17 (מה שנקרא בחברה 9 קצר) ו.
7.65X17
בגדול שני סוגי הכדורים זמינים בארץ ומאד טובים להגנה עצמית במידה ושני תנאי היסוד ההכרחים לכל
תחמושת מתקמים במקרא שלך
1)האקדח שלך מסוגל להזין את התחמושת כמו שצריך וללא מעצורים -לבדוק לפחות מחסנית מלאה אחת ורצוי יותר
2)אתה מסוגל לירות אותם בדיוק מספק במטרה .
כמה תוספות לגבי מה שאמר היגט על תחמושת BLACK TALON.
- ווינצ'סטר אכן החליטו להפסיק את השיווק של התחמושת הזו (עם הקליע השחור) לציבור הרחב, אבל רק למראית עין. הם פשוט ארזו אותה בקופסאות שעליהן מודפס FOR LEO ONLY, מה שלא הפריע להמשיך למכור אותה לציבור הרחב אפילו בקליפורניה. נכון, פחות אנשים רכשו אותה, מחשש לתביעות נזיקין אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי.
- הקטלניות של התחמושת הזו - מיתוס לא נכון.
א. היא לא יותר קטלנית מאשר כל תחמושת HP אחרת ואפילו פחות ממנה בגלל סיבה שתפורט בסעיף ב.
ב. בתחמושת הזו הייתה תקלה בתכנון. ווינצסטר תכננו את הקליע כך שיהיה לו איזור קריסה שבו הוא יפתח בערך במחציתו העליונה. שאר הקליע היה עשוי נחושת יותר עבה. התכנון הזה גרם לכך שברוב תרחישי אמת (לא בירי על ג'לטין בליסטי), הקליע בכלל לא נפתח ולא היה יותר קטלני מאשר FMJ. תוצאת לואי של התקלה הזו - חדירות יתר, כיוון שהתחמיש היה P+ או P++.
ג. ווינצ'סטר יצאו עם מהדורה מתוקנת של הכדור הזה שנקראה SXT חודשים מספר אחרי שמשכה את הבלק טאלון מהשוק. באותה הזדמנות הם גם תקנו את הבעיה של פתיחת הקליע. תחמושת הזו למרות שהיא בצבע נחושת יותר קטלנית מאשר זו עם הקליע השחור.
א.
- ווינצ'סטר אכן החליטו להפסיק את השיווק של התחמושת הזו (עם הקליע השחור) לציבור הרחב, אבל רק למראית עין. הם פשוט ארזו אותה בקופסאות שעליהן מודפס FOR LEO ONLY, מה שלא הפריע להמשיך למכור אותה לציבור הרחב אפילו בקליפורניה. נכון, פחות אנשים רכשו אותה, מחשש לתביעות נזיקין אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי.
- הקטלניות של התחמושת הזו - מיתוס לא נכון.
א. היא לא יותר קטלנית מאשר כל תחמושת HP אחרת ואפילו פחות ממנה בגלל סיבה שתפורט בסעיף ב.
ב. בתחמושת הזו הייתה תקלה בתכנון. ווינצסטר תכננו את הקליע כך שיהיה לו איזור קריסה שבו הוא יפתח בערך במחציתו העליונה. שאר הקליע היה עשוי נחושת יותר עבה. התכנון הזה גרם לכך שברוב תרחישי אמת (לא בירי על ג'לטין בליסטי), הקליע בכלל לא נפתח ולא היה יותר קטלני מאשר FMJ. תוצאת לואי של התקלה הזו - חדירות יתר, כיוון שהתחמיש היה P+ או P++.
ג. ווינצ'סטר יצאו עם מהדורה מתוקנת של הכדור הזה שנקראה SXT חודשים מספר אחרי שמשכה את הבלק טאלון מהשוק. באותה הזדמנות הם גם תקנו את הבעיה של פתיחת הקליע. תחמושת הזו למרות שהיא בצבע נחושת יותר קטלנית מאשר זו עם הקליע השחור.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

מצורפת טבלת מבחן סוגי תחמושת
http://www.allsafedefense.com/Special_P ... etTest.htm
http://www.allsafedefense.com/Special_P ... etTest.htm
פחות -לרוב זה יותר,,
מלבד ההבדל ביעילות בין hp לבין hydra-shock ראוי לקחת בחשבון גם את מידת החדירות הגבוהה יותר באחרונים - זה לא תמיד רצוי.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף

חדש כתב:מלבד ההבדל ביעילות בין hp לבין hydra-shock ראוי לקחת בחשבון גם את מידת החדירות הגבוהה יותר באחרונים - זה לא תמיד רצוי.
HP -הוד חלול ,הוא שם כולל לכל אותם כדורים שעושים שימוש ברעיון הזה ובינהם כדורי הידרה שוק .
זה כמו להגיד "ההבדל בין מזדה 3 למכונית משפחתית הוא שהיא נוסעת מהר יותר ".
יתרה מזאת לא ראיתי שום מבחן שבו ההידרה שוק מראה שוני משמעותי בכושר החדירה יחסית לHP אחר מאותו קליבר ובאותו משקל .
שלא לומר שהיום כל חברה שמכבדת את עצמה יש לה "סדרה אזרחית" שמיועדת לתת מקסימום התרחבות בסנטימטרים הראשונים ומינימום חדירת יתר ולעומתה את אותו כדור פחות אוו יותר אבל עם יכולות חדירה גבוהה יותר לשוק המשטרתי שנועד לעמוד בסטנדרטים המקובלים מבשוק זה .
Black Metal זה סוג של מוסיקה...
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
BROADAXE כתב:Black Metal זה סוג של מוסיקה...
ממש לא הצלחת להתאפק הא
חן.
cheni75@gmail.com
("If you have to shoot, Shoot. Don't talk")
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
ומעכשיו בעליו הגאה של P7M13
cheni75@gmail.com
("If you have to shoot, Shoot. Don't talk")
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
ומעכשיו בעליו הגאה של P7M13
cheni כתב:BROADAXE כתב:Black Metal זה סוג של מוסיקה...
ממש לא הצלחת להתאפק הא
Just coudn't resist
זו ממש הרמה להנחתה. יכולתי גם לקשר דוגמאות...
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד