חוו"ד כל Taurus Slim...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: חוו"ד כל Taurus Slim...
לגבי הכלי עצמו
יצאה לי "לשחק" איתו קצת ביבש ,כי המטווח היה תפוס .
האקדח מאד מזכיר לי מבחינת האחיזה ונחות התפעול את הולטר PPK של אישתי .
צרף את זה לקליבר טוב להגנה עצמית שאפילו מהקנה הקצר של הSLIM נותן מהירות מרשימה ויש לך קומבינציה מנצחת .
מבחני דיוק שנערכו בחו"ל מראים שהוא מדויק מעל ומעבר למה שצריך להגנה עצמית .
איך הוא יעמוד במבחן הזמן ?
ימים יגידו.
קח בחשבון שאם תרצה לנצל את ה"+1" כלומר לנוע עם כדור בקנה זה אומר דרוך ונצור.
אין דרך להוריד את הפטיש למצב DA באופן יזום.
לגבי כמות תחמושת ושאר ירקות .
מחקר מתמשך שמתקיים בFBI אכן מראה שמעל 90% ממקרי הירי מתרחשים בטווחים של עד 15 מטר,ומעל 80% (לא זוכר מספרים מדויקים בשלוף) נגמרים ב3 כדורים אוו פחות .
אבל יש הבדל מסוים בין המצב בארה"ב לארצנו הקטנה .
שם רוב הירי הוא על רקע פלילי בעיקר ופה רובו על רקע טרור מה שאומר שאנחנו כן צריכים להיות יותר מוכנים לתרחישים יותר קיצונים ,לפחות לדעתי .
כמה בעצם זה מספיק?
זאת שאלת מליון הדולר .
לדעתי האישית צריך לשאת לפחות מספר דו סיפרתי של כדורים כאשר הגבול העליון הוא ה50 המותרים בחוק ,וזאת ע"פ סגנון חייו של הנושא ויכולתו .
לאדם שמוציא את רוב ימיו בעיר אני חושב שאקדח כזה עם 2 מחסניות של 7 כדורים זה מספיק בהחלט.
לאדם שנוסע הרבה במקומות שוממים ו/אוו בעלי סיכון ביטחוני היתי ממליץ על יותר אבל גם לאדם כזה
אם ישא מחסנית של 9כדורים באקדח ועוד 2 מחסנית נוספות היתי אומר שיש לו פיתרון מספק .
מה שכן טוב יעשה עם יעבוד על החלפה מהירה .
יצאה לי "לשחק" איתו קצת ביבש ,כי המטווח היה תפוס .
האקדח מאד מזכיר לי מבחינת האחיזה ונחות התפעול את הולטר PPK של אישתי .
צרף את זה לקליבר טוב להגנה עצמית שאפילו מהקנה הקצר של הSLIM נותן מהירות מרשימה ויש לך קומבינציה מנצחת .
מבחני דיוק שנערכו בחו"ל מראים שהוא מדויק מעל ומעבר למה שצריך להגנה עצמית .
איך הוא יעמוד במבחן הזמן ?
ימים יגידו.
קח בחשבון שאם תרצה לנצל את ה"+1" כלומר לנוע עם כדור בקנה זה אומר דרוך ונצור.
אין דרך להוריד את הפטיש למצב DA באופן יזום.
לגבי כמות תחמושת ושאר ירקות .
מחקר מתמשך שמתקיים בFBI אכן מראה שמעל 90% ממקרי הירי מתרחשים בטווחים של עד 15 מטר,ומעל 80% (לא זוכר מספרים מדויקים בשלוף) נגמרים ב3 כדורים אוו פחות .
אבל יש הבדל מסוים בין המצב בארה"ב לארצנו הקטנה .
שם רוב הירי הוא על רקע פלילי בעיקר ופה רובו על רקע טרור מה שאומר שאנחנו כן צריכים להיות יותר מוכנים לתרחישים יותר קיצונים ,לפחות לדעתי .
כמה בעצם זה מספיק?
זאת שאלת מליון הדולר .
לדעתי האישית צריך לשאת לפחות מספר דו סיפרתי של כדורים כאשר הגבול העליון הוא ה50 המותרים בחוק ,וזאת ע"פ סגנון חייו של הנושא ויכולתו .
לאדם שמוציא את רוב ימיו בעיר אני חושב שאקדח כזה עם 2 מחסניות של 7 כדורים זה מספיק בהחלט.
לאדם שנוסע הרבה במקומות שוממים ו/אוו בעלי סיכון ביטחוני היתי ממליץ על יותר אבל גם לאדם כזה
אם ישא מחסנית של 9כדורים באקדח ועוד 2 מחסנית נוספות היתי אומר שיש לו פיתרון מספק .
מה שכן טוב יעשה עם יעבוד על החלפה מהירה .
מקיף.ממצא ומשכנע.
אספר על האקדח יותר אחרי שאתנסה בו :)
המון תודה לכולם. גרמתם להחלטה להיות דיי קלה.
אספר על האקדח יותר אחרי שאתנסה בו :)
המון תודה לכולם. גרמתם להחלטה להיות דיי קלה.
- סליקאי ארד

yaronalush
באקדח הפרטי של אבי מור יצא לי לירות לא מעט בסך הכל נורו באקדח מאות של מאות של כדורים
מכל המינים והסוגים (JHP +P, FMJ, של כל יצרן שאפשר למצוא בישראל ובכל משקלי הכדורים)
הדבר היחיד שמשותף לכל התחמושת הזאת שהיא יצאה בצורה אחת
1. קליע לפנים לכיוון המטרה
2. תרמיל עף אחורה וימינה בקשת
3. עשן וריח של אבש"ר שרוף
אני לא יכול לומר עם האקדח הזה יהיה נוח לכל כף יש כי הוא ממש קטן, אבל בנושא אמינות
והסלקה הוא עובר כל מבחן בציון A+
באקדח הפרטי של אבי מור יצא לי לירות לא מעט בסך הכל נורו באקדח מאות של מאות של כדורים
מכל המינים והסוגים (JHP +P, FMJ, של כל יצרן שאפשר למצוא בישראל ובכל משקלי הכדורים)
הדבר היחיד שמשותף לכל התחמושת הזאת שהיא יצאה בצורה אחת
1. קליע לפנים לכיוון המטרה
2. תרמיל עף אחורה וימינה בקשת
3. עשן וריח של אבש"ר שרוף
אני לא יכול לומר עם האקדח הזה יהיה נוח לכל כף יש כי הוא ממש קטן, אבל בנושא אמינות
והסלקה הוא עובר כל מבחן בציון A+
נערך לאחרונה על ידי glockbuster בתאריך 25 מאי 2011, 21:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
גלוקבסטר כותב
"3. עשן וריח של אשב"ש שרוף"
אבש"ר ולא אבש"ש, ההבדל בניהם הראשון הוא מה שמכונה
smokeless propellant
השני
gun powder המשמש כיום בעיקר בתעשית הזיקוקים
"3. עשן וריח של אשב"ש שרוף"
אבש"ר ולא אבש"ש, ההבדל בניהם הראשון הוא מה שמכונה
smokeless propellant
השני
gun powder המשמש כיום בעיקר בתעשית הזיקוקים
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
תיקון לתיקון
אבש"ש=אבק שרפה שחור=BLACK POWDER
אבש"ש=אבק שרפה שחור=BLACK POWDER
תודה לחברים שהפנו את צומת הלב
הטעות תוקנה
הטעות תוקנה
שלום מר אלוש,
שמי אבי מור.
אני מפרסם כתבות ומבחנים של נשק לסוגיו, בעיקר אקדחים והתחמושת בשבילם, סכינים, רבי-כלים, ואביזרים אחרים להגנה עצמית, לא נעים לי להודות, אבל זה כבר יותר מ-25 שנים. (גם מבחינות של פנסים אני לא בורח).
אנחנו לא מכירים, אתה לא אותי ואני לא אותך, אבל זה לא מפריע ללכתוב את מה שכתבת.
אז רק על מנת להעמיד דברים על דיוקם:
1. אם תחפש את הכתבות שלי, רק אלו שעלו לרשת, ותקרא דברים שכתבתי, אני מניח שזה יעמיד אותך על טעותך הגדולה, ואולי אף יגרום לחשוב להתנצל בצורה סבירה על מה שכתבת.
2. אם הייתי מקבל כסף על כתבה "ממומנת" שכתבתי עד היום, במגזין מטרה, במגזינים רומח, מוגן, בלייזר, (ואולי בעיקר בבלייזר, כי שם יש יותר כסף מבאחרים), ובמגזין קליבר קרבי בשנים האחרונות, כתובת האימייל שלי הייתה מסתיימת באותיות CH,כלומר כבר מזמן הייתי שומע כל שעה קוקיה יוצאת מהשעון, ועיקר המזון שלי היה מבוסס על גבינה עם חורים, שוויץ אם זה לא מובן, והיה לי גם אוסף ענק של כלי נשק, כי שם זה מותר. ובעיקר הם לא היו עולים לי כסף, כי ממילא הכתבות "ממומנות", אז אולי גם את האקדחים הייתי מקבל בחינםן, מי יודע?
3. אז התהליך הוא כך, וכן הוא ממומן בחלקו, על ידי הייבואן שרוצה מאד שכתבה על האקדח / אקדחים שהוא מייבא, תתפרסם בקליבר קרבי, ואח"כ באינטרנט.
א. זה נעשה במטווח של הייבואן- כי מה לעשות בגלל חוקי הנשק המטופשים של מדינת ישראל אפילו כתב נשק שיש לו כמה רישיונות נשק לא יכול לקבל אקדח בתעודת משלוח ל-48 שעות על מנת לעשות מבחן במקום נעים ונוח, ולא, לא כל המטווחים של הייבואנים בארץ הם נעימים ונוחים. וגם על זה אתה יכול לקרוא ביקורת לא מחמיאה בכתבות "הממומנות" ולא, אני לא משלם עבור כניסה למטווח, לא אני לא תומר הבן שלי ולא רונן חברי הטוב שיצא כאן להגנתי, (תודה רונן, אני אהיה שם בשבילך כשתצטרך -אבל אתה יודע את זה כבר מזמן). אז אנחנו נכנסים בחינם, וזה "המימון הראשון".
ב. "המימון השני" בא בצורת התחמושת לשימוש בעת המבחן, וכן שלושתנו יורים בחינם על חשבונו של הייבואן. נראה לך שאני ו/או המגזין קליבר קרבי עומדים לממן את זה מכיסנו? כשנהיה 'אמריקאן-הנדגאנר' זה מן הסתם יהיה כך, עד אז, זה הנוהג. אני חושב שאני לא צריך לספר לך כמה עולה תחמושת רגילה, וכמה עולה תחמושת מיוחדת, ושתי אלו נבחנות יחד עם האקדח בכל כתבה.
ג. הייבואן אינו מקבל את הכתבה טרם פירסומה. ואם דנו פה באקדח של S&W דגם M&P, אז אני מפנה אותך לשתי כתבות שונות שהתפרסמו על האקדחים האלו, על הדגם בגודל מלא, ועל הדגם הקומפקטי, או יותר נכון התת-קומפקטי, ואני מציע לך לקרוא בעיון רב את הביקורת.
אבל מה שיותר מעניין, בנקודה הכי קריטית, נקודת התורפה שאני מצאתי באקדח, אפילו הייבואן לא התכחש אליה, ויתרה מזו, הייבואן הזמין ממני תרגום לאנגלית, (בו נחסוך פה דיון מיותר, זה היה בתשלום) ואת התרגום לאנגלית הוא שלח לסמיט-ווסון לתשומנת ליבם, עוד יותר מעניין זה שסמיט-ווסון לקחו את העניין לתשומת ליבם, אבל פה אני סתם משתחצן, אז בו נפסיק בנקודה זו. היו עוד יקרים (לא יכולתי להתאפק, מה לעשות? ככה אני כשממנים אותי, מגיע למשלם! ואני אני נותן את כל התמורה).
- קניתי מעט מאד אקדחים חדשים בחיים שלי,לא מזמן חגגתי 57 ויש לי נשק חם משנת 1974 ולפני נשק אוויר, שהיה מותר פעם מגיל 14 מתי שהיינו עוד מדינה חצי נורמלית.
* לפני כעשור קניתי HS2000 אחרי שבחנתי אותו למגזין ,מוגן'
* לפני זמן לא רב, כשנתיים אני מעריך, בחנתי אקדח של טאורוס דגם 24/7 קומפקט DS, וקניתי אותו בתום המבחן, החלפתי את הרישיון על אקדח S&W דגם 3914 בעל מחסנית חד-טורית, אבל משקלו של הטאורוס, בעל גוף פלסטיק ומחלק טיטניום, קנה אותי. לא אהבתי כל כך את הנפח, אבל המשקל היה חלום ובמחסנית היו 13 כדורים.
לפני כשנה או יותר קצת, נסעתי לבחון את ה- SLIM 709, והתאהבתי בו במקום, פתאום הבנתי עד כמה חסר לי אקדח דק עם מחסנית חד טורית, במשקל נוצה עם יכולת הסתרה יותר טובה מזו של חסן נסראללה, שגם אותו ימצא בעזרת אללה.
בקיצור, גם עבור אקדח זה שילמתי במיטב כספה של משפחת מור.
הזהר בדבריך, ותן לאצבעות של לרעוד קצת מעל המקלדת לפני שאתה כותב דברים כאלו.
אבי
נ.ב*
אקדח טוב למי שמבין משהו על אקדחים והגנה עצמית, ומהי גישת התכנון של אקדחים מן הסוג הזה.
אין ויכוח בינך ובין הישבן שלך מי יכנס לג'ינס בבוקר, כי יש מקום לשניהם. בעלי ידיים גדולות במיוחד, אולי לא יאהבו אותו כרגע, אבל עוד מעט יגיעו מחסניות קצת יותר ארוכות עם 9 כדורים ולא 7 ואז גם "הבעיה" הזו תיפתר, אבל אז האקדח יבלוט מתחת לחצה וכרגע הוא לא עושה את זה. מזין הכל, יורה הכל ופולט הכל.
אבל בואו נגיד פה את האמת, אם הוא לא מפלסטיק, ואין הרבה כדורים, ולא כתוב לא גלוק על המחלק, אז מה באמת הוא שווה?
* אזהרה - זו הייתה הערה ממומנת על ידי הייבואן, על סף תשדיר שירות שלא לדבר ממש על פרסומת. וכן, אני כל שמח לעזור לייבואנים כשאפשר, כיח אם לא הבנתם, זה טוב לכולנו.
שמי אבי מור.
אני מפרסם כתבות ומבחנים של נשק לסוגיו, בעיקר אקדחים והתחמושת בשבילם, סכינים, רבי-כלים, ואביזרים אחרים להגנה עצמית, לא נעים לי להודות, אבל זה כבר יותר מ-25 שנים. (גם מבחינות של פנסים אני לא בורח).
אנחנו לא מכירים, אתה לא אותי ואני לא אותך, אבל זה לא מפריע ללכתוב את מה שכתבת.
אז רק על מנת להעמיד דברים על דיוקם:
1. אם תחפש את הכתבות שלי, רק אלו שעלו לרשת, ותקרא דברים שכתבתי, אני מניח שזה יעמיד אותך על טעותך הגדולה, ואולי אף יגרום לחשוב להתנצל בצורה סבירה על מה שכתבת.
2. אם הייתי מקבל כסף על כתבה "ממומנת" שכתבתי עד היום, במגזין מטרה, במגזינים רומח, מוגן, בלייזר, (ואולי בעיקר בבלייזר, כי שם יש יותר כסף מבאחרים), ובמגזין קליבר קרבי בשנים האחרונות, כתובת האימייל שלי הייתה מסתיימת באותיות CH,כלומר כבר מזמן הייתי שומע כל שעה קוקיה יוצאת מהשעון, ועיקר המזון שלי היה מבוסס על גבינה עם חורים, שוויץ אם זה לא מובן, והיה לי גם אוסף ענק של כלי נשק, כי שם זה מותר. ובעיקר הם לא היו עולים לי כסף, כי ממילא הכתבות "ממומנות", אז אולי גם את האקדחים הייתי מקבל בחינםן, מי יודע?
3. אז התהליך הוא כך, וכן הוא ממומן בחלקו, על ידי הייבואן שרוצה מאד שכתבה על האקדח / אקדחים שהוא מייבא, תתפרסם בקליבר קרבי, ואח"כ באינטרנט.
א. זה נעשה במטווח של הייבואן- כי מה לעשות בגלל חוקי הנשק המטופשים של מדינת ישראל אפילו כתב נשק שיש לו כמה רישיונות נשק לא יכול לקבל אקדח בתעודת משלוח ל-48 שעות על מנת לעשות מבחן במקום נעים ונוח, ולא, לא כל המטווחים של הייבואנים בארץ הם נעימים ונוחים. וגם על זה אתה יכול לקרוא ביקורת לא מחמיאה בכתבות "הממומנות" ולא, אני לא משלם עבור כניסה למטווח, לא אני לא תומר הבן שלי ולא רונן חברי הטוב שיצא כאן להגנתי, (תודה רונן, אני אהיה שם בשבילך כשתצטרך -אבל אתה יודע את זה כבר מזמן). אז אנחנו נכנסים בחינם, וזה "המימון הראשון".
ב. "המימון השני" בא בצורת התחמושת לשימוש בעת המבחן, וכן שלושתנו יורים בחינם על חשבונו של הייבואן. נראה לך שאני ו/או המגזין קליבר קרבי עומדים לממן את זה מכיסנו? כשנהיה 'אמריקאן-הנדגאנר' זה מן הסתם יהיה כך, עד אז, זה הנוהג. אני חושב שאני לא צריך לספר לך כמה עולה תחמושת רגילה, וכמה עולה תחמושת מיוחדת, ושתי אלו נבחנות יחד עם האקדח בכל כתבה.
ג. הייבואן אינו מקבל את הכתבה טרם פירסומה. ואם דנו פה באקדח של S&W דגם M&P, אז אני מפנה אותך לשתי כתבות שונות שהתפרסמו על האקדחים האלו, על הדגם בגודל מלא, ועל הדגם הקומפקטי, או יותר נכון התת-קומפקטי, ואני מציע לך לקרוא בעיון רב את הביקורת.
אבל מה שיותר מעניין, בנקודה הכי קריטית, נקודת התורפה שאני מצאתי באקדח, אפילו הייבואן לא התכחש אליה, ויתרה מזו, הייבואן הזמין ממני תרגום לאנגלית, (בו נחסוך פה דיון מיותר, זה היה בתשלום) ואת התרגום לאנגלית הוא שלח לסמיט-ווסון לתשומנת ליבם, עוד יותר מעניין זה שסמיט-ווסון לקחו את העניין לתשומת ליבם, אבל פה אני סתם משתחצן, אז בו נפסיק בנקודה זו. היו עוד יקרים (לא יכולתי להתאפק, מה לעשות? ככה אני כשממנים אותי, מגיע למשלם! ואני אני נותן את כל התמורה).
- קניתי מעט מאד אקדחים חדשים בחיים שלי,לא מזמן חגגתי 57 ויש לי נשק חם משנת 1974 ולפני נשק אוויר, שהיה מותר פעם מגיל 14 מתי שהיינו עוד מדינה חצי נורמלית.
* לפני כעשור קניתי HS2000 אחרי שבחנתי אותו למגזין ,מוגן'
* לפני זמן לא רב, כשנתיים אני מעריך, בחנתי אקדח של טאורוס דגם 24/7 קומפקט DS, וקניתי אותו בתום המבחן, החלפתי את הרישיון על אקדח S&W דגם 3914 בעל מחסנית חד-טורית, אבל משקלו של הטאורוס, בעל גוף פלסטיק ומחלק טיטניום, קנה אותי. לא אהבתי כל כך את הנפח, אבל המשקל היה חלום ובמחסנית היו 13 כדורים.
לפני כשנה או יותר קצת, נסעתי לבחון את ה- SLIM 709, והתאהבתי בו במקום, פתאום הבנתי עד כמה חסר לי אקדח דק עם מחסנית חד טורית, במשקל נוצה עם יכולת הסתרה יותר טובה מזו של חסן נסראללה, שגם אותו ימצא בעזרת אללה.
בקיצור, גם עבור אקדח זה שילמתי במיטב כספה של משפחת מור.
הזהר בדבריך, ותן לאצבעות של לרעוד קצת מעל המקלדת לפני שאתה כותב דברים כאלו.
אבי
נ.ב*
אקדח טוב למי שמבין משהו על אקדחים והגנה עצמית, ומהי גישת התכנון של אקדחים מן הסוג הזה.
אין ויכוח בינך ובין הישבן שלך מי יכנס לג'ינס בבוקר, כי יש מקום לשניהם. בעלי ידיים גדולות במיוחד, אולי לא יאהבו אותו כרגע, אבל עוד מעט יגיעו מחסניות קצת יותר ארוכות עם 9 כדורים ולא 7 ואז גם "הבעיה" הזו תיפתר, אבל אז האקדח יבלוט מתחת לחצה וכרגע הוא לא עושה את זה. מזין הכל, יורה הכל ופולט הכל.
אבל בואו נגיד פה את האמת, אם הוא לא מפלסטיק, ואין הרבה כדורים, ולא כתוב לא גלוק על המחלק, אז מה באמת הוא שווה?
* אזהרה - זו הייתה הערה ממומנת על ידי הייבואן, על סף תשדיר שירות שלא לדבר ממש על פרסומת. וכן, אני כל שמח לעזור לייבואנים כשאפשר, כיח אם לא הבנתם, זה טוב לכולנו.
- סליקאי ארד

yaronalush כתב:glockbuster כתב:yaronalush
כתבת "אם כי נראית קצת "ממומנת" (אבל אולי אני טועה) :)"
אני מבטיח לך לא ממומנת ולא נעלים (לאבי מור אין מניות בטאורוס אבל סלים פרטי משלו יש)
אם כך, ראשית התנצלותי הכנה.
שנית, קניתי בחום %0
שלום אבי.
ראשית לפני כל דבר אחר. התנצלתי פעם אחת (ראה ציטוט) ואני מתנצל שנית. מעומק הלב. לא הייתה כל כוונה לפגוע. רק לנסות להשיג אינפורמציה בקשר לSLIM.
שנית, בהזדמנות ראשונה, קפה/בירה/ויסקי מה שעושה לך טוב, עליי ובכיף ואני אפילו אוריד את הראש לצ'פחה ידידותית.
לגובו של עניין, בעיקר בעקבות הסקירה שלך, רכשתי לי גם אקדח קטן ורזה. ואני מודה שהוא מאוד מאוד נוח וטבעי על הגוף. אז שוב תודה. ובעיקר סליחה.
ירון
- סליקאי ארד

מר אלוש,
רק יומיים באתר וכבר הצלחת לגרום לאבי מור לשבת ולהגיב... יש אנשים שלא הצליחו בזה גם אחרי שנים
בהצלחה עם האקדח החדש, תהנה.
רק יומיים באתר וכבר הצלחת לגרום לאבי מור לשבת ולהגיב... יש אנשים שלא הצליחו בזה גם אחרי שנים
בהצלחה עם האקדח החדש, תהנה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אלוש,
רכשת את האקדח כבר ? האם בחנת דגמים נוספים ?
ממי רכשת \ מחיר ?
אשמח לפרטים
תודה
רכשת את האקדח כבר ? האם בחנת דגמים נוספים ?
ממי רכשת \ מחיר ?
אשמח לפרטים
תודה
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
רכשתי מהנרי בעכו. 2800שח.
כולל כל הקשקושים של המעבר מקוטר 9 קצר ל 9 רגיל.
התלבטי בינו לבין הגלוק 26. והחוו"ד של אבי מור, בצירוף העובדה שהוא עולה
כמעט חצי, הכריעו את הכף.
כולל כל הקשקושים של המעבר מקוטר 9 קצר ל 9 רגיל.
התלבטי בינו לבין הגלוק 26. והחוו"ד של אבי מור, בצירוף העובדה שהוא עולה
כמעט חצי, הכריעו את הכף.
- סליקאי ארד

ראיתי באתר של טאורוס שיש כבר גרסת טיטניום ל- slim.
האם זמינה כבר בארץ?
האם זמינה כבר בארץ?
ואתה הולך עם מחסנית בודדת של 7 כדורים ? או מחסנית ארוכה של 12
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
רק רציתי להוסיף השיג לא קטן לטעמי,
שאבי בחן את לראשונה את הטאורוס 24/7 הוא ציין בסוף המחבן שהוא היה רוצה שמנגנון השמטה
לנוקר שיביא את האקדח למצב DA בצורה בטוחה,
לאחר המבחן נשלח מבחן מתורגם לחברת טרואוס ומה את יודעים
כשבאנו לבחון את האח הקטן למשפחת ה24/7 הוא היה מצוייד בנצרת DS
ה Decocker Safety, שלדעתי זה הישג גדול שחברה ענקית כמו טאורוס העולמית
מקשיבה לא רק לעיתונאי הנשק הגדולים מארה"ב אלא גם מומחה לנשק ממדינה שכוחת אל
יכול לשנות משהו כזה גדול
שאבי בחן את לראשונה את הטאורוס 24/7 הוא ציין בסוף המחבן שהוא היה רוצה שמנגנון השמטה
לנוקר שיביא את האקדח למצב DA בצורה בטוחה,
לאחר המבחן נשלח מבחן מתורגם לחברת טרואוס ומה את יודעים
כשבאנו לבחון את האח הקטן למשפחת ה24/7 הוא היה מצוייד בנצרת DS
ה Decocker Safety, שלדעתי זה הישג גדול שחברה ענקית כמו טאורוס העולמית
מקשיבה לא רק לעיתונאי הנשק הגדולים מארה"ב אלא גם מומחה לנשק ממדינה שכוחת אל
יכול לשנות משהו כזה גדול
חבל שלא שילבו מנגנון כזה גם באקדח הזה .
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד