נרתיק רגל איכותי לגלוק 26
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נרתיק רגל איכותי לגלוק 26
שלום!
אני נושא ביום יום גלוק 26 עם המחסנית הסטנדרטית של 10 כדורים ועוד מחסנית של 15 כדור עם מאריך.
ברוב הימים אני הולך עם נרתיק חיצוני מתחת לחולצת פולו בחוץ.
בחלק מהימים, אני נדרש ללכת עם חולצה מכופתרת בתוך המכנסיים וכאן הבעיה.
התיק של Maxpedition נוח מאוד, אבל לא מתאים לצורת הלבוש האלגנטית ומזמין שאלות.
פאוצ' פנימי של smart carry לא נוח לי.
נרתיק פנימי שהחולצה עוברת מעליו ונכנסת למכנסיים (כגון Comp Tac) - ניסית ומאוד לא נוח לי בגלל ישיבה מרובה - מכביד מאוד על הגב הגמור שלי.
ניסיתי נרתיק רגל של מרום דולפין - לא הצלחתי לעבור 20 מטר.
נרתיק הרגל של Galco היה יותר טוב, אבל לחץ מאוד על העצם.
החלפת אקדח - שקלתי, אבל לא מוצא חלופות שמשנות את המצב בצורה יסודית. גם טאורוס סלים בגרסת טיטניום (אם אמצא כזה) שוקל 100 גרם פחות ודומה מאוד במימדים לגלוק שלי ולרדת מ- 9 ארוך אני לא רוצה.
האם יש למישהו ניסיון עם נרתיקי רגל נוחים/פתרונות אחרים למצב שתיארתי (להשאיר את האקדח בבית לא בא בחשבון).
תודה!
אני נושא ביום יום גלוק 26 עם המחסנית הסטנדרטית של 10 כדורים ועוד מחסנית של 15 כדור עם מאריך.
ברוב הימים אני הולך עם נרתיק חיצוני מתחת לחולצת פולו בחוץ.
בחלק מהימים, אני נדרש ללכת עם חולצה מכופתרת בתוך המכנסיים וכאן הבעיה.
התיק של Maxpedition נוח מאוד, אבל לא מתאים לצורת הלבוש האלגנטית ומזמין שאלות.
פאוצ' פנימי של smart carry לא נוח לי.
נרתיק פנימי שהחולצה עוברת מעליו ונכנסת למכנסיים (כגון Comp Tac) - ניסית ומאוד לא נוח לי בגלל ישיבה מרובה - מכביד מאוד על הגב הגמור שלי.
ניסיתי נרתיק רגל של מרום דולפין - לא הצלחתי לעבור 20 מטר.
נרתיק הרגל של Galco היה יותר טוב, אבל לחץ מאוד על העצם.
החלפת אקדח - שקלתי, אבל לא מוצא חלופות שמשנות את המצב בצורה יסודית. גם טאורוס סלים בגרסת טיטניום (אם אמצא כזה) שוקל 100 גרם פחות ודומה מאוד במימדים לגלוק שלי ולרדת מ- 9 ארוך אני לא רוצה.
האם יש למישהו ניסיון עם נרתיקי רגל נוחים/פתרונות אחרים למצב שתיארתי (להשאיר את האקדח בבית לא בא בחשבון).
תודה!
Re: נרתיק רגל איכותי לגלוק 26
אני לא יודע איזה נרתיק של קומפטק יש לך ואין אתה שם אותו ובאיזה גובה, לי יש אחד והוא נוח ברמה אחרת. צור איתי קשר
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
c425x
סליחה טאורוס סלים הוא 9X19 והוא מקביל במימדים לברטה מודל 70
והוא יכול לירות תחמישים מוגברים לרמת ה+P
הוא צר בצורה משמעותית מגלוק 26
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
glockbuster כתב:c425x
אני יודע שהוא 9X19. התכוונתי שהוא לא נותן יתרון משמעותי לעומת ה- 26 וכדי להגיע למימדים קטנים יותר צריך להתפשר על קליבר ובזה אני לא מעוניין (כבר היה לי זיג 230).
כמה זה "צר משמעותית"? כמה מילימטרים?
בשביל זה להיכנס להרפתקה של החלפת אקדח?
אני שונא את ה- 26 - לא נוח להחזיק, הדק חרא, אבל יש לו כמה יתרונות - אין מעצורים, אין חלודה, חלקים זמינים, מקבל מחסניות של אחיו הגדולים.
אני רק מקווה שהאשכול לא יגלוש לדיון Glock 26 vs Taurus Slim, כי אני בכל זאת אשמח לקבל תשובות לשאלתי המקורית.
איזה מכנס אתה לובש במעמד שכזה?
האם נשיאה בכיס הקדמי באה בחשבון ?
יש היום נרתיקים שמתשתשים את צורת האקדח כך שלמעשה הוא דומה בצללית לארנק גברים נפוח במקצת ,מה שלא מעלה תהיות אוו שאלות .
לרוב במענס אלגנט זה אפילו לא בולט אלה אים אתה מתישב בזויות מתוחות מידי .
ההבדל ב"עובי" בין הגלוק לטאורוס סלים הוא 3.5 מ"מ לערך, משמעותי אוו לא זה אתה תחליט .
יש היום נרתיקים שמתשתשים את צורת האקדח כך שלמעשה הוא דומה בצללית לארנק גברים נפוח במקצת ,מה שלא מעלה תהיות אוו שאלות .
ההבדל ב"עובי" בין הגלוק לטאורוס סלים הוא 3.5 מ"מ לערך, משמעותי אוו לא זה אתה תחליט .
higt-power כתב:איזה מכנס אתה לובש במעמד שכזה?
מדובר במכנסי כותנה, דוגמת דוקרס.
נרתיק כיס לא יילך עם 26 הן בגלל הגודל והן בגלל המשקל.
מצטרף לרועי - עם איזה נרתיק של COMPTAC אתה לא מסתדר ? אני הצלחתי להסליק באופן מלא את גלוק 19 עם MTAC מתחת לחולצת פולו במידה שלי (לארג') .
גם רועי מצליח לעשות את אותו הדבר. רק צריך ללמוד לכוון את הנרתיק לצרכיך.
גם רועי מצליח לעשות את אותו הדבר. רק צריך ללמוד לכוון את הנרתיק לצרכיך.
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
לפני מספר חודשים רכשתי אצל מאיר רוט פאוץ קטן, מיוחד להסלקה של הנשק.
הפאוץ בצבע שחור ונראה כמו סתם פאוץ עפ תא מרכזי מרובע שעליו גם תא קטן עם רוכסן,... יש בו מקום גם לכלי כמו G19,דיוטי,...+ מחסנית נוספת +ארנק קטן+...
לצערי לא זוכר את החברה שמייצרת, אבל אני בטוח שאם תתקשר למאיר רוט ותדבר עם דוד הוא ידע על מה מדובר
הפאוץ בצבע שחור ונראה כמו סתם פאוץ עפ תא מרכזי מרובע שעליו גם תא קטן עם רוכסן,... יש בו מקום גם לכלי כמו G19,דיוטי,...+ מחסנית נוספת +ארנק קטן+...
לצערי לא זוכר את החברה שמייצרת, אבל אני בטוח שאם תתקשר למאיר רוט ותדבר עם דוד הוא ידע על מה מדובר
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד