שטייר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
רבותי, עבור התעודה השנייה (שגם נגנבה), לא שילמתי ולו אגורה אחת עבורה.
אני מודה שוב מקרב לב לדביר, אשר טרח ועמל לשלוח לי אחת חדשה ללא תשלום...
במפגש הקרב ובא, אני משלם את מלוא הסכום הדרוש עבור התעודה. (שכמובן תהיה בארנק מפלדה צרופה....
)
אני מודה שוב מקרב לב לדביר, אשר טרח ועמל לשלוח לי אחת חדשה ללא תשלום...
במפגש הקרב ובא, אני משלם את מלוא הסכום הדרוש עבור התעודה. (שכמובן תהיה בארנק מפלדה צרופה....

"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
עומריקו,
רוצה ארנק מזהב?
עכשיו זה בהזדמנות, מהסטוקים של סדאם.
הראו בטלויזיה גם כיורים וברזים ואפילו שירותים מזהב.
כניראה שסדאם היה נכנס לחנות רואה מוצר כל שהוא ושואל את המוכר "יש לך את אותו מוצר גם מזהב?"
אם המוכר היה עונה בשלילה, סדאם היה יוצא, אם היה עונה בחיוב סדאם היה עונה "תביא שניים".

רוצה ארנק מזהב?
עכשיו זה בהזדמנות, מהסטוקים של סדאם.
הראו בטלויזיה גם כיורים וברזים ואפילו שירותים מזהב.
כניראה שסדאם היה נכנס לחנות רואה מוצר כל שהוא ושואל את המוכר "יש לך את אותו מוצר גם מזהב?"
אם המוכר היה עונה בשלילה, סדאם היה יוצא, אם היה עונה בחיוב סדאם היה עונה "תביא שניים".

"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
דניאל1 כתב:
![]()
אתה בטח התכוונת לומר שאם המוכר היה עונה בשלילה, סדאם היה יוצא וחוזר עם חוליית חיסול לו ולמשפחתו!!!
לדוד |ברוך ה'| צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה:
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
Guyk כתב:עזוב אותך מברזים מזהב, אני מוכן להסתפק באחת ממכוניות הרולס-רויס שמצאו אצלו מוחבאות מתחת לבניין העירייה![]()
עזבו אתכם מרולס רויס, אמבטיות, כיורים ואפילו בתי שימוש (אחחחח....

(או היה...) לסדאם....

"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד