מחפש אקדח אוויר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש אקדח אוויר
סליקאים יקרים,
התחבטתי באיזה פורום לכתוב ומה לכתוב. אני מתחיל להתעניין ברכישת אקדח אוויר לירי אולימפי. כיום אני יורה באמצעות אקדח FWB65, כלי מדויק להפליא. דא עקא שהדריכה שלו מאלצת אותי לתמרן קצת, תוך החלפת ידיים, ואני מחפש כלי מודרני יותר שפועל על אוויר דחוס. כמו כן אני זקוק למעצה שמאלי.
אם כן, אצל אלו סוחרים ניתן להשיג בארץ אקדח אוויר אולימפי חדש ומוכנים לתת יחס רציני לקונים פרטיים?
הצעות ופרגונים יתקבלו בברכה.
התחבטתי באיזה פורום לכתוב ומה לכתוב. אני מתחיל להתעניין ברכישת אקדח אוויר לירי אולימפי. כיום אני יורה באמצעות אקדח FWB65, כלי מדויק להפליא. דא עקא שהדריכה שלו מאלצת אותי לתמרן קצת, תוך החלפת ידיים, ואני מחפש כלי מודרני יותר שפועל על אוויר דחוס. כמו כן אני זקוק למעצה שמאלי.
אם כן, אצל אלו סוחרים ניתן להשיג בארץ אקדח אוויר אולימפי חדש ומוכנים לתת יחס רציני לקונים פרטיים?
הצעות ופרגונים יתקבלו בברכה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Re: מחפש אקדח אוויר
אני ביקרתי בנשק הצפון לפני חודשים לערך וקיבלתי שרות VIP .
יש כלים במלאי יש חלקי חילוף יש תמיכה יש הכל .
צור קשר ודבר עם רוני (הוא זה שמטפל אישית בתחום הנשק האולימפי ).
גם אצל מאיר רוט תקבל שרות מעולה הבעיה שלא כל מה שיש בקטלוג יש במלאי (לפחות כאשר אני ביקרתי זה היה המצב).
יש כלים במלאי יש חלקי חילוף יש תמיכה יש הכל .
צור קשר ודבר עם רוני (הוא זה שמטפל אישית בתחום הנשק האולימפי ).
גם אצל מאיר רוט תקבל שרות מעולה הבעיה שלא כל מה שיש בקטלוג יש במלאי (לפחות כאשר אני ביקרתי זה היה המצב).
הייתי מנסה לרכוש כלי מיד שניה.
תנסה לברר במועדונים אם יש אקדחים למכירה.
שני הסנט שלי,
בהצלחה
תנסה לברר במועדונים אם יש אקדחים למכירה.
שני הסנט שלי,
בהצלחה
לדעתי תקבל תשובות רבות יותר בפורום האולימפי, לא כל המבקרים שם "מסתובבים" ביתר הפורומים.
לעניין:
מסגרת מועדונית:
בכדי להשתתף בתחרויות, וכדי לקבל הדרכה ראויה, יש להשתייך למועדון קליעה אולימפי. במסגרת מועדון, יתכן וימצא לך אקדח מתאים בלי שתזדקק להוציא גרוש מעבר לדמי החבר. חלק מהמועדונים מסייעים לחבריהם ברכישת אקדחים - המחיר שמועדון משיג על רכישה מאורגנת של כמה כלים יהיה לרוב אטרקטיבי ממחיר שתשיג כאדם בודד. כמו כן, מדי פעם צצים בשוק כלים יד שניה במצב מצוין.
(קח בחשבון שתוקפם של מכלי האויר 10 שנים, לאחר מכן יש לרכוש חדש)
FWB65:
אקדח נהדר כאשר הוא מתוחזק כראוי. הדריכה שלו פשוטה כאשר מסגלים טכניקה מתאימה, אם כי הוא מותאם ליורים ימניים, ויכול להיות שליורה שמאלי זו בעיה.
קתות:
במידה ואתה מסתדר עם הדריכה, או במידה ורכשת אקדח יד שניה, ניתן לרכוש ידית אחיזה המתאימה לאקדח מהיצרן, ובחלק מהדגמים גם מיצרני נישה שמתמחים בקתות (ניל, רינק).
יבואנים:
למיטב זכרוני, נשק הצפון מייבא את וולטר ומוריני, להב מייבאים את שטייר ופיינוורקבאו. בשל נפח השוק הקטן, בדרך כלל אין אקדחים במלאי (ודאי לא כל הדגמים), אלא רק לאחר הזמנה. לכל אחת מהחברות מספר דגמים, וברמות מחיר שונות. לא תמיד הדגם היקר ביותר הוא בהכרך המתאים ביותר. לגבי מאיר רוט, אכן שירות מעולה, אבל לא זכור לי שהוא מייבא אקדחים אולימפיים מלבד בנלי (יש בארץ אקדחי 22LR שמשמשים בליגת מקומות עבודה, לא ידוע לי על אקדחי אויר). אקדח האויר של בנלי לא תפס בעולם בקרב קלעי הצמרת, ואולי הדבר מעיד על האקדח.
קיימים יצרנים נוספים, ויתכן שביבוא אישי תשיג מחיר טוב יותר, יחד עם כאב ראש גדול בהרבה. לדעתי, זה כדאי רק ביבוא של מספר כלים, וכלל לא בטוח שעל כלי בודד תקבל הצעת מחיר אטרקטיבית (אם בכלל יתייחסו לבקשתך).
בהצלחה
לעניין:
מסגרת מועדונית:
בכדי להשתתף בתחרויות, וכדי לקבל הדרכה ראויה, יש להשתייך למועדון קליעה אולימפי. במסגרת מועדון, יתכן וימצא לך אקדח מתאים בלי שתזדקק להוציא גרוש מעבר לדמי החבר. חלק מהמועדונים מסייעים לחבריהם ברכישת אקדחים - המחיר שמועדון משיג על רכישה מאורגנת של כמה כלים יהיה לרוב אטרקטיבי ממחיר שתשיג כאדם בודד. כמו כן, מדי פעם צצים בשוק כלים יד שניה במצב מצוין.
(קח בחשבון שתוקפם של מכלי האויר 10 שנים, לאחר מכן יש לרכוש חדש)
FWB65:
אקדח נהדר כאשר הוא מתוחזק כראוי. הדריכה שלו פשוטה כאשר מסגלים טכניקה מתאימה, אם כי הוא מותאם ליורים ימניים, ויכול להיות שליורה שמאלי זו בעיה.
קתות:
במידה ואתה מסתדר עם הדריכה, או במידה ורכשת אקדח יד שניה, ניתן לרכוש ידית אחיזה המתאימה לאקדח מהיצרן, ובחלק מהדגמים גם מיצרני נישה שמתמחים בקתות (ניל, רינק).
יבואנים:
למיטב זכרוני, נשק הצפון מייבא את וולטר ומוריני, להב מייבאים את שטייר ופיינוורקבאו. בשל נפח השוק הקטן, בדרך כלל אין אקדחים במלאי (ודאי לא כל הדגמים), אלא רק לאחר הזמנה. לכל אחת מהחברות מספר דגמים, וברמות מחיר שונות. לא תמיד הדגם היקר ביותר הוא בהכרך המתאים ביותר. לגבי מאיר רוט, אכן שירות מעולה, אבל לא זכור לי שהוא מייבא אקדחים אולימפיים מלבד בנלי (יש בארץ אקדחי 22LR שמשמשים בליגת מקומות עבודה, לא ידוע לי על אקדחי אויר). אקדח האויר של בנלי לא תפס בעולם בקרב קלעי הצמרת, ואולי הדבר מעיד על האקדח.
קיימים יצרנים נוספים, ויתכן שביבוא אישי תשיג מחיר טוב יותר, יחד עם כאב ראש גדול בהרבה. לדעתי, זה כדאי רק ביבוא של מספר כלים, וכלל לא בטוח שעל כלי בודד תקבל הצעת מחיר אטרקטיבית (אם בכלל יתייחסו לבקשתך).
בהצלחה
בברכה,
גלעד
גלעד
לגבי ה FWB65,זה סוס מת !
הנשק ירד מפס היצור בשנת 1985 לטובת מודל 85 מה שאומר שהצעירים שבהם מתקרבים בצעדי ענק
לגיל 30 ובאקדחי אוויר הגיל כן עושה את התרגיל לצערנו .
החברה הפסיקה לתמוך בכלי לפני 6 שנים ,20 שנה אחרי הפסקת היצור ,(וזה מתוך התשובה שקיבלנו במועדון מהחברה) מה שאומר שאין חלקי חילוף חדשים אלה רק מה שנשאר במרתפים פה ושם ואני מנניח שכולם מבנינם מה זה אומר על חלקי הגומי והפלסטיקה .
(בכלל כנראה שאטם הראש האחרון לכלים כאלו שהיה בארץ נמצא כבר שנתים באקדח שלי ,אטם בוכנה
וקפיץ לא מצאתי אז אם למישהוא יש במצב טוב אשמח "לאמץ").
מבחינה טכנולוגית גם אין צורך להרחיב ,כולנו מבינים למה לא רואים יותר אקדחי בוכנה בשום מסגרת מעבר לליגות חובבים וליגה א' אצלנו .
בכלל לגבי כלים יד שניה בארצנו הקטנה ....
כמו שנאמר פה השוק בכלל קטן מאד ,נדיר מאד למצוא כלים סבירים בגילם ובמצב טוב .
למצוא כאלו במחיר הוגן זה קשה עוד יותר ,לרוב צריך שהבעלים יתפגר בשביל זה .
נגיד שכבר מצאתה כלי מהעשור האחרון אוו כזה שלפחות החברה המיצרת ממשיכה לתמוך בו .
שילמתה עלו 3500-4000 ש"ח .
מכיל אוויר חדש -תוסיף 900-1000 ש"ח .
קת חדשה -1000-1200 ש"ח
לכמה זה מביא אותך ?
5500-6000 ש"ח .
תוסיף עוד כמה מאות שקלים ויש לך כלי חדש מסדרה פחות יוקרתית כמו CLUB של וולטר למשל
תוסיף עוד קצת ותקנה אקדח חדש לחלוטין .
בשים לב שההשקעה היא לטווח של 10 שנים וצפונה אני לא בטוח שרכישה של כלי יד שניה מצדיקה את עצמה כל כך .
הנשק ירד מפס היצור בשנת 1985 לטובת מודל 85 מה שאומר שהצעירים שבהם מתקרבים בצעדי ענק
לגיל 30 ובאקדחי אוויר הגיל כן עושה את התרגיל לצערנו .
החברה הפסיקה לתמוך בכלי לפני 6 שנים ,20 שנה אחרי הפסקת היצור ,(וזה מתוך התשובה שקיבלנו במועדון מהחברה) מה שאומר שאין חלקי חילוף חדשים אלה רק מה שנשאר במרתפים פה ושם ואני מנניח שכולם מבנינם מה זה אומר על חלקי הגומי והפלסטיקה .
(בכלל כנראה שאטם הראש האחרון לכלים כאלו שהיה בארץ נמצא כבר שנתים באקדח שלי ,אטם בוכנה
וקפיץ לא מצאתי אז אם למישהוא יש במצב טוב אשמח "לאמץ").
מבחינה טכנולוגית גם אין צורך להרחיב ,כולנו מבינים למה לא רואים יותר אקדחי בוכנה בשום מסגרת מעבר לליגות חובבים וליגה א' אצלנו .
בכלל לגבי כלים יד שניה בארצנו הקטנה ....
כמו שנאמר פה השוק בכלל קטן מאד ,נדיר מאד למצוא כלים סבירים בגילם ובמצב טוב .
למצוא כאלו במחיר הוגן זה קשה עוד יותר ,לרוב צריך שהבעלים יתפגר בשביל זה .
נגיד שכבר מצאתה כלי מהעשור האחרון אוו כזה שלפחות החברה המיצרת ממשיכה לתמוך בו .
שילמתה עלו 3500-4000 ש"ח .
מכיל אוויר חדש -תוסיף 900-1000 ש"ח .
קת חדשה -1000-1200 ש"ח
לכמה זה מביא אותך ?
5500-6000 ש"ח .
תוסיף עוד כמה מאות שקלים ויש לך כלי חדש מסדרה פחות יוקרתית כמו CLUB של וולטר למשל
תוסיף עוד קצת ותקנה אקדח חדש לחלוטין .
בשים לב שההשקעה היא לטווח של 10 שנים וצפונה אני לא בטוח שרכישה של כלי יד שניה מצדיקה את עצמה כל כך .
היגט, בבדיקה שעשיתי לפני שנתיים לאקדחי FWB65 במלחציים, הם מקבצים מספיק טוב לשיא עולם. לא שאני ממליץ על רכישת כלי כזה אלא למי שממש דחוק בתקציב ו"חייב" לרכוש אקדח, אבל למי שכבר מחזיק בכלי כזה, הייתי ממליץ לא למהר ולרכוש כלי חדש ונוצץ. בסופו של דבר, לא זה מה שימנע מפלוני להתקדם.
לגבי חלפים - נסה בקישור הבא
כמו כן, הסינים מייצרים העתקים לאקדח וגם לרובים מדגם 300, סביר להניח שהחלפים מתאימים.
אגב, חלק הפלסטיק בקצה הבוכנה איננו אטם, אלא חוצץ, שמטרתו לרכך את התנגשות הבוכנה בשרוול. האטימה מבוצעת רק על ידי טבעת המתכת (רינג) שעוטפת את הבוכנה.
לגבי חלפים - נסה בקישור הבא
כמו כן, הסינים מייצרים העתקים לאקדח וגם לרובים מדגם 300, סביר להניח שהחלפים מתאימים.
אגב, חלק הפלסטיק בקצה הבוכנה איננו אטם, אלא חוצץ, שמטרתו לרכך את התנגשות הבוכנה בשרוול. האטימה מבוצעת רק על ידי טבעת המתכת (רינג) שעוטפת את הבוכנה.
בברכה,
גלעד
גלעד
תודה לכולם על ההכוונה. היום הזמנתי אקדח אוויר וואלטר LP400 מנשק הצפון ועוד אביזרים וספרים (מספקים אחרים). מה אגיד לכם - אחרי חצי שנה, ירי באקדח אוויר לטווח 10 מ' הוא יותר מעניין ממה שאי פעם חלמתי.
and another one bite the dust

אהה ,התכוונתי מזל טוב.
אהה ,התכוונתי מזל טוב.
ליאור45 כתב:תודה לכולם על ההכוונה. היום הזמנתי אקדח אוויר וואלטר LP400 מנשק הצפון ועוד אביזרים וספרים (מספקים אחרים). מה אגיד לכם - אחרי חצי שנה, ירי באקדח אוויר לטווח 10 מ' הוא יותר מעניין ממה שאי פעם חלמתי.
תתחדש!
באיזו תצורה הזמנת? קנה רגיל? חיפוי קנה מאלומיניום או קרבון? הדק?
מה היו השיקולים לטובת דגם זה, והאם התנסת בו לפני הקניה?
כמו כן, באיזה אביזרים וספרים מדובר?
גלעד
בברכה,
גלעד
גלעד
עברו כמה חודשים טוב מאז רכשתי את האקדח הנ"ל והתחלתי להתחרות באמצעותו. אני רוצה לחלוק עמכם שאני הקלע היחיד שאני מכיר שמכר מטוס על מנת לקנות אקדח אוויר ואף נהנה היום יותר בירי אולימפי מאשר בטיסה בשמי הארץ. הייט צדק - התמכרתי קשות.
ואני חשבתי שמכרת את המטוס לטובת קומה נוספת בבית...
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
זה בעודף שהוא קיבל מהאקדח אוויר 
ליאור אתה יכול לשלוח לי קצת מהחומר בו אתה משתמש לפני קבלת החלטות?
נשמע לי חומר מעולה משהו....

נשמע לי חומר מעולה משהו....
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד