הירהורים ומחשבות,,,
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הירהורים ומחשבות,,,
אני אומנם דינוזאור זקן,,אבל איני מצליח להתעלם מכוחות מדיה חדשים שלפתע מניעים את עולמנו.
ואני מתכוון לתופעה שנקראת "פייס בוק"
כאמור אני לא מבין לחלוטין איך העסק עובד %%$0077 ,אבל כמדומני שהוא עובד,
ועובד טוב.
האם לדעתכם ניתן לרתום את הפלטפורמה הזו למטרתנו אנו?
וכשאני אומר אנו אני מתכוון,לא רק לנו "העליתות" שמחזיקים באישור לנשיאת נשק, אלה לדור שלם ואולי יותר מדור, שלא יזכו לכך,החל מנוער שוחר קליעה,ונשק, דרך חילים וקצינים ,שהיום מפעילים עוצמות אש אדירות ,ומחר עם השיחרור, לא מוסמכים לאחוז באקדח,
דרך אלפי אנשים שמרגישים לא בוטחים עקב מקום מגורים,עיסוק,או אורח חיים[טיולים,מסעות]
שהרי ברור לנו כי כל מה שאנו כותבים וחושבים משפיע רק על מי שנכנס לאתר שלנו, ובעוד אלפי אנשיםלא חשופים למצב שהוא גם מצבנו אך גם מצבם
יתכן שבעזרת הצגת העינין בצורה מושכלת אפשר יהיה למנף את המחאה שאנו מוחים השכם וערב,
לכם ידידי הצעירים יותר, עם הידע והמעורבות במדיה הזו, יש אולי דעות כאלו או אחרות
אנא העלו אותן.
נ.ב. דביר אם הפניה שלי לא במקומה ,הורד אותה בכבוד, על אף שלא נראה לי שהפייסבוק יגבר על הסליק אי פעם %%$0066
ואני מתכוון לתופעה שנקראת "פייס בוק"
כאמור אני לא מבין לחלוטין איך העסק עובד %%$0077 ,אבל כמדומני שהוא עובד,
ועובד טוב.
האם לדעתכם ניתן לרתום את הפלטפורמה הזו למטרתנו אנו?
וכשאני אומר אנו אני מתכוון,לא רק לנו "העליתות" שמחזיקים באישור לנשיאת נשק, אלה לדור שלם ואולי יותר מדור, שלא יזכו לכך,החל מנוער שוחר קליעה,ונשק, דרך חילים וקצינים ,שהיום מפעילים עוצמות אש אדירות ,ומחר עם השיחרור, לא מוסמכים לאחוז באקדח,
דרך אלפי אנשים שמרגישים לא בוטחים עקב מקום מגורים,עיסוק,או אורח חיים[טיולים,מסעות]
שהרי ברור לנו כי כל מה שאנו כותבים וחושבים משפיע רק על מי שנכנס לאתר שלנו, ובעוד אלפי אנשיםלא חשופים למצב שהוא גם מצבנו אך גם מצבם
יתכן שבעזרת הצגת העינין בצורה מושכלת אפשר יהיה למנף את המחאה שאנו מוחים השכם וערב,
לכם ידידי הצעירים יותר, עם הידע והמעורבות במדיה הזו, יש אולי דעות כאלו או אחרות
אנא העלו אותן.
נ.ב. דביר אם הפניה שלי לא במקומה ,הורד אותה בכבוד, על אף שלא נראה לי שהפייסבוק יגבר על הסליק אי פעם %%$0066
פחות -לרוב זה יותר,,
Re: הירהורים ומחשבות,,,
רעיון מצוין.
אפשר להראות צדדים מצויינים שלנו.
אפשר לשלב המון רעיונות התנדבות ושיתוף בתוך הקהילה
אפשר להראות צדדים מצויינים שלנו.
אפשר לשלב המון רעיונות התנדבות ושיתוף בתוך הקהילה
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
תשמע... אין ספק שאתה צודק. אנחנו בכלל לא מנצלים את המדיה החברתית וכפי שאמרת יש לה הרבה כח.
אישית אני לא רואה שום סתירה בינה לבין האתר.
להרבה גופים (לדוגמא בנקים, רשתות TV ורדיו, משרדי ממשלה) יש את אתר הבית שלהם לצרכים מקצועיים ונוכחות מקבילה ברשתות החברתיות.
אחד הדברים שאותם גופים עושים לדוגמא זה לשקף את התעבורה בפורמים שלהם על ה-WALL קבוצות בפייסבוק וטוויטר כדי ליצור תנועה ונוכחות.
לדוגמא http://www.facebook.com/#!/easyforexWW
מה אנחנו יכולים לעשות?
1. לדעתי בתור צעד ראשוני אותו דבר. כך כל החברים של החברים שלכם יראו איך לדוגמא שרקן הגיב לנושא מסוים ויוכלו לעשות LIKE ואפילו להצטרף לקבוצה וגם בסופו של דבר לאתר.
2. לחפש קבוצות אחיות בפייסבוק ולהתקשר איתם. לדוגמא קבוצות של פיינטבול, סטרייקבול וכו.
א.
אישית אני לא רואה שום סתירה בינה לבין האתר.
להרבה גופים (לדוגמא בנקים, רשתות TV ורדיו, משרדי ממשלה) יש את אתר הבית שלהם לצרכים מקצועיים ונוכחות מקבילה ברשתות החברתיות.
אחד הדברים שאותם גופים עושים לדוגמא זה לשקף את התעבורה בפורמים שלהם על ה-WALL קבוצות בפייסבוק וטוויטר כדי ליצור תנועה ונוכחות.
לדוגמא http://www.facebook.com/#!/easyforexWW
מה אנחנו יכולים לעשות?
1. לדעתי בתור צעד ראשוני אותו דבר. כך כל החברים של החברים שלכם יראו איך לדוגמא שרקן הגיב לנושא מסוים ויוכלו לעשות LIKE ואפילו להצטרף לקבוצה וגם בסופו של דבר לאתר.
2. לחפש קבוצות אחיות בפייסבוק ולהתקשר איתם. לדוגמא קבוצות של פיינטבול, סטרייקבול וכו.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

החלק הבסיסי בסיפור, זה לנסות להגדיר מה המטרה? מה רוצים להשיג?
אח"כ קל יותר להבין את ה"איך" .
כפי שציינו חברי המלמדים, המדיה קיימת והיא מצויינת,
אבל בלי להבין מה רוצים להשיג, זה לא ילך.
אח"כ קל יותר להבין את ה"איך" .
כפי שציינו חברי המלמדים, המדיה קיימת והיא מצויינת,
אבל בלי להבין מה רוצים להשיג, זה לא ילך.
- סליקאי ארד

לדעתי.להראות כי אוחזי הנשק אינם כת של פריקים, לא בעלי נטיות פטשיות לנשק/דם/אלימות,
להראות כי רובנו ככולנו אנשים מיושבים בדעתנו,אחראיים,וכן מודעים לאחריות העצומה בנשיאת נשק[אך לא פחות מנהיגת מפלצת בעלת 250כ"ס]
וכן אנו מעונינים להגביר את תפוצת הנשק האישי ברשיון,לציבור כמה שיותר רחב,
שיכירו אותנו ולא יסלדו מהמילה נשק
שהציבור הגדול[עדין] שאוחז בנשק יבין את חשיבות האימון והמיומנות בתיפעול בטוח ונכון.
ועוד, ועוד,
להראות כי רובנו ככולנו אנשים מיושבים בדעתנו,אחראיים,וכן מודעים לאחריות העצומה בנשיאת נשק[אך לא פחות מנהיגת מפלצת בעלת 250כ"ס]
וכן אנו מעונינים להגביר את תפוצת הנשק האישי ברשיון,לציבור כמה שיותר רחב,
שיכירו אותנו ולא יסלדו מהמילה נשק
שהציבור הגדול[עדין] שאוחז בנשק יבין את חשיבות האימון והמיומנות בתיפעול בטוח ונכון.
ועוד, ועוד,
פחות -לרוב זה יותר,,
לא לכעוס...אבל זה בעיקר אוסף ססמאות.
זה כמו לומר "לעשות את העולם טוב יותר"
לפרסם דרך הפייס אומר להגדיר מטרות ברורות, לדוגמא:
1. להעלות תמונות מתחרויות,אירועים וכד.
2. לקדם מטווחים/שימוש בנשק למטרות שעשוע דרך הצעות אטרקטיביות (כניסה חינם,1+1 וכו)
לקהילת הפייס.
3. לקדם/לחשוף סיפורים אישיים (משעשעים/הצלחה אישית) שקשורים לנשק.
ומה שהכי חשוב , ליצור תזרים יום-יומי של מידע (קרי תעבורת אנשים שמשאירים חותם) בעמוד הפייס.
כל הדברים האלה לא מסובכים לעשייה, מן הסתם מאגר המידע המרכזי יכול להגיע מפה...
זה כמו לומר "לעשות את העולם טוב יותר"
לפרסם דרך הפייס אומר להגדיר מטרות ברורות, לדוגמא:
1. להעלות תמונות מתחרויות,אירועים וכד.
2. לקדם מטווחים/שימוש בנשק למטרות שעשוע דרך הצעות אטרקטיביות (כניסה חינם,1+1 וכו)
לקהילת הפייס.
3. לקדם/לחשוף סיפורים אישיים (משעשעים/הצלחה אישית) שקשורים לנשק.
ומה שהכי חשוב , ליצור תזרים יום-יומי של מידע (קרי תעבורת אנשים שמשאירים חותם) בעמוד הפייס.
כל הדברים האלה לא מסובכים לעשייה, מן הסתם מאגר המידע המרכזי יכול להגיע מפה...
- סליקאי ארד

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד