אטמי אוזניים Radians
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אטמי אוזניים Radians
שלום רב!
עד עכשיו אני השתמשתי במטווחים בשני סוגים של הגנה על השמיעה: אוזניות PELTOR או אטמי אוזניים "רגילים" עשויים מספוג. לשיטות הגנה אלה יש כמה חסרונות (מבחינתי):
אוזניות לא ניתנות לשימוש במטווחים בהם יש חובת שימוש בקסדה.
אטמי ספוג בעייתיים במטווחים ארוכים - הם לא ממש נוחים בשימוש רצוף של מספר שעות, הוצאתן והכנסתן לאוזניים מחייבת שימוש מסיבי בידיים "לא כל כך נקיות" (בתנאיי שטח/מטווח) = סיכון לזיהומי אוזניים - לא נעים.
בעבר ניסיתי גם אטמי סיליקון "עם כנפיים" - ממש לא הסתדרתי איתם - אחרי זמן קצר יחסית האוזניים החלו לכאוב.
התחלטי לחפש פתרונות אחרים ובשלב מסוים נתקלתי באטמים אפוקסיים בהתאמה אישית מתוצרת radians. הביקורות ברשת נראו מבטיחות למדי ולאור עלות נמוכה יחסית החלטתי לתת למוצר זה סיכוי.
ההזמנה בוצעה ב-EBAY, הזמנתי סט בצבע כחול בתוספת קופסת אכסון קשיחה. הכל כולל הכל עלה פחות מ-25 ירוקים, כולל משלוח.
הכנתי את האטמים על פי הוראות העבודה המפורטות מאוד שמצורפות לחבילה. לא רואה סיבה לפרט אותן פה, באתר החברה מופיע הכל, כולל סרטון הדרכה/הדגמה. שורה תחתונה - תהליך פשיט מאוד, לוקח בסך הכל כ-40 דקות.
התוצאה שהתקבלה נראית ממש דומה לתמונה שבאתר היצרן.
הניסיון המעשי הראשון היה ביום שישי האחרון בתחרות "רוני". האטמים נכנסו לאוזניים בשעה 9:45. יצאו רק בזמן ההפסקות להגרלות, קרי - ב-12:00 וב-14:00 למשך ההגרלה - כ-15 דקות. הכנסה חוזרת הייתה קלה ומהירה, לא חייבה מגע בין האצבעות לבין החלק של האטם שנכנס לתעלת האוזן. האטמים יצאו סופית מהאוזניים ב-16:30, נשטפו במיים, נוגבו באלקו-ג'ל ואחרי ייבוש קצר הוכנסו חזרה לאריזה.
התרשמות שלי מהאטמים הייתה חיובית ביותר.
לא הייתה שום תחושת חוסר נוחות או הפרעה מעצם העובדה שהם נמצאים באוזניים. להערכתי, לא הייתה כל בעייה להשאר עם האטמים בתוך האוזניים למשך כך שעות האירוע ללא הוצאה באמצע.
בזמן הירי האטמים פעלו היטב ולא הרגשתי שום תוצאות שליליות שמקורן בחשיפה לרעש (כאבי ראש/אוזניים, צפצופים, אובדן שמיעה חלקי/זמני, פגיעה ביציבות). יש לציין שהיות והירי בוצע עם ערכות "רוני", האקדח היה קרוב יותר לאוזניים בהשוואה לירי "רגיל" באקדח. מצד שני, האטמים איפשרו לשמוע לא רע בכלל דיבור מבלי כל צורך להרים את הקול/להתאמץ לשמוע.
לסיכום - מבחינתי מדובר במוצר מצויין.
מאפשר שימוש ממושך ללא תחושת אי-נוחות.
מונע סיכון לזיהומים במקרה של צורך להוציא/להכניס בתנאיי שטח/מטווח.
מאפשר שימוש בקסדה.
מאפשר לשמוע דיבור ברמה מספקת בהחלט.
ניתן לניקוי קל.
מחיר נוח מאוד.
מומלץ!

עד עכשיו אני השתמשתי במטווחים בשני סוגים של הגנה על השמיעה: אוזניות PELTOR או אטמי אוזניים "רגילים" עשויים מספוג. לשיטות הגנה אלה יש כמה חסרונות (מבחינתי):
אוזניות לא ניתנות לשימוש במטווחים בהם יש חובת שימוש בקסדה.
אטמי ספוג בעייתיים במטווחים ארוכים - הם לא ממש נוחים בשימוש רצוף של מספר שעות, הוצאתן והכנסתן לאוזניים מחייבת שימוש מסיבי בידיים "לא כל כך נקיות" (בתנאיי שטח/מטווח) = סיכון לזיהומי אוזניים - לא נעים.
בעבר ניסיתי גם אטמי סיליקון "עם כנפיים" - ממש לא הסתדרתי איתם - אחרי זמן קצר יחסית האוזניים החלו לכאוב.
התחלטי לחפש פתרונות אחרים ובשלב מסוים נתקלתי באטמים אפוקסיים בהתאמה אישית מתוצרת radians. הביקורות ברשת נראו מבטיחות למדי ולאור עלות נמוכה יחסית החלטתי לתת למוצר זה סיכוי.
ההזמנה בוצעה ב-EBAY, הזמנתי סט בצבע כחול בתוספת קופסת אכסון קשיחה. הכל כולל הכל עלה פחות מ-25 ירוקים, כולל משלוח.
הכנתי את האטמים על פי הוראות העבודה המפורטות מאוד שמצורפות לחבילה. לא רואה סיבה לפרט אותן פה, באתר החברה מופיע הכל, כולל סרטון הדרכה/הדגמה. שורה תחתונה - תהליך פשיט מאוד, לוקח בסך הכל כ-40 דקות.
התוצאה שהתקבלה נראית ממש דומה לתמונה שבאתר היצרן.
הניסיון המעשי הראשון היה ביום שישי האחרון בתחרות "רוני". האטמים נכנסו לאוזניים בשעה 9:45. יצאו רק בזמן ההפסקות להגרלות, קרי - ב-12:00 וב-14:00 למשך ההגרלה - כ-15 דקות. הכנסה חוזרת הייתה קלה ומהירה, לא חייבה מגע בין האצבעות לבין החלק של האטם שנכנס לתעלת האוזן. האטמים יצאו סופית מהאוזניים ב-16:30, נשטפו במיים, נוגבו באלקו-ג'ל ואחרי ייבוש קצר הוכנסו חזרה לאריזה.
התרשמות שלי מהאטמים הייתה חיובית ביותר.
לא הייתה שום תחושת חוסר נוחות או הפרעה מעצם העובדה שהם נמצאים באוזניים. להערכתי, לא הייתה כל בעייה להשאר עם האטמים בתוך האוזניים למשך כך שעות האירוע ללא הוצאה באמצע.
בזמן הירי האטמים פעלו היטב ולא הרגשתי שום תוצאות שליליות שמקורן בחשיפה לרעש (כאבי ראש/אוזניים, צפצופים, אובדן שמיעה חלקי/זמני, פגיעה ביציבות). יש לציין שהיות והירי בוצע עם ערכות "רוני", האקדח היה קרוב יותר לאוזניים בהשוואה לירי "רגיל" באקדח. מצד שני, האטמים איפשרו לשמוע לא רע בכלל דיבור מבלי כל צורך להרים את הקול/להתאמץ לשמוע.
לסיכום - מבחינתי מדובר במוצר מצויין.
מאפשר שימוש ממושך ללא תחושת אי-נוחות.
מונע סיכון לזיהומים במקרה של צורך להוציא/להכניס בתנאיי שטח/מטווח.
מאפשר שימוש בקסדה.
מאפשר לשמוע דיבור ברמה מספקת בהחלט.
ניתן לניקוי קל.
מחיר נוח מאוד.
מומלץ!

- סליקאי טיטניום

Re: אטמי אוזניים Radians
מדהים!! -שווה קניה- בייחוד ,שאני ביומיום עובד ברעשים מחרידים של עיבוד מתכת!
אגב ניסתה כבר את האטמים ברעש של מנועים ?
עוד לא היתה לי הזדמנות להיות במקומות הרלוונטיים...
- סליקאי טיטניום

.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף

אני עדיין בעד השיטה העתיקה של נייר טישו מדולדל וטחוב באוזן,
מה שמוציאים זורקים ןאם צריך עוד פעם מגלגלים נייר חדש .
כל זה במצב שבאמת אין אפשרות להרכיב אוזניות.
מה שמוציאים זורקים ןאם צריך עוד פעם מגלגלים נייר חדש .
כל זה במצב שבאמת אין אפשרות להרכיב אוזניות.
- סליקאי כסף

אתה ממש לא אוהב את האוזניים שלך, הא?
אני לא אומר שמה שאני מצאתי זאת התשובה האולטימטיבית, יש עוד המון סוגים של הגנת אוזניים תקנית, אבל נייר טישיו??
אני לא אומר שמה שאני מצאתי זאת התשובה האולטימטיבית, יש עוד המון סוגים של הגנת אוזניים תקנית, אבל נייר טישיו??
- סליקאי טיטניום

תשמע, זה מה שעשיתי בצבא בעת ירי במאג, ותאמין לי מאג או 0.3 שיורים מצריחון מתכת עושים רעש חזק יותר מאשר מקלע על חצובת קרקע, אז שם זה עזר המון,(נייר טואלט, לא טישיו).
- סליקאי כסף

spy כתב:אתה ממש לא אוהב את האוזניים שלך, הא?
עוד לא ניסית פילטרים של סיגריות - אחד האטמים המאולתרים הטובים ביותר :)
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

שלא הייתה ברירה הייתי משתמש בתרמילים כאטמי אוזניים
היום אני עובד עם אוזניות של peltor אלקטרוניות, אחלה מוצר.
אסף
היום אני עובד עם אוזניות של peltor אלקטרוניות, אחלה מוצר.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד