לשכת כ"י ברמלה נסגרה לאנשים פרטיים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
לשכת כ"י ברמלה נסגרה לאנשים פרטיים
מתוך אתר המשרד לבטחון פנים:
"...מיום 1 מאי 2011, יחולו השינויים הבאים:
ברמלה והאזור:
בענייני כלי ירייה ברישוי פרטי, יקבלו תושבי האזור והסביבה, שירותי רישוי, לכלי ירייה (פרטיים) בלשכות רישוי כלי הירייה בתל אביב ובכפר סבא.
לא יהיה שינוי בענייני כלי ירייה שברישוי ארגוני - אלה יישארו בלישכת הרישוי הקיימת ברמלה..."
"...מיום 1 מאי 2011, יחולו השינויים הבאים:
ברמלה והאזור:
בענייני כלי ירייה ברישוי פרטי, יקבלו תושבי האזור והסביבה, שירותי רישוי, לכלי ירייה (פרטיים) בלשכות רישוי כלי הירייה בתל אביב ובכפר סבא.
לא יהיה שינוי בענייני כלי ירייה שברישוי ארגוני - אלה יישארו בלישכת הרישוי הקיימת ברמלה..."
Glockus Contremo
- סליקאי כסף

Re: לשכת כ"י ברמלה נסגרה לאנשים פרטיים
דוגרי, הם חצופים!
אני מקבל ממשרד הפנים שירות, שאני משלם עליו הן במיסים והן באגרות (מוגזמות).
אבל בגלל שזה שירות שאני חייב, והוא מטעם המדינה -אף אחד לא סופר אותי, השירות רע! גרוע!
ועכשיו גם מרוחק פיזית.
איזה עצבים!
אני מקבל ממשרד הפנים שירות, שאני משלם עליו הן במיסים והן באגרות (מוגזמות).
אבל בגלל שזה שירות שאני חייב, והוא מטעם המדינה -אף אחד לא סופר אותי, השירות רע! גרוע!
ועכשיו גם מרוחק פיזית.
איזה עצבים!
למה לא פתחו לישכה אתת במיצפה רימון, ביציאה בסוף הירידות,ואת השניה[לשיפור השרות] במעלות תרשיחה 
פחות -לרוב זה יותר,,
לפחות זה לא לנסוע מחיפה לעפולה(!)
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
הם
מייבשים
את
הענף
ואף אחד מהם לא ישלם , אפילו לא בתפקידו, כשאוכלוסיה האזרחית חסרת יכולת להיתגונן תפגע. כי אין כזה דבר "אחריות אישית" אצל מקבלי ההחלטות. אלה הם לא אנשים שנבחרים בבחירות ציבוריות כאלה או אחרות ולכן הציבור על ה צ'ופצ'יק שלהם.
מייבשים
את
הענף
ואף אחד מהם לא ישלם , אפילו לא בתפקידו, כשאוכלוסיה האזרחית חסרת יכולת להיתגונן תפגע. כי אין כזה דבר "אחריות אישית" אצל מקבלי ההחלטות. אלה הם לא אנשים שנבחרים בבחירות ציבוריות כאלה או אחרות ולכן הציבור על ה צ'ופצ'יק שלהם.
יש רק לציין למען ההגינות שבמקומות רבים וגם כאן בסליק הושמעו טענות רבות כנגד איכות השרות בלכשה ברמלה. ומצד שני, דברים טובים מאוד על השרות בכפר סבא ובתל אביב. ורבים היו האנשים שאמרו "הלוואי ויכולתי להשתחרר מהלשכה ההיא ולהיות מטופל בלשכה הזו". אז עכשיו - אפשר.
אז כמו שאנו מוכנים לנסוע עשרות קילומטרים לחנות נשק שנותנן שרות טוב, כך גם ניתן לנסוע ללשכת רישוי.
אז כמו שאנו מוכנים לנסוע עשרות קילומטרים לחנות נשק שנותנן שרות טוב, כך גם ניתן לנסוע ללשכת רישוי.
- סליקאי טיטניום

לא היה יותר סביר (מבחינת השרות לאזרח) לשפר את ה לשכה הבעיתית?
טוב נו...
טוב נו...
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד