סיפורו של מאבטח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: סיפורו של מאבטח
אוי ואבוי, שכחתי לעדכן אתכם ואני מתנצל!
שוחחתי עם סמיון בתחילת השבוע, לאחר שביום חמישי שעבר היתה אמורה להתקיים שיחה.
לא הצלחתי להבין הרבה אבל הוא הביע את רצונו שלא נעשה עם זה שום דבר.
לא הצלחתי להבין ממנו אם החזירו אותו לעבודה או שהגיעו איתו להסכם אחר אבל הוא רק חזר ואמר "אל תעשה שום דבר, אל תשלח מכתבים, הסיפור נגמר, הכל בסדר".
יום לאחר מכן, אחרי העבודה ירדתי ללובי של הבניין, הסברתי לשומר את הסיפור וביקשתי ממנו שנתקשר אל קוגבנוב והוא ינסה לדבר איתו ברוסית ויתרגם לי את מה שנאמר. השומר עצמו גם עובד דרך חברת אבטחה אז הוא בכלל יצליח להבין מה הולך שם.
הוא דיבר איתו, קוגבנוב אמר שהכל בסדר והנושא נפתר בעזרת העיתון שבו התפרסמה הכתבה, אבל סירב לפרט.
נראה לי שנשארנו עם כדור בקנה :-)
עד הפעם הבאה.
ערן
שוחחתי עם סמיון בתחילת השבוע, לאחר שביום חמישי שעבר היתה אמורה להתקיים שיחה.
לא הצלחתי להבין הרבה אבל הוא הביע את רצונו שלא נעשה עם זה שום דבר.
לא הצלחתי להבין ממנו אם החזירו אותו לעבודה או שהגיעו איתו להסכם אחר אבל הוא רק חזר ואמר "אל תעשה שום דבר, אל תשלח מכתבים, הסיפור נגמר, הכל בסדר".
יום לאחר מכן, אחרי העבודה ירדתי ללובי של הבניין, הסברתי לשומר את הסיפור וביקשתי ממנו שנתקשר אל קוגבנוב והוא ינסה לדבר איתו ברוסית ויתרגם לי את מה שנאמר. השומר עצמו גם עובד דרך חברת אבטחה אז הוא בכלל יצליח להבין מה הולך שם.
הוא דיבר איתו, קוגבנוב אמר שהכל בסדר והנושא נפתר בעזרת העיתון שבו התפרסמה הכתבה, אבל סירב לפרט.
נראה לי שנשארנו עם כדור בקנה :-)
עד הפעם הבאה.
ערן
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

ולי זה נראה כאילו מישהו הפחיד אותו ע"מ שלא יעשה גלים... אם היכל היה בסדר זה לא היה נשמע כך.
וגם אם אתה צודק ,רצונו של אדם כבודו .
ואם הוא לא רוצה בעזרתנו זאת זכותו .
ואם הוא לא רוצה בעזרתנו זאת זכותו .
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד