מחפש פנס
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
מחפש פנס
נמאס לזרוק כסף על "עוד פנס מ-DEALEXTREAM". נשברים תוך שנה / שנתיים.
זקוק לפנס לד בגודל של G2 פלוס/מינוס. רוב הזמן פנס ברכב או בתיק, לא יעלה על הנק''ל .
המלצות יתקבלו בברכה
זקוק לפנס לד בגודל של G2 פלוס/מינוס. רוב הזמן פנס ברכב או בתיק, לא יעלה על הנק''ל .
המלצות יתקבלו בברכה
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
Re: מחפש פנס
אם אתה שואל אותי...
אז או משהו מקו המוצרים הזה:
http://www.inforce-mil.com/products.php
או משהו של שורפייר... הבעיה המחיר...
אבל לי יש כאלו וזה שווה
אז או משהו מקו המוצרים הזה:
http://www.inforce-mil.com/products.php
או משהו של שורפייר... הבעיה המחיר...
אבל לי יש כאלו וזה שווה
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
אני משתמש בפנס הזה מעל לשנה .
עוד לא מצאתי שום דבר שחסר לי בו .
מודה ומתוודה לא צנחתי איתו בצפון עירק וגם לא חיפשתי את אוסמה בטורה בורה ואפילו לא צללתי איתו
לשם הנאה בחור הכחול אבל אני נושא אותו איתי באופן קבוע במשמרות המשא"ז ומשתמש בו כפנס כללי .
בקיצור לשימוש כללי פלוס מומלץ ביותר .
המחיר אגב היה פחות אוו יותר 50 דולר כולל משלוח בEBAY.
עוד לא מצאתי שום דבר שחסר לי בו .
מודה ומתוודה לא צנחתי איתו בצפון עירק וגם לא חיפשתי את אוסמה בטורה בורה ואפילו לא צללתי איתו
לשם הנאה בחור הכחול אבל אני נושא אותו איתי באופן קבוע במשמרות המשא"ז ומשתמש בו כפנס כללי .
בקיצור לשימוש כללי פלוס מומלץ ביותר .
המחיר אגב היה פחות אוו יותר 50 דולר כולל משלוח בEBAY.
EMT כתב:נמאס לזרוק כסף על "עוד פנס מ-DEALEXTREAM". נשברים תוך שנה / שנתיים.
המלצות יתקבלו בברכה
שלח פרטי לערן ב.
לבחור יש דברים מצויינים.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
- סליקאי כסף
אתר מאוד מומלץ: http://www.flashlightreviews.com/, אם כי המידע לא עודכן שם מאז ספטמבר 2010.
אני אישית נושא ביומיום פנס Surefire Aviator A2 במשך 8 שנים, בהמלצת אתר זה, אבל היום יש כל כך הרבה מוצרים טובים ואיכותיים שכדאי לחפש תחילה לפי המוניטין של החברה ואחר כך את הדגם הספציפי.
אני אישית נושא ביומיום פנס Surefire Aviator A2 במשך 8 שנים, בהמלצת אתר זה, אבל היום יש כל כך הרבה מוצרים טובים ואיכותיים שכדאי לחפש תחילה לפי המוניטין של החברה ואחר כך את הדגם הספציפי.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
רכשתי ב ebay שני פנסי קסנון ,הבעיה היא עם הסוללות מדגם 18650 3.7V. בהתחלה הן עבדו מצויין אח"כ פרקו מהר מאד וכשרכשתי 3 זוגות שוב חזרה הבעיה אך הפעם ממש בטעינה הראשונה, עד היום לא ממש הצלחת
להבין את הבעיה למרות שאפילו את המטען החלפתי.
מסקנה: פעם אחת משקיעים בפנס איכותי וזהו! לא שווה להתעסק עם כל הזבל הסיני שמוכרים שם.
אסף
להבין את הבעיה למרות שאפילו את המטען החלפתי.
מסקנה: פעם אחת משקיעים בפנס איכותי וזהו! לא שווה להתעסק עם כל הזבל הסיני שמוכרים שם.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
מסכים עם אסף ב 100%.
גם סוללות מומלץ לקנות איכותיות, יש 2 חברות כאלו, אשמח לפרט בפרטי מי הן.
ליאור העלה קישור לאתר הכי טוב שאני מכיר לבדיקת פנסים. על פי האתר הזה ונסיון אישי בחרתי איזו חברה לייצג בארץ.
בברכה
ערן
גם סוללות מומלץ לקנות איכותיות, יש 2 חברות כאלו, אשמח לפרט בפרטי מי הן.
ליאור העלה קישור לאתר הכי טוב שאני מכיר לבדיקת פנסים. על פי האתר הזה ונסיון אישי בחרתי איזו חברה לייצג בארץ.
בברכה
ערן
Light solutions -פנסים ותאורה טקטית מתקדמת.
לפי האתר הזה, אין שום קשר בין מחיר הפנס לבין איכותו.
אז למה לקנות פירמות ידועות ולשלם רק עבור השם?
אז למה לקנות פירמות ידועות ולשלם רק עבור השם?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מסכים ב 1000%. רק צריך ללמוד מנסיונם של אחרים, לשמוע מה מומלץ ולמה ולהנות...
ערן
ערן
חברים אמנם ערן מוכר את מה שהוא מייבא אך כמו שאנו נוהגים להסיר את הכובע בפני שרקן - דידי ומאיר רוט.
אני ממליץ עליו כמי שמנסה להתאים את המוצר למשתמש ולכיסו ולא למכור קרח לאסקימוסים.
הבחור מכור להיותו מתנדב במשטרת ישראל - חובב ירי בפני עצמו, מבין את המטריה וגם נותן שרות טוב.
מי שבאמת מחפש מה שהוא טוב יכול לפנות אליו בכיף - אני ממליץ.
אגב ערן במפגש הסליק הבא אתה מתיצב (בלי תרוצים) ומציג את הארסנל שלך.
אני ממליץ עליו כמי שמנסה להתאים את המוצר למשתמש ולכיסו ולא למכור קרח לאסקימוסים.
הבחור מכור להיותו מתנדב במשטרת ישראל - חובב ירי בפני עצמו, מבין את המטריה וגם נותן שרות טוב.
מי שבאמת מחפש מה שהוא טוב יכול לפנות אליו בכיף - אני ממליץ.
אגב ערן במפגש הסליק הבא אתה מתיצב (בלי תרוצים) ומציג את הארסנל שלך.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
טוב שלב הגמר הגיעו :
- 2 פנסים מבית סטרימליט -
SCORPION LED - ב-240 ש''ח
POLYTAC LED ב-220 ש''ח
EAGLETAC T100C2 בין 320 ל-210 ש''ח
פנס לאXלא מיועד לעלות על נשק :) בשום שלב שהוא, בשביל זה יש צעצועים אחרים. אשמח לקבל פידבק :) או הצעה על דגם אחר/נוסף
- 2 פנסים מבית סטרימליט -
SCORPION LED - ב-240 ש''ח
POLYTAC LED ב-220 ש''ח
EAGLETAC T100C2 בין 320 ל-210 ש''ח
פנס לאXלא מיועד לעלות על נשק :) בשום שלב שהוא, בשביל זה יש צעצועים אחרים. אשמח לקבל פידבק :) או הצעה על דגם אחר/נוסף
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
שני הסטרימלייטים חלשים בעוצמה מהאיגלטק.
מעבר לכך, אני אישית לא אוהב להיות מחובר לחברה מסויימת עם סוללות מיוחדות שלה (סטרימלייט). בכלל, קונספט של פנס שכל כולו הוא גוף המטען כמו מגלייט לדעתי עבר מן העולם. פרקת את הסוללה, תפתח, תחליף ותמשיך לעבוד, אל תכניס אותו למטען קיר/רכב ותסתכל לשמיים במשך 4 שעות שיטען. השילוב האידאלי לדעתי הוא גם אפשרות לסוללה נטענת וגם סוללות ליטיום פרימריז.
ערן
מעבר לכך, אני אישית לא אוהב להיות מחובר לחברה מסויימת עם סוללות מיוחדות שלה (סטרימלייט). בכלל, קונספט של פנס שכל כולו הוא גוף המטען כמו מגלייט לדעתי עבר מן העולם. פרקת את הסוללה, תפתח, תחליף ותמשיך לעבוד, אל תכניס אותו למטען קיר/רכב ותסתכל לשמיים במשך 4 שעות שיטען. השילוב האידאלי לדעתי הוא גם אפשרות לסוללה נטענת וגם סוללות ליטיום פרימריז.
ערן
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד