אל תתנו להם רובים!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: אל תתנו להם רובים!
גלוקון כתב:מבלי להתייחס לירי המאבטחת, פעם קראתי עצה,שבארה"ב אל תפרוץ לחצר של שכנך- כי לך תדע מה יש לו בבית.
אותו בחור עשה דבר מאוד לא חכם, אני לא יודע אולי זה גם פלילי. מה הוא ציפה,שהיא תגיד שהדלי זה גשם?
לא. הם היו צריכים לצפות לתגובה כלשהי, אבל ירי לעברם זו תגובה מוגזמת, לא במקום, אסורה ואין לי ספק שהיא לא כלולה ב-"סל התגובות" הלגיטימי.
לירות במישהו כי שפך עליך מים ?!
Glockus Contremo
- סליקאי כסף

itamar כתב:simon כתב:ואם ללא התיחסות לבגרות של המאבטחת אני אכתוב
ישנו חג כאשר ילדים זורקים שקיות מים אחד על שני
האם ילדים אלה צריכים לזכור שילדים אחרים יכולים לירות בהם?
גלוקון- אני מבין נכון?
שקית מים במשקל של כמה קילוגרמים שנופלת על ראש של אדם יכולה לפצוע קשה ואפילו להרוג.
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/S ... ntrassID=0
בעיני זה בכלל לא משחק.
לגבי המקרה עצמו - דעתי ידועה. המאבטחת לא הייתה צריכה לשלוף נשק ובטח שלא לירות במקרה הזה.
לגבי הרמה של המאבטחים, הרבה מגהבייטים נשפכו סביב הנושא בפורום הזה כך שכל המוסיף גורע.
כולנו היינו רוצים שעל כל כניסה של קניון וחניון ישמור מאבטח בוגר שייטת מטכ"ל עם הכשרה של שומרי הראש של ביבי - וכולנו יודעים שזה לעולם לא יקרה.
אם לא לעולם אז לפחות עד שיקרה איזה אסון/ארוע מכונן שישנה את פני כל מערך האבטחה מקצה אל קצה.
א.
אני לא מסכים איתך, אני לא רוצה שבכל קניון וחניון יעמוד בכלל מאבטח ויחטט לי בחפצים...
דרך אגב, בזמנו כשעבדתי בתור קב"ט בקניון, המאבטחים בשערים קיבלו אך ורק גז מדמיע.
אחד מהם סיים פעם עם יד שבורה, בעיקר בגלל שהיה אידיוט.
ואני עדיין מחכה לכותרת על כך שמאבטח נדקר ממחט של נרקומן לאחר שחיטט בתיק.
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף

אני לא מסכים איתך, אני לא רוצה שבכל קניון וחניון יעמוד בכלל מאבטח ויחטט לי בחפצים...
אז מה אתה מציע במקום?
יש לנו קצת נטיה לשכוח, אבל איפשהו בתחילת שנות ה-2000 מחבלים התפוצצו כמו פופ קורן בכל מקום.
נכון יש עכשיו רגיעה ואיתה חלה גם התדרדרות ברמה של הבדיקות והמאבטחים. אבל תחושת הבטן שלי אומרת שברגע שנשלח את אותם מאבטחים הבייתה לא יקח הרבה זמן ונעמוד שוב בפני אותה מציאות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אז מה אתה מציע במקום?
יש לנו קצת נטיה לשכוח, אבל איפשהו בתחילת שנות ה-2000 מחבלים התפוצצו כמו פופ קורן בכל מקום.
נכון יש עכשיו רגיעה ואיתה חלה גם התדרדרות ברמה של הבדיקות והמאבטחים. אבל תחושת הבטן שלי אומרת שברגע שנשלח את אותם מאבטחים הבייתה לא יקח הרבה זמן ונעמוד שוב בפני אותה מציאות.
זוכר את השיר של אריאל זילבר מילים של יהונתן גפן:
"אם חיילת חיב"ה בקולנוע
תחפש לך בתחתונים
לא, אל תנסה איתה לקבוע
זאת היא לא חיילת, זה אני "
http://www.shiron.net/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=162&wrkid=4038
חיב"ה = חיילות בשרות המשטרה
שזה בעצם שח"מ של היום.
בתהליך ההפרטה שעובר על המדינה ב20 -30 שנה הופרט גם הביטחון
הארגונים הפרטיים נכנסו לתוך הוקום שנוצר.
יוחזר או תוחזר האחריות לביטחון האזרחים למי שאמון על כך!
הייתי שמח למפלגה שמדיניות החוץ שלה לכיוון ימין ומדיניות הפנים שלה לכיוון שמאל.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
donduck כתב:מה עוד צריך לקרות על מנת שמישהו שם למעלה יתעורר ויגאל אותנו מכל ה"מאבטחים" האלו?
מספיק כבר עם כל השומרים, מאבטחים ושאר ירקות רקובים![]()
משהו בסוף הכתבה הזו מעודד אותי. הכוונה לתבוע גם את מי שאישר רשיון לאותה גברת, ואני מקווה שיוסיפו לתביעה את כל השרשרת שטיפלה בה כולל חברת ההכשרה והמדריכים שהסמיכו אותה לסכן את כולנו.
הלוואי ויתבעו את כל בעלי רשיון מדריך ירי כמקשה אחת !!!
והסוף לישרא בלוף
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
itamar כתב:אני לא מסכים איתך, אני לא רוצה שבכל קניון וחניון יעמוד בכלל מאבטח ויחטט לי בחפצים...
אז מה אתה מציע במקום?
א.
אתה יכול גם לשלש את השומרים מצידי במילא בקרוב המזרח התיכון יבער.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
itamar כתב:אני לא מסכים איתך, אני לא רוצה שבכל קניון וחניון יעמוד בכלל מאבטח ויחטט לי בחפצים...
אז מה אתה מציע במקום?
א.
גם בתחילת שנות ה-2000 נתקלתי בלא מעט מאבטחים הזויים, אפילו יותר מאשר היום.
אני לא מייחס את הירידה בטרור לתרבות החיטוט בתיקים.
- סליקאי טיטניום

רפתן כתב:donduck כתב:מה עוד צריך לקרות על מנת שמישהו שם למעלה יתעורר ויגאל אותנו מכל ה"מאבטחים" האלו?
מספיק כבר עם כל השומרים, מאבטחים ושאר ירקות רקובים![]()
משהו בסוף הכתבה הזו מעודד אותי. הכוונה לתבוע גם את מי שאישר רשיון לאותה גברת, ואני מקווה שיוסיפו לתביעה את כל השרשרת שטיפלה בה כולל חברת ההכשרה והמדריכים שהסמיכו אותה לסכן את כולנו.
הלוואי ויתבעו את כל בעלי רשיון מדריך ירי כמקשה אחת !!!
והסוף לישרא בלוף
Be careful what you wish for
עוד עלולים לתבוע גם את מי שהכשיר את מדריכי הירי
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
כל עוד הכשרת המאבטחים היא מסחרית, וקיימת תחרות מי מהגופים פוסל פחות- זה מה שיקרה. תארו לעצמכם מה היה קורה אילו בוחני הנהיגה היו גופים מסחריים- ישמרנו האל! לצערי, גם כאן כל נושא המאבטחים מסכן את הציבור יותר ממה שהוא תורם. תנסו להזכר כמה פיגועים מנעו מאבטחים וכמה אזרחים קיפחו את חייהם מידי ה"מאבטחים".
מדיניות מטורפת של משרד הפנים: מצד אחד צמצום כלי הנשק שבידי הציבור, ומצד שני ניפוק רשיונות עם בקרה כמעט מינימלית לכל דורש שנושא בתואר "מאבטח".
מדיניות מטורפת של משרד הפנים: מצד אחד צמצום כלי הנשק שבידי הציבור, ומצד שני ניפוק רשיונות עם בקרה כמעט מינימלית לכל דורש שנושא בתואר "מאבטח".
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
רמי, בפעולות מניעה, לעולם לא ניתן לדעת שיעורי הצלחה.
אני הצטרפתי לענף הקליעה בין היתר כי הייתי נגד "מסדרי בושה" עליי אישית, אבל כיום לא הייתי מוצא לנכון להשאיר מרכזים מסחריים הומי קהל ללא כל אבטחה חמושה (עם זאת, הייתי מעדיף שיבלמו מחבלים במקום היווצרם ולא על היעד).
אני הצטרפתי לענף הקליעה בין היתר כי הייתי נגד "מסדרי בושה" עליי אישית, אבל כיום לא הייתי מוצא לנכון להשאיר מרכזים מסחריים הומי קהל ללא כל אבטחה חמושה (עם זאת, הייתי מעדיף שיבלמו מחבלים במקום היווצרם ולא על היעד).
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור45 כתב:רמי, בפעולות מניעה, לעולם לא ניתן לדעת שיעורי הצלחה.
ליאור, אתה מבקש להכריז מלחמה על תעשיית חדרי השינה וסככות הגורן בשטחי הרשות ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
יש הבדל בין להעדיף לבין להכריז...
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד