מחפש פנס

מכירה, קניה, החלפות, המלצות ועוד, ציינו בנושא אם ההצעה היא למכירה או לקניה.
הפורום מיועד לחברי האתר בלבד, אין לפרסם בו מודעות מסחריות - אלו ימחקו מהמערכת.

חוקי הפורום

1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.
2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.

לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים

Re: מחפש פנס

על ידי higt-power » 26 יולי 2011, 10:49

לדעתי שלושתם מעולים
לגבי האיגלטאק אני אישית לא מצאתי שום סיבה ללכת לדמים ה"טקטים" לכל דגם כזה יש דגם "אזרחי"
שעושה בדיוק אותו דבר רק ב10$ פחות .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי EMT » 26 יולי 2011, 12:47

טוב לאחר סינון נוסף נשארנו עם POLYTAC LED ב-220 ש''ח וEAGLETAC T100C2 בין 320 ל-210 ש''ח .

צריך לישון על זה
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ערן.ב » 26 יולי 2011, 13:39

דווקא בארץ הדגמים הטקטיים עולים פחות מה"אזרחיים". מספר ייתרונות, מעבר לכך שהטקטיים עמידים יותר ל"Recoil" (לנשק).

1. אחיזה נוחה יותר בגוף הפנס, תוספת טבעת להפעלה ביד אחת ל"אחיזת סיגר" בשילוב אקדח.
2. אלומת אור ממוקדת יותר למרחק רב יותר וסנוור.
3. קוטר בית הסוללה מאפשר שימוש בסוללה נטענת 18650 וגם בCR123, מה שלא קורה ברוב הדגמים ה"אזרחיים".
4. בחלק מהדגמים קיים גם "סטרוב" מה שאין באישיים.

ערן
Light solutions -פנסים ותאורה טקטית מתקדמת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי higt-power » 26 יולי 2011, 15:14

ערן.ב כתב:דווקא בארץ הדגמים הטקטיים עולים פחות מה"אזרחיים". מספר ייתרונות, מעבר לכך שהטקטיים עמידים יותר ל"Recoil" (לנשק).
כמו שנאמר כבר בהתחלה אין לבחור שום כוונה לחבר את העסק לנשק

1. אחיזה נוחה יותר בגוף הפנס, תוספת טבעת להפעלה ביד אחת ל"אחיזת סיגר" בשילוב אקדח.
אני מפעיל את הP20C2 MKII של החברה הנ"ל מעל שנה בצורה הזאת, עובד יופי.
נכון בדגם הטקטי יש חיספוס אגרסיבי יותר וטבעת נגד גילגול החלקה גדולה יותר ,אבל כאמור ,מנסיון, מיותר למדי

2. אלומת אור ממוקדת יותר למרחק רב יותר וסנוור.
לא ברמה שאני הבחנתי
3. קוטר בית הסוללה מאפשר שימוש בסוללה נטענת 18650 וגם בCR123, מה שלא קורה ברוב הדגמים ה"אזרחיים".
4. בחלק מהדגמים קיים גם "סטרוב" מה שאין באישיים.
בזה יש,לא שאני משתמש בו.

ערן
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי יאיר אדרי » 28 יולי 2011, 11:41

סתם הארה , יש ברשותי כמות נכבדה של פנסים של חברות ידועות ושל חברות לא ידועות במיוחד שנרכשו בכל מיני צורות. אני כמנהל אחזקה משתמש בהם על בסיס יומי באיזור קשה מאוד לחות ים מי ים ואפילו בתוך התזות מי ים ואפילו מחבר אותם למצלמות תת מימיות (מי ים).
כל הפנסים נשחקים כל הנורות בסופו של יום עברו החלפות עקב סיום חיים כל הפנסים כולל פנסי שור פייר לנובו, סטרימלייט, פנטגון ,ESP ,מאגלייט שצויין כאן, והאיגל האחרון שצויין כאן התנהגו באותה צורה. פנס שיושב בקופסא נשאר חדש תמיד.
היום אני מסתובב עם פנס שאכן אחרי חצי שעה שהוא מופעל ברציפות מתחיל להתחמם אבל עבר כבר התעללות רבה הוא בסך הכל אולטרפייר 501-B מצוייד בנורה 900 לומן וסוללה 18650 3600 MAH.
כמו כן רכשתי כמוהו לכל עובדי הנאמנים במתקן יצור מים הגדול במדינה .
בהצלחה
סופ"ש מהנה
שאף אחד לא יפגע אבל חבל על הכסף עדיף להחליף פעם בשנה פנס ולהנות מחדש.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ערן.ב » 28 יולי 2011, 14:53

יאיר, תן קפיצה ליודפת, דבר עם עמרי או יובל על פנסים...

ברשותי שורפייר שעלה לי 1200 ש"ח ללא הנורה שעלתה עוד 128$ ואני מאד מאד אוהב אותו כל פעם מחדש כשאני מלטף אותו... :lol: שלא לדבר על פולריון ב 8800 ש"ח.......האיכות מדברת מעצמה, תסכים איתי שבמרצדס 500 הרבה יותר מפנק מבסובארו B4, שתיהן מצוינות ושתיהן תיקחנה אותך ממקום למקום.

מסכים שפנס צריך להיות זול, אבל במינימום של איכות לא DX שאז אי אפשר לסמוך עליו שכשתצטרך אותו יפעל באמת.
אני אישית עני מדי בשביל לקנות בזול.

ערן
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי טריגר » 28 יולי 2011, 21:04

אני מכבד את ההחלטה לקנות מותג זה או אחר.
בקניה כמובן יש חלק נכבד של פסיכולוגיה.

אני "משתמש פשוט" הפנס משמש אותי לטיולים ברגל, לטיולי ג'יפים, קמפינג, פה ושם בחצר בערב.
יש לי גם אחד על צרור המפתחות של הג'יפ
ואחד קבוע בתיק היומיום.
לפעמים כשאני רוצה לעבוד על משהו נקודתית ברכב באמצע הלילה ואין לי כוח לפתוח את התאורה.
פה ושם מילואים.

זרוקים לי בבית לא מעט פנסים, כוללללללם מדיל אקסטרים.
(אה, גם יש כמה מגלייטים מהתקופה שזה היה "נחשב")
לפני שקניתי את הדגמים הללו קראתי עליהם בכל מיני פורומים.
ונכון שחלקים היו קניות לא מוצלחות.
והאמת שאין לי ספק שאם הם יריחו מים הם לא יאהבו את זה.
אבל איך שלא נסובב את זה, במחירים שהזכרתם כאן אני קונה לא מעט פנסים כאלו...
לא כואב הלב כשהוא נאבד או נשרט.
וכשמשהו בו לא בסדר- הוא הלך לפח. ובמקומו יש עוד אחרים בסביבה.

כל אחד, יעשה כראות עיניו. יתרונות לכאן ולכאן.
העיקר, הבריאות!
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי spy » 29 יולי 2011, 23:17

גם אני משתמש פשוט.
גם לי יש מאגלייטים "מפעם".
וגם אני משתמש בפנסים של DX: אחד - מבוסס גוף 501B ונורה R5, אחד - קטן (123X1) עם נורא Q4, אחד - נטען בתצורה של מצית רכב שנצא באופן קבוע ברכב של אישתי.
אין לי מילא רעה להגיד על המוצרים הנ"ל, כל עוד מקפידים על 2 כללים פשוטים:

1. כשמזמינים פנס - לא ללכת על הדגמים שמשתמשים בטכנולוגיה שיצאה אתמול. לא נבון לצפות שנורה שעולה 200 דולר בחברות חרות תימכר ב-DX ב-25 ולא יהיה הבדל. דוגמה - לא הייתי קונה פנס עם נורא LT6, SST או MC-E, אלא לכל היותר R5. זאת טכנולוגיה יותר וותיקה והסינים כבר יודעים לייצר נורות טובות ובזול.
2. כשהפנס מגיע - לפרק אותו, לגרז היטב את כל ההברגות והאטמים, להוסיף אטמים אם לא היו, לשפר פיזור חום ע"י הוספת נייר אלומיניום מסביב לבית נורה.

הפנס הקטן נמצא ברשותי כבר מעל שנה ולא מגלה כל בעיה בשימוש מסיבי למדיי.
הפנס הגדול עדיין יחסית חדש, הזמן יראה.
הפנס ברכב כמעט ללא שימוש, גם מעל שנה, גם ללא כל בעיה.

אני לא מקבל אחוזים מ-DX (הלוואי), אני רק חושב שבעידן שבו כמעט הכל מיוצר בסין לא צריך למהר להוציא המון כסף, אלא אם כן יש לכך סיבה ממש טובה או שיש מישהו אחד שמממן את הרכישה. לפעמים מאחורי שם מפוצץ ודגל אמריקאי תגלו כיתוב על רכיב זה או אחד שיעיד על כך שהוא יוצר במדינה שעל דגלה יש 5 כוכבים בלבד...
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי higt-power » 30 יולי 2011, 15:56

טוב חברים לאור הדברים שנאמרו פה עשיתי קצת שופינג ברחבי הרשת והגעתי לכמה רשמים/מסכנות .
אתה יכול לקנות פנס מדור קודם בביצוע דיל אקסטרים במחיר שבין 15 ל20 דולר ,שישמש אותך שנה שנתים.
אוו שאתה יכול לקבל פנס פי2 יותר איכותי מאותו דור ובביצוע של חברה לא יוקרתית אבל מוכרת ובעלת סטנדרט מערבי באיזור של 30 -50 דולר שישמש אותך כמה שנים.
אוו במילים אחרות אוו תמורה מלא למיטב כספך אוו "חצי פנס" בחצי הכסף ,ונכון הוא שעבור רוב השימושים הכללים שלנו האנשים ה"פשוטים" ולא ה"טקטים" זה לא רק מספיק אלה מעל ומעבר.
לגבי יצור בסין ,לא סוד הוא שהיום חלק גדול מהחברות בעולם (ולא רק בתחום הפנסים) מיצרות חלקים במוצר אוו אפילו את כולו בסין בטח כוללות בתוכו רכיבים כאלו .
אבל יש הבדל גדול בין מוצר שמתוכנן במערב ומיוצר בתוך בקרה מערבית על איכויות המוצר ותהלכי היצור לאותם העתקים סינים שמבוצעים בסטנדרטים סינים של פשוט מהיר וזול זאת תמיד תשובה נכונה.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי EMT » 12 אוגוסט 2011, 19:50

לאחר הפסקת חשמל בבית בבניין בן16 קומות ותובנה דיי מיידית עד כמה פנס טקטי מחברה איכותית וגם פנס מפוצץ בלומנים מ-DLX מיותרים לחלוטין ויחד עם תובנה כי הפנס מהתחלה לא היה מיועד לנשק הוזמן STREAMLIGHT POLYTAC90
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 13 אוגוסט 2011, 10:09

לי יש עדיין 3 פנסי מגלייט AA בני 15 שנה ++, עברו הרבה מילואים והתעללויות, ועובדים כמו חדשים.
לפני כמה שנים נשבר לאחד מהם הקפיץ האחורי מעייפות החומר והוחלף חינם על ידי היבואן בארץ על ידי חנות חגור ברח' הרואה ברמת גן(השירות לכל החיים הפתיע גם אותי).
לפני 3 שנים שידרגתי אותן לנורת 1 ואט LED על ידי קיטים שקניתי בארה"ב במחיר של 10$ האחד. הקיט כלל גם פקק אחורי עם מפסק מה שהתברר כגאדג'ט מיותר בהחלט. התקלקל אחרי שנה, וחזרתי למכסה האחורי המקורי של מגלייט.
הנורות מחזיקות עדיין מעמד, מאירות יפה וחוסכות את הצורך המעצבן של להחליף כל הזמן את נוריות הליבון הזעירות של הפנס הזה. אותו כנ"ל גם לגבי סוללות... מאז שעברתי ל-LED נכנס בהן נס פח השמן.. עובדות ועובדות ועובדות...

בקיצור... אני עדיין לא רואה את עצמי משלם על פנס עם נורה שעולה $200, וסוללות ליתיום שעולות 25שח ליחידה.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי EMT » 13 אוגוסט 2011, 11:47

אם תשווה כמה סוללות AA או AAA אתה קונה במקום סוללות ליטיום תגלה שליטיום יוצא זול יותר :)

מה גם מאגליט זה פנס אחרון שניתן להגדיר כי ''זול'' :)

נ.ב. גם לי היה מגליט קטן (MINI) , נתתי אותו לסבים במלחמה האחרונה. הם היו צריכים פנס קטן לשעת חרום וזה ישתלב שם יפה . עם זאת - נורת הלוגן שהיתה בו הוחלפה (רץ כרגע על חלופית) ובזמנו עלה הון ביחס למה שניתן לקנות בכסף הזה היום.

גם היום מגלייט לא זול !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי higt-power » 13 אוגוסט 2011, 19:45

היו ימים שבהם באמת מגה-לייט היו יקרים .
היום 13-18 דולר באיי-באי יביאו לך את המיני מגה-לייט עד לתיבת הדואר שלך .
10-20 דולר נוספים יביאו לך את כל השידרוגים שרק רציתה ,ויש בשפע מ30 לומן שפועל 25 שעות
דרך 50 לומן שפועל 15 שעות ועד 140 לומן שפועל 5 שעות וכל זה על על שתי סוללות AA שתוכל
לקנות בכל חנות לא רק בארץ אלה בכל חור בעולם שרק תהיה בו .
יש דם מבחר של מפסקים מכל מיני ספקים ונרתיקים ואביזרים נלווים ומה לא?!
אבל במגה-לייט לא שקטו על השמרים ומצעים גרסת לד משלהם ויש גם דור המשך למשפחה.
הXL50 נותן 8.75 שעות תאורה במעל 100 לומן מ3 סוללות AAA וכל זה במחיר של פחות מ40 דולר בתוך תיבת הדואר שלך .
אני מכיר הרבה פנסים על סוללות CR123 שלא מגיעים לזה .

לגבי הסוללות
קודם כל היום כל הסוללות שאנחנו קונים בסופר תחת השם "אלקלין" אלו למעשה סוללות ליטיום בצורה כזאת אוו אחרת .
המחיר בארץ לסוללות CR123 בשוק נע בין 20 ל35 ש"ח ליחדה .
בדיוק הרגע הסתכלתי כמה עלתה לי חבילת הסוללות AA שנמצאת פה באחת המגירות,19.99 ל12 סוללות אלקלין של פיליפס מחיר מלא.
איתה במיגרה שוכבת עוד חבילה שקיניתי באיזה מבצע וזאת עלתה 18.99 ל16 סוללות .
ככה שאתה יכול לקנות המון סוללות להמון זמן במחיר של שתי סוללות ליטיום בארץ .
אני אישית קונה את הCR123 באיי-באי המחיר בד"כ מקצת פחות מדולר עד 2 דולר.
AA וAAA מספיק זול בארץ בשביל לא להתעסק עם הזמנה מחו"ל.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ערן.ב » 13 אוגוסט 2011, 20:27

סוללה CR123 עולה 12 ש"ח, שלח לי הודעה פרטית ואסביר היכן. סוללה איכותית.

לעולם לעולם לעולם לא יגיע פנס עם סוללות אבץ/אלקליין וכו' לביצועים של פנס מופעל ליטיום. תאר לעצמך מה היה קורה אם בסלולרי שלך או במחשב הנייד היתה סוללה אחרת מליטיום...היה עובד מספר דקות בודדות ונפרק. וגם בתחום הליטיום קיימות כבר פריצות דרך ליותר אנרגיה בפחות גודל/משקל.

מעבר לכך, זהו אתר נשק ולכן אין להתעלם מהצד הטקטקי. לסוללות ליטיום יש חיי מדף פי 10 בדיוק מכל סוללה אחרת. שם בצד כמה למקרה חרום, לפעילות מבצעית, עובד ביום-יום עם ליטיום נטען והחיים יפים.

שוב מעלה לכאן אתר שבודק ומדרג פנסים. תראו לי את מגלייט שם או באיזשהו פורום מכובד, שבו הוא נחשב לפנס איכותי. נכון, פעם מגלייט היה ה-דבר, כולנו גדלנו והערצנו אותו, אבל היום לדעתי תם זמנו, לא מיישר קו עם רמת הפנסים בשוק. ולא משנה איזה שידרוג יבצעו בו.

זה הקישור לאתר, אישית, אני לא קונה פנס שקיבל פחות מ 8.5 בסעיף התאורה. אגב, בעל האתר גולש וותיק ומכובד ב CPF

http://www.light-reviews.com/news.html

בברכת שבוע טוב
ערן
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי higt-power » 13 אוגוסט 2011, 23:59

ערן.ב כתב:סוללה CR123 עולה 12 ש"ח, שלח לי הודעה פרטית ואסביר היכן. סוללה איכותית.

תודה על הרצון הטוב ,אבל כאמור אני קונה את הסוללות שלי בעלות של קצת יותר מ3 שקלים .
סוללות ליטיום 1300mAh מעולות ,נבדקו במשך מספר שנים כבר על הפנסים שלי .
עובדות יופי .
אם היתי רוצה לקנות דווקא כאלו עם "פירמה" ו"קיבול גבוהה" זה היה עולה לי כפול ואם ממש היתי
נסחף לSUREFIRE זה היה עולה לי 8 שקלים בערך .
אצלי בתיבת הדואר בלי נסיעות ובלי קומבינות למנהן .

ערן.ב כתב:לעולם לעולם לעולם לא יגיע פנס עם סוללות אבץ/אלקליין וכו' לביצועים של פנס מופעל ליטיום.

מכיר את הסרט של ג'ימס בונד "לעולם אל תאמר לעולם לא " :lol:
מכל מקום המטען החשמלי האגור בסוללת אלקלין לא שונה בהרבה מזה האגור בסוללת ליטיום CR123 עם קיבול שלmAh 1300 (למעשה הוא מעט גבוהה יותר).
הבעיה היא שקשה למשוך מסוללת אלקלין זרם גבוהה מ500mA (בתאוריה אפשר עד 700 אבל זאת תאוריה ).
אז נכון שיש בעיה ליצר "הספק תאורה גבוהה" אולם כאשר אתה מוציא הספקים סבירים של 80עד120 לומן בהחלט אפשר להגיעה לתוצאות יפות .

ערן.ב כתב:
תאר לעצמך מה היה קורה אם בסלולרי שלך או במחשב הנייד היתה סוללה אחרת מליטיום...היה עובד מספר דקות בודדות ונפרק. וגם בתחום הליטיום קיימות כבר פריצות דרך ליותר אנרגיה בפחות גודל/משקל.

ראשית בוא נפריד ולא נבלבל את עצמנו יש סוללות "ליטיום" שהם מקורות כא"מ מתכלים ויש "ליטיום -יון"/"ליטיום פולימר" שאלו מקורות נטענים כל הקשר בנהם הוא רכיב הליטיום בהם ולא יותר .
מעבר לזה אני לא צריך לדמין לעצמי יש לי עדין מחשב שעובד על סוללת ניקל-מטאל שהן חלשות מהאלקלין ואפילו עם סוללה בסוף חייה הוא עובד שעתים בימו היפים הוא עבר 5 שעות על אותה סוללה .
אני גם יכול להדגים לך שאני יכול להפעיל פלא פון מסוללת אלקלין AA ומעגל step-up בסיסי.

ערן.ב כתב:
מעבר לכך, זהו אתר נשק ולכן אין להתעלם מהצד הטקטקי. לסוללות ליטיום יש חיי מדף פי 10 בדיוק מכל סוללה אחרת. שם בצד כמה למקרה חרום, לפעילות מבצעית, עובד ביום-יום עם ליטיום נטען והחיים יפים.

בוא לא נסחף פה
לסוללות "ליטיום" יש חיי מדף של 10 שנים ואילו לסוללות אלקלין יש אורך חיי מדף של 5 .
מצד שני לכל סוללה יש פריקה עצמית מסוימת וככל שהסוללה תשב יותר ככה היא תהיה יעלה פחות .
ושוב היות שסוללת AAA/AA עולה לי שליש ופחות מסוללת CR123 אני יכול להרשות לעצמי להחליף לפעמים .

נכון אנחנו אתר נשק ,אבל רוב האנשים הם אזרחים מהשורה שהסיכוי שיצטרכו לעלות במדרגות בזמן
הפסקת חשמל ,יצטרכו להחליף צמיג ,לחפש מתחת לאוטו חפץ שנפל ....... עולה עשרות מונים
על הסיכוי שיצטרכו לעשות פעילות "טקטית",ולזה הפנסים הללו מספיקים מעל ומעבר.
אני זוכר ימים שמי שהיה לו SUREFIRE G2 עם 60+ לומן היה נחשב "סופר טקטי" אז למה היום
אי אפשר להסתדר עם 70 אוו 100 לומן ?
כי ככה החליט ההוא שמבין ?
הרי אפילו במצב "טקטי" הסיכוי שאנחנו האזרחים הפשוטים נצטרך לפעול בטווחים של מעל 25 מטר
נמוך מאד .
ערן.ב כתב:
שוב מעלה לכאן אתר שבודק ומדרג פנסים. תראו לי את מגלייט שם או באיזשהו פורום מכובד, שבו הוא נחשב לפנס איכותי. נכון, פעם מגלייט היה ה-דבר, כולנו גדלנו והערצנו אותו, אבל היום לדעתי תם זמנו, לא מיישר קו עם רמת הפנסים בשוק. ולא משנה איזה שידרוג יבצעו בו.

זה הקישור לאתר, אישית, אני לא קונה פנס שקיבל פחות מ 8.5 בסעיף התאורה. אגב, בעל האתר גולש וותיק ומכובד ב CPF

http://www.light-reviews.com/news.html

בברכת שבוע טוב
ערן

זה לא היה קשה מידי (נכון ,זה דור ישן)
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד