משרד לבטחון פנים-על הפנים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: משרד לבטחון פנים-על הפנים
לתשומת לבך בדף השני התגובה של היגט.
ואני ממליץ על התגובה שלו בעמוד 3 ...
תגובה שנלקחה מכדור בדולח ( אתה גם ממליץ על מניות? (פה היה צריך להיות פרצוף מחייך אבל זה לא עובד ) %%$0066 )
מספר הניסיונות כמספר החברים החדשים שמגיעים לאתר עם "וינטלטור" במפרשים ,ואחרי שבוע מתברר להם שנתקו להם את השלטר .
דרך אגב ,שים לב מה קרה עם 0.22 :
פיתרון לבעית רישוי 0.22
כרגיל במקום לטפל בבעיה הכוללת כל אחד מוצא פיתרון מקומי.(ללא צליל ביקורת ,אני ממש מבין אתכם)
בקיצור : אף אחד לא סופר את שוק הנשק האזרחי
180000 נושאי נשק ,החלפה של נשק פעם ב20 שנה בממוצע ,זה אומר 900כלים בשנה לחלק ל10 חנויות נשק ותבין כמה השוק הזה קטן . שלא לדבר על זה ש179941 איש לערך מגיעים למטווח פעם ב3 שנים.
חנויות הנשק רואות רק את השוק הארגוני ,ושם הבעיה של השוק האזרחי
הקשר הוא כזה :חברות השמירה ובעלי המטווחים פונים לאחראי על פיקוח כלי יריה ומסבירים לו שחייבים בחוק להגדיר את מסלול ההכשרה וכמות האימון של כל נושא נשק כי ככל שהפיקוח הדוק יותר יכנס לי יותר כסף (ע"י ימי הכשרה ומטווחים) ובשביל להצדיק את זה אני מראה כל מיני מקרים של חוסר הכשרה והתנהגות רשלנית.
מה שהם לא מראים זה שאת חוסר ההכשרה וההתנהגות הרשלנית הם יצרו ע"י הכשרה רשלנית של כל אידיוט מצוי.
ועכשיו זה גם "זולג" להכשרה של ה"מכשירים" בהתחלה היה להם "תעודת הוראה" ועכשיו יש להם "רישיון מדריך" (תעודה היא לכל החיים , רישיון מותנה בתשלום והכשרה) ... בהתחלה עברת קורס מדריכי ירי ועכשיו יש מדריך בכיר שעכשיו יש לו הכנסה קבועה והוא מדריך את המדריך שמדריך ... אתה הבנת את זה ברוך?
ועוד משהו... כל כמה זמן מגיע לפה בחור חדש ,שדקה אחרי שהוא קיבל רישיון לנשק מסביר לכל העולם ואחותו למה לאחרים אסור לתת.
העתיד כבר כאן ... והעתיד צבוע בצבע כהה מאד
ואל תדאג , מי שבאמת ירצה כבר ימצא את ה"קומבינה" שלו לנשק הפרטי שלו. (אני כבר מצאתי)
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
תודה לכם חברים .
אבל האמת אם אתה שהסיבה לכך שאני מגיב כפי שהגבתי נמצאת דווקא בע"מ 10 של אותו אשכול
והלאה .
תוכלו להתרשם גם פה מאותה גברת בשינוי עדרת .
שימו לב במיוחד לדברים של אבי מור בע"מ 2 .
אבל האמת אם אתה שהסיבה לכך שאני מגיב כפי שהגבתי נמצאת דווקא בע"מ 10 של אותו אשכול
והלאה .
תוכלו להתרשם גם פה מאותה גברת בשינוי עדרת .
שימו לב במיוחד לדברים של אבי מור בע"מ 2 .
שוב, הכל נכון. דיברו על הנושא הרבה עד עכשיו, ולכל אחד יש איזה דוד או גיס שיכול לארגן לו קומבינה. אני רק לא מבין דבר אחד, אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד שמוכן לתרום לטובת המגזר שאני חבר בו (ובואו נבין שאנחנו מגזר), ולטובת הערכים שאני מאמין בהם. אני לא מאמין ב"אני ואפסי עוד" כולם פה צריכים להתאגד ועד שזה לא יקרה לא יהיה פה שינוי אמיתי. מי שממונה על קבלת ההחלטות הוא פקיד שעושה את עבודתו נאמנה, אבל אנחנו לא צריכים בהכרח להסכים עם הדרך שלו, ובסופו של דבר אנחנו משלמים לו את המשכורת, ותאמינו לי שלו יש רשיון לנשק...
אם מעבר לשורות הכתובות יקום אדם ויגיד "זה מה שצריך לעשות, בואו נתארגן" אני הולך איתו. שוב, לא גמבה ולא פלפל. זה לא קל אבל אפשר לעשות שינוי. ע"ע חוק הספורט המוטורי.
אם מעבר לשורות הכתובות יקום אדם ויגיד "זה מה שצריך לעשות, בואו נתארגן" אני הולך איתו. שוב, לא גמבה ולא פלפל. זה לא קל אבל אפשר לעשות שינוי. ע"ע חוק הספורט המוטורי.
- סליקאי ארד

אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
בחדשות הודיעו שהוא נהרג
השוד השני עם הרוגים השבוע, אבל מי סופר,,
השוד השני עם הרוגים השבוע, אבל מי סופר,,
פחות -לרוב זה יותר,,