השלם אינו סכום חלקיו - אבי מור
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: השלם אינו סכום חלקיו - אבי מור
higt-power
1. אי אפשר להרוג ענף ספורט בקלות כזאת. יהיו רישיונות. מי שלא לוקח סיכונים - ממשיך לקטר
2. טעות - איגוד מקבל כסף על כל ספורטאי חבר בו, לא משנה מה תחומו - אולימפי או לא. מעבר לכך יש הקצבות נוספות בתחום האולימפי מסעיפי תקציב אחרים.
3. נוהלים המאגדים את הסוגיה של כניסת אורחים חמושים רשמים למדינה מאוד פשוטים ושקופים. חברות אבטחה עושות את זה, שגרירויות עושות את זה, חברות אבטחה זרות עושות את זה (כן כן, זה נכון). מניסיון - עושים תהליך פעם אחת ואז זה מתחיל לזרום.
4. אתה צפוי לשלם כ500 ש''ח בשנה להתאחדות גם ככה. מה גם זה לא סוף סיפור. כיום יש בענף הירי הלא אולימפי בישראל (ירי מעשי, צלפי משא''ז ) פלוס שרידים של ''צלחות חרס'' כ-1000 איש (אלה שרשומים ומשלמים את האגרות לאיגוד). זה כוח מספיק גדול כדי להניע תהליכים.
5. עמותת צלפים יושבת גם היא תחת איגוד הקליעה ולא משש מרוצה מזה.
בשורה תחתונה - אותי למדו שמי שמעז מנצח. נכון זה כרוך בסיבוכים כאלה ואחרים, נכון דרך לא חלקה , אבל בסוף צולחים את התעלה בהצלחה
1. אי אפשר להרוג ענף ספורט בקלות כזאת. יהיו רישיונות. מי שלא לוקח סיכונים - ממשיך לקטר
2. טעות - איגוד מקבל כסף על כל ספורטאי חבר בו, לא משנה מה תחומו - אולימפי או לא. מעבר לכך יש הקצבות נוספות בתחום האולימפי מסעיפי תקציב אחרים.
3. נוהלים המאגדים את הסוגיה של כניסת אורחים חמושים רשמים למדינה מאוד פשוטים ושקופים. חברות אבטחה עושות את זה, שגרירויות עושות את זה, חברות אבטחה זרות עושות את זה (כן כן, זה נכון). מניסיון - עושים תהליך פעם אחת ואז זה מתחיל לזרום.
4. אתה צפוי לשלם כ500 ש''ח בשנה להתאחדות גם ככה. מה גם זה לא סוף סיפור. כיום יש בענף הירי הלא אולימפי בישראל (ירי מעשי, צלפי משא''ז ) פלוס שרידים של ''צלחות חרס'' כ-1000 איש (אלה שרשומים ומשלמים את האגרות לאיגוד). זה כוח מספיק גדול כדי להניע תהליכים.
בשורה תחתונה - אותי למדו שמי שמעז מנצח. נכון זה כרוך בסיבוכים כאלה ואחרים, נכון דרך לא חלקה , אבל בסוף צולחים את התעלה בהצלחה
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
אולי כדאי להבהיר קצת את השתלשלות הדברים בעבר:
עד תחילת שנות האלפיים, כל מי שסיים קורס ירי מעשי הציג את תעודת הסיום, וקיבל מייד רשיון לאקדח. זה הפך לדלת אחורית להשגת רשיונות לאנשים שלא עמדו בתבחינים. נזכיר רק את השלט שהיה במטווח רמת גן שהזכיר קורסים לקבלת רשיון אקדח. המטווחים עבדו שעות נוספות (לדוגמה, ב"בול" היו שני קורסים כל ערב ועוד כמה בימי שישי ושבת).
דבר דומה קרה עם רובי האוויר והטוטו (ואני לא נכנס כאן לשאלה למה רובה אוויר נחשב בישראל "כלי יריה"), כשכל אחד שרצה רובה כזה נרשם כחבר מועדון, קנה רובה ומאז נעלמו עקבותיו.
באיזה שהוא שלה אגף רישוי כלי יריה הבין שרוב מקבלי הרשיונות ל"אימונים בקליעה" לא רואים תחרות אחת מרגע שסיימו את הקורס וקבלו רשיון (כמובן שהיו גם רבים שנשארו, אבל הם היו מיעוט), ובעקבות זה הם עצרו לחלוטין את הרשיונות לאימונים בקליעה.
זה לקח די הרבה זמן עד שאיגוד הקליעה הגיע אתם להסדר בנושא, כאשר הדרישה של רשוי כלי יריה היתה להראות פעילות. איגוד הקליעה הצליח להגיע למצב בו משרד הפנים סומך על האיגוד שלא יהיו קומבינות, והאיגוד הוא הגורם המאשר שאכן בעל הנשק הוא ספורטאי פעיל עפ"י הקריטריונים שנקבעו - בהתחלה 3 תחרויות בשנה, כיום 5.
צריך לקחת בחשבון שלפני שעושים כל פעולה מהסוג שמוזכר כאן, חובה להגיע להבנה עם יעקב עמית שהוא מוכן לקבל את האיגוד כגורם מוסמך לאשר שהיורים אכן פעילים, אחרת נמצא את עצמנו בלי רשיונות לאקדחים, לתחמושת וכד'.
עד תחילת שנות האלפיים, כל מי שסיים קורס ירי מעשי הציג את תעודת הסיום, וקיבל מייד רשיון לאקדח. זה הפך לדלת אחורית להשגת רשיונות לאנשים שלא עמדו בתבחינים. נזכיר רק את השלט שהיה במטווח רמת גן שהזכיר קורסים לקבלת רשיון אקדח. המטווחים עבדו שעות נוספות (לדוגמה, ב"בול" היו שני קורסים כל ערב ועוד כמה בימי שישי ושבת).
דבר דומה קרה עם רובי האוויר והטוטו (ואני לא נכנס כאן לשאלה למה רובה אוויר נחשב בישראל "כלי יריה"), כשכל אחד שרצה רובה כזה נרשם כחבר מועדון, קנה רובה ומאז נעלמו עקבותיו.
באיזה שהוא שלה אגף רישוי כלי יריה הבין שרוב מקבלי הרשיונות ל"אימונים בקליעה" לא רואים תחרות אחת מרגע שסיימו את הקורס וקבלו רשיון (כמובן שהיו גם רבים שנשארו, אבל הם היו מיעוט), ובעקבות זה הם עצרו לחלוטין את הרשיונות לאימונים בקליעה.
זה לקח די הרבה זמן עד שאיגוד הקליעה הגיע אתם להסדר בנושא, כאשר הדרישה של רשוי כלי יריה היתה להראות פעילות. איגוד הקליעה הצליח להגיע למצב בו משרד הפנים סומך על האיגוד שלא יהיו קומבינות, והאיגוד הוא הגורם המאשר שאכן בעל הנשק הוא ספורטאי פעיל עפ"י הקריטריונים שנקבעו - בהתחלה 3 תחרויות בשנה, כיום 5.
צריך לקחת בחשבון שלפני שעושים כל פעולה מהסוג שמוזכר כאן, חובה להגיע להבנה עם יעקב עמית שהוא מוכן לקבל את האיגוד כגורם מוסמך לאשר שהיורים אכן פעילים, אחרת נמצא את עצמנו בלי רשיונות לאקדחים, לתחמושת וכד'.
I think, therefore I am. I think
EMT כתב:higt-power
תתפלא עד כמה זה פשוט
שוב,שנת 1996 זוכר ?
אז זהוא שגם אני היתי בטוח שזה ככה, מסתבר שלא .
אני ישמח לגלות שזה אחרת
עזוב חבל להתווכח על זה ,
שיננו מסכימים שבאיגוד חדש אם יקום יצטרך פונקציות שזאת העבודה המפרנסת שלהם ולא ניתן יהיה
להסתמך על מתנדבים .
נכון להיום מדובר על סכום חד פעמי של 450 ש"ח ומשנה שתבוא אחריה זה יהיה 300 ש"ח בכל שנה בירי המעשי .
וזה כאמור כולל כבר ביטוח .
אגב מי לחץ לעלות את דמי החבר השנתים ?
לא ה"התאחדות",גורמים בעולם הירי מעשי .
בתחום האולימפי אגב אחרי השנה הקרובה המחיר פשוט יחזור ל120 ש"ח בקירוב.
אני לא יודע על איזה מקור אתה מבסס את המספרים שאתה מדבר עלהם ,אני אישית דיברתי עם יאיר
דווידוביץ והוא מסר שסה"כ החברים הכולל הרשום עומד על קצת יותר מ1000 חברים .
אני מיציע שתבדוק את המספרים לפני שאתה קופץ למסכנות .
נוווו
אז למה היא כל כך חפצה ורצה להיכנס להתאחדות ???
הרי 90% ממי שנמצא שם כבר קשור בדרך כזאת אוו אחרת להתאחדות ,ככה שהפתעות גדולות לא היו פה .
אבל אנחנו הרי עיברים אנו, תמיד נזכור בקמיהה את הסטקים במצרים בזמן שהבטן מלאה במן.
בשורה תחתונה - אותי למדו שמי שמעז מנצח. נכון זה כרוך בסיבוכים כאלה ואחרים, נכון דרך לא חלקה , אבל בסוף צולחים את התעלה בהצלחה %%$0066
נכון אבל למשפט הזה יש גם חלק שני פחות מפורסם .......
ואחרי כישלון לרוץ ולצעוק שוב "הצילו" לא בטוח יצליח ,וכולנו מבינים מה מונח פה על הכף ....
נערך לאחרונה על ידי higt-power בתאריך 18 אוגוסט 2011, 10:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
אם תספור תגלה מה שאני מעלה מאוד דומה למה שדווידוביץ מסר.
תספור גם ספורטאי אירסופט שפורשים מאיגוד ותקבל כמאה איש בנוסף.
מתוך אולימפי עשרות בני נוער. חץ וקשת גם פרשו.
רישיונות עפי תבחינים לפני 1996 לא השתנו, מה ששונה זה חובת העמידה בתבחינים המשתנים.
אם אתם מעויינים להמשיך ולתרץ למה לא, וקטר במקביל כמה קשה וכמה אתם מקופחים אז הצלחה.
מתוך אולימפי עשרות בני נוער. חץ וקשת גם פרשו.
רישיונות עפי תבחינים לפני 1996 לא השתנו, מה ששונה זה חובת העמידה בתבחינים המשתנים.
אם אתם מעויינים להמשיך ולתרץ למה לא, וקטר במקביל כמה קשה וכמה אתם מקופחים אז הצלחה.
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
אישגדול כתב:שלא יהיו קומבינות, והאיגוד הוא הגורם המאשר שאכן בעל הנשק הוא ספורטאי פעיל עפ"י הקריטריונים שנקבעו - בהתחלה 3 תחרויות בשנה, כיום 5.
'.
ממתי זה 5?
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
ג'וזף הלר היה גאה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
רק שבסינדיקט של קפטן מיילו מיינדרביינדר, היה לכל אחד מניה וכל אחד הרויח מהקומבינה
ולא שילם דמי חבר ,,,
"יוסריאן ישב לידו בכיסא של טייס המשנה. "אני לא מבין למה אתה קונה ביצים בשבעה סנט ליחידה במלטה ומוכר אותן בחמישה סנט."
"אני עושה זאת כדי להרוויח."
"אבל איך אתה יכול להרוויח? אתה מפסיד שני סנט על כל ביצה."
"אבל אני מרוויח שלושה סנט ורבע על כל ביצה כשאני מוכר אותן בארבעה סנט ורבע לביצה לאנשים במלטה שמהם אני קונה אותן בשבעה סנט לביצה. כמובן, לא אני מרוויח. הסינדיקט מרוויח. ולכולם יש מניה."
יוסריאן הרגיש שהוא מתחיל להבין. "והאנשים שאתה מוכר להם את הביצים בארבעה סנט ורבע ליחידה מרוויחים שני סנט ושלושה רבעים ליחידה כשהם מוכרים לך אותן חזרה בשבעה סנט לביצה, נכון? למה אתה לא מוכר את הביצים ישירות לעצמך ונפטר מהאנשים שאתה קונה מהם?"
"כי אני האנשים שמהם אני קונה אותן," הסביר מיילו. "אני מרוויח שלושה סנט ורבע ליחידה כשאני מוכר אותן לעצמי, ושני סנט ושלושה רבעים ליחידה כשאני קונה אותן חזרה ממני. זה רווח של שישה סנט לביצה. אני מפסיד רק שני סנט כשאני מוכר אותן לחדרי האוכל בחמישה סנט ליחידה. וככה אני יכול להרוויח מקנייה של ביצים בשבעה סנט ליחידה ומכירה שלהן בחמישה סנט ליחידה. איפה שאני קונה אותן בסיציליה בלול אני משלם רק סנט ליחידה."
"במלטה," תיקן יוסריאן. "אתה קונה את הביצים במלטה, לא בסיציליה."
מיילו צחק חרש בגאווה. "אני לא קונה ביצים במלטה," הוא הודה בנימה של שעשוע חשאי קל, שהיה החריגה היחידה מפיכחון תעשייתי קר שיוסריאן אי-פעם ראה אצלו. "אני קונה אותן בסיציליה בסנט ליחידה, ומעביר אותן למלטה בחשאי בארבעה סנט וחצי ליחידה כדי להעלות את מחיר הביצים לשבעה סנט ליחידה כשאנשים באים לחפש אותן במלטה."
"למה הם באים למלטה לקנות ביצים אם הן כל-כך יקרות שם?"
"כי הם תמיד עשו את זה."
"למה הם לא מחפשים ביצים בסיציליה?"
"כי הם אף פעם לא עשו את זה."
"עכשיו אני ממש לא מבין. למה אתה לא מוכר את הביצים בשבעה סנט ליחידה במקום בחמישה סנט ליחידה לכל חדרי האוכל שלך?"
"כי אז חדרי האוכל שלי לא יצטרכו אותי. כל אחד יכול לקנות ביצים של שבעה-סנט-ליחידה בשבעה סנט ליחידה."
"למה הם לא עוקפים אותך וקונים את הביצים ישירות ממך במלטה בארבעה סנט ורבע ליחידה?"
"כי אני לא אמכור להם אותן."
"למה לא תמכור להם אותן?"
"כי אז לא יהיו כאלה שוליים גדולים לרווח. ככה אני לפחות יכול להרוויח קצת בעצמי בתור מתווך."
"אז אתה כן מרוויח בעצמך," הכריז יוסריאן.
"ברור. אבל הכול הולך לסינדיקט. ולכולם יש מניה." (הלר, 2008: 293-292)"
ולא שילם דמי חבר ,,,
"יוסריאן ישב לידו בכיסא של טייס המשנה. "אני לא מבין למה אתה קונה ביצים בשבעה סנט ליחידה במלטה ומוכר אותן בחמישה סנט."
"אני עושה זאת כדי להרוויח."
"אבל איך אתה יכול להרוויח? אתה מפסיד שני סנט על כל ביצה."
"אבל אני מרוויח שלושה סנט ורבע על כל ביצה כשאני מוכר אותן בארבעה סנט ורבע לביצה לאנשים במלטה שמהם אני קונה אותן בשבעה סנט לביצה. כמובן, לא אני מרוויח. הסינדיקט מרוויח. ולכולם יש מניה."
יוסריאן הרגיש שהוא מתחיל להבין. "והאנשים שאתה מוכר להם את הביצים בארבעה סנט ורבע ליחידה מרוויחים שני סנט ושלושה רבעים ליחידה כשהם מוכרים לך אותן חזרה בשבעה סנט לביצה, נכון? למה אתה לא מוכר את הביצים ישירות לעצמך ונפטר מהאנשים שאתה קונה מהם?"
"כי אני האנשים שמהם אני קונה אותן," הסביר מיילו. "אני מרוויח שלושה סנט ורבע ליחידה כשאני מוכר אותן לעצמי, ושני סנט ושלושה רבעים ליחידה כשאני קונה אותן חזרה ממני. זה רווח של שישה סנט לביצה. אני מפסיד רק שני סנט כשאני מוכר אותן לחדרי האוכל בחמישה סנט ליחידה. וככה אני יכול להרוויח מקנייה של ביצים בשבעה סנט ליחידה ומכירה שלהן בחמישה סנט ליחידה. איפה שאני קונה אותן בסיציליה בלול אני משלם רק סנט ליחידה."
"במלטה," תיקן יוסריאן. "אתה קונה את הביצים במלטה, לא בסיציליה."
מיילו צחק חרש בגאווה. "אני לא קונה ביצים במלטה," הוא הודה בנימה של שעשוע חשאי קל, שהיה החריגה היחידה מפיכחון תעשייתי קר שיוסריאן אי-פעם ראה אצלו. "אני קונה אותן בסיציליה בסנט ליחידה, ומעביר אותן למלטה בחשאי בארבעה סנט וחצי ליחידה כדי להעלות את מחיר הביצים לשבעה סנט ליחידה כשאנשים באים לחפש אותן במלטה."
"למה הם באים למלטה לקנות ביצים אם הן כל-כך יקרות שם?"
"כי הם תמיד עשו את זה."
"למה הם לא מחפשים ביצים בסיציליה?"
"כי הם אף פעם לא עשו את זה."
"עכשיו אני ממש לא מבין. למה אתה לא מוכר את הביצים בשבעה סנט ליחידה במקום בחמישה סנט ליחידה לכל חדרי האוכל שלך?"
"כי אז חדרי האוכל שלי לא יצטרכו אותי. כל אחד יכול לקנות ביצים של שבעה-סנט-ליחידה בשבעה סנט ליחידה."
"למה הם לא עוקפים אותך וקונים את הביצים ישירות ממך במלטה בארבעה סנט ורבע ליחידה?"
"כי אני לא אמכור להם אותן."
"למה לא תמכור להם אותן?"
"כי אז לא יהיו כאלה שוליים גדולים לרווח. ככה אני לפחות יכול להרוויח קצת בעצמי בתור מתווך."
"אז אתה כן מרוויח בעצמך," הכריז יוסריאן.
"ברור. אבל הכול הולך לסינדיקט. ולכולם יש מניה." (הלר, 2008: 293-292)"
פחות -לרוב זה יותר,,
לגבי דברי איש גדול (חבל להכניס את כל הטקסט)
אני מתרשם כל פעם מחדש שהאכזריות שאנחנו מייחסים לאותם גופים היא בד"כ סוג של התגוננות מצד הממסד כנגד יורים מטווחים ומדריכים שהחליטו לקחת מצב של אמון ולנצל בדרך סרת טעם. התגוננות שמבוצעת בצורת ברוט פורס, ללא מחשבה אבל התגוננות.
אני נזכר במסיבות יום ההולדת של המטווח בנתניה שגרמו לאותה חקיקה אומללה כנגד ילדים במטווח. וזו דוגמה נוספת. תקראו לזה תמימות אני אקרא לזה אמון, אבל אנחנו באופן קבוע וסיסטמטי יורים לעצמנו ברגל. מטווחים עושים קופה, מדריכים מעלימים עין, יורים מנצלים את הפרצה. רווח אישי בטווח הקצר פגיעה בטווח הארוך בכל הענף, והוצאת שם רע. בוודאי שלא כולם, אבל העובדה שהתחום לא מוקיע בריש גלי את אותם סוררים, מאפשר לתופעה להמשיך בבחינת אם אני לא מגנה את זה, אני מסכים עם זה.
לגבי הנושא עצמו, נראה שנדרשת הודעת תגובה מצד האנשים המתאימים.
אני מתרשם כל פעם מחדש שהאכזריות שאנחנו מייחסים לאותם גופים היא בד"כ סוג של התגוננות מצד הממסד כנגד יורים מטווחים ומדריכים שהחליטו לקחת מצב של אמון ולנצל בדרך סרת טעם. התגוננות שמבוצעת בצורת ברוט פורס, ללא מחשבה אבל התגוננות.
אני נזכר במסיבות יום ההולדת של המטווח בנתניה שגרמו לאותה חקיקה אומללה כנגד ילדים במטווח. וזו דוגמה נוספת. תקראו לזה תמימות אני אקרא לזה אמון, אבל אנחנו באופן קבוע וסיסטמטי יורים לעצמנו ברגל. מטווחים עושים קופה, מדריכים מעלימים עין, יורים מנצלים את הפרצה. רווח אישי בטווח הקצר פגיעה בטווח הארוך בכל הענף, והוצאת שם רע. בוודאי שלא כולם, אבל העובדה שהתחום לא מוקיע בריש גלי את אותם סוררים, מאפשר לתופעה להמשיך בבחינת אם אני לא מגנה את זה, אני מסכים עם זה.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
איסורים וצמצומים מתחילים כאשר מכנים זכות "פרצה בחוק".
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור45 כתב:איסורים וצמצומים מתחילים כאשר מכנים זכות "פרצה בחוק".
זו זכות רק במקום שבו כתוב שחור על גבי חוקה
"right of the people to keep and bear Arm"
זה שם - לא פה.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
EMT כתב:אם תספור תגלה מה שאני מעלה מאוד דומה למה שדווידוביץ מסר.
זהו שלא
אם תלך לעמוד התוצאות באתר ההתאחדות תראה שם מעל 600 שמות באקדח וברובה וכ40 ירי צלחות חרס .
אני ילך איתך עוד 100 באיר סופט (שאני לא הבנתי מראש מה יש להם לחפש בהתאחדות)
רוב היורים ברובה גדול קליבר ממילא פעילים בענפים אחרים אבל נגיד עוד 30 לצורך הדייון שפעילים רק שם.
חשבון פשוט יראה לך מהר מאד שיש לך פחות 400 יורי ירי מעשי בישראל וזה עם שולים נדיבים לטובת הפעילים בשני תחומים לפחות .
אז לא ,בניגוד לדעה הרווחת והלא מסבוססת שהירי מעשי הוא המסה הגדולה בהתאחדות הוא לא.
לספור אותם בתור מה?
חברים באירגון החדש ?
תראה מזה, עוד לא התקדמנו שתי הודעות ואתה כבר לא "ארגון הירי המעשי" אתה כבר "ארגון הירי המעשי ,הרובה הגדול,הקשתים והאירסופט ".
רוצה להוסיף גם את הנשפנים,הרוגטקות,הצייד התת מימי ,הדארטס ומורות זורקות גירים גם כן ?!
בקיצור התאחדות הקליעה איחוד מול מאוחד ,אותה הגברת שינוי אדרת רק יותר יקר ופחות ביטחונות .
כל הזמן אתם תומכי הפירוד מתלוננים על "חוסר קשר מיקצועי" עם התאחדות הקליעה.
איזה "קשר מיקצועי" בדיוק יש לך עם יורה צלחות החרס והקשת?
מתוך אולימפי עשרות בני נוער.
אייך זה בדיוק קשור ?
זה תהליך טבעי שקורא כל הזמן יש נוער שמגיע לחוג בקליעה ומתנסה, חלק נשאר, חלק עוזב.
חלק יחזור ברבות הימים (כמוני למשל),וחלק ינתק מגע מהקליעה ויתעסק בתחביב אחר .
חץ וקשת גם פרשו.
נכון ,לפני 20 שנה .
תראה כמה טוב זה עשה להם .
2-3 מועדונים וכמה עשרות קשתיים זה מה שנשאר .....
ולהזכירך הם לא צריכים רשיונות ,יכולים להתאמן על כל פיסת דשא רענע .
באמת ???!!!!
תספר את זה לאלפי בעלי רובים שבוקר אחד קיבלו מכתב ממשרד הפנים בדואר .
למי אתה חושב שילכו אחרי שיגמרו עם הרובאים ??
אתה חושב שמר בר מנשה שכח אותך?!
תן לו רק זמן ותראה שהוא יזכור אותך יופי!
אבל זה בדיוק מראה על דרך החשיבה המצערת של הרבה בענף הירי המעשי .
"אני ואני עכשו ואחרי המבול"
חשבתה לרגע מה יקרא עם מעל 100 יורי מעשי שהרשיון שלהם הוא בתבחין "מתאמן פעיל" ?
חשבתה על זה שאם לא יהיו רשינות חדשים זה למעשה גזר דין מוות איטי לאותו ספורט שאתם טוענים שאתם אוהבים ?
מה יקרא לדעתך בעוד 10 אוו 15 שנה שאחרוני האקסטרה סופר סיניורים האחרונים לא יוכלו להתחרות יותר עם הספורט הזה ?
(להזכירך אחרוני בעלי תבחין "לפני 96 " מתקרבים רובם בצעדי ענק לגיל 50 ווממשיכים צפונה).
Neon Golden כתב:לגבי דברי איש גדול (חבל להכניס את כל הטקסט)
אתה חי בסרט.
יקחו לנו את הנשק גם אם כל בעלי המטווחים, המדריכים והיורים יהיו ישרים יותר מהמטר הסטנדרטי שנמצא במוזיאון SEVRES בצרפת.
הפחתת מספר כלי הנשק בידי הציבור מוגדרת כיעד לאומי וזה לא משנה מה תעשה. כן זה ברור שכל מיני מקרים חריגים מנוצלים על ידי הרשויות כקטליזטור לתהליך, אבל גם אם לא - זה מה שיקרה (ראה כל נושא רובי ציד, אויר ו-0.22).
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר, אם אני מתאסלם,ועובר לגור במשולש,אני פטור?
פחות -לרוב זה יותר,,
אז הפתרון הוא להמשיך לסבול בשקט?
עד מתי? עד שיכריזו שזהו אין יותר ספורט שקשור לירי?
מספיק עם החגיגיות?
עד מתי? עד שיכריזו שזהו אין יותר ספורט שקשור לירי?
מספיק עם החגיגיות?
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
GUSS כתב:איתמר, אם אני מתאסלם,ועובר לגור במשולש,אני פטור?
בתכלס כן... ולפי התבחינים שם אתה רשאי לשאת אקדח מגיל 10 ונשק אוטומטי מגיל 15.
חידושים ובדיקות תקינות של הכלים נעשים באופן קבוע בכל יום חמישי אחרי 8 בערב ואחרי שהחתן מנשק את הכלה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר