הוצאת רשיון פעם ראשונה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: הוצאת רשיון פעם ראשונה
אלעד - בהצלחה, תיקח אוויר זה תהליך בירוקרטי לא קצר ולפעמים מעט מייאש
איתמר תודה על החידוד, זה מסתדר לי עם התחושה של ההדק
אגב תקן אותי אם אני טועה, אבל בגלוק חלק מהמהלך מבוצע בדריכה וההדק רק משלים לא ?
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
אלעד עמר כתב:אז ככה,תודה רבה לכל מי שעזר,התרשמתי מאוד לטובה מהפורום ואפשר לומר בוודות שתראו אותי הרבה פה.. %3
בשבוע הבא אני אשלח טפסים ואני מקווה שיאשרו אותי כמה שיותר מהר..עוד מעט מילואים..
אח"כ אני אקנה 19C ואוסיף לו את השרוול ויכול להיות עוד משהו במקרה הצורך..
תודה רבה!
שבת שלום
לצומת ליבך-לפי הפקודות אסור להגיע עם אקדח פרטי למילואים
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
goral כתב:אלעד - בהצלחה, תיקח אוויר זה תהליך בירוקרטי לא קצר ולפעמים מעט מייאש
כן נכון, בגלוק זה משהו כמו "חצי קלאצ'". הנוקר נדרך אחורה 3-4 ממ' ואת שארית המהלך (הקשה) אתה עושה עם האצבע שלך.
ניתן לשפר את החוויה על ידי כל מיני כיפופים בגשר ההדק, או קניה של קיטים מוכנים כמו VANEK ו-GLOCKWORKS... לא שייך לאשכול הזה והרבה מזה כבר נכתב בפורום.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

א'
אל תכניס את המערכת בארץ לטירוף חדש - אם זה DA - זה עושה בעייה, כי זה DA. אם זה SA זה בסדר כי זה SA, הכי טוב להגדיר כמו היצרן - SAFE ACTION.
אל תכניס את המערכת בארץ לטירוף חדש - אם זה DA - זה עושה בעייה, כי זה DA. אם זה SA זה בסדר כי זה SA, הכי טוב להגדיר כמו היצרן - SAFE ACTION.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:א'
נראה לך שהשב"כ וצה"ל יכנסו לטירוף ויזרקו את הגלוק בגללי?? חחחחחח
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

הם לא, המשטרה הסתבכה עם עצמה בניסיון להגדיר את המנגנון על מנת שיענה לצרכים ויותר למתנדבים ...
אלכס פתר את הבעיה והחליט להגדיר את הגלוק כפי שהגדיר היצרן ולא להכנס למערבולת ההגדרות.
אגב, הגלוק יכול להיות גם SA, גם DA וגם SAFE ACTION .. תלוי את מי שואלים ואיך הוא מסביר את המנגנון של הגלוק..
אלכס פתר את הבעיה והחליט להגדיר את הגלוק כפי שהגדיר היצרן ולא להכנס למערבולת ההגדרות.
אגב, הגלוק יכול להיות גם SA, גם DA וגם SAFE ACTION .. תלוי את מי שואלים ואיך הוא מסביר את המנגנון של הגלוק..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
מעניין אם בקסטומיזציה כל שהיא של המנגנון
אפשר לשנות את המערכת לאפשר נקירה חוזרת (למרות שלדעתי האישית אין שום עיניין או צורך בנקירה חוזרת)
אפשר לשנות את המערכת לאפשר נקירה חוזרת (למרות שלדעתי האישית אין שום עיניין או צורך בנקירה חוזרת)
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
נועם כתב:הם לא, המשטרה הסתבכה עם עצמה בניסיון להגדיר את המנגנון על מנת שיענה לצרכים ויותר למתנדבים ...
בוא נגיד שאני מוכן לשאת יריחו פעם בחודש בשביל לראות את דנינו ושאר קציני המטה צמודים למשקולת הזו 24X7..:)
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

goral כתב:מעניין אם בקסטומיזציה כל שהיא של המנגנון
לא שידוע לי.
ניתן לקצר את המהלך עד שיהיה קרוב מאד ל-SA, אבל לעניות דעתי המנגנון לא תומך בנקירה חוזרת.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אוקי, כאמור נקירה חוזרת זה בכלל פיצ'ר מיותר, הוא טוב רק בשביל להוסיף עוד שורה בפיצ'רים של הכלי
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
goral
למרות שאני חסיד גדול של אקדחי SA, אני לא מבין איך אתה החלטת שנקירה חוזרת מיותרת
ישנם אנשים שהאופציה הזאת חשובה להם ואני לא רואה שום סיבה לומר שהיא מיותרת.
כמו שיורים מסויימים יגידו שכוונות טריטיום חשובות ביותר, ואני אישית לא מאמין גדול בהם, אבל
אם אדם מאמין שזה יכול לעזור לו אז אדרבא למה לא
כמו שיורים מסויימים יגידו שכוונות טריטיום חשובות ביותר, ואני אישית לא מאמין גדול בהם, אבל
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
ניתן בגלוק להגיע להדק SA נקי לחלוטין
כמובן שינוי דרסטי בכל המנגנון
ראיתי בעצמי גלוק כאשר נדרך הנוקר נשאר מאחור
ומה שנשאר זה רק לחסוט אומנם לא לחצתי על ההדק אבל מי שיורה בו הוא
מקבל כסף מגלוק...
מקבל כסף מגלוק...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
רועי 357 כתב:ניתן בגלוק להגיע להדק SA נקי לחלוטין
מקבל כסף מגלוק...
שינוי דרסטי ולדעתי גם לא בטיחותי.
גם אם הצלחת לעשות את השינוי הזה תוך כדי שמירה על כל מנגנוני הבטיחות מה שאני מאד בספק, עדיין מדובר במשהו ממש לא בטיחותי:
1. משקל הדק של 1- 1.5 ללא כל נצרה חיצונית ובאקדח שמלכתחילה לא תוכנן לפעול בצורה כזו... כן אני מחכה פה למקהלת הקולות "הנצרה בין האזניים" וכו.. אבל אותי זה ממש לא מרגיע.
2. כל מנגנון שיחרור הנוקר בגלוק מושפע מאד מהחופשים בין הצינה לגוף. מי שרוצה להבין יותר איך זה עובד שירכיב מכסה אחורי של נשקים ויראה בעצמו איך המנגנון עובד.
בגלוק לפני שינוי, עד לרגע הלחיצה על ההדק הנוקר חצי דרוך ועוד יש בבית ההדק מדרגה שמגינה מפני ירידת גשר ההדק ושיחרור מוקדם של הנוקר.
כאשר הנוקר דרוך עד הסוף סטייל SA, כל מה שמחזיק אותו מלהשתחרר קדימה ולנקור בכל הכח של הקפיץ הוא מהלך של 1-0.5ממ של הלשונית של גשר ההדק שאוחזת בנוקר... למעשה כל נפילה של הנשק במצב כזה = סיכוי סביר לפליטת כדור.
בקיצור... היה לי פעם הדק כזה, עשיתי לעצמי טובה גדולה והשמדתי אותו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

בהמשך לדבריו של איתמר, ישנם אקדחים שמיועדים להגנה עצמית וישנם אקדחים שמיועדים לכיף וקיימת חפיפה גדולה בין לבין. הייתי שמח אילו הייתה לי ערכה להחלפה מהירה של הדקים לגלוק לשימוש תחרותי ולנשיאה יומיומית לפי הצורך, או ערכת אבטחת נוקר לשאדו להרכבה באקדח להגנה עצמית בין אימוני ירי מעשי, אבל לדעתי רוב האקדחים נוטים לאחד מהייעודים הללו - ספורט או הגנה עצמית והפשרות באמצע מצריכות משנה זהירות ומיומנות על מנת להגיע להישגים תוך שמירה על בטיחות.
This is for shooting and this is for fun כבר אמרנו?
This is for shooting and this is for fun כבר אמרנו?
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
glockbuster כתב:goral
אני לא מתכוון לאקדחי DA VS SA, שכן אז ברור שאם יש DA עם אפשרות להשמיט הרבה יותר "נעים" ללכת עם כדור בקנה ללא חשש.
אני מדבר על פעולת הנקירה החוזרת כשלעצמה, לדוגמא נשק ללא פטיש חיצוני המאפשר נקירה חוזרת (כדוגמאת הטאורוסים)
בנשק כזה קיים הרכיב בכדי לטפל בכדור עקר\אי נקירה, לכאורה נקירה נוספת תשיג ירי אולם לדעתי האישית וזאת כמובן אך ורק דעתי האישיתי, מוטב ליורה לתרגל תפעול מעצור באותה צורה תמיד, אני לדוגמא נשק לא יורה = פד"מ (לחיצה\דפיקה של המחסנית לוודא נעילה לכלי > ביצוע דריכה (הפלטת כדור ישן, גריפת חדש) > נקירה לביצוע הירי)
לדעתי כל תהליך אחר הוא הימור כבד על החיים, אומנם לנקור שנית לוקח חצי שניה בדיוק, אבל חצי שניה זה המון שמדובר בתוקף קרוב שמצמצם את הטווח אליך תוך 2\3 שניות
זאת דעתי בנושא בכל אופן, זאת הסיבה אגב שלדעת גם אסור שתהיה ניצרה בנשק הגנה עצמית, ואם כבר יש ניצרה חובה חובה חובה שהיא תהיה כזאת שמונעת תזוזה של הצינה, אחרת בביצוע פד"מ תחת לחץ אתה לא תבחין שאתה נצור
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד