השתלמות מדריכים - עצה חשובה למשתלמים!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: השתלמות מדריכים - עצה חשובה למשתלמים!
לפני כשבוע עברנו את ההדרכה (כ 20 מדריכים מהצפון).
המדריך שבחרו היה אלכס זהר (לשעבר ק. קליעה ראשי של משטרת ישראל) ואת האכסניה סיפק לנו אורי אפרת - קב"ט המועצה האזורית עמק הירדן, שכאן המקום להודות לו על האירוח הנפלא.
אלכס איננו מדריך רגיל.
החלטתי לבחור בו אחרי היכרות רבת שנים בהם פיקח כק. קליעה על המטווח שלי, ייעץ לי, סייע לי רבות בתוכניות לבניית ה"חזיר" (מתקן מיוחד לניסויי ירי בנשק צבאי) ולשמחתי - התברר כי גם כמדריך כישוריו והידע שלו באו לידי ביטוי.
ההרצאות היו מרתקות, היכולת כמדריך לשמור על קשב של 20 זכרים מדושני עונג (את הכיבוד שאורי אפרת הכין כבר הזכרנו?) היתה מרשימה והכי חשוב, יצאנו מההדרכה עם ידע רחב יותר מזה שהיה לנו לפניה.
ומה השורה התחתונה מכל מה שלמדנו?
עולם הנשק הפרטי בישראל עובר מהפכה רבתי ולמדינה יש אינטרס מוצהר לחסל אותו.
נשק פרטי יישאר רק בידיים של עבריינים.
המדריך שבחרו היה אלכס זהר (לשעבר ק. קליעה ראשי של משטרת ישראל) ואת האכסניה סיפק לנו אורי אפרת - קב"ט המועצה האזורית עמק הירדן, שכאן המקום להודות לו על האירוח הנפלא.
אלכס איננו מדריך רגיל.
החלטתי לבחור בו אחרי היכרות רבת שנים בהם פיקח כק. קליעה על המטווח שלי, ייעץ לי, סייע לי רבות בתוכניות לבניית ה"חזיר" (מתקן מיוחד לניסויי ירי בנשק צבאי) ולשמחתי - התברר כי גם כמדריך כישוריו והידע שלו באו לידי ביטוי.
ההרצאות היו מרתקות, היכולת כמדריך לשמור על קשב של 20 זכרים מדושני עונג (את הכיבוד שאורי אפרת הכין כבר הזכרנו?) היתה מרשימה והכי חשוב, יצאנו מההדרכה עם ידע רחב יותר מזה שהיה לנו לפניה.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
לפני כשבוע עברנו את ההדרכה (כ 20 מדריכים מהצפון).
המדריך שבחרנו היה אלכס זהר (לשעבר ק. קליעה ראשי של משטרת ישראל) ואת האכסניה, סיפק לנו אורי אפרת - קב"ט המועצה האזורית עמק הירדן, שכאן המקום להודות לו על האירוח הנפלא.
אלכס איננו מדריך רגיל.
ההרצאות היו מרתקות, היכולת כמדריך לשמור על קשב של 20 זכרים מדושני עונג (את הכיבוד שאורי אפרת הכין כבר הזכרנו?) היתה מרשימה. לאלכס יש אוצר ידע בלתי נדלה בכל הקשור לסוגי תחמושת, מנגנוני נשק, דוגמאות לאירועים שונים וכו'. אין לי ספק שכולנו סיימנו את ההדרכה עם ידע רחב יותר מזה שהיה לנו לפניה.
המדריך שבחרנו היה אלכס זהר (לשעבר ק. קליעה ראשי של משטרת ישראל) ואת האכסניה, סיפק לנו אורי אפרת - קב"ט המועצה האזורית עמק הירדן, שכאן המקום להודות לו על האירוח הנפלא.
אלכס איננו מדריך רגיל.
ההרצאות היו מרתקות, היכולת כמדריך לשמור על קשב של 20 זכרים מדושני עונג (את הכיבוד שאורי אפרת הכין כבר הזכרנו?) היתה מרשימה. לאלכס יש אוצר ידע בלתי נדלה בכל הקשור לסוגי תחמושת, מנגנוני נשק, דוגמאות לאירועים שונים וכו'. אין לי ספק שכולנו סיימנו את ההדרכה עם ידע רחב יותר מזה שהיה לנו לפניה.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
אופס..
מחקתי בטעות את ההודעה שכתבו כאן לפניי.
אנסה לתקן.
מחקתי בטעות את ההודעה שכתבו כאן לפניי.
אנסה לתקן.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
שרקן כתב:עולם הנשק הפרטי בישראל עובר מהפכה רבתי ולמדינה יש אינטרס מוצהר לחסל אותו.
ומה המסקנות האופרטיביות של אותם האנשים שמשפחותיהם מתפרנסות מהתחום? עד עכשיו לא הייתה פעילות אקטיבית למדי מצידם בכל הנושא...
(רעיון - סיוע במימון ובמציאת קשרים עבור היוזמות שקמות חדשות לבקרים ונופלות אחרי שמגיעים להבנה שאי אפשר להתמודד עם מכונה משומנת של מדינה ללא אמצעים ותמיכה)
- סליקאי טיטניום

אל תבנה על זה.
החנויות - ייסגרו לאיטן.
המטווחים הקטנים - ימשיכו לתת שירות למעטים שמדינת ישראל עדיין לא פגעה בזכות הקניין שלהם (קשה לי להאמין שאני כותב שורות כאלו, אבל זה בדיוק מה שעשו לבעלי הרובים).
ובסופו של דבר, ישארו מס' מטווחים שיתנו שרות למאבטחים.
אני לא מצליח לצערי להזות (מלשון הזיה) שום תסריט אחר.
החנויות - ייסגרו לאיטן.
המטווחים הקטנים - ימשיכו לתת שירות למעטים שמדינת ישראל עדיין לא פגעה בזכות הקניין שלהם (קשה לי להאמין שאני כותב שורות כאלו, אבל זה בדיוק מה שעשו לבעלי הרובים).
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
שרקן כתב:אל תבנה על זה.
החנויות - ייסגרו לאיטן.
תסלח לי על הבוטות שלי... אבל מגיע לכם!
הכתובת הזו נמצאת על הקיר כבר הרבה זמן.
המעשים נעשים בשטח מדי יום ביומו, כך שברור לכולם שלא מדובר באיזו יוזמה ריקה של המדינה אלא בכוונה רצינית.
אתם בעלי העסקים שמתפרנסים מהענף, מעדיפים לשבת על הגדר ולמלא פיכם מים במקום להוביל מאבק שישנה את המציאות (תכלס זו פרנסה שלכם).
לא די בכך, אפילו לא התגייסתם ולא תמכתם כספית בשום יוזמה שעלתה כאן - והיו לא מעט..
הדבר היחידי שאני יכול להגיד, זה שתאכלו אותה בשקט ושיהיה לכם בתאבון.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:שרקן כתב:אל תבנה על זה.
החנויות - ייסגרו לאיטן.
תסלח לי על הבוטות שלי... אבל מגיע לכם!
הכתובת הזו נמצאת על הקיר כבר הרבה זמן.
המעשים נעשים בשטח מדי יום ביומו, כך שברור לכולם שלא מדובר באיזו יוזמה ריקה של המדינה אלא בכוונה רצינית.
אתם בעלי העסקים שמתפרנסים מהענף, מעדיפים לשבת על הגדר ולמלא פיכם מים במקום להוביל מאבק שישנה את המציאות (תכלס זו פרנסה שלכם).
לא די בכך, אפילו לא התגייסתם ולא תמכתם כספית בשום יוזמה שעלתה כאן - והיו לא מעט..
הדבר היחידי שאני יכול להגיד, זה שתאכלו אותה בשקט ושיהיה לכם בתאבון.
א.
אני חושש שיש לך מס' טעויות:
1. אנחנו לא יכולים להילחם. אנחנו מעטים מדי (עשרות בודדות) ואין אף גורם פוליטי שיהיה מוכן לאמץ אותנו מחשש שידביקו לו את האחריות לרצח/אונס/שוד בנק הבא שיעשה באמצעות אקדח (וזה לא משנה שהעבירה תיעשה עם כלי שנגנב מהצבא או המשטרה או שהגיע מהרשות הפלסטינאית). אנחנו מוקצים כי אנחנו מזוהים עם אלימות.
2. למדינה יש כאמור אינטרס מוצהר (אפילו לא מוסתר) להיפטר מאיתנו ולטענתה, יש תחליפים הולמים. מאד קשה להילחם בהצהרות כאלו שהמצהירים אותן לא חייבים להוכיח מאום.
3. הענף הזה לא מגלגל מיליונים. המושג "סוחרי הנשק" לא מתייחס אלינו אלא לכמה בודדים שסוחרים עם חו"ל בנשק צבאי. כמות המטווחים והחנויות שנסגרו בעשור האחרון ובעליהם עשו "שינוי כיוון" יכול לתת לך להבין שלכולנו יהיו חיים גם מחוץ לענף הזה ויש האומרים - חיים טובים ושקטים יותר. מה שמחזיק אותנו הם האהבה לתחום והאינרציה...
4. אבל מבלי לחפש אשמים הרי אי אפשר ולכן אני מציע לך לחפש אותם במקומות אחרים כשהראשון יכול להיות המראה בביתך.
עמוד מולה ושאל את עצמך מה אתה כחובב נשק עשית למען הנושא.
כעת, שאל את חבריך לאתר מה הם עשו.
אפילו לעמותה שהקים אבי מור היה רישום אפסי.
לכולנו נוח לחפש מישהו שילחם עבורינו אולם להרים את הכפפה, זה כבר מחייב מאמץ ויציאה מהכורסא שמול המסך.
בארצות הברית ארגון בעלי הנשק הוא אחד החזקים ביותר ופוליטיקאי שיעמוד מולם עלול לאבד את כסאו. אבל כאן? מאות אלפים תלויים בצווארם על ידי קומץ פקידים שמהדקים את החבל על מנת לרצות את אדונם והעדר? שותק כמו דג.
ובנימה אישית:
אני כבר בן 50. הקולגות שלייודעים שבכל כנס, בכל השתלמות, בכל מפגש עם הרשויות תמיד הייתי מהנון קונפורמיסטים שמעזים לדרוש את זכויות הציבור.
זה עזר לי? נהפוך הוא! במשך תקופות ארוכות הייתי בבחינת "מוקצה מחמת מיאוס" וסבלתי מהתנכלויות על רקע זה.
בשנים האחרונות נרגעתי. הבנתי שאין בשביל מי להילחם (ממילא אתם - הציבור הרחב של אוחזי הנשק תאכלו כל חרא שמאכילים אתכם ולא תעלו על דעתכם שמותר לכם לקום ולצעוק "עד כאן").
הבן שלי לא יעסוק בתחום. כאבא, לא ארשה לו לבזבז את חייו בענף שנידון להעלם מן הארץ.
אולי מבניכם יקומו כמה בסעלי מרץ שרוח הצדק החברתי מפעמת בהם ואולי הם יפיחו רוח במפרשי הספינה המקרטעת. אני עייפתי ועלי להודות שכשלתי.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
כבן אדם שקורא מילים אלו אני מבין שלאוהבי נשק עדיף.... לעבור למדינה אחרת...
- סליקאי זהב

itamar + 10000
כאלטרנטיבה אפשר להמשיך לפתוח אשכולות בפורומים ולהמשיך להפרד מהכלים תוך בכי מתמית.
כאלטרנטיבה אפשר להמשיך לפתוח אשכולות בפורומים ולהמשיך להפרד מהכלים תוך בכי מתמית.
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
simon כתב:כבן אדם שקורא מילים אלו אני מבין שלאוהבי נשק עדיף.... לעבור למדינה אחרת...
בהצלחה בהמשך הדרך, נתב"ג נמצא ליד לוד
יש הגעה ברכבת\אוטובוסים\מוניות לפי מה שנוח לך
אם לא הבנת - לבכות כל היום של "בואו נעבור למדינה אחרת" מגיל 11 עד גיל 67 זה אווילות לטעמי האישי,
רע לך ? או שתנסה לשנות, או שתסתום ת'פה ותאכל ת'כובע !
שרקן - מצד אחד אתה אומר שכולם לא עושים כלום, ומציע לאיתמר להסתכל במראה, מצד שני...מתי אתה הסתכלת במראה שלך פעם אחרונה ?,
אם זה מפריע לך או לקולגות שלך זה הזמן לקום ולעשות מעשה, אם זה לא מפריע לך אז למה בכלל טרחת לפתוח על זה שרשור ?
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
אמיר,
יכול להיות שיש לי כמה טעויות, ואני מאמין שאתה בין הצדיקים היחידים בסדום אבל...
1. המצב לא תמיד היה ככה. עד 1995 שוק הנשק שיגשג בצורה לא רעה בכלל והתדרדרות מאותה נקודת זמן עד למצבינו הנוכחי הייתה הדרגתית.
2. לכל אורך הדרך, הכתובת הייתה על הקיר בצורה הברורה ביותר כך שלא היו שום ספקות לאן אנחנו הולכים.
3. אני יכול להסתכל במראה כמה שאני רוצה. אבל הרבה יותר הגיוני להתחיל התארגנות בכמה עשרות בעלי עסקים שמכירים הייטב את התחום, הנפשות הפועלות ויש להם חשיפה לציבור הלקוחות - מאשר התארגנות אקראית של כמה כאלו עם רצון טוב אבל מעט אפשריות.
בשורה התחתונה אמיר... המקסימום שיכולים לעשות לי זה לקחת לי את הנשק. זה יכאב לי שבוע שבועיים ואחר כך אני אמשיך הלאה.
לכם, בעלי העסקים והמטווחים זה הולך לכאוב הרבה הרבה יותר... אז כך שהכדור בידכם.
א.
יכול להיות שיש לי כמה טעויות, ואני מאמין שאתה בין הצדיקים היחידים בסדום אבל...
1. המצב לא תמיד היה ככה. עד 1995 שוק הנשק שיגשג בצורה לא רעה בכלל והתדרדרות מאותה נקודת זמן עד למצבינו הנוכחי הייתה הדרגתית.
2. לכל אורך הדרך, הכתובת הייתה על הקיר בצורה הברורה ביותר כך שלא היו שום ספקות לאן אנחנו הולכים.
3. אני יכול להסתכל במראה כמה שאני רוצה. אבל הרבה יותר הגיוני להתחיל התארגנות בכמה עשרות בעלי עסקים שמכירים הייטב את התחום, הנפשות הפועלות ויש להם חשיפה לציבור הלקוחות - מאשר התארגנות אקראית של כמה כאלו עם רצון טוב אבל מעט אפשריות.
בשורה התחתונה אמיר... המקסימום שיכולים לעשות לי זה לקחת לי את הנשק. זה יכאב לי שבוע שבועיים ואחר כך אני אמשיך הלאה.
לכם, בעלי העסקים והמטווחים זה הולך לכאוב הרבה הרבה יותר... אז כך שהכדור בידכם.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מספיק לקיים מפגש גדול ואולי לזמן כמה אנשים בעלי השפעה,
אולי קצת YNET,
כל בעל מטווח יכול לגייס בקלות עשרות אם לא מאות לקוחות לנושא
אולי קצת YNET,
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
goral כתב:מספיק לקיים מפגש גדול ואולי לזמן כמה אנשים בעלי השפעה,
אולי קצת YNET,
עזוב את העיתונות הם נגדינו.
הרי מטווחים הם אלו שמעבירים חידושי רשיונות כל חודש.
רוב האנשים חוץ מחברי הסליק ממש חסרי מודעות למה שקורה עם כל הענף.
כל מה שהם היו צריכים לעשות:
1. המדריך יתן כחלק מהחידוש 5 דקות מבוא על מצב הנשק בארץ ומדיניות החיסול של הממשלה.
2. לחלק עלון עם קצת עובדות ועוד כל מיני דברים - שהספח שלו הוא טופס הרשמה לעמותה.
נשמע פשוט נכון?
הרעיון הזה עלה בפורום יותר מפעם אחת.. תעשה חיפוש.
עכשיו תגיד לי כמה מבעלי העסקים עשו את זה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

רעיון מדליק !!
עלון קטן עם פרטי הרשמות מאחור, והוא רק ממלא את הפרטים ומשאיר את זה למטווח
אפשר להגיע ככה לעמותה שיהיו רשומים בה עשרות אלפי אנשים בקלות, וזה כבר כח !
עלון קטן עם פרטי הרשמות מאחור, והוא רק ממלא את הפרטים ומשאיר את זה למטווח
אפשר להגיע ככה לעמותה שיהיו רשומים בה עשרות אלפי אנשים בקלות, וזה כבר כח !
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
אם העיתונות נגדינו
הציבור נגדינו
הממשלה נגדינו
והכנסת נגדינו
מה אתם מצפים מעשרים בעלי מטווחים שיוצגו בשניה הראשונה למאבקם על ידי הרשומים לעיל כסוחרי דם שממירים דם בכסף?
אתם לא מבינים שנוכחותנו (בעלי המטווחים) רק תזיק לכם במאבק?
אתם לא מבינים שה כח בידיכם?
אני (וכבר כתבתי את זה כאן) הייתי מהמעטים שכן נלחמו (ולכן ההאשמות נגדי מרושעות). אז מה? זה עזר לי או לכם?
הכח של הממסד הוא בפילוג שלכם! 20 בעלי מטווחים חסרי כח פוליטי / כלכלי / ציבורי הם אין ואפס לעומת מאות אלפי סטודנטים, קציני מילואים, בעלי חברות, אנשי עסקים, תושבי פריפריה ועוד ועוד אנשים שלא מבינים כמה רבים הם וכמה כח יש להם אם יואילו להתאחד.
גם בארה"ב בה המצב טוב פי אלף, הכח לא בידי הסוחרים (וטוב שכך) אלא בידי הציבור שבניגוד לכם - יודע לעמוד על זכויותיו.
הציבור נגדינו
הממשלה נגדינו
והכנסת נגדינו
מה אתם מצפים מעשרים בעלי מטווחים שיוצגו בשניה הראשונה למאבקם על ידי הרשומים לעיל כסוחרי דם שממירים דם בכסף?
אתם לא מבינים שנוכחותנו (בעלי המטווחים) רק תזיק לכם במאבק?
אתם לא מבינים שה כח בידיכם?
אני (וכבר כתבתי את זה כאן) הייתי מהמעטים שכן נלחמו (ולכן ההאשמות נגדי מרושעות). אז מה? זה עזר לי או לכם?
הכח של הממסד הוא בפילוג שלכם! 20 בעלי מטווחים חסרי כח פוליטי / כלכלי / ציבורי הם אין ואפס לעומת מאות אלפי סטודנטים, קציני מילואים, בעלי חברות, אנשי עסקים, תושבי פריפריה ועוד ועוד אנשים שלא מבינים כמה רבים הם וכמה כח יש להם אם יואילו להתאחד.
גם בארה"ב בה המצב טוב פי אלף, הכח לא בידי הסוחרים (וטוב שכך) אלא בידי הציבור שבניגוד לכם - יודע לעמוד על זכויותיו.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד