השתלמות מדריכים - עצה חשובה למשתלמים!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: השתלמות מדריכים - עצה חשובה למשתלמים!
איתמר אל תהייה נאיבי
כשאדם מגיע אלינו להפקיד רובה שרשיונו בוטל, מה אתה חושב שאנחנו אומרים לו?
"מגיע לך"?
"אנחנו חושבים שהמדיניות שמונעת ממך להמשיך ולפרנס אותנו - מוצדקת"?
ברור שאנחנו מספרים לציבור מה המצב (אם כי אנחנו לא ניקח לעולם חלק בהמרדה או בקריאה להפר חוק) ומציעים לציבור להתאחד.
ומה קורה בפועל?
כ-ו-ל-ם אומרים ש"זה ממש לא בסדר וחייבים לעשות משהו" ואח"כ, שותים קפה עם המדריך, משלמים והולכים הביתה עם התקווה שבהם חרב הגזירות לא תפגע.
ואם היא פוגעת (ע"ע בעלי הרובים הזעירים ורובי הצייד) אזי חלקם נכנעים וחלקם (העשירים) נלחמים לבד באמצעות עורכי דין.
כשאדם מגיע אלינו להפקיד רובה שרשיונו בוטל, מה אתה חושב שאנחנו אומרים לו?
"מגיע לך"?
"אנחנו חושבים שהמדיניות שמונעת ממך להמשיך ולפרנס אותנו - מוצדקת"?
ברור שאנחנו מספרים לציבור מה המצב (אם כי אנחנו לא ניקח לעולם חלק בהמרדה או בקריאה להפר חוק) ומציעים לציבור להתאחד.
ומה קורה בפועל?
כ-ו-ל-ם אומרים ש"זה ממש לא בסדר וחייבים לעשות משהו" ואח"כ, שותים קפה עם המדריך, משלמים והולכים הביתה עם התקווה שבהם חרב הגזירות לא תפגע.
ואם היא פוגעת (ע"ע בעלי הרובים הזעירים ורובי הצייד) אזי חלקם נכנעים וחלקם (העשירים) נלחמים לבד באמצעות עורכי דין.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
איתמר רשם :
כל מה שהם היו צריכים לעשות:
1. המדריך יתן כחלק מהחידוש 5 דקות מבוא על מצב הנשק בארץ ומדיניות החיסול של הממשלה.
2. לחלק עלון עם קצת עובדות ועוד כל מיני דברים - שהספח שלו הוא טופס הרשמה לעמותה.
אף אחד לא אמר שהעמותה תהיה רשומה על מטווח\חנות
אתם יכולים לסייע בחשיפה, זה כל מה שביקשו מכם
אף אחד לא אמר שלא נלחמת אבל אתה בא פה, מציג את התמונה כאילו בעלי החנויות אין להם בכלל בעיה שהענף יסגר, הם הריי כולם מהנדסי תוכנה ובעלי נכסים רבים שהחנות היא רק תחביב וחלילה לא לחם להם או למשפחתם,
אני בטוח שזה לא המצב, בטוח לא אצל כולם.
ואני כן חושב שהציבור הזה צריך לסייע במאבק - וזאת לא בקשה גדולה שמדריך ירי בזמן שהוא לוקח פרטים \ בודק נשק \ מקבל תשלום
יעביר 2\3 מילים על נושא הנשק בארץ, על כך שקיימת מגמה לבטל את נשיאת הנשק האישי בארץ
ויעביר איזה אלון למשתמש, שהוא יוכל למלא באותו רגע ולמסור \ לאתר כלשהו ולמלא את הפרטים
לשלוח במייל וכו'
כל מה שהם היו צריכים לעשות:
1. המדריך יתן כחלק מהחידוש 5 דקות מבוא על מצב הנשק בארץ ומדיניות החיסול של הממשלה.
2. לחלק עלון עם קצת עובדות ועוד כל מיני דברים - שהספח שלו הוא טופס הרשמה לעמותה.
אף אחד לא אמר שהעמותה תהיה רשומה על מטווח\חנות
אתם יכולים לסייע בחשיפה, זה כל מה שביקשו מכם
אף אחד לא אמר שלא נלחמת אבל אתה בא פה, מציג את התמונה כאילו בעלי החנויות אין להם בכלל בעיה שהענף יסגר, הם הריי כולם מהנדסי תוכנה ובעלי נכסים רבים שהחנות היא רק תחביב וחלילה לא לחם להם או למשפחתם,
אני בטוח שזה לא המצב, בטוח לא אצל כולם.
ואני כן חושב שהציבור הזה צריך לסייע במאבק - וזאת לא בקשה גדולה שמדריך ירי בזמן שהוא לוקח פרטים \ בודק נשק \ מקבל תשלום
יעביר 2\3 מילים על נושא הנשק בארץ, על כך שקיימת מגמה לבטל את נשיאת הנשק האישי בארץ
ויעביר איזה אלון למשתמש, שהוא יוכל למלא באותו רגע ולמסור \ לאתר כלשהו ולמלא את הפרטים
לשלוח במייל וכו'
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
תדפיסו את "מכתב לכבוד השר" שידידינו עשה ,ותתנו אותו לאנשים
- סליקאי זהב

שרקן כתב:ברור שאנחנו מספרים לציבור מה המצב (אם כי אנחנו לא ניקח לעולם חלק בהמרדה או בקריאה להפר חוק) ומציעים לציבור להתאחד.
1. ממתי קריאה לציבור להרשם לעמותה רשומה כחוק נחשבת להמרדה?
2. יכול להיות שאצלכם אתם מספרים ללקוחות על מצבו העגום של הענף...במשך יותר מ-30 שנה שאני עושה חידושי רשיון במטווחים שונים בגוש דן מעולם לא שמעתי מדריך אחד מדבר על זה.
3. יפה מאד שאתם מיידעים את הלקוחות, אבל מה זה עוזר אם זה לא מלווה בקריאה לפעולה? המקסימום שתקבל זה אמפטיה. הנה טפסי ההרשמה אדון לקוח יקר..אודה לך מאד אם תרשם.
4. כן אני מצפה מסוחר נשק שלקוח בא להפקיד אצלו רובה זעיר/צייד שהופקע על ידי המדינה להגיד לו.. תפקיד את הנשק, אבל אני ממליץ לך לפנות לאחד מעו"ד הבאים ברשימה שיעזרו לך להגיש ערר. וכן יעזור מאד אם תירשם לעמותה.
5. ואל תניח לעובדות לבלבל אותך... תעשיית הנשק והתחמושת וכנ"ל הסוחרים הם מהספונסורים הגדולים ביותר של ה-NRA בארה"ב. החל מ-1990 הם הרימו לא פחות מ-72 מליון דולר בתרומות.
http://www.nrafoundation.org/about/corporate/
בלעדיהם לתנועה הזו לא היה זכות קיום.
להלן רשימת החברות התורמות ל-NRA תסתכל ברשימה, כולם נמצאים שם מגדול ועד קטן.
http://www.friendsofnra.org/National.aspx?cid=2&sid=0
כן אנחנו רוצים אתכם בתמונה, כי אתם חלק עיקרי ממנה. אתם היחידים שיכולים להתניע כזה תהליך וכן המאבק הזה יהיה מלוכלך... אבל זה מה יש.
אתה לא יכול להיות מצד אחד חלק מהתעשיה הזו, ומצד שני לגלגל עיניים לשמיים, להפנות את הגב ולהגיד זה לא אני.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר - הרי זה זו שיטת ארץ-ישראלית מצויה, גם בעלי מטווחים ובעלי בתי מסחר לכלי יריה מקווים שאזרח הפשוט יעשה את המלחמות הקטנות והגדולות על חשבונו והם ימשיכו לשבת על הגדר - יצליחו - נרוויח גם, יפסידו - נפתח דוכן פלפל.
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
EMT כתב:איתמר - הרי זה זו שיטת ארץ-ישראלית מצויה, גם בעלי מטווחים ובעלי בתי מסחר לכלי יריה מקווים שאזרח הפשוט יעשה את המלחמות הקטנות והגדולות על חשבונו והם ימשיכו לשבת על הגדר - יצליחו - נרוויח גם, יפסידו - נפתח דוכן פלפל.
איש יקר.. זו כבר בעיה שלהם. להם יש הרבה יותר מה להפסיד ממני ואם הם לא הבינו את זה עד היום אז כנראה שלעולם לא יבינו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר,
כמה חברים כבר נפגשו פעם או פעמים מעבר לזה לא היה כלום.
פתאום יש יותר מ100 חתימות?
בטוח אפשר לעשות עם זה משהו...
כמה חברים כבר נפגשו פעם או פעמים מעבר לזה לא היה כלום.
פתאום יש יותר מ100 חתימות?
בטוח אפשר לעשות עם זה משהו...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
אנסה שוב לאט. שתבינו:
להסביר, לחלק חומר (חוקי) במטווחים, לסייע בלוגיסטיקה - כן. בוודאי.
לסייע במימון או בפעולות אקטיביות אחרות - בוודאי שלא, כי זה ישמש כחרב בידי המתנגדים שיגידו: "סוחרי הדם מממנים את המאבק להשארת כלי ההרג בידי הציבור".
המתנגדים רק מחכים לרגע בו יוכלו להציג אותנו כמחרחרי מלחמה.
תבינו שאתם כאזרחים חמושים תופסים עצמכם כחומה בין המחבל / הרוצח הבא ובין הציבור.
המדינה שלנו לעומת זאת, רואה בכם רוצחים פוטנציאלים ואנשים מסוכנים לציבור.
ואנחנו בעלי המטווחים, גרועים אפילו מכם כי אנחנו הרי המפלצות שסוחרות בדם ילדי המדינה.
המאבק למרבה הצער והכח הציבורי נמצאים בידיים שלכם.
(ואגב שיהיה ברור, אין לי טענות לפקידי הרישוי. הם דווקא מבינים אותנו. הטענות כולן הן כלפי הדרג הקובע שיושב בינות למזגנים וממציא חוקים ותקנות שנועדו לרצות את השרים וחברי הכנסת)
להסביר, לחלק חומר (חוקי) במטווחים, לסייע בלוגיסטיקה - כן. בוודאי.
לסייע במימון או בפעולות אקטיביות אחרות - בוודאי שלא, כי זה ישמש כחרב בידי המתנגדים שיגידו: "סוחרי הדם מממנים את המאבק להשארת כלי ההרג בידי הציבור".
המתנגדים רק מחכים לרגע בו יוכלו להציג אותנו כמחרחרי מלחמה.
תבינו שאתם כאזרחים חמושים תופסים עצמכם כחומה בין המחבל / הרוצח הבא ובין הציבור.
המדינה שלנו לעומת זאת, רואה בכם רוצחים פוטנציאלים ואנשים מסוכנים לציבור.
ואנחנו בעלי המטווחים, גרועים אפילו מכם כי אנחנו הרי המפלצות שסוחרות בדם ילדי המדינה.
המאבק למרבה הצער והכח הציבורי נמצאים בידיים שלכם.
(ואגב שיהיה ברור, אין לי טענות לפקידי הרישוי. הם דווקא מבינים אותנו. הטענות כולן הן כלפי הדרג הקובע שיושב בינות למזגנים וממציא חוקים ותקנות שנועדו לרצות את השרים וחברי הכנסת)
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
איפה עושים קורסי השמה לדוכני פלפל ?
הכי מצחיק בכל הסיפור זה, שבעלי המטווחים וחנויות לא ממש זקוקים לנו. הם מוכרים אקדח וחצי בחודש ורוב הקופון גוזרים מחברות האבטחה.
הם יודעים למכור לך כדור 9 ממ ברווח של 100%, אבל חלילה לא לעזור לעמותה. פה יש הסבר הגיוני למה לא .
הם יודעים למכור לך כדור 9 ממ ברווח של 100%, אבל חלילה לא לעזור לעמותה. פה יש הסבר הגיוני למה לא .
EMT כתב:הכי מצחיק בכל הסיפור זה, שבעלי המטווחים וחנויות לא ממש זקוקים לנו. הם מוכרים אקדח וחצי בחודש ורוב הקופון גוזרים מחברות האבטחה.
מוזר שדווקא אתה, כמי שמרוויח 24,000 ש"ח לחודש (לא כולל הכסף שקיבלת מההורים), מתבכיין ומבקש מאיתנו סיוע.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
שאלה אחרת, אילו מישהו היה מקים "אגודת קלעי ישראל" שמטרתה הגנה על האוכלוסייה של בעלי כלי ירייה בישראל, האם כל בעל בית מסחר לכלי ירייה היה שמח לשים מודעת גיוס ולהחזיק מלאי של טופסי הרשמה לאגודה?
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור45 כתב:שאלה אחרת, אילו מישהו היה מקים "אגודת קלעי ישראל" שמטרתה הגנה על האוכלוסייה של בעלי כלי ירייה בישראל, האם כל בעל בית מסחר לכלי ירייה היה שמח לשים מודעת גיוס ולהחזיק מלאי של טופסי הרשמה לאגודה?
חד וחלק - כן!
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
שרקן כתב:אנסה שוב לאט. שתבינו:
גם אני אנסה להסביר לאט...
בכל מקרה הממשלה תחסל לך ולחבריך לענף את מקור הפרנסה שלכם - גם אם יציגו אותך "כסוחר דם" וגם אם לא... אם יש לך איזו אשליה בנושא הזה אז כדאי שתתעורר.
מפה זה כבר בידיים שלך לעשות משהו כדי להציל את העסק שלך, שמפרנס את המשפחה שלך... אם זה היה בידיים שלי, אני יודע מה הייתי עושה כדי להציל את מקור הפרנסה שלי אם היו מנסים לחסל אותו.
תאמין לי שממש לא היה אכפת לי מה העיתונות הייתה כותבת, ממילא לכל סקופ תקשורתי יש אורך חיים מקסימלי של 72 שעות ביחוד באיזור בו אנחנו חיים.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שרקן כתב:EMT כתב:הכי מצחיק בכל הסיפור זה, שבעלי המטווחים וחנויות לא ממש זקוקים לנו. הם מוכרים אקדח וחצי בחודש ורוב הקופון גוזרים מחברות האבטחה.
מוזר שדווקא אתה, כמי שמרוויח 24,000 ש"ח לחודש (לא כולל הכסף שקיבלת מההורים), מתבכיין ומבקש מאיתנו סיוע.
23 ברוטו ליתר הדיוק ועוד מכספי משלמם המסים
ברישיון שלי אף אחד לא יגע, תבחין יותר שמור משלנו לא קיים
אין בעיה, חוק במדינה מאפשר תרומות אנונימיות לעמותות כל עוד אתה לא רוצה זיכוי מס על התרומה או גם פה יש לכם תירוץ למה אזרח הקטן צריך להציל לך את העסק ?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד