כוונת לייזר מסוג laserlyte
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כוונת לייזר מסוג laserlyte
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
Re: כוונת לייזר מסוג laserlyte
על פניו נראה רעיון נחמד אבל:
1. "טוחן חולצות" פוטנציאלי במקרה שאתה נושא מוסלק.
2. נראה עדין מדי ולא עמיד בפני מכות/נפילות
א.
1. "טוחן חולצות" פוטנציאלי במקרה שאתה נושא מוסלק.
2. נראה עדין מדי ולא עמיד בפני מכות/נפילות
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

http://www.youtube.com/watch?v=BAhW7oA9 ... ata_player
זה עונה על החוזק לדעתי
בקשר לקריעת חולצות זה משהו שחובה לבדוק באמת
זה עונה על החוזק לדעתי
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
goral כתב:http://www.youtube.com/watch?v=BAhW7oA9jQI&feature=youtube_gdata_player
זה עונה על החוזק לדעתי
1. שים לב שהוא הקפיד לדפוק על המסמר עם אמצע הכוונת - מקום שבו אין שום רכיבים אלקטרוניים.
2. בכל זאת דפיקה של מסמר בתוך עץ שסופג את רוב המכה אינה שווה למפגש של הנשק עם הרצפה. אני הייתי מאד רוצה לראות אותו מכה עם הכוונת הזו ברצפה באותו המרץ וההתלהבות.
ועדיין זה גדול, מסורבל ובאיזה מקום מטרל את העיקרון שבגלוק אין פטיש או כל בליטות אחרות שיתפסו לך בבגדים בשליפה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

כמו שנאמר בטלביזיה
"אל תנסו בבית"
"אל תנסו בבית"
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
אני מחפש כבר שנים מוצר כזה,,מדהים !! כמה מכות !! בכזה כח!!ו,,שום כלום המסמר לא מתעקם,לא מתכופף,כלום
איפה ניתן לקנות מסמרים כאלו, והאם ניתן להעביר אותם במכס?
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:אני מחפש כבר שנים מוצר כזה,,מדהים !! כמה מכות !! בכזה כח!!ו,,שום כלום המסמר לא מתעקם,לא מתכופף,כלום %1
סיפור אמיתי לחלוטין:
לפני כ 15 שנים, הזדמנתי לתערוכת נשק המיועדת לכוחות ביטחון בלבד ב"לה בורג'ה" ליד פריז.
היו שם דוכנים מכל הסוגים והמינים של ציוד ריגול שנראה כלקוח מסרטי ג'ימס בונד, היו שם מזל"טים מיוחדים, רובוטים לפרוק מטענים, רובי צלפים משוכללים, מערכות מחשוב ועוד.
אבל את תשומת הלב תפס דוכן של יצרן רוסי שמכר רק פריט אחד - גרזן חילוץ אישי.
מדובר ב"גרזינון" קטן, משולב בסכין ופלייר, משהו שלא היינו מעיפים עליו מבט שני בשום סיטואציה אחרת מלבד זאת שאותה חווינו שם ולהלן פרוט:
הדוכן כלל שולחן עץ מאסיבי (כמו של קצבים) ובמרכזו סדן ברזל. בצידו של השולחן עמדה קופסת קרטון גדולה מלאה ב"מסמרי 10".
ליד הדוכן ניצבה נערה רוסיה דקיקה ונאת מראה* (195. 140 ק"ג, שפם כשל סטאלין וראות כשל אורית פוקס).
*בחיים הכל יחסי
בידה האחת אחזה בגרזן, בידה השניה אספה בכל 20 שניות מסמר ענק מהקופסה ובמבט משועמם, הניחה אותו על הסדן, חבטה בו "קלות" והפכה אותו במחי פליק ל 2 מסמרי 5, שהתעופפו לשני צידי האולם בעליצות רבה.
חשבתי לעצמי שהמסמרים הללו עשויים ממתכת רכה במיוחד ולכן שמתי נפשי בכפי וגנבתי אחד שלאחר מכן (כשחזרתי ארצה) בדקתי את חוזקו.
אני חושב שזה המסמר שאתה מחפש.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
שרקן כתב:GUSS כתב:אני מחפש כבר שנים מוצר כזה,,מדהים !! כמה מכות !! בכזה כח!!ו,,שום כלום המסמר לא מתעקם,לא מתכופף,כלום %1
סיפור אמיתי לחלוטין:
לפני כ 15 שנים, הזדמנתי לתערוכת נשק המיועדת לכוחות ביטחון בלבד ב"לה בורג'ה" ליד פריז.
היו שם דוכנים מכל הסוגים והמינים של ציוד ריגול שנראה כלקוח מסרטי ג'ימס בונד, היו שם מזל"טים מיוחדים, רובוטים לפרוק מטענים, רובי צלפים משוכללים, מערכות מחשוב ועוד.
אבל את תשומת הלב תפס דוכן של יצרן רוסי שמכר רק פריט אחד - גרזן חילוץ אישי.
מדובר ב"גרזינון" קטן, משולב בסכין ופלייר, משהו שלא היינו מעיפים עליו מבט שני בשום סיטואציה אחרת מלבד זאת שאותה חווינו שם ולהלן פרוט:
הדוכן כלל שולחן עץ מאסיבי (כמו של קצבים) ובמרכזו סדן ברזל. בצידו של השולחן עמדה קופסת קרטון גדולה מלאה ב"מסמרי 10".
ליד הדוכן ניצבה נערה רוסיה דקיקה ונאת מראה* (195. 140 ק"ג, שפם כשל סטאלין וראות כשל אורית פוקס).
*בחיים הכל יחסי
בידה האחת אחזה בגרזן, בידה השניה אספה בכל 20 שניות מסמר ענק מהקופסה ובמבט משועמם, הניחה אותו על הסדן, חבטה בו "קלות" והפכה אותו במחי פליק ל 2 מסמרי 5, שהתעופפו לשני צידי האולם בעליצות רבה.
חשבתי לעצמי שהמסמרים הללו עשויים ממתכת רכה במיוחד ולכן שמתי נפשי בכפי וגנבתי אחד שלאחר מכן (כשחזרתי ארצה) בדקתי את חוזקו.
אני חושב שזה המסמר שאתה מחפש.
חבר'ה
מדובר במסמרים "טקטיים"
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד